#I#D
55503 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Rezervația naturală Cheile Tișiței

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.11.2014
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Mărăşeşti (VN)
înscris/ă în 30.04.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
APR-2008
DURATA: 3 zile
TIP: SINGLE

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Turism de-o zi: Cheile Tișiței


Taaadaaam... iată-mă-s, ăia de vă făceați speranțe c-am crăpat și c-ați scăpat de mine, sorry, v-am stricatără bucuria! ;)

Îs viu și nevătămat și fericit de numa'-numa', și, urmare a mulțumirii mele, o să vă arăt niște locuri frumoase din Vrancea, cum de altfel v-am amenințat mereu c-o s-o fac!

Nu o să obosesc spunându-vă că Vrancea este un județ cu foarte multe frumuseți pe care e simplu să le vezi : la ora 17,00, în Focșani, ies fetele de la secțiile de croitorie și ai ocazia să vezi multe, multe frumuseți! Aaa, nu de frumuseți de alea vreau eu să vă povestesc, dar încerc și eu să v-aduc la subiectul review-ului cu un zâmbet, nu de alta, dar ultima mea postare a fost destul de tristă! Promit să nu mai scriu postări din alea, până nu ajung la review-ul despre Maramureș și închisoarea de la Sighetul Marmației.

Bun, astăzi plecăm în vâjâială de-o zi spre Cheile Tișiței, o zonă des vizitată de foarte mulți turiști. E și normal, accesul spre ea este atât de ușor că mai că nici nu te poți lăuda c-ai ajuns acolo!

Se pleacă, cu elan, sau, cu mașina, din Focșani spre Tulnici și apoi, mai departe spre Lepșa. După ce vizitezi Cascada Putnei, mai urci puțin cu mașina și, la un moment dat, vezi indicatorul spre Cheile Tișiței.

Acuma, fac o pauză, nu de alta dar, am urcat la munte și ne tragem sufletul.

Astăzi o să vă vorbesc doar de porțiunea cea mai bătută din Cheile Tișiței, cea de jos, de la intrarea în rezervație și până sus, la tunelul mare. De acolo Tișița continuă cu Tișița Mare și Tișița Aurie pe o parte și cu Tișița Mică în partea ailaltă. Practic, dacă vreți, prin Cheile Tișiței se poate ajunge în adevărații Munți ai Vrancei. Continuând, dincolo de tunel, poți ajunge la Culmea Gurguiata, Vf. Coza, Dealul Negru și Lacul Negru, apoi, care după cum vrea, spre Lăcăuți, Vf. Pietrosu sau Vf. Goru, asta ca să vorbim despre munții cei mai cunoscuți.

După cum v-am tot bătut la cap, Munții Vrancei sunt mai sălbatici dar, cu atât mai frumoși. Se fac la pas, cu rucsacul și cortul în spate. Și, lucru important de știut, sunt întâlnite, mai des animale sălbatice, carnivore mari : urs, lup sau râs.

Dar, după cum vă spuneam, astăzi vă duc până sus, la tunel, pe Cheile Tișiței. Dacă sunteți cuminți, vă spălați pe dinți și mâncați tot din farfurie, zilele astea continuăm până la Vf. Coza și Lacul Negru.

Spuneam că nu trebuie să dezlegi cine știe ce nod gordian că sa ajungi în Chei. Din șoseaua (foarte bună) din Lepșa, la un moment dat se face la stânga un drumeag care te va duce, vreo 800 de metri, la intrarea în Rezervația Cheile Tișiței.

Fac precizarea că, până în 2005, drumul din Rezervație era mult mai bun dar, la inundațiile din acel an, drumul s-a mai stricat, în unele porțiuni drumul a fost rupt și se trece, acum, pe scări din lemn sau poduri oarecum improvizate. Pentru cei cu abilități normale locomotorii nu este nici un impediment iar aceste obstacole aș spune că chiar înfrumusețează locul șii fac ca excursia să rămână una de povestit și de repetat.

Cum intrăm în Rezervație?

Pe poartă, firesc, dar numai după ce, în prealabil, citim ce spune pe placa aia, mare și roșie. Sunt chestii de interes general dar e bine să le băgăm la cap, măcar din exercițiu pentru celula nervoasă. În mod normal se plătește și o taxă dar, de fiecare dată când am intrat, nu era nimeni la poartă care să mă pună să plătesc așa că n-am mai dat banii. Bafta mea, nu?

Drumul se derulează, firesc, pe lângă Tișița. Apa Tișiței ne va însoți până la tunel și va curge pe lângă noi când pe partea dreaptă, când pe cealaltă dreaptă. În zilele calde, de vară, se văd păstrăvii dar, ca iubitori de natură ce suntem, mâncăm senvișul de-acasă și lăsăm lighioaiele în pace. Și nu, nici nu aruncăm hârtiile pe jos!

După cum probabil o să aflați, drumul a fost posibil ca urmare a exploatărilor forestiere de la începutul secolului trecut. Unii spun că tunelul din capăt este construit de nemți, în al doilea război mondial dar eu cred că, mai degrabă, a fost construit ca necesitate pentru transportul buștenilor, pentru că, pe vremuri, pe acolo era o cale ferată îngustă, de munte (Mocăniță). Mă rog, dacă vă place povestea, lăsați-l construit de nemți, n-o să ne certăm pentru asta! :)

Cert este că, la sfârșitul secolului al XIX-lea, zona era defrișată în totalitate, iar acum pădurea a regenerat, acoperind multe din construcțiile de-atunci.

Cheile Tișiței au un aspect de canion și au o vegetație extrem de bogată. În general, Munții Vrancei sunt bogați în izvoare, pâraie și râuri, deci, nu apa ar fi o problemă dacă vă deplasați pe-aici. Nu trebuie să fiți chiar un Bear Grill și să aplicați tehnicile lui de supraviețuire, eu am băut apă direct din Tișița și, cu excepția faptului că mi-a crescut o mânuță între omoplați iar nopatea radiez în verde fosforescent, n-am ni'ca! :D

Cât mergi spre Tunel îți poți umple timpul căscând gura la ce ne arată natura : Brâna Tisaru, Râpa Caprei, Altarul Tișiței sau treci pe sub arcade săpate în stâncă pentru a face parcursul căii ferate înguste care a fost.

Peisajul este nefiresc de frumos, nu mă laud când spun asta, veniți și-o să vedeți că nu găsiți minciună în ceea ce vă spui eu!

La capătul drumului, după vreo 3 ore de mers oarecum voinicește, ajungeți la tunelul celebru în zonă. Este lung de vreo 250 de metri și, când intrați în el, vă trebuie lanternă. Se vede luminița de la capătul tunelului, visul românilor din 1996 încoa' și, stați liniștiți, chiar e luminiță, nu e trenul!

Este cumva dificil să povestești cât e de frumos este un loc, o să postez oareșce fotografii. Eu le-am făcut în 2008, atunci când am fost pe-acolo, este posibil ca, de atunci și până acum să fie oarece modificări, dar, nu de substanță.

Acuma, niște sfaturi oarecum tehnice : făcut la pas întins, drumul îl parcurgi în circa 3 ore. Dacă aveți copii cu voi, mai puneți o oră, poate două, în plus. Firesc, tot cam atât vă ia și la întoarcere deci, calculați-vă bine timpul ca să vă puteți întoarce la timp.

Vara, sau pe timp uscat, drumul nu pune riscuri deosebite celor care merg pe aici, dar, dacă plouă, aveți grijă cum puneți pasul: nu cred că v-ajută să veniți înapoi țopăind într-un picior și nici nu știu dacă prietenii or să vă care-n spate așa, de-a moaca. Gândiți-vă numai la câtă bere trebuie să le dați pentru asta.

Deși la intrarea în Rezervație ni se atrage atenția cu privire la existența carnivorelor mari, eu cred că acestea evită cumva drumul principal. Nu știu cum o fi mai în adâncul pădurii și, dacă vreți să aflați, pregătiți-vă îndelung, cu materialele necesare: nu, cruciulița sau iconița nu ajută foarte mult și nici mătăniile! Este bine să știți că omul, chiar speriat de moarte, nu aleargă mai repede decât un urs plictisit! Nu mai spun dacă ursul e flămând!

Dincolo de tunel, intrăm în trasee turistice adevărate, acolo e bine să fiți echipați de drumeție, cu bocanci, îmbrăcăminte și alte alea. Când o să trecem tunelul, o să vedeți că zona merită. Dar, întrucât traseele sunt lungi (6-8 ore) musai să aveți cort la voi și saci de dormit, ceva conserve și scule de aprins focul.

Acuma, gata, vă las, nu vreau să vă fac capul mare! Credeți-mă pe cuvânt, vizitați zona dacă aveți posibilitatea, nu veți regreta!

O să postez câteva zeci de poze! Glumesc, așa-s eu, spiritual nevoie mare, dar, după ce le vedeți, sper să vă conving să ajungeți aici!

Gata, haidi, pa!

---
Impresii încărcate de Yersinia pestis in 04.11.2014 19:22:02

Validat / Publicat: 04.11.14 20:23:09


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 2874
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34400 PMA (din 39 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[04.11.14 20:17:34]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[04.11.14 20:28:19]
» mesaj pers

   @webmaster: mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[04.11.14 20:45:40]
» mesaj pers

   Capcaunule, esti belea, mare belea de om! In sensul bun al cuvantului, se-ntelege. Un articol mai frumos si mai util decat acesta nici ca se putea. Umorul in stare pura se impleteste armonios cu stilul inconfundabil in descrierea unor zone superbe, ireal de frumoase. Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[04.11.14 20:57:28]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Când locurile vizitate sunt atât de frumoase îți vine ușor să scrii. N-am eu umor, voi sunteți bine dispuși când îmi citiți reviewurile! Oricum, mulțumesc pentru laude!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[04.11.14 21:28:13]
» mesaj pers

   @căpcă1: Doamne, cata-mai modestia poate sa incapa in... capul unui capca1!!! Oricum, ne bucuram si iti uram: Bine ai venit acasa, bre!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[04.11.14 21:38:08]
» mesaj pers

   @crismis: Mersi de urare! Faza cu modestia mi se trage din liceu, când profu' de mate spunea despre mine că-s modest... intelectual! :D Adevărul e că matematica e mai simplă decât, să spunem, dreptul civil! Ia uite, ce fabulez eu, aicea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[04.11.14 21:41:58]
» mesaj pers

   @căpcă1: Inteleg foarte bine ce vroia sa zica dom' profesor, dar si pe tine te inteleg si mai bine! Eu am luat 10 la bac la mate si am facut... medicina! :) (asta modestie):))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[04.11.14 21:45:04]
» mesaj pers

   @crismis : ha, ha, ha, e vina ta, dacă învățai carte, ajungeai inginer!!! :D :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[04.11.14 21:56:07]
» mesaj pers

   @crismis - Lasa ca eu aveam 10 la biologie si chimie si-acuma-s inginer. La mate eram ca si capca1!

   una peste alta, SUPERB! Ca de obicei! Simteam nevoia!

   Bine-ai revenit acasa, capca-une!

   Da'poza cu manuta dintre omoplati, mai pe seara, sa se vaza si fosforu'cam pa cand? :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[04.11.14 22:06:54]
» mesaj pers

   @Zoazore: Chimia este materia aia, cu piulițe desenate, legături covalente și alte alea? Mă jur că la mate eram mai bun ca la chimie :)) Acuma, fără glumă, tu, brăilean (că) fiind, poți ajunge tare ușor în zonă și să te convingi, "la locul feței" :D Și pentru crismis, la fel!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[04.11.14 22:10:39]
» mesaj pers

   @căpcă1: Normal, mergem! E datorie morala! Si scriem si review-uri dupa aia!... daca ne da voie Mos Martin :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[04.11.14 22:13:28]
» mesaj pers

   @crismis: Ei, îi spuneți că mă cunoașteți și vă lasă-n pace! Lepșa e plină de case ce aparțin gălățenilor, poate că aveți astfel de prieteni și ați rezolvat și cazarea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[04.11.14 22:21:34]
» mesaj pers

   @căpcă1: Cea mai buna prietena a mea are casa la Lepsa. N-am fost niciodata. Ba nu are apa, ba nu are caldura, ba ploua in casa... Inteleg ca e cam ca in padure... Deci m-as increde mai mult in varianta cu cortul! Si, daca ne viziteaza Mos Martin, desigur, o sa-i spunem ca suntem prietenii capca1-lui! Mersi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[04.11.14 22:29:24]
» mesaj pers

   @crismis: in Lepșa sunt și pensiuni bune, la prețuri decente. La cort e bine să fie un cerc mai mare de prieteni, dar, repet, zona este splendidă, merită încercat! Cât despre urs, vezi că nu mă cunosc toți! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[04.11.14 22:36:39]
» mesaj pers

   Deși am ajuns la Lepșa în mai multe rânduri, niciodată nu ne-am făcut timp pentru o vizită în rezervație. Citindu-ți articolul și văzând frumoasele fotografii, putem spune că ne-ai convins... la primăvară atacăm Cheile Tișiței!!! Până atunci e timpul pentru Superbonus!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[04.11.14 22:40:58]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: mulțumesc și pentru SB dar si pentru laude! Venite din partea unui atat de bun cunoscător al Vrancei, laudele mă măgulesc! Rezervația trebuie, musai, vizitată, n-ai să regreți!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[05.11.14 12:23:13]
» mesaj pers

   @căpcă1 - Io nu! :(mate si cu mine=doua drepte paralele. In schimb, cu piulitele tare bine m-am inteles.

   As putea ajunge dac-as sta in Braila, dar de 4 ani locuiesc in Bucuresti si lucrez in Bolintin-Vale :(

   Trist, dar adevarat!

   Mi-ar placea mie tare mult, dar din motive obiective (tinand de sanatate...) nu prea si pot... Da' ma fac eu mare!

   P. S. S-a facut vin bun in zona? :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[05.11.14 12:29:52]
» mesaj pers

   @Zoazore: Oups, imi pare tare rău s-aud ca ai probleme de sănătate! Dar, nu mor caii când vor câinii, nu-i așa? Ha, vinul este bun de cele mai multe ori. Consumat cu moderație. Știi cum se spune: consumul exagerat de grăsimi, zahăr și alcool garantează un chef pe cinste! :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Eugenia55*
[05.11.14 18:02:34]
» mesaj pers

   Am calcat pe-acolo acum foarte muuulti ani, doua veri la rand am stat "la gazda" la Porcu', nu-mi aduc aminte sa fi existat pensiuni, stateam foarte aproape de chei, n-am ajuns niciodata mai departe de tunel, s-a nimerit, de fiecare data, sa fim singuri pe-acolo, era cam... asaaa... nu prea la-ndemana...

   Anul trecut, dupa 18 ani, am stat o saptamana in Lepsa dar la chei n-am mai ajuns, data-aviatoare! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[05.11.14 18:11:57]
» mesaj pers

   @Eugenia55 - Păi, ”dataviatoare” să vă faceți curaj și să reveniți la Chei! Merită, măcar pentru melancolia anilor de-au fost! Zic și eu! :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[06.11.14 18:16:56]
» mesaj pers

   @căpcă1 - Sper ca la o dată "aviatoare" să ajung şi eu la chei!

   Frumoasele tale poze m-au convins să revin pe plaiuri vrâncene.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[06.11.14 18:18:28]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Cheile Tișiței te așteaptă! Nu vei regreta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[08.11.14 07:38:20]
» mesaj pers

   @căpcă1: Excelente impresii (din nou). O zonă pe care n-am explorat-o și pare că nu am procedat corect :).

   O fi prea târziu acum sau în anii viitori? Sper că nu.

   Remarcabil că tu ești una din puținele persoanele care scrie altfel de impresii. Chiar dacă pesemne am mai sărit unele impresii de ale tale, când voi avea ceva timp mă voi "ocupa" de ele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[08.11.14 08:04:01]
» mesaj pers

   @Dabator: după cum am tot spus, în Vrancea sunt foarte multe trasee în. zona Munților Vrancei ce trec prin locuri superbe! Săptămâna ce vine o să vă duc de la Cheile Tișiței la Vf. Coza și la Lacul Negru, pe urmă, altă dată, la Lăcăuți și Vf. Goru. Din păcate, nu mai am timp de mers, la pas, pe acolo și, de ce să nu recunosc, parcă, nici vârsta! O să mă ajut de poze pentru poveștile mele și de ceea ce a mai reținut celula nervoasă. :) cât despre faptul că vrei să mă urmărești, ok, just do'it, sunt ca o carte deschisă :D! Totuși, grăbește-te, prin decembrie cred că o să renunț la acest cont! Weekend plăcut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[08.11.14 09:04:34]
» mesaj pers

   @căpcă1 - Ha? Cum sa renunti la cont? Ce gluma-i asta, ca nu m-am prins?

   Pai suntem dependenti de scrierile tale si ne bagi in boala de sevraj! Capca1, revino-ti, mai baiatule!

   De crezut se crede in alta parte, aici se scrie frumos si cu talc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[08.11.14 09:48:27]
» mesaj pers

   @Zoazore: Păi, frumos este să pleci când ai valoare, când ești apreciat, nu când ai stors orice urmă de simpatie! Weekend plăcut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[08.11.14 11:47:08]
» mesaj pers

   @căpcă1 - Ma lasi? Stai aici, ca de nu, am sa te bantui! Buhu-huuuu! Vrei sa ne vizitezi prin spitale pe motiv de sevraj?

   Si-apai, daca pleci si ne-ntalnim cu Mos Martin, zice ala ca nu te mai cunoaste si nu-i de bine! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[08.11.14 19:49:13]
» mesaj pers

   @căpcă1: Capcaune, si io zic ca si pretenu' Zoazore: Baga-ti mintile-n cap, ca de nu... Ce-s fitzele astea de diva?! Baloteaza un Snicars, ceva si revina-ti! Tara te vrea Capca1!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[27.12.15 17:56:35]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Rezervația naturală Cheile Tișiței, LEPȘA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2008] Cascada Putnei, un must see al Vrancei -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572253">Şterge vot</a></div><span id="v9572253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2008] Cascada Putnei, un must see al Vrancei
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2008] Drumul spre Rezervația Cheile Tișiței -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572254">Şterge vot</a></div><span id="v9572254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2008] Drumul spre Rezervația Cheile Tișiței
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2008] Panoul de la intrarea în Rezervație -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572255">Şterge vot</a></div><span id="v9572255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2008] Panoul de la intrarea în Rezervație
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [APR-2008] Prin Rezervație -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572256">Şterge vot</a></div><span id="v9572256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2008] Prin Rezervație
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [APR-2008] Tișița încă e cuminte -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572257">Şterge vot</a></div><span id="v9572257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2008] Tișița încă e cuminte
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2008] Drumul taie în stâncă, iar Tișița ne însoțește -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572258">Şterge vot</a></div><span id="v9572258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2008] Drumul taie în stâncă, iar Tișița ne însoțește
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2008] Podul oarecum refăcut după inundațiile din 2005 -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572259">Şterge vot</a></div><span id="v9572259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2008] Podul oarecum refăcut după inundațiile din 2005
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2008] Același pod, treceți cu încredere! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572260">Şterge vot</a></div><span id="v9572260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2008] Același pod, treceți cu încredere!
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2008] Unul din vechile posduri, neafectat de inundații și ruperile de teren -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572261">Şterge vot</a></div><span id="v9572261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2008] Unul din vechile posduri, neafectat de inundații și ruperile de teren
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2008] Drumul șerpuiește printre brazi și peste Tișița -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572262">Şterge vot</a></div><span id="v9572262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2008] Drumul șerpuiește printre brazi și peste Tișița
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2008] Frumos, nu? -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572263">Şterge vot</a></div><span id="v9572263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2008] Frumos, nu?
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [APR-2008] Tișița se învolburează -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572264">Şterge vot</a></div><span id="v9572264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2008] Tișița se învolburează
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2008] Tunel săpat în stâncă pentru trecerea căii ferate -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572265">Şterge vot</a></div><span id="v9572265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2008] Tunel săpat în stâncă pentru trecerea căii ferate
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2008] Un al doilea tunel. Ne apropiem de tunelul cel mare -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572266">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572266"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572266">Şterge vot</a></div><span id="v9572266" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572266)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572266Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572266MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2008] Un al doilea tunel. Ne apropiem de tunelul cel mare
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2008] Se merge pe lângă apă -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572267">Şterge vot</a></div><span id="v9572267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2008] Se merge pe lângă apă
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2008] Tunelul cel mare -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572269">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572269"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572269">Şterge vot</a></div><span id="v9572269" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572269)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572269Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572269MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2008] Tunelul cel mare
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [APR-2008] Văzut din partea cealaltă -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572270">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572270"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572270">Şterge vot</a></div><span id="v9572270" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572270)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572270Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572270MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2008] Văzut din partea cealaltă
foto Yersinia pestis [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.127375841141 sec