42381 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în zona Râșnov

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.08.2013
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2013
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
80 lei incl. bacşiş
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant pensiune Rosenau

Rosenau // Un restaurant frumos, foarte frumos şi servire impecabilă


N-am de gând să scriu despre fiecare cafenea sau cârciumă pe care o întâlnesc în drum în excursiile pe care le facem prin ţară dar de data asta am un motiv. Mi-a plăcut. Veneam de la Păltiniş la capătul unei drumeţii montane, era târziu şi cald, la cantonamentul din Sinaia nu prea aveam nimic în frigider, aşa că ne-am zis să căutăm să mâncăm pe undeva. Pe drum localităţi mici cu oameni gospodari, tot ce am întâlnit în cale nu auzise de aşa ceva˝ E cald şi se strică˝, ˝ Nu avem clienţi˝, ˝Servim numai băutură˝. Am considerat un adevărat noroc când, intrând într-o curte cam neamenajată, o chelneriţă scoasă din plictis, ne-a zis că ne poate servi cu orişice. Orişiceul ăsta se limita la două feluri de ciorbă, trei de mâncare (sarmale, fasole cu cârnaţi, tocăniţă de post) şi grătar (de pui, de porc sau păstrăv). Am comandat imediat ceeace mâncăm deobicei. Mâncarea a fost foarte bună şi acceptabilă ca preţ: o ciorbă de perişoare 6 lei, un mic 2 lei, un grătar de 150 gr. 15 lei, o salată de vară 4 lei, o bere fără alcool Stella Artois 7 lei, o cafea 4 lei. Ne-a costat 73 lei, lăsându-i 80. Au servit repede şi cu solicitudine. ˝Ce e aşa inedit în asta? La jumătate din restaurantele fără staif şi pretenţii găseşti preţurile astea. Că serviciul a fost prompt şi rapid? Păi, în penuria asta de clienţi trebuie să servească bine ca să facă şi ei rost de-un bacşiş, altfel cu salariul minim ce să facă? ˝

Vă scriu, recomandând din inimă acest restaurant pentru că e ieşit din comun. Nu sunt foarte expertă în materie dar este unul din cele mai frumoase restaurante pe care le-am văzut într-o zonă turistică. Or mai fi şi altele dar eu pe ăsta l-am văzut. Nu am spus luxuos sau opulent, ci doar frumos. Restaurantul este amplasat în centrul Râşnovului pe str. Izvor nr. 9 şi, uite, na! coordonatele GPS 45*35.5577/ 25*27.7386, le dau perfect inutil ştiind că nimereşte orbul în Brăila dar mi-te în Râşnov. Este amplasat în clădirea pensiunii cu acelaş nume, intrarea prin curte, după colţ. Cum am scris mai sus curtea era asemănătoare cu a unui han din sec. XIX, cu ceva flori în ciubere, câteva pietroaie aruncate neglijent, o pisică tolănită la soare,nimic aranjat. ˝Ne-am ars˝, m-am gândit. ˝ Cu siguranţă că paharele vor fi cu urme pe ele. ˝ Nici vorbă. Curtea era lăsată aşa, ca să se armonizeze cu interiorul restaurantului. Din cauza căldurii nu am rămas la terasă, în salon aveau aer condiţionat. Am intrat într-un pridvor, apoi într-un fel de antreu şi apoi în sala mare de restaurant care, parter şi etaj oferea 250 locuri. Totul era decorat în stil românesc cu ştergare, ulcele, străchini, blănuri, unelte, capete de animale împăiate. Descrierea ca descrierea, pozele vă vor arăta ce şi cum dar scriu câteva vorbe pentru că unele (pozele, nu vorbele) sunt neclare.

Pereţii exteriori ai salonului, acolo unde nu erau la vedere bârnele rotunde de lemn geluit, erau îmbrăcaţi în blană de oaie brumărie, albă sau neagră. De jur împrejurul sălii pereţii aveau lambriuri din bulumaci de lemn. Pe şezutul scaunelor şi spătar tot blană de oaie, numai că croită dintr-o fâşie neagră şi una albă. Am cumpărat odată dintr-un târg o blană de oaie argăsită s-o pun pe jos, să calc pe moale. A fost imposibil şi după ani de zile tot mai persistă mirosul de stână. Aici sutele de blănuri de pe pereţi şi scaune probabil erau anume tratate că nu emanau niciun miros. Mesele erau lungi ca la ţară de 8-10 locuri, acoperite cu o faţă de masă din pânză groasă de ştergar cu ciucuri şi model brodat cu roşu. Vă închipuiţi cum ar fi stat aici o faţă de masă în carouri sau chiar albă de plastic? Solniţa, scrumiera şi un stativ de lumânare pentru seara era din ceramică pictată. Pe pereţi deasupra blănurilor de oaie sunt două rânduri de ulcioare de pământ şi de jur împrejur farfurii mari de Horezu, era să scriu Horezu&son. Mi-a zis chelnerul că patronul a adus ulcioarele cu camionul pentru că, ţinând seama că şi la etaj este o sală identică, au fost cu sutele, dacă nu cu miile. Am scris că nu am aşteptat cu mâncarea. Probabil că a fost aşa pentru că am fost preocupată să mai observ decoraţiunile. Tavanul era din bârne afumate de care, din loc în loc, atârnau lămpi cu abajur de ceramică. Pe peretele opus celui cu blănuri sunt nişte panouri ornamentale aranjate într-o dezordine artistică. De exemplu pe unul, pe fondul zidului alb văruit sunt expuse farfurii pictate de diverse dimensiuni, între care apar câteva linguri de bucătărie cu coada lungă, din lemn înnegrit. Pe altul, deasupra unei ferestre interioare pentru servit era o poliţă cu diverse borcane cu mirodenii. Cel mai spectaculos este colţul cu un cuptor (trucat) de ţară, alături de o bucată de perete de piatră mare de râu în faţa căruia într-un ceaun mare se face mămăliga. Mai era şi o furcă de lemn aşezată în repaos (artistic) după cum din recuzită făcea parte şi o piuliţă de bronz, o râşniţă de cafea cu manivelă şi nelipsitul fier de călcat greu de fontă de pus mangal în el cu nelipsitul cocoş (nu le-aţi apucat voi pe astea). Capete de cerb împăiat, piei de urs, cuiburi de păsarele în scorburi de copac, completează fiecare decimetru pătrat liber al încăperilor. Nouă ne-a plăcut şi când vom mai trece prin Râşnov cu siguranţă ne vom opri la Rosenau.

---
Impresii încărcate de Michi in 10.08.2013 19:17:01

Validat / Publicat: 10.08.13 20:37:49

VIZUALIZĂRI: 3650


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  16850 PMA (din 18 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster15
[10.08.13 20:36:12]
» mesaj pers

   Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrica "Restaurante din zona X".

   Mutat la rubrica "Restaurante, cafenele, baruri, pub-uri Râşnov" (deja existentă pe sait).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- VMR
[07.02.15 18:10:30]
» mesaj pers

   Am fost si eu la Rosenau si subscriu celor povestite de dvs, mi-a placut si decorul, mancarea a fost foarte buna si preturile acceptabile.

   

   Terasa nu am vazut-o, am mers de mai multe ori, dar de fiecare data am stat in salon.

   

   Felicitari pentru articolul detaliat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2013] Pe dreapta hotelul, la colţ restaurantul -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451534">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451534"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451534">Şterge vot</a></div><span id="v9451534" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451534)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451534Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451534MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2013] Pe dreapta hotelul, la colţ restaurantul
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2013] Curtea restaurantului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451538">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451538"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451538">Şterge vot</a></div><span id="v9451538" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451538)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451538Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451538MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2013] Curtea restaurantului
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2013] Curtea restaurantului. Sculptura e în plus -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451539">Şterge vot</a></div><span id="v9451539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2013] Curtea restaurantului. Sculptura e în plus
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]P08 [AUG-2013] Decoraţiuni rustice -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451541">Şterge vot</a></div><span id="v9451541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2013] Decoraţiuni rustice
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2013] Decoraţiuni pe pereţi -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451542">Şterge vot</a></div><span id="v9451542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2013] Decoraţiuni pe pereţi
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2013] Sala de mese -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451543">Şterge vot</a></div><span id="v9451543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2013] Sala de mese
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [AUG-2013] Colţ de sală -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451544">Şterge vot</a></div><span id="v9451544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2013] Colţ de sală
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [AUG-2013] Nu consider kitsch, chiar îmi place -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451545">Şterge vot</a></div><span id="v9451545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2013] Nu consider kitsch, chiar îmi place
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2013] Colţ de sală -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451546">Şterge vot</a></div><span id="v9451546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2013] Colţ de sală
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [AUG-2013] Spre terasă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451547">Şterge vot</a></div><span id="v9451547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2013] Spre terasă
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [AUG-2013] Sala principală -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451548">Şterge vot</a></div><span id="v9451548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2013] Sala principală
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [AUG-2013] Tavanul sălii -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451549">Şterge vot</a></div><span id="v9451549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2013] Tavanul sălii
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [AUG-2013] Colţ de sală -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451550">Şterge vot</a></div><span id="v9451550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2013] Colţ de sală
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [AUG-2013] Scaune cu blană -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451551">Şterge vot</a></div><span id="v9451551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2013] Scaune cu blană
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [AUG-2013] Pereţi capitonaţi cu blănuri -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451552">Şterge vot</a></div><span id="v9451552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2013] Pereţi capitonaţi cu blănuri
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2013] Blană de urs si cap de cerb -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451554">Şterge vot</a></div><span id="v9451554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2013] Blană de urs si cap de cerb
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2013] -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451555">Şterge vot</a></div><span id="v9451555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2013]
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [AUG-2013] Pereţi cu ceramică -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451556">Şterge vot</a></div><span id="v9451556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2013] Pereţi cu ceramică
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P26 [AUG-2013] Ornamentaţii în antreu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451559">Şterge vot</a></div><span id="v9451559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2013] Ornamentaţii în antreu
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P27 [AUG-2013] Nu e peret fără podoabee -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451560">Şterge vot</a></div><span id="v9451560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2013] Nu e peret fără podoabee
foto Michi [10.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P28 [AUG-2013] Spre ieşire -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 10.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av451561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv451561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=451561">Şterge vot</a></div><span id="v9451561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(451561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f451561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e451561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2013] Spre ieşire
foto Michi [10.08.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.108548164368 sec