#I#D
55968 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.12.2014
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
DEC-2014
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   
Restaurant Irisa

Aniversare de +80 la restaurant Irisa


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

În familia mea se adunaseră mai multe evenimente care se cereau sărbătorite. S-o luăm d´ acapo: ziua mea de sfânt, ziua soţului de vârstă, cei 51 ani de căsnicie (nu citiţi vă rog căznicie) şi nu în ultimul rând, evenimentul, în sfârşit schimbarea prefixului meu de la 7 la 8.

Trebuie să recunosc că am trişat cu vârsta dar în sens invers decât divele din secolul trecut. Eram mai tinerică, nici nu împlinisem 79 de ani şi am scris review-ul ˝ Doi octogenari pe transalpina˝ şi de câte ori am avut ocazia am spus optzeci-optzeci. Frumos e? O prietenă, din alea care-şi pregăteste din timp îmbrăcămintea de după, dar şi-o schimbă pe măsură ce se îngraşă, m-a pus pe gânduri˝ Şi dacă nu-i mai apuci? ˝ Iată, nu numai că i-am apucat dar am intrat falnică în al noulea deceniu de viaţă. Ei? Cu asta nu pot trişa că zece ani de aici încolo, să tot mă satur. Eu ca eu, dar ceilalţi, cu ce oare au greşit?

Cu trei ani în urmă sărbătorisem la restaurantul Perla unde a fost totul bine şi frumos dar sala arăta ca în epoca de aur la mesele tovărăşeşti. Următorii ani am luat plasă pentru că am sărbătorit fiecare din evenimente acasă, ceeace a necesitat aprovizionare, pregătiri, pune-te masă, scoală-te masă şi în special spălatul vaselor care se adunau în mormane. Totul de patru ori. Anul ăsta am vrut să infirm sintagma ˝bătrân şi prost˝, expresie care are aceeasi circulaţie naţională ca ˝sărac şi cinstit˝ şi să devin mai ´oaţă. Nu mai eram dispusă să fac patru mese separate cu munca respectivă ca eveniment colateral. Aşa că, din aproape în aproape, am ajuns să sărbătoresc la restaurant patru evenimente într-unul singur.

Pretenţiile mele erau mari. Voiam ceva mai select dar să nu dau pensia inclusiv indexarea pe un trimestru, să fie intim dar nu izolat, să accepte să aduc şi ceva de acasă, să fie accesibil ˝ pe jos˝ celor care ar fi lăsat maşina acasă, pe scurt cum se spune ˝ şi cu brânză şi cu carne˝. Am căutat, am investigat şi până la urmă am ales restaurantul Irisa de pe Bd. Banu Manta, aproape de bd. Ion Mihalache. Îmi fusese recomandat de nişte prieteni.

Restaurantul este situat în incinta hotelului de patru stele cu acelaş nume. Am făcut o vizită de recunoaştere şi odată văzut şi plăcut, am trecut la punctul sensibil, preţurile. Trebuie să recunosc, ce să mă ascund? că preţurile şi ce puteam aduce de acasă au fost punctele forte ale negocierii. Una e să serveşti de la ei un whiskey scoţian şi un cointreau sau o şampanie franţuzească, alta e să le aduci de acasă gata învechite în dulap de când le-ai primit cadou la aniversarea de acum câţiva ani. Au acceptat. La tort şi cafea n-au renunţat şi nici eu nu m-am ţinut băţ. Dacă aduceam tortul de la o cofetărie bună, trebuia ca soţul să se ridice de la masă cu mâncarea în gât, să ia tramvaiul şi să-l aducă la ora potrivită. La cafea, nu puteam veni de acasă cu număr exact de linguriţe rase puse în borcan, ci cu o pungă care normal ar fi rămas la ei, deci tanda pe manda. Am notat preţurile şi acasă am făcut variante cu maximum şi minimum aşa cum făceam pe vremuri în proiectare, la studii de fezabilitate. Cu banii strânşi din timp, pentru zece persoane ajungeam cam la maximum 60% din pensia mea pe o lună iar minimum era de 40%. Era clar că la un asemenea eveniment las omul să aleagă, nu-i fixez eu doi mici cu pâine şi muştar ca la tarabă în Obor. Aveam două dictoane cu care maică-mea săraca mi-a spălat creerii pe când îmi făcea educaţia în cei şapte ani de acasă: noblesse oblige şi obrazul subţire cu cheltuială se ţine.

Să trec la subiect: un platou rece sau cald 25 lei. La 10 persoane au fost ultrasuficiente două platouri reci şi două calde. Ele conţineau de toate, adică şuncă de casă, cârnăciori, salată de vinete, icre, chifteluţe, ficăţei, câteva feluri de brânzeturi, ceapă verde, ridichi, zacuscă, ciupercuţe, fasole bătută. Eu, aproape mă săturasem din atât. Ca să se simtă ca acasă, cei cinci bărbaţi au poftit la supe-ciorbe sau borş de peşte. Preţul lor era între 10 şi 12 lei. Mâncare gătită nu s-a servit. Cotletul sau ceafa de porc era 25 lei la care se adăuga garnitura 6-8 lei şi salata cca 10 lei. Micii- mărişori şi suculenţi, 3.5 lei. Muşchiul de vită era 55 lei dar nu a comandat nimeni. Diverse feluri de peşte între 25 şi 30 lei până la 40 lei dorada, mama mia! cafeaua expreso 10 lei. Vinul casei la carafă 25 lei (au comandat unul alb şi au zis că e bun), berea 8-12 lei şi tortul, nemaipomenit de bun, uşor, cu fructe de pădure şi cremă diplomat 50 lei/kg. Preţul lui a fost cu 50% mai mic decât se practică la cofetăriile bune. Mai aveau clătite cu dulceaţă de vişine, papanaşi, plăcinta casei, îngheţată dar lumea era full şi cu toate că eu am insistat spunând ´ dacă e bal, bal să fie´, n-a comandat nimeni.

Vi s-a făcut poftă, nu? Hai să mă întorc la restaurantul propriuzis. Se intră într-o curte în care vara este o terasă cu mese, scaune, umbrele şi multă vegetaţie. Intrarea în restaurant este prin holul hotelului, imediat la stânga. Te întâmpină un hol cu canapele şi fotolii de piele, nedespărţit de sala mare. Aceasta era goală când am sosit noi devreme ca şi amfitrioni dar deşi era duminică nici n-au mai fost ocupate decât o masă-două. Masa noastră era foarte elegant aranjată. Era o masă lată cu veselă frumoasă şi mai multe rânduri de pahare, faţă de masă şi şervete de olandă albă ca zăpada şi vază cu flori de câmp. Scaunele erau de lemn masiv cu spătar şi şezut tapiţat. Frumos.

Imediat ne-a întâmpinat chelnerul care ne-a ajutat să ne scoatem hainele şi le-a dus la cuier. De la început acest tânăr a afişat o politeţe neostentativă, o atenţie deosebită acordată fiecărui musafir. După cum stătea la un metru în spate, gata să preia orice doleanţă sau cerere, se vedea că are clasă. Cum au început să sosească invitaţii, cadourile şi florile, a aranjat pentru acestea o măsuţă. Ulterior am aflat că avea studii superioare dar nu în gastronomie, adică deduc că nu şi-a găsit job în branşă dar a fost flexibil şi s-a orientat. Pe vremea mea se practica spiritul de castă în toate meseriile dar nu era nici competiţie, nici concurenţă.

Mobila restaurantului este clasică de mahon lustruit în stilul de început de secol. XX. Vitrine cu veselă de cristal, lămpi cu globuri care dădeau o lumină discretă, tablouri, dulapuri Biedermayer, flori de câmp şi în ghivece plante decorative, separeuri de mai mică suprafaţă cu pereţii tapiţaţi cu mătase în dungi, totul respira bun gust şi rafinament.

Vă închipuiţi că a fost mult antren şi veselie, ne-am hăhăit, am vorbit tare (nu de surzenie ci de euforie ca să fiu delicată) încât copiii, care sunt tineri, doar se apropie şi ei de 60, ne-au spus că demult timp nu s-au mai distrat atât de bine.

Fiind ocupată cu invitaţii nu am fotografiat restaurantul bob cu bob dar zic eu că suficient pentru a vă face impresie. Cât despre pozele cu mine ˝ asta sunt şi n-am ce face/ alta mama nu mai face˝.

Să vă ajute Dumnezeu să apucaţi şi voi 80 şi încă mulţi ani peste!

---
Impresii încărcate de Michi in 05.12.2014 17:10:04

Validat / Publicat: 05.12.14 18:24:00


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2022


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  67000 PMA (din 53 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- marocanu21
[05.12.14 18:27:12]
» mesaj pers

   Am onoarea primului vot! La mulți ani și Multă sănătate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mireille
[05.12.14 18:39:46]
» mesaj pers

   @Michi - 4 înmulțit cu 20 sunteți veșnic tănără și plină de viață... vă doresc să aveți parte de căte un trandafir în fiecare zi și primiți vă rog un sincer ,,La mulți ani'' cu sănătate și din partea mea...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[05.12.14 18:43:25]
» mesaj pers

   @Michi - Ce idee minunată să scrii un review despre restaurantul unde ai sărbătorit cea de-a 80 aniversare! Încă o dată LA MULŢI MULŢI MULŢI ANI şi la cât mai multe călătorii pe placul sufletului tău mare şi generos, din care să ne împărtăşeşti şi nouă, "tinereilor" AFA-işti, câte ceva.

   Cred că ai făcut o alegere bună cu Irisa. Cu totul întâmplător cunosc foarte bine locul, fiindu-mi aproape de casă. De el, dar mai precis de terasa lui, ne împiedicăm (soţul şi cu mine) cam de fiecare dată când ieşim pe vreme bună la o plimbare la şosea, ca doi pensionari "juniori" ce ne aflăm. Este într-adevăr civilizat, curat şi elegant, dar fără fiţe, tocmai potrivit pentru asemenea aniversări memorabile.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Marian Preda
[05.12.14 18:43:47]
» mesaj pers

   Mama Michi;

   La si mai multi ani binecuvantati!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- msnd
[05.12.14 19:15:57]
» mesaj pers

   @Michi -

   Sărut mâinile și ”La mulți ani! ” Mama Michi. Să ne mai încântați multe zeci de ani de acum încolo cu povestirile Dumneavoastră.

   Nu am de gând să mă sărbătoresc în următorii ani, dar așa cum am promis și unui alt prieten din aceiași categorie de vârstă, când voi împlini 100 de ani, promit să vă invit și pe Dumneavoastră (bineînțeles, împreună cu Dl. Rilă (sper că nu am înțeles greșit numele)).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Michi
[05.12.14 19:39:03]
» mesaj pers

   @msnd - Ca să fim pragmatici, în primul rând m-am uitat la vârsta ta. 35-40 de ani, nu-i un cap de ţară să aşteptăm ca să-ţi onorăm invitaţia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- msnd
[05.12.14 19:40:54]
» mesaj pers

   @Michi -

   Pe asta contam și eu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster23
[05.12.14 20:07:32]
» mesaj pers

   Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

   

   Special pentru o Doamnă Deosebită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[05.12.14 20:15:26]
» mesaj pers

   @Michi -

   Un superbonus oferit cu drag pentru un articol despre o superaniversare.

   La mulți ani sănătoși, Mama Michi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[05.12.14 21:04:26]
» mesaj pers

   @webmaster23 - Mulţumesc WEB. Eu aşi fi mulţumită să fie şi 60!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danamandache
[05.12.14 22:28:03]
» mesaj pers

   La multi ani sanatosi si binecuvantati, mama Michi, alaturi de dragul dumneavoastra partener de viata!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[06.12.14 07:47:45]
» mesaj pers

   O aniversare de 80+ prezentata pe AFA este ca una din destinatiile prezentate pe acest site la care nu toti cititorii pot ajunge dar se pot bucura de ea citind despre.

   Este o borna inaintata frumoasa onorabila pe care ati marcat-o cu tineretea specifica Dvs, DOAMNA!

   Si cu o piesa iubita de multi - voltaj - 20.

   La multi ani cu sanatate!

   Si respect!

   Dan

   PS Si din nou un review de calitate cu detaliile lui valoroase prezentat de o specialista a stiintelir exacte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- expertu
[06.12.14 09:08:07]
» mesaj pers

   @Michi - La multi ani! din partea noastra si abia asteptam sa ne revedem la o intalnire AFA.

   Pentru noi sunteti mai tanara si mai simpatica decat multe persoane care sunt apropiate de varsta noastra.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- buterfly
[06.12.14 09:38:51]
» mesaj pers

   La multi ani sanatosi, voiosi si plini de noi aventuri in jurul lumii! felicitari Doamna Michi, sunteti grozava!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[06.12.14 15:17:08]
» mesaj pers

   @Michi - La multi ani, Doamna Michi, si din partea mea. Cu multa, multa sanatate, ca sa puteti sa ajungeti cu bine la aniversarea @msnd-ului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[06.12.14 22:52:17]
» mesaj pers

   @Michi: La multi ani!... Iar ridurile alea... atat de bine va prind!

   Abia astept sa ne povestiti cum a fost la aniversarea de 90!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- hlli
[07.12.14 21:59:49]
» mesaj pers

   LA MULŢI ŞI FRUMOŞI ANI!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- vega06
[12.12.14 12:46:23]
» mesaj pers

   La multi ani sanatosi si voiosi :) !!!

   Chiar daca vine cu intarziere, urarea mea este insotita de un cadou: ZZZUPERBONUSUUUL!!!

   Abia astept ca intr-un viitor cat de apropiat sa va cunosc si eu, pentru ca toata lumea vorbeste cu respect de celebra mama Michi si e musai sa facem cunostinta.

   La multi ani inca odata!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[12.12.14 12:58:28]
» mesaj pers

   Mulţumesc tuturor, sunt onorată de aprecierea voastră. Şi eu vă iubesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AleDia
[13.12.14 19:31:04]
» mesaj pers

   La multi ani si multa sanatate! Desi nu va cunosc personal (si nici virtual foarte bine) am vazut ca sunteti foarte iubita de catre familia AFA. Aveti o varsta foarte frumoasa si sunteti un model pentru multi dintre noi. Citesc cu drag ceea ce scrieti si sunteti o sursa de inspiratie pentru mine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[15] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [DEC-2014] În curtea restaurantului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579350">Şterge vot</a></div><span id="v9579350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [DEC-2014] În curtea restaurantului
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [DEC-2014] Intrarea în hotel şi restaurant -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579352">Şterge vot</a></div><span id="v9579352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [DEC-2014] Intrarea în hotel şi restaurant
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [DEC-2014] Aceasta urma să fie masa reţinută -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579353">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579353"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579353">Şterge vot</a></div><span id="v9579353" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579353)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579353Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579353MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [DEC-2014] Aceasta urma să fie masa reţinută
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [DEC-2014] La ora 14, în toată sala mai era o singură persoană -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579355">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579355"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579355">Şterge vot</a></div><span id="v9579355" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579355)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579355Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579355MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [DEC-2014] La ora 14, în toată sala mai era o singură persoană
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [DEC-2014] Copturi de casă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579357">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579357"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579357">Şterge vot</a></div><span id="v9579357" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579357)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579357Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579357MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [DEC-2014] Copturi de casă
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [DEC-2014] Intrarea în restaurant -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579359">Şterge vot</a></div><span id="v9579359" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579359)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579359Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579359MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [DEC-2014] Intrarea în restaurant
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [DEC-2014] Aici am negociat preţurile şi pretenţiile -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579362">Şterge vot</a></div><span id="v9579362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [DEC-2014] Aici am negociat preţurile şi pretenţiile
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [DEC-2014] Sala principală, vedere generală -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579365">Şterge vot</a></div><span id="v9579365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [DEC-2014] Sala principală, vedere generală
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [DEC-2014] O SALĂ MAI MICĂ -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579368">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579368"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579368">Şterge vot</a></div><span id="v9579368" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579368)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579368Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579368MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [DEC-2014] O SALĂ MAI MICĂ
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [DEC-2014] CE FIGURĂ! M-am ajuns, adică la 80. Când eram tânără ziceam că nici anul 2000 nu apuc -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579370">Şterge vot</a></div><span id="v9579370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [DEC-2014] CE FIGURĂ! M-am ajuns, adică la 80. Când eram tânără ziceam că nici anul 2000 nu apuc
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [DEC-2014] Şi doar le-am spus să facă poza mai de departe să nu se vadă ridurile -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579373">Şterge vot</a></div><span id="v9579373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [DEC-2014] Şi doar le-am spus să facă poza mai de departe să nu se vadă ridurile
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [DEC-2014] După pofta inimii -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579376">Şterge vot</a></div><span id="v9579376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [DEC-2014] După pofta inimii
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [DEC-2014] Tortul a venit cu flacără dar n-a ieşit -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579379">Şterge vot</a></div><span id="v9579379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [DEC-2014] Tortul a venit cu flacără dar n-a ieşit
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [DEC-2014] Foarte frumos dar mai ales gustos -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579381">Şterge vot</a></div><span id="v9579381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [DEC-2014] Foarte frumos dar mai ales gustos
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [DEC-2014] Mergem înainte, mai e până la bilanţ! -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 05.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av579383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv579383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=579383">Şterge vot</a></div><span id="v9579383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(579383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f579383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e579383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [DEC-2014] Mergem înainte, mai e până la bilanţ!
foto Michi [05.12.14]
# [50 PMA, +BONUS]

[15] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.189517021179 sec