34593 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Villa Christos [Vingla]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.09.2012
DE
Avatar abancor
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 10.03.08
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2012
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4
+ COPII: 1 -- varsta: 9

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cazare într-o zonă retrasă, cu privelişte minunată


Vila Christos este situată în satul Vingla (transcriere latină, pe greceşte se scrie de fapt fără "n" - Viggla, şi cred că aşa se şi citeşte). "Problema" este că, dacă te îndepărtezi 10 km de zonă, nu ştie nimeni unde este acest sat, care are vreo 5 - 6 case. Lărgind aria, se poate spune că vila este pe coasta de nord-est, în apropiere de Kassiopi (vreo 6 km), deasupra golfuleţelor Kalami şi Kouloura, sub Vîrful Pantokrator, cel mai înalt al insulei (doar 906 m). De la şoseaua principală se urcă 1 km pe un drum sinuos şi asfaltat.

Mai întîi aş face cîteva precizări. Fiind vorba de o vilă de închiriat, deci nu de regim hotelier, avem de-a face cu cîteva particularităţi. Vila se închiriază de regulă cu săptămîna, iar serviciile nu sînt similare cu cele de la un hotel. Se face curat o dată pe săptămînă (aici face curat chiar proprietăreasa), moment în care schimbă prosoapele şi ia gunoiul (dar îl puteţi duce şi singuri, e un tomberon în preajmă), se curăţă piscina tot o dată (conform agenţiei asta ar trebui să aibă loc devreme, ca să nu deranjeze, de fapt omul a venit de vreo 4 ori în 6 zile, şi de fiecare dată spre seară; o dată ne-a adus 2 sticle de vin din partea proprietarilor) şi cam atît.

Fiind vilă de închiriat, nu are categorie turistică, aşa că evaluarea la 4 stele îmi aparţine, pe ideea că are piscină şi baie la fiecare dormitor.

Tot din acest motiv, nu are site propriu, deci siteul "oficial" este de fapt al unei agenţii (de regulă din Marea Britanie). Problema este că unele vile îşi schimbă agenţia cu care lucrează, aşa ca peste ceva timp se poate ca linkul să nu mai fie funcţional. În cazul de faţă pare să fie invers: dacă o cauţi pe Google, o găseşti pe mai multe siteuri. Eu am pus linkul de unde am închiriat.

Revenim la vilă. Amplasarea e la vreo 200 m altitudine, direct deasupra mării, care se vede pe 180 de grade. Priveliştea este uimitoare: oraşul Kerkyra se vede clar, inclusiv marile vapoare de călători din portul nou, şi se disting şi cele mai sudice înălţimi ale insulei. Se vede, bineînţeles, coasta Albaniei, pe care se disting clar laguna Butrint şi oraşele Ksamil şi Sarande (pe greceşte înseamnă 40, probabil denumirea are semnificaţie religioasă). Bineînţeles că un binoclu ajută mult la observarea detaliilor (de pildă oraşele albaneze, care aduceau a Zimncea, cel puţin de la distanţă). Soarele răsare din Albania, de peste crestele munţilor. În dreptul vilei, distanţa dintre Corfu şi Albania este cea mai mică (cînd am închiriat o barcă chiar ni s-a atras atenţia să nu pătrundem în apele albaneze). Prin acea strîmtoare trec multe vapoare pe ruta către Adriatica.

Vila are o piscină destul de mare pentru bălăceală, dar nepotrivită pentru înot (are cam 7 x 7 m), este în terase (piscina e la un nivel inferior parterului), în exterior mai are un grătar si o mică grădină amenajată, dar prost întreţinută.

La parter are un spaţiu larg, unde este livingul, cu TV şi DVD player, bucătăria şi sufrageria, plus o toaletă, şi un dormitor cu pat dublu şi baie cu cadă. În bucătărie este tot ce ai nevoie, cu un minus pentru frigider, care nu prea răceşte bine.

La etaj este un dormitor cu pat dublu şi baie cu cadă cu hidromasaj şi un dormitor gîndit pentru copii, cu abţibilduri vesele pe pereţi, cu două paturi simple şi baie cu cadă. În acest dormitor nu este loc de vreun pat suplimentar. Apropo de acesta, vila susţine că oferă pat suplimentar, dar în debara (cînd era deschisă de către omul care curăţa piscina) am văzut doar pătuţuri gen ţarc, pentru copii, deci aspectul trebuie lămurit. Toate dormitoarele au aer condiţionat şi acces pe cîte o terasă.

Am scăzut nota la servicii generale pentru că nu mergea antena de cameră, cu care aş fi prins postul naţional, care mă interesa pentru nişte meciuri de la Euro 2012, mergea numai satelitul, care avea o listă de 200 de canale, din care mergeau vreo 40, din care nici unul nu dădea meciurile. A trebuit să improvizez o antenă dintr-un cablu pe care îl aveam la mine. Aş fi putut să anunţ agenţia, dar am preferat soluţia mea temporară. La bucătărie am scăzut pentru frigider (cînd vroiam bere, o mutam mai întîi în congelator cîteva minute). La condiţiile de cazare am scăzut pentru lipsa (ca peste tot în Grecia) plaselor de insecte. Ţînţari nu prea am avut, dar lăcuste da. Un punct bun era prezenţa unei colonii de lilieci sub ţigla de pe casă, aşa că presupun că populaţiile de ţînţari erau ţinute sub control. Liliecii ieşeau pe înserat la zbor şi era o plăcere să îi priveşti.

La plajă şi la relaxare nu am dat note, deoarece poţi alege orice plajă, iar relaxarea e deplină, în zonă nefiind niciun fel de activitate turistică. Seara mai ieşeau la plimbare două doamne în vîrstă din sat, care contemplau marea de pe o bancă aflată mai jos, pe drum. În afară de cîteva case erau multe vile de închiriat. Localnicii sînt puţini, în vîrstă, şi îţi răspund la salut.

În vilă găsiţi regulile casei, care, printre altele, atrag atenţia să nu te trezeşti udînd plantele, apa fiind puţină, şi atenţionează asupra unor posibile pene de curent sau apă. Cu specificaţia că ar avea loc în august, cînd e mai plin. În iunie nu era prea aglomerat (de altfel nici nu vreau să îmi imaginez acele şosele cu un trafic gen Valea Prahovei). Deasemenea, mai trebuie avut grijă să se pornească boilerul numai cînd faci duş sau speli vasele (dacă le speli de mînă). Tot în vilă se găsesc pliante de la supermarketuri şi restaurante cu livrare acasă, de la închirieri bărci şi alte servicii turistice.

Prezentarea vilei şi a zonei este foarte bine făcută şi fără cosmetizări pe site-ul agenţiei.

Ce e enervant e drumul plin de serpentine către sud, pe care nu poţi scoate o medie mai mare de 30 km/h. Dacă vii din Kerkyra, serpentinele încep după ce treci de Ypsos, şi se termină aproape de Kassiopi, de unde şoseaua e largă şi rapidă, deci ajungi la Sidari în maxim 30 de minute (30 km).

Zona aceasta este liniştită, cu mici golfuleţe în care e plin de ambarcaţiuni de toate mărimile. Aici se practică un turism mai relaxat, mai intim. În fiecare golfuleţ e dezvolată o mică staţiune: 3 - 4 taverne, 1 supermarket, 2 cafenele, rent-a-boat etc. Destule taverne din zonă sînt pomenite pe siteuri şi prin ziare, deci avem de-a face cu o mică perlă a insulei, ne-asaltată de marele public, dar cunoscută de cei de-ai casei. Predomină vilele de închiriat, iar tavernele au toate cîte un ponton, la care turiştii trag direct de pe mare: ziua cei cu bărci închiriate, seara cei care vin la cină de pe bărcile pe care locuiesc, şi pe care se întorc apoi (îi vezi îmbrăcaţi de seară în cîte o bărcuţă gonflabilă cu motor, aşezaţi pe "copastie", aproape luînd apă la posterior, cum se apropie de ponton, iar un ospătar mereu le sare în ajutor să îi ajute să debarce şi să asigure barca). Mesele uneori se întind pînă pe pontoane. Cîteva nume de golfuri (toate au plaje cu pietricele): Agios Stefanos (Sinion - adică de lîngă Sinies, că mai e unul pe coasta de vest; de aici am închiriat o barcă şi am pomenit doar numele satului unde stau, nu mi-a cerut acte; în schimb, cînd am închiriat la Paleokastritsa, a trebuit să zic că stau la Kassiopi, altă localitate din zonă nu era cunoscută acolo), Kerasia (o bijuterie de plajă, la capăt de drum, umbrită de copaci, cu o apă limpede, o singură tavernă (da bună!) şi parcare direct lîngă şezlong - fiind un singur rînd de şezlonguri), Kalami, Kouloura, Agni etc. Descoperiţi-le pe rînd, poate nu toate au plajă frumoasă, dar au măcar un restaurant memorabil.

Repejor se poate ajunge şi la Kassiopi, unde este supermarket şi benzinărie, plus obiectivele despre care s-a mai povestit pe aici. Totuşi, cel mai apropiat mare supermarket este în Ypsos, la aproape 30 minute, AB Supermarket. În această direcţie se poate merge şi la Dassia, unde se poate face plajă în dreptul hotelului Chandris, plajă care are şi nisip cu pietricele, şi gazon umbrit de palmieri, plus mulţime de sporturi şi distracţii acvatice. La 50 de minute se află Kerkyra sau Paleokastritsa. Tot sub o oră faci pînă la Sidari, pînă pe muntele Pantokrator, sau pînă în satul fantomă Palaia Peritheia. Cea mai apropiată plajă potrivită pentru copii mici (nisip şi intrare extrem de lină, enervant de lină, faci febră la gambe pînă ajungi la apă cu adîncimea potrivită pentru înot) este Kalamaki, la vreo 15 minute, pe coasta de nord. Aici, ca şi la Sidari, se poate să bată vîntul, care devine enervant.

Ca să ajungi mai departe de Kerkyra (către sud) deja treci de o oră de condus.

Recomand cazarea aici numai celor care au la dispoziţie o formă de motorizare, altminteri nu ai unde să ajungi pe jos, nici măcar la plaja Kerasia, pînă la care e potecă directă (cam 2 km, pe şosea sînt 8), pentru că e destulă diferenţă de nivel şi a doua oară nu îţi mai trebuie o asemenea plimbare.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de abancor in 13.09.2012 23:29:31

Validat / Publicat: 14.09.12 01:09:39


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA. A mai fost în/la: Aegina, Ydra, Atena, Kefalonia, Meteora, Skiathos, Skopelos, Edessa
VIZUALIZĂRI: 2528
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (abancor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  9000 PMA (din 10 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2012] Primul contact vizual cu vila (cea gălbuie), de pe drumul de acces. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365482">Şterge vot</a></div><span id="v9365482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2012] Primul contact vizual cu vila (cea gălbuie), de pe drumul de acces.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2012] Încă 2 ace de păr şi am ajuns! Se observă gardul viu de la grădină, balustrada terasei unde este piscina şi cele 2 nivele cu camere. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365484">Şterge vot</a></div><span id="v9365484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2012] Încă 2 ace de păr şi am ajuns! Se observă gardul viu de la grădină, balustrada terasei unde este piscina şi cele 2 nivele cu camere.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2012] În dreapta e uşa de intrare. Scara duce la etaj, în stînga ieşim pe terasă, uşa de sub scara este toaleta, în spate bucătăria, în faţă masa din sufragerie şi apoi livingul. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365486">Şterge vot</a></div><span id="v9365486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2012] În dreapta e uşa de intrare. Scara duce la etaj, în stînga ieşim pe terasă, uşa de sub scara este toaleta, în spate bucătăria, în faţă masa din sufragerie şi apoi livingul.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2012] Dinspre living spre bucătărie. Şemineul nu ştiu dacă este funcţional. Pe dreapta se iese pe terasă. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365488">Şterge vot</a></div><span id="v9365488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2012] Dinspre living spre bucătărie. Şemineul nu ştiu dacă este funcţional. Pe dreapta se iese pe terasă.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2012] Bucătăria. Scuze pentru calitatea imeginii. În dreapta se intră în dormitorul de la parter. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365490">Şterge vot</a></div><span id="v9365490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2012] Bucătăria. Scuze pentru calitatea imeginii. În dreapta se intră în dormitorul de la parter.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2012] Domritorul de la parter. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365492">Şterge vot</a></div><span id="v9365492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2012] Domritorul de la parter.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2012] Dormitorul de la etaj, cel cu baie cu cadă cu hidromasaj. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365494">Şterge vot</a></div><span id="v9365494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2012] Dormitorul de la etaj, cel cu baie cu cadă cu hidromasaj.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2012] Dormitorul pentru copii (dar pot dormi aici şi adulţi, paturile sînt normale). -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365497">Şterge vot</a></div><span id="v9365497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2012] Dormitorul pentru copii (dar pot dormi aici şi adulţi, paturile sînt normale).
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2012] Piscina 'fără margine', cu şezlonguri şi umbrele. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365499">Şterge vot</a></div><span id="v9365499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2012] Piscina "fără margine", cu şezlonguri şi umbrele.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2012] Piscina seara. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365500">Şterge vot</a></div><span id="v9365500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2012] Piscina seara.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUN-2012] Priveliştea din dreptul vilei. Peninsula desparte golfurile Kalami şi Kouloura. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365502">Şterge vot</a></div><span id="v9365502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2012] Priveliştea din dreptul vilei. Peninsula desparte golfurile Kalami şi Kouloura.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2012] Vedere către Kerkyra (vizibilitatea nu era prea bună, dar se disting clădirile). Se vede şi grădina vilei, într-o stare nu prea bună. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365506">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365506"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365506">Şterge vot</a></div><span id="v9365506" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365506)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365506Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365506MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2012] Vedere către Kerkyra (vizibilitatea nu era prea bună, dar se disting clădirile). Se vede şi grădina vilei, într-o stare nu prea bună.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2012] Micul port Kouloura. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365509">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365509"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365509">Şterge vot</a></div><span id="v9365509" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365509)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365509Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365509MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2012] Micul port Kouloura.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2012] Răsărit de soare de peste crestele albaneze. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365513">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365513"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365513">Şterge vot</a></div><span id="v9365513" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365513)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365513Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365513MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2012] Răsărit de soare de peste crestele albaneze.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2012] O barcă mai măricică în largul plajei Kalami. O parte din turiştii din zonă călătoresc şi locuiesc pe apă. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365515">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365515"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365515">Şterge vot</a></div><span id="v9365515" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365515)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365515Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365515MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2012] O barcă mai măricică în largul plajei Kalami. O parte din turiştii din zonă călătoresc şi locuiesc pe apă.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2012] O barcă ceva mai mare decît precedenta, de care poţi vedea în zonă aproape zilnic. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365517">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365517"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365517">Şterge vot</a></div><span id="v9365517" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365517)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365517Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365517MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2012] O barcă ceva mai mare decît precedenta, de care poţi vedea în zonă aproape zilnic.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2012] Alţi turişti, în drum dinspre Kerkyra spre alte zări (Muntenegru, Croaţia, Italia...). -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365519">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365519"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365519">Şterge vot</a></div><span id="v9365519" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365519)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365519Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365519MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2012] Alţi turişti, în drum dinspre Kerkyra spre alte zări (Muntenegru, Croaţia, Italia...).
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2012] Plaja Kerasia, cea mai apropiată, fotografiată de la vilă. Următorul golf este Agios Stefanos. Între ele se află o mare vilă a familiei Rotschild (informaţie care teoretic ridică importanţa zonei, de aceea o afli imediat de pe siteurile agenţiilor). -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365522">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365522"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365522">Şterge vot</a></div><span id="v9365522" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365522)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365522Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365522MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2012] Plaja Kerasia, cea mai apropiată, fotografiată de la vilă. Următorul golf este Agios Stefanos. Între ele se află o mare vilă a familiei Rotschild (informaţie care teoretic ridică importanţa zonei, de aceea o afli imediat de pe siteurile agenţiilor).
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2012] Plaja Kerasia cu zoom. Se vede şi o bucată din şoseaua principală. Plaja se află la capătul uni drum, iar maşinile se parchează sub acei copaci. Se vede taverna cu pontonul de rigoare şi un cafe bar. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365525">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365525"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365525">Şterge vot</a></div><span id="v9365525" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365525)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365525Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365525MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2012] Plaja Kerasia cu zoom. Se vede şi o bucată din şoseaua principală. Plaja se află la capătul uni drum, iar maşinile se parchează sub acei copaci. Se vede taverna cu pontonul de rigoare şi un cafe bar.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2012] O tavernă din Ag. Stefanos. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365533">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365533"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365533">Şterge vot</a></div><span id="v9365533" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365533)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365533Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365533MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2012] O tavernă din Ag. Stefanos.
foto abancor [13.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2012] Vila văzută de pe mare. Este cea mai de sus casă, chiar pe creastă, niţel la dreapta centrului imaginii. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 13.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av365535">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv365535"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=365535">Şterge vot</a></div><span id="v9365535" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(365535)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f365535Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e365535MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2012] Vila văzută de pe mare. Este cea mai de sus casă, chiar pe creastă, niţel la dreapta centrului imaginii.
foto abancor [13.09.12]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.103430986404 sec