#E#D
55254 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pensiunea Căsuța Ta [Moieciu de Sus]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.10.2014
DE
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 14.10.11
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
AUG-2014
DURATA: 12 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ fara masa
PREŢ SEJUR:
oficial 90 lei/noapte
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Moieciu Mystery House :)


Pensiunea Căsuţa Ta! -Moieciu Mystery House!

Si dacă lenea ar durea….

Câââte relatări aş fi scris, material am, poze am, putirinţă... neam!

La presiunea maselor, si anume 3, fiecare cu masa lui, (vezi ecourile la articolul lui Carmen Ion “De ce numai Bulgaria, Turcia si Grecia”), pentru cine nu are chef sa citească, ii citez eu, in ordinea intrării pe teren, jonnyredlabel, web-ul de serviciu sâmbătă pe la 3 (dupa zupa de fasole galbena dreasa cu iaurt 6/%) si mireille, am purces a strânge amintiri de 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ani, respectiv 2 luni, despre locul nostru de suflet din Moieciu de sus, de foarte de sus, in 10 minute, târşâind picioarele, intri in pădure, pardon, scuzaţi, Parcul Naţional Bucegi!

Povestea începe acum vreo 9 ani când, ca-n fiecare an, cum se desprimăvărează, încep să mă furnice tălpile si căutările de locuri de vacanţă demarează.

Cum mă ştiţi (unii), nu-mi plac locurile cu multe camere. Pensiunea mea ideală este aia cu o singură cameră!

Intâi m-am hotărât asupra zonei, dacă vă puteţi imagina nişte oameni care, până la 50 de ani, nu fuseseră la Moeciu. Eh, și-atunci am dat piept cu grozăvia! Maică, măiculiţă! Zeci si zeci de pensiuni! Primul meu criteriu :desigur, numărul de camere. Apoi, balcon, cerdac, terasă, ce-o fi, pe-atunci fumam!

Acces la bucătărie, grătar! Ne plăcea grozav sa ne incropim singuri ceva de mâncare (reminiscenţe de la mersul, ani la rand, cu cortul). Intre timp, ne-a mai trecut, ce vrei, îmbătrânim si comoditatea işi spune cuvântul!

După ce-am scanat la greu pensiunile, bingo! Casuţa Ta! Asta era de noi! Eu si acum ma mir, dupa atâţia ani de hălăduit prin zonă, cum de nu le-a venit si altora ideea, sau, mă rog, să se inspire de aici, să construiască si alte pensiuni după modelul acesta!

Ce-avem noi aici? O curte, nu mare, in care s-a construit pe 3 laturi : pe stânga, 4 casuţe, pe latura mică o casă mai mare, si pe dreapta, balansoarul, grătarul, foişorul si incă o casuţă. In zona foişorului a apărut, acum câţiva ani, o mini-zonă de joacă, o căsuţă cu tobogan şi un leagăn. Vara asta, altă noutate, tot pentru pici, trambulina elastică!

Casa mare are 2 zone, in stânga este zona proprietarilor, familia Mioara si Iulian ***, la parter bucătăria şi la etaj camerele, iar in dreapta, zona pentru turişti, sala de mese şi o bucătărioară, cu tot ce vrei! Deşi fiecare din cele 5 căsuţe are frigiderul ei, mai avem un frigider mare şi la bucătărie. Sala de mese nu e deloc impersonală e, mai degrabă, ca o zona locuită de o familie, o maşină de cusut veche, flori de mină, plante ornamentale (gazda e”bolnavă” de flori :)) tot felul de obiecte vechi populare, atmosfera e foarte caldă!

Si-acum sa intrăm in căsuţă! Nu, nu e de lemn! Nu, nu sunt lipite! S-a nimerit, in primul an, sa stăm la căsuţa 2, de atunci, gazda are grijă să găsim liberă ori căsuţa 2 ori căsuţa 3! Deşi toate sunt la fel, acolo ne place noua! Primul lucru de care dai cu ochii sunt... florile, desigur, v-am zis că gazda e... cu florile! Fiecare căsuţă are cerdacul ei, plin de ghivece si jardiniere, şi suspendate si ne! Bogaţie de culori! Cerdacul ăsta face toţi banii! Mare! Avem ditai masa şi 2 băncuţe! Si mai rămane loc! Ninge, plouă, te imbraci bine şi stai in cerdac şi te uiţi cum cad munţii pe tine!

In căsuţă intri mai intâi intr-un hol cu gresie pe jos. Avem cuier, cuier din ăla, “de mobilă” cum zicea mam’mare, şi frigiderul. Acum vreo 2-3 ani, deasupra frigiderului au apărut nişte poliţe asimetrice, foarte faine de umplut cu te miri ce! Holul are calorifer şi geam cu plasă de insecte care dă in cerdac.

Din hol, in dreapta e baia. Dreptunghiulară, nu e loc de…dans sportiv!:)) Si baia are calorifer şi geam cu... cu... cu plasa de insecte, desigur! Acu’, fie vorba-ntre noi, in afară de cate o muscă, alta insectă n-am vazut, ba’ nu, mint, sunt veri (noi mergem in august) cand vin albine la mulţimea de flori! N-avem cabină de duş, e duş cu cadiţă si perdea! Uscator de păr, dispozitiv de săpun lichid. Prosoape, câte 3 de fiecare, le schimbă intr-o veselie! Lenjeria de pat, la 4-5 nopti, care mai vin cu “mermelicii” (copyright familia Speedy Gonzalez, ariciu-le maitre ) şi se dedau la... şotii, o schimbă de cate ori e nevoie!

Gata cu dependinţele!

Intrăm in cameră, nu inainte de a ne şterge a doua oară pe talpile adidaşilor, deci avem preşuleţ+covoraş şi la intrarea in hol şi la intrarea in cameră.

Camera mare! Mobilă destula şi mai avem loc de-un... cum ii spuneam? Ah, da, dans sportiv! Cu figuri!

Patul, king size, incap 3 adulti normali (la trup, la cap nu contează!). La cerere, si-am vazut destule cereri, se pune şi pat pliant! Patul, bun de dormit, bun de... dormit! , mărginit de două inchipuiri de noptiere, de fapt, niste... poliţe, cum sa le zic, incap veioza, ochelarii si-o carte format mic.

In stânga patului avem un dulap cu 2 usi cu umerase şi rafturi, o oglindă mare pe perete şi, sub ea, suportul de bagaje. Astea două au apărut acum 2-3 ani! Asta ne place la oamenii acestia, printre altele, aproape in fiecare an vin cu ceva nou, tot timpul ridică nivelul de confort. Gazdoiul lucrează in lemn, e foarte priceput pentru un petrolist ieşit la pensie, şi multe lucruri sunt făcute intr-o curticică in spatele sălii de mese.

Ce mai avem in cameră? In faţa patului, o comodă pe care tronează TV-ul, model vechi dar merge brici, prinde zeci de canale. Eh, şi-acu vine la pièce de résistence : in dreapta patului avem măsuţa de cafea, mare, masivă chiar, flancată de două balansoare, ah, ce viaţă! Uite şi acum, scriu şi mă legăn in amintiri, credeţi-mă, pe langă cerdac, şi-astea fac toţi banii! Camera e mochetată, unele căsuţe au mocheta bleumarin, cuvertura de pat şi draperii asortate pe fond argintiu, altele mocheta verde inchis şi cuvertura-draperii pe fond auriu-mustar (Colman’s, british, nu Dijon, da?) Avem şi perdele, da’ce perdele, chiar pretenţioase, până-n pământ! Camera e foarte luminoasă, cum n-ar fi, că are un perete intreg, cel din spatele balansoarelor, de geam. Ca şi când n-ar fi de ajuns, mai avem geam şi pe peretele cu TV-ul, geam prin care se vede cerdacul, Gogu si Frosa. Bineînțeles şi hectarul ăsta de ferestre are plase.

Mici detalii fac diferenţa cum ar fi plafonierele, foarte interesante, gen, cum să zic, “Fondul plastic”, cum se zicea pe vremuri! Mai sunt mici ornamente, colorează plăcut locuinţa, dacă ar fi şi un cuptor cu microunde, care ar merge pe frigider, s-ar chema “Garsoniera Ta’

N-avem aer condiţionat dar, credeţi-mă, deşi am fost numai in luna august (si o dată in martie) nu e nevoie! Suntem totusi la vreo 1000m altitudine! In schimb, daca e nevoie, şi am prins şi nopţi din astea, tot in august, se dă caldură la greu, aici sunt campioni!

La intrarea in curte, zona cu pietriş, incap 6 masini, cu a gazdelor! In rest o curte cu iarbă şi muuuulte flori! Flori la cerdac, flori la ferestre, o bucurie…

Cine nu vrea sa gătească, poate manca foarte bine la 2 case mai sus, pe stanga cum te duci spre pădure, la Rodica. Si noi mâncăm la ea, măcar o dată pe sejur. De exemplu, 2 ciorbe de vitel cu ardei iute şi smântană şi 2 bulzuri, 50 lei. Dacă aveti bani mai mulţi, puteti mânca la hotel Mistral şi nu mâncaţi rău deloc! Mici cumpărături puteti face la 2 magazine “cu de toate” la care ajungeţi, pe jos, in 5, respectiv 10 minute! O brânză bună (caş afumat si burduf) găsiţi mai la vale, să zic cam 2 km, imediat dupa casa lui Caramitru (sau unde stă Caramitru, mă rog, ce ştim si noi de la localnici). De unde luăm brânza, ocazional, am luat păstravi si pastramă de berbecuţ.

Excursii de-o zi

De-a lungul anilor, am fost la Bran (castelul, bazarul, aprovizionare Mega-image), Râşnov (cetatea, peştera, cheile Râşnoavei, Penny, piaţa), Braşov, Poiana Braşov, Sâmbăta (Mânăstirea Brâncoveanu), Tara Făgăraşului, Sinca veche, Zărneşti, Plaiul Foii, Poiana Mărului, Sighişoara, bisericile transilvănene fortificate, Viscri, Cârţişoara, Bâlea cascada. Asta e ce-ami amintesc, la repezeală!

Vara asta am fost la Prejmer, Sf. Gheorghe, Malnaş si Tuşnad! Foarte fain!

Cine are sânge in instalaţie poate face trasee, incep din padure şi ajungi la nişte cabane, iertat fie-mi lapsus-ul) ca sa vedeţi ce interesată sunt.

Preţuri? Foarte bune raportat la condiţii! Cel mai mult am plătit 100 lei/noapte, cred că in 2007, de fapt nici n-am plătit atât, stând multe nopti plăteşti mai puţin!

Pensiunea nu are site propriu dar o găsiţi pe net! Pozele mele de exterior sunt mult mai faine in schimb, ei au poze mai bune de interior! Si chiar aia e realitatea!

S-a intamplat ca, in multele noastre sejururi, să avem ca vecini numai oameni de calitate. Fără muzică, fără nopti in foisor cu lada de bere la picior! Daca închiriezi in grup, si 5 familii nu-I greu de strâns, e altceva!

Mergeti să vedeti şi, dacă nu vă place, aici mă găsiti, asteptându-vă roşiile!

Poate pun de un bulion!

---
Impresii încărcate de Eugenia55* in 20.10.2014 18:36:53

Validat / Publicat: 20.10.14 21:19:07


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Franta, Belgia, Anglia, Spania, Germania, Lituania, Olanda, Grecia, Tunisia, Portugalia
VIZUALIZĂRI: 3916
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Eugenia55*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  67900 PMA (din 54 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[20.10.14 20:46:40]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Eugenia55*
[20.10.14 20:55:30]
» mesaj pers

   @webmasterX - acolo e, da n-ai validat nimic, acu' se cer coordonatele inainte, ca la... ")))))))))))))))))))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[20.10.14 21:35:07]
» mesaj pers

   @Eugenia55: In sfarsit, misterul a fost elucidat! Si nu stiu daca e bine, acum toata lumea o sa dea navala acolo :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[20.10.14 21:42:22]
» mesaj pers

   Frumos! O locație pe care o vom nota pentru o viitoare escapadă! P 15 este splendidă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[20.10.14 22:34:59]
» mesaj pers

   Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației noastre de a scrie setul de impresii despre această unitate de cazare.

   Păcat însă că ne-ai amăgit cu claia de fân. O așteptam cu toții cu sufletul la gură... :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[20.10.14 22:36:40]
» mesaj pers

   Foarte bun si util reviewul. Desi in moieciu de sus cunosc multe locatii pe asta nu am vizitat-o.

   Cine stie cand ii vine randul

   acum suntem in cunostinta de cauza

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danamandache
[20.10.14 22:36:48]
» mesaj pers

   In sfarsit, a sosit articolul! Frumoasa casuta, de vis! Felicitari ca ati lasat tigarile!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[20.10.14 23:13:31]
» mesaj pers

   Iote-mă, eu-s zâna bună, aia cu superbonusul! :) Și, dac-ai ști ce urât sunt! Mă rog, am făcut o faptă bună, da' și ce-ai scris tu merită asta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mireille
[20.10.14 23:15:05]
» mesaj pers

   @ Eugenia 55... Bonsoir Eugenie, super description... adulmec deja mirosul de flori in pozele 17 si 18... si nu-mi vine sa cred ce frumos e la noi ,,acasa ''... o curte cu suflet... as zice, pe care o privesc cu ochii mari... vacante pitoresco-gurmande in continuare, imi place si pisica.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[20.10.14 23:56:22]
» mesaj pers

   @Eugenia55 - Păi e fremos așa, doamnă??? Noi, clienți fideli ai Moeciului de vreo... să tot fie 6 ani... de când tragem tot la pensiune la tanti Ramona, să luăm acum în considerare o eventuală trădare???

   Nu de alta, dar tanti Ramona nu are nici trambulină pentru "mermelici" (și tare le place să se zbânțuie în din astea...) și nici pensiune cu o cameră (da, și nouă tot așa ne place)...

   Oooofff, grea decizie, grea decizie. Totuși, mai am timp să mă gândesc, da? :P

   Să mai spun că mi-a plăcut compunerea? Neeeee, e redundant!!! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- amero
[21.10.14 11:06:46]
» mesaj pers

   gata, m-am "trezit" si eu, te-am "citit", articolul ca persoana, mai greu si recunosc ca tare imi place. astept si povestiri de pe alte meleaguri pe care le-ai colindat in vara asta. vor fi cu siguranta spumoase precum tot ceea ce ai introdus pe sait.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- le_maitre
[21.10.14 15:50:32]
» mesaj pers

   @Eugenia55 - Scumpă şi queridă Doamnă! Ziua-mi fu înseninată de lectura impresiilor (greu scoase la iveală) total "moieceşti".

   De asemenea, avântul Dvs muncitoresc manifestat prin revenirea "review-istică" pe AFA îmi determină o stare de bine plenară, zâmbetul natural fiind înlocuit de mici dar intense hohote viscerale (de care omul are nevoie constant pentru a-şi menţine starea de Zen).

   Feng-shui-ul subsemnatului vă mulţumeşte pentru dăruire, împărtăşire, angajament şi pană umoristică!

   Comme d'habitude: omagii infinite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Eugenia55*
[22.10.14 13:31:50]
» mesaj pers

   @all :

   Multumesc pentru voturi, vizita si ecouri, promit sa recidivez, desigur, in ritmul meu accelerat! :)))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alunelu69
[23.11.14 18:03:09]
» mesaj pers

   Super impresii, realiste si obiective. Am trecut de nenumarate ori pe langa aceasta pensiune mai ales ca noi stateam un pic mai jos, dar uite ca desi era un numar mic de telefon afisat la poarta niciodata nu am avut curiozitatea sa sunam. Din descriere intelegem ca si prin interior arata cel putin la fel de cochet si elegant ca pe afara. Felicitari atat pentru relatare cat si de norocul de a o descoperi. Meritati un bonus si de la proprietari mai ales la cati clienti or sa aibe de acum incolo...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[05.12.14 15:42:41]
» mesaj pers

   Păi, gata, nu mai scrii nimic? Doar e iarnă afară, acuma trebuie să trăim din amintirile de astă-vară sau, din alea noi! Deci, pune mâna și scrie! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Eugenia55*
[05.12.14 17:48:30]
» mesaj pers

   @alunelu69 -

   

   Aaa, multumesc mult, scuze de intarziere! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Eugenia55*
[05.12.14 18:20:07]
» mesaj pers

   @căpcă1 -

   

   JUR ca am incarcat un review acum 20 de minute, da' nu de vara, e de... primavara :))) Ba te-am si pomenit dar, in alt context, ala cu "haidi, pa, cam de tot! " :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gettyy
[22.01.15 13:08:47]
» mesaj pers

   SUPER reviewul!!!

   

   Am fost şi eu de vreo câteva ori la Moeciu şi chiar am remarcat această "căsuţă".

   

   Aveţi un stil de a scrie şi un umor... care-mi place la nebunie!!!

   

   Felicitări, ţineţi-o tot aşa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[16.09.15 16:55:47]
» mesaj pers

   INteresant, convingator, o sa o caut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Eugenia55*
[16.09.15 18:30:39]
» mesaj pers

   @calatorul50 -

   Aaa, multumesc, de-atunci am mai comis-o si in vara asta, "doar" a 10-a vara consecutiv, 2 saptamani, noi acolo ne incarcam baterille dupa primul segment de vacanta care e, pe unde se nimereste!!! :)

   Vara asta au fost mai multe flori ca niciodata, pur si simplu aveai perdea de flori in cerdac, doamne si pe canicula aia noi puneam trening... acum fiecare casuta are 2 sezlonguri (fotolii) de lemn,, in fata cerdacului, foooarte comode, mesterite de gazda, perfecte pentru sedinta de bronz de munte... :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- glcitizen
[07.03.16 20:02:00]
» mesaj pers

   @Eugenia55 -

   Ca stilist al scrisului, nu pot sa nu-ti remarc naturaletea, umorul natural si acuratetea detaliilor, intr-un buchet cu arome de primavara.

   Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[18] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2014] Curtea, august 2014 -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567340">Şterge vot</a></div><span id="v9567340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2014] Curtea, august 2014
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [AUG-2014] Curtea, anul acesta. Au aparut 2 sezlonguri de len, homemade si trambulina elastica pt 'mermelici' -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567341">Şterge vot</a></div><span id="v9567341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2014] Curtea, anul acesta. Au aparut 2 sezlonguri de len, homemade si trambulina elastica pt "mermelici"
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2014] Casuta nr. 5, fata-n fata cu celelalte 4 -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567342">Şterge vot</a></div><span id="v9567342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2014] Casuta nr. 5, fata-n fata cu celelalte 4
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [AUG-2014] Sala de mese -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567343">Şterge vot</a></div><span id="v9567343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2014] Sala de mese
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [AUG-2014] Colt din sala de mese -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567344">Şterge vot</a></div><span id="v9567344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2014] Colt din sala de mese
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [AUG-2014] Bucatarioara -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567345">Şterge vot</a></div><span id="v9567345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2014] Bucatarioara
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [AUG-2014] Extensia bucatariei, dupa bar avem cuptorul cu microunde, prajitorul de paine si cafetiera -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567346">Şterge vot</a></div><span id="v9567346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2014] Extensia bucatariei, dupa bar avem cuptorul cu microunde, prajitorul de paine si cafetiera
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2014] Cerdacu, Gogu si pisi Frosa -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567347">Şterge vot</a></div><span id="v9567347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2014] Cerdacu, Gogu si pisi Frosa
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2014] Daca sunteti cuminti, plecati cu afinata acasa -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567348">Şterge vot</a></div><span id="v9567348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2014] Daca sunteti cuminti, plecati cu afinata acasa
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2014] Colt din baie, in oglinda, colt din cuierul de pe hol, aia e, numa' colturi :) -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567349">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567349"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567349">Şterge vot</a></div><span id="v9567349" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567349)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567349Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567349MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2014] Colt din baie, in oglinda, colt din cuierul de pe hol, aia e, numa' colturi :)
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2014] Vedere din cerdac (zoom-ata) -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567350">Şterge vot</a></div><span id="v9567350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2014] Vedere din cerdac (zoom-ata)
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2014] De sus, de pe coasta, satul ti se asterne-n palma -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567351">Şterge vot</a></div><span id="v9567351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2014] De sus, de pe coasta, satul ti se asterne-n palma
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2014] Jos, in vale, resortul Mistral, loc drag noua, AFA martie 2014 -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567352">Şterge vot</a></div><span id="v9567352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2014] Jos, in vale, resortul Mistral, loc drag noua, AFA martie 2014
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2014] Pensiunea vazuta de pe deal, in dreapta nu avem vecini! -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567353">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567353"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567353">Şterge vot</a></div><span id="v9567353" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567353)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567353Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567353MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2014] Pensiunea vazuta de pe deal, in dreapta nu avem vecini!
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2014] Hai-hui pe dealuri! -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567354">Şterge vot</a></div><span id="v9567354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2014] Hai-hui pe dealuri!
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2014] Adapost pt animale si, ocazional, pt bipede ') -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567355">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567355"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567355">Şterge vot</a></div><span id="v9567355" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567355)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567355Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567355MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2014] Adapost pt animale si, ocazional, pt bipede ")
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2014] Rosu si verde! -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567356">Şterge vot</a></div><span id="v9567356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2014] Rosu si verde!
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [AUG-2014] Explozie florala -- foto by <b>Eugenia55*</b> [uploaded 20.10.14] - <span class="allrVotedi" id="av567357">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv567357"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=567357">Şterge vot</a></div><span id="v9567357" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(567357)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f567357Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e567357MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2014] Explozie florala
foto Eugenia55* [20.10.14]
# [50 PMA, fara bonus]

[18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.139274835587 sec