ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.12.2014
  • *) Email NEFUNCȚIONAL
  • --- F ---
    GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
    DIN: Bucuresti
    ÎNSCRIS: 14.10.11
    STATUS: SENIOR
    DATE SEJUR
    MAY-2014
    DURATA: 5 nopți
    team-building
    1 ADULȚI

    GRAD SATISFACȚIE
    SERVICII:
    80.00%
    Mai degrabă mulțumit
    CAZARE [camere etc]:
    80.00%
    Mai degrabă mulțumit
    BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
    95.00%
    Mulțumit, aproape încântat
    CADRUL NATURAL:
    90.00%
    Mulțumit, mici obiecții
    DISTRACŢ. / RELAXARE:
    80.00%
    Mai degrabă mulțumit

    NOTARE MEDIE REZULTATĂ
    85.00%

    AUTORUL ar RECOMANDA
    această destinaţie unui prieten sau cunoscut

    TIMP CITIRE: 9 MIN

    Hotel Neringa

    TIPĂREȘTE

    HOTEL NERINGA, VILNIUS

    4 stele de la ei

    De la mine, maxim trei

    Din ciclul “am ce face dar de ce n-aş face ceva care-mi place”. Adică să scriu…2-3 cuvinte…la 2-3 zile, poate îmi schimb stilul la pensie, oi ajunge şi eu să scriu ‘şpce articole intr-o săptămână, la o nevoie!

    Sugestionată de cuvintele colegului căpcă1 (ceva cu “La revedeeree, tabără draaagă... ” in decembrie) m-am trezit…in decembrie şi am decis să termin cu Lituania de-am început-o în luna mai şi să vă prezint şi hotelul, nu c-ar ajunge cineva de pe-aici, dar nu-mi plac restanţele (şcoala am terminat-o de mult, la bănci le dau... cu tifla, la CAR doar cotizez că vreau sa plec cu purcoiu’ de bani la pensie, iar la întretinere n-am cum să am că e Gogu preşedinte ales -de scara-, a avut vot şi din diasporă deşi n-are feisbuc):)

    Când eşti cazat la un hotel impus de organizatori, ce poţi să faci?

    Să-I gaseşti bube!

    Ce-I drept, se ajunge uşor de la gluma aia de aeroport, aerogară, aerohaltă…E in ombilicu’ târgului, un boulevard larg, Gediminas, se aşterne de la picioarele lui până in faţa Catedralei. Ideal pentru un turist, tot ce e mai fain de vizitat le vizitezi cu talpa, şi banii de autobus îi dai pe bere (vezi impresii).

    Pe-afară, arhitectonic vorbind, nimic nu te-nfioară! O sculptură, o cariatidă, o ceva, acolo, niet! O clădire masivă, zdravănă (nu vede aia bulina rosie, ever), gri fişet, de largă inspiratie…rusească! parter+4, un singur lift!

    E, pe dinăuntru se schimbă kalimera! Aici mi-a convenit inspiraţia rusească : coridoare largi, camere mari, băi cu cadă, o scară monumentală cu mocheta roşie, cu loc de odihnă la jumătatea etajului, eeee, autre chose!

    60 camere luminoase si spaţioase, 42 standard, 14 superioare si 4 suite. Dotate cu aer conditionat, tv, minibar, telefon, wi-fi gratis şi bun, presa de călcat, facilitate ceai/cafea (arză-o-ar focu’ că mi-o beut leptopu’), uscător de păr, birou.

    Ajungem (eu cu austriaca, vezi acelea;i impresii) duminica pe la prânzişor, la recepţie (modestă, recepţionerii idem dar plăcuţi, săritori…) Eu ochesc partea masculină a recepţiei (în buletin doar) şi, în dorinţa de a obţine o cameră faină, încep să mă miorlăi “may I have a quiet room, for an old quiet lady”, proastă inspiraţie!

    Daca tăceam, primeam şi eu o cameră standard, mare, cinstită, 2 paturi late, frigider, cum a primit austriaca mea. Eu, in schimbul miorlăielii si a bunăvoinţei tinerelului care s-a înduioşat (i-oi fi adus aminte de mătuşa lui Tamara, de babuska Varvara, etc) m-am ales cu o cameră superioară, la ultimul etaj, 4, unde erau cazaţi “bogătanii” de luau şi abonament la Spa-ul care era pe etaj, ideea era să te duci in papuci şi-n pielea goală (sub halat, ce credeati?) din cameră in spa.

    Camera

    Ajunsei la camera mea superioară, ţeapă : mai mică, geamul (din ăla, anti-suicid) dădea intr-o curte interioară unde am vazut cele mai uriaşe burlane din viata mea, câtă ploaie la ăştia? Eh, am văzut şi ploaie, a început după-masă, pe la 6, şi s-a mai oprit marţi! Torenţială! ştiti cum erau burlanoaiele astea, ca toboganele la aqua-parc, m-aşteptam să iasă careva in slipi din ele, nu-şi spărgea noada, balta era balşaia.

    Aveam pat matrimonial da’, ce, io m-am dus in ţări străine să mă matrimonializez? :) Da’ bun patul, moale cât trebuie, curat, veioze funcţionale. In faţa patului, biroul lung, cu TV măricel, tava cu cana de fiert apa cu toate angaralele, trăzni-o-ar, că iar mi aduc aminte de bunătate de laptop! , apoi zona-birou. Aici mai era o diferenţă faţă de camera standard, chipurile în bine, nu aveam pur şi simplu scaun ci un fotoliu.

    In drepta patului, zona de lectură-bautură, 2 fotolii si o măsuţă rotundă cu un coşulet cu cronţănele, sticluţele, şi o foiţă cu preţulici, deloc mici, deci, plici, pleacă d-aici! O veioză-lampadar străjuia fotoliile, să-ţi bată lumina de sus drept pe carte, da-ntâi deşurubai matale becu’ de la veioza mică şi-l mutai, ca acasă!

    Holul (cu el trebuia sa-ncep, da-mi scădeţi un punct) posedă un dulap cu multiple funcţionalităţi, rafturi cu prosoape, pilota, umeraşe, loc pt presa de călcat (urât mi-e să calc, am intors-o cu faţa la perete) şi, în loc de frigider unde mi-aş fi tinut si io parizeru’sovietic, pardon, lituanian şi caviarul Beluga, un mini-mini-mini bar, avea doua rafturi cu lătimea de 5 cm, nu ştiu, încăpeau câteva sticluţe de 0,33 unele lângă altele, ce să-ţi bagi si un’să-ţi bagi, am mai băgat eu…una…alta, deh, superioară ţi-a trebuit! Acum, eu cred ca era superior de inferioară, cred ca n-o accepta nimeni. Bineinţeles, nu am beneficiat de halat si papuci, eram cumva cazată pe şest! Ah, mai era o diferenţă : paharele de pe tava erau cu picior, altfel tuşeam!

    Baia, măricică, n-avea geam afară, dar avea cadă. Mare. Cu mânere! Eu personal n-am mai vazut cadă cu mânere, m-am gandit la folosinţă, am identificat câte ceva, hmm…Mi-a plăcut oglinda cu braţ extensibil, îti vezi şi tu imperfecţiunile ca lumea! Am mai găsit eu ceva interesant in baie, se vede in poză, un dispozitiv de desfăcut capace, bun, da’ sa-l pui fix deasupra tronului? A quoi bon? Cui prodest?

    Stiţi cu ce se laudă baieţii pe site? Că au duşumele din lemn! Zic ei ca e eco! O fi, important e că nu scârţâie! Camera e personalizată cu ceva tablouri, nu-s rele da’ nici de luat acasa :)

    Camerele nu au balcon, geamul, v-am zis, se deschide de-un lat de palma lată, cine e fumator si vrea să palmeze una mică in cameră, greu…. Există şi anunţ cu amenda 200 LTS, adică 58 euro, mult!

    Facilităţi hotel

    Sa părăsim camera, să vedem ce ne mai oferă hotelul.

    Cum zisei, la acelaşi etaj centrul mini-spa, să nu te baladezi prea mult in halat şi să te tragă corentu’. Am incercat eu o şotie, să văz dacă merge cartela de la cameră la uşa de la spa, guess what? n-a mers! Din descrierile unor colegi ar avea saună, piscinică, 3 aparate fitness, să tragi la fiare e gratis, la celelalte, 10 euro. Tot la gratuităţi am văzut 2 biciclete la intrarea in hotel, le cam au cu mijlocul ăsta de transport, am vazut mini-centre de închiriat prin oraş. Sigur, am mai văzut mini-sala de conferinte, toată săptamana a stat goală, cu uşa dată de perete!

    Parcare, la cerere! Dacă o faci prin pagina lor de webparking, e free dacă nu, 6E/zi.

    Piesa de rezistenţă a hotelului este restaurantul, pe cât de impersonal e hotelul pe-atât de neaşteptată e zona de bar-restaurant. După ei, restaurantul hotelului este unul din cele mai faimoase din ţară. Interiorul este neschimbat, de la deschiderea care avut loc in 1959, si este inclus in patrimoniul naţional. Se laudă si cu premiul “Ospitalitate- Vilnius 2009”. Ambientul e foarte cald, clasic, cu flori naturale la fiecare masă. Vitraliul din tavan aşterne o lumină blândă. Pictura murală îti dă senzaţia de conac-muzeu, înfaţişează lupta dintre pescarii care ieşeau de cu noapte pe mare şi un peşte urias, un soi de monstru marin. Legenda s-a pierdut in apele învolburate ale Mării Baltice.

    La prânz avem muzică, clasică, desigur, live. Joia seara sunt seri de... jazz, evident, muzica favorită a lituanienilor. Meniul, internaţional, are şi o importantă componentă lituaniană tradiţională, gen “şolduri de pui cu barabulii bătuşiti”. :) (pulpe de pui cu piure de cartofi)

    Din meniu : cea mai scumpă salată (vită cu anghinare si mango) 6 euro ,,cea mai scumpă supa (pui si creveţi cu lapte de cocos, spanac si ghimbir) 4,5 E, cel mai scump aperitiv rece (beef tartar) 11E, cel mai scump aperitiv cald (gălbiori cu bulgur) 4,5 E

    La peşte, sturionul ajunge la 14 E (cu sparanghel si cuscus), oricum, cel mai scump fel de mâncare este beefsteak-ul flambat, 22,5 E

    Deserturi foarte ieftine, cel mai scump e 4,5 E (para coaptă in suc de portocală servită cu prajiturică cu fistic si migdale şi o cupă de îngheţată de vanilie)

    Deci, preţuri chiar accesibile!

    Dar micul dejun! Wowww... haka, cum e strigătul ăla de luptă al naţionalei de rugby Noua Zeelandă, tot ce-ţi trece prin cap, am facut cură de somon fume, ficat de cod şi tot felul de fileuri de peşte marinat, afumat, imbarligat, ondulat, înceţoşat… Deşi aveau şi ceva măsline, din 13 naţionalităţi doar eu şi o cretană le mâncam! De gustibus!

    Foarte primitor e café-barul de la subsol! Mă primea in fiecare seară! :) Berea locală la 0,5 l e 2 euro, cea mai scumpă sticla de vin, un Chardonnay Napa Valley e 23 E dar găseşti un Pinot gris italienesc la juma’ de preţ. In fiecare joi, jazz!

    Dacă exagerezi cu desgustările, ai teribila surpriză să te poţi drege cu echivalentul ciorbei noastre de potroace, celebrul lor borş de sfeclă cu coastă afumată la mai puţin de 2 euro. Sănătate curată!

    Fire de legendă

    N-am putut părăsi hotelul fără a întreba ce inseamnă Neringa. Iată, pe scurt, legenda!

    Pe coasta de vest a Lituaniei, acolo unde raul Nemunas (care izvorăşte din Belarus) îşi varsă apele în laguna curoniană (curonienii-populaţie baltică din sec. V-XVI, marinari vestiţi care cochetau cu pirateria), străjuieşte, de pe înălţimile colinei, maiestuosul castel din Vente. Acolo s-a născut un bebelus uriaş, o fetiţă pe care au numit-o Neringa. Soră cu Făt Frumos al nostru! Creştea intr-o lună cât alţii in zece astfel ca, la 9 luni, era de talia unui adult iar cosiţele-I ca spicele îi atârnau pân’ la pământ. Era frumoasă, bună la suflet si curajoasă. Când furtuni puternice ameninţau bărcile de pescuit să le transforme in surcele ea era cea care reuşea să le aducă, cu bine, la mal. Intr-o zi, o tornadă năpraznică se abătu dinspre vest, marea s-a despuiat de nisip şi dune uriaşe au luat malul la cheremul lor. Apele raului Nemunas şi valurile învolburate ale Balticei şi-au dat mâna în încercarea de a distruge semeţul castel. Cu o prezenţă de spirit ieşită din comun, Neringa a început imediat sa construiască un dig in jurul castelului. A cărat, neobosită, luptând cu vânturile mişeleşti, nisipul cu şorţul, clădind un zid de apărare in jurul castelului. La ultimul drum, bretelele şorţului au cedat, şi-atata nisip I s-a scurs din poala ruptă în apele marii încât a apărut, în acel loc, laguna prea puţin adâncă, adâncimea nedepăşind un metru. Aşa a apărut peninsula Neringa sau istmul curonian (Courlande, în franceză). Vajnică muiere!

    Staţiunea balneară de elită a Lituaniei poartă acel nume, Neringa, şi se află, desigur, pe istmul curonian, supranumit şi “Sahara Lituaniei” datorită dunelor masive. Nu puţine sate pescăreşti au fost înghitite de nisipurile mişcătoare. Mai pot fi văzute şi astăzi peisaje de acest gen, dar puţine, oamenii, urmaşii fetei Neringa au depus şi ei eforturi titanice pentru a împăduri zona cu pini.

    M-aş intoarce oricând in Lituania, de data asta ca turist dar n-aş locui, musai, în hotelul mai sus prezentat. Frumoase locuri, frumoşi oameni!


    [fb]
    ---
    Trimis de Eugenia55* † in 05.12.14 17:10:39
    Validat / Publicat: 05.12.14 17:45:09
    INFO ADIȚIONALE
    • A fost prima sa vizită/vacanță în ȚĂRILE BALTICE
    NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

    VIZUALIZĂRI: 3693 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    23 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Eugenia55* †); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
    Poze atașate (se deschid în pg nouă)
    P16 Teatru, vis-a-vis de hotel
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 67450 PMA (din 51 voturi)
    NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
    Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
  • AŢI PUTEA rezerva o cameră aici, prin booking.com

  • ECOURI la acest review

    23 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [05.12.14 17:44:36]
    »

    Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    Mulţumesc.

    Yersinia Pestis
    [05.12.14 18:09:00]
    »

    Imi place, te-am certat un pic si, gata, ai scris! Așa să știi, tu nu ești aici, pe AFA, de capul tău, trebuie să ne spui povestești

    Eugenia55* †AUTOR REVIEW
    [05.12.14 18:24:51]
    »

    @webmasterX -

    Corect!

    Da' pozele mele ?

    webmasterX
    [05.12.14 18:32:37]
    »

    @Eugenia55 -

    Te rog să ne scuzi pentru mica problemă apărută.

    Ai încărcat review-ul de două ori, iar pozele ”doar” la al doilea

    Acesta validat este însă primul încărcat...

    În scurt timp, se va rezolva...

    webmaster
    [05.12.14 18:48:12]
    »

    pozele buclucaşe găsit-au, într-un final — c-un pic de bici pe spinare, din partea mea :-) — drumu' spre casă ... A se vedea coloana din dreapta, ataşate la acest review

    amero
    [05.12.14 19:29:41]
    »

    draga Eugenia, citit, placut dar mare carcotasa mai esti, dupa ce te-au asteptat cu " o scară monumentală cu mocheta roşie, "pahare de lux, crontanele etc. tot nemultumita esti... astept si rew. din batrana Olanda cu saboti, canale si lalele viu colorate... spor

    Eugenia55* †AUTOR REVIEW
    [05.12.14 21:10:34]
    »

    @webmaster -

    Hmm... foarte multumesc!

    traian.leuca †
    [05.12.14 21:32:17]
    »

    @Eugenia55 - Dacă aș avea ocazia să vizitez orașul Vilnius, m-aș caza și la cel mai „buburos” hotel.

    Felicitări pentru articol!

    le_maitre
    [05.12.14 23:14:20]
    »

    @Eugenia55 - Doaamnăă! Mi-aţi lipsitără, cunoşteaţi acest aspect? Incorigibilă, comme d'habitude, m-aţi determinat din nou să mă lupt cu o porţie zdravănă de râs / plâns (vezi ce-i trecut la "preţ sejur").

    Pe de altă parte, acest rew despre o simplă locaţie de "schlafen" - care poate ar fi trecut cu vederea de majoritatea pen' că nu-i de călătorie şi nici pe Grecia - a fost dospit bine, aţi avut chef de scris, chiar şi 2 vorbe-n 2 săptămâni, dar a ieşit beton! Adică sare cu piper şi boia, asezonate cu sturionu'-cuşcuşat pe placul lectorului.

    (H) Omagii!

    Yersinia Pestis
    [06.12.14 00:02:13]
    »

    Îmi cer scuze, am fost cam expansiv în primul ecou! Nu am vrut să jignesc și nici să par mai familiar decât cere buna cuviință! Dacă te-am ofensat, sincere scuze!

    Andox
    [06.12.14 02:09:19]
    »

    Da leptopul, ce a patit leptopul??

    Dan&Ema
    [06.12.14 07:54:40]
    »

    Un review complet si important pt cititori. Un stil marca inregistrata. Ma refer la review.

    Felicitari

    dan

    Eugenia55* †AUTOR REVIEW
    [06.12.14 11:37:43]
    »

    @amero -

    Sar'mana, pana se incheie anul as vrea sa va mai prezint o cazare romaneasca.

    Olanda, la anu', dupa ce mai tragem o tura!

    Eugenia55* †AUTOR REVIEW
    [06.12.14 11:50:15]
    »

    @traian. leuca -

    Multumesc, cred ca borsul ala de sfecla face cu ochiu'!

    Eugenia55* †AUTOR REVIEW
    [06.12.14 12:16:07]
    »

    @le_maitre -

    Domnuulee! Deci, ati avut o lipsa, adica io!

    Ma bucur ca ati râs de plânsul meu, dupa laptop, jelui-m-aş si am cui, dragului, colegului!

    Complimente doamnei si suparatei sis' Emsiema!

    Eugenia55* †AUTOR REVIEW
    [06.12.14 12:26:01]
    »

    @căpcă1 -

    Euforia, bat-o vina!

    Sa fii sanatos si sa mai scrii!

    Eugenia55* †AUTOR REVIEW
    [06.12.14 12:39:53]
    »

    @Andox -

    Leptopu' (schimba tu fontu' ca mie mi-e lene) si-o dat obstescul sfarsit din cauza paharului cu picior, care picior s-o leganat si s-o-nclinat si l-o adapat!

    Jale mare, am adus cadavru'n tara pe furis si-acu'-mi fac poze cu carcasa, stiu, sunt... excentrica )

    Eugenia55* †AUTOR REVIEW
    [06.12.14 12:57:47]
    »

    @Dan&Ema -

    Multumiri speciale de la marca inregistrata pe... AFA, desigur!

    Flaviu
    [06.12.14 17:30:22]
    »

    @Eugenia55 - Saru'mana!

    Sa incep cu sfarsitul, mai bine zis cu pensia:sa nu va schimbati stilul! Imi plac rew. dvs. iar o delicatesa la cateva luni de zile e preferabila unor medicamente luate de 3 ori pe zi.

    O seara frumoasa sa aveti!

    Semnat,

    Un admirator din umbra

    Eugenia55* †AUTOR REVIEW
    [06.12.14 19:09:54]
    »

    @Flaviu -

    Domnule admirator, de cinci minute flutur din gene mai ceva ca o mimoza! Asa compliment...

    P. S. : Gogu va saluta si va doreste umbra deasa )))))))))

    Flaviu
    [06.12.14 19:21:21]
    »

    @Eugenia55 - ))

    Il salut si eu pe fericitul posesor... pe domnu' Gogu, vreau sa spun.

    Multumim pentru umbra, avem! Sau o fi ceata?! Si sunt usor si ceata e ca fumul si nu gasesc nici drumul... si nici doamna invatatoare nu-mi raspunde la telefon.

    MCM
    [07.12.14 02:11:06]
    »

    Măi Eujeni, măi, după ce că primeşti picioare la pahare, promisiuni de piele goală pe sub halatele... lipsă (BTW halatu' cât era halatu'?), legende pe pereţi, tot să vedeţi, vedere direct în sus, pentru "gâlşiava di pi ser", sturioane, barabule şi alte sălăţele, mâncăţele, tot nemulţumită eşti, măi Eujeni. Bag sama (şi oleacă de cuvinte), că de la superioritatea camerei ţi se trage. Mai bine o cereai la subsol. În fiecare seară

    Eugenia55* †AUTOR REVIEW
    [07.12.14 11:12:01]
    »

    @MCM -

    Daaa, îs ceva de numa', numa'!

    M-ai bucurat! Înseamnă!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    amero, Dan&Ema, Eugenia55*, Flaviu, MCM

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.054123878479004 sec
    ecranul dvs: 1 x 1