26197 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Delphin De Luxe Resort [Okurcalar]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.12.2011
DE
Avatar lucsim
vârsta 30-40 ani
DIN Tulcea
înscris/ă în 06.06.11
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
SEP-2011
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ SEJUR:
1520 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 3 -- varsta: 9 luni, 6 ani, 8 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.90
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 999 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Sejur început cu peripeții


După îndelungi așteptări, vise și pregătiri sufletești, la începutul lunii septembrie a acestui an am reușit să ne facem o „rezervare” pentru un sejur de 7 nopți la mult râvnitul (de noi cel puțin) resort Delphin De Luxe. Am spus „mult râvnitul” deoarece noi încă de acum 2 ani ne-am propus ca într-un viitor apropiat să mergem acolo, incitați și încântați fiind de impresiile, fotografiile și referințele foarte bune postate de aceeia dintre dumneavoastră care ați fost deja in acest resort. Simțeam toți încântare și emoție doar și numai când vedeam apariția de noi impresii și fotografii. Să nu mai vorbim de copii (cele două fete mai mari) care stăteau „ciorchine” pe laptop ori de câte ori ne vedeau că am intrat pe AFA și ne cereau să revadă a nu știu câta oară fotografiile cu toboganele, marea, piscinele etc. Și după luni de așteptare, de „curele strânse” până la maximum, am reușit!

A fost o plecare plină de peripeții. Încă de la debut au apărut în calea noastră diverse obstacole, eu le numesc „semne de sus” care parcă încercau să ne oprească cumva sau măcar să ne facă să înțelegem că momentul ales pentru acest sejur nu era unul tocmai potrivit. Eu personal, la un moment dat, ajunsesem să trăiesc sentimente contradictorii: pe de o parte exaltare și nerăbare determinate de bucuria de a pleca și a ajunge în sfârșit într-un loc mult dorit, iar pe de altă parte teama ca nu cumva „piedicile” ce ni se înfățișau zi de zi înaintea plecării (defecțiuni la mașină și probleme birocratice din partea turcă cu privire la rezervare) să fie într-adevăr niște „semne de sus” cum că nu ar trebui să mai mergem anul acesta, ci să lăsăm pe altă dată. M-am bazat însă în cele din urmă pe entuziasmul, nădejdea și optimismul soțului meu a cărui determinare de-a învinge orice obstacol și de a ajunge la Delphin așa cum ne propuseserăm ne-a molipsit pe toți.

Și iată-ne plecați cu mașina proprie spre o destinație ce avea să ne „aștepte” cu multe „surprize”. Ca multe alte familii de români ce au avut sejururi tot în aceeași perioadă în Turcia, și noi aveam să întâmpinăm probleme cauzate de falimentarea acelor agenții de turism (nu cred că este nevoie să dăm amănunte pentru că toată lumea probabil cunoaște ce s-a întâmplat). Ne consideram totuși norocoși deoarece am avut din prima clipă sejurul rezervat de AFA prin ALACARTE SEJOURS & CITY-BREAKS în mod special prin prezența D-lui Cornel căruia simțim nevoia încă o dată să-i mulțumim din suflet pentru tot ceea ce a întreprins în favoarea noastră pentru ca familia noastră să aibă parte de o vacanță frumoasă, atat de asteptată.

Despre drum nu vă vom spune nimic acum, deoarece amănuntele referitoare la traseul ales le-am oferit într-un review dedicat acestui aspect (vezi traseul la dus descris aici, iar cel de intoarcere aici).

După multe ore de mers am ajuns plini de nerăbdare să testăm pe viu ceea ce admiraserăm doar în poze. Îmi amintesc că am zărit de departe resortul și fără a sta pe gânduri, și noi cei mari și copiii, l-am găsit a fi cel mai frumos și impunător. Chiar de n-ar fi fost așa, în acele momente de bucurie nici că am fi avut ochi și pentru alte hoteluri.

Din stradă ne-a impresionat plăcut curățenia, vegetația îngrijită, iar intrarea în hotel... acel hol imens, lifturile, arhitectura, designul, ne-au lăsat fără grai. Primul meu gând a fost acela de-a mulțumi Celui de Sus că ne-a ajutat să ajungem acolo unde ne-am dorit. Mi-am zis: Gata! Am ajuns! Am depășit toate obstacolele și am reușit... deci... ne putem relaxa și bucura de tot ce ne înconjoară. Dar de unde? Greul abia din acel moment avea să înceapă.

Nu mi-a trecut prin cap nici o clipă că vom întâmpina greutăți la cazare. Eu chiar am crezut așa cu o naivitate de copil că venind pe cont propriu, cu banii necesari în buzunar și cu rezervarea deja facută, nu va exista nici un fel de problemă. Recepționerii, de altfel amabili și zâmbitori cu ceilalți turiști, când au auzit că suntem români și au citit pe voucherul nostru numele unei anumite agenții falimentare s-au schimbat la față și politicos în câteva secunde, fără să verifice, ne-au spus că nu mai sunt locuri în hotel, acesta fiind full. Am insistat să verifice, spunându-le că așa ceva nu este posibil deoarece noi aveam rezervare. Au verificat sau doar s-au prefăcut, nu stim exact, ideea este că ne-au rugat să așteptăm. După câteva minute au venit cu o altă variantă, cum că rezervarea noastră fusese anulată. Ne-am albit la față și eu și soțul meu și de aici a pornit toată tărășenia. Vă dați seama că nu puteam accepta așa ceva deși alte familii în fața noastră la recepție fuseseră nevoite să o facă. După ce străbați cu mașina 1700 km având după tine 3 copii dintre care unul foarte mic, de doar 9 luni, nu-ți pică bine o asemenea situație și cu atât mai mult nu poți ceda.

Ei și ce s-o mai lungesc, pe parcursul a câtorva ore am încercat pe toate căile posibile să-i determinăm să înțeleagă că situația noastră este una diferită, noi am venit cu mașina, aveam în buzunar banii pentru a ne plăti sejurul iar camera rezervată trebuie să fie a noastră. Am apelat la ajutorul AFA, am vorbit cu managerul ce se ocupă de Recepție (d-l Horun Eres Orak) atât noi cât și d-l Cornel în câteva rânduri. La un moment dat ne-au rugat să așteptăm ca ei să încerce să ne rezolve situația, invitându-ne să mergem să servim masa de prânz. Le-am mulțumit și i-am refuzat politicos, spunându-i d-lui Horun Eres Orak că până nu vom ști că totul este în regulă nu putem înghiți nimic.

Și am așteptat... și am așteptat... Să stiți că o astfel de așteptare te poate „ucide” psihic și fizic. Eram epuizați, sictiriți, scârbiți de-a dreptul de un „sistem” cu o politică murdară pe care hotelul o aplica în cazuri de acest gen. Ne-am retras la un moment dat la o masă ceva mai departe de recepție. Fetele începuseră să plângă pentru că nu înțelegeau „ce au turcii cu noi de nu ne primesc” (a trebuit să le explicăm pe înțelesul lor întreaga situație) și ca să depășească momentul, le-am luat la plimbare prin resort ca să le destind puțin, în timp ce soțul meu a rămas în hol cu cel mic în brațe care adormise sărăcuțul. Nu vă pot explica în cuvinte ce simțeam în acel moment eu și soțul meu ca adulți și ca părinți.

Tot ceea ce la început ne impresionase și ne îndemnase să alegem și să ne dorim să ajungem la Delphin De Luxe în acele momente se răsturnase la 180. Eram furioasă și neputincioasă în același timp, îmi venea să „sar” la propriu la gâtul celor care tratau cu atâta indiferență situația noastră, trimițându-ne acasă în România, ca și când aveam de parcurs înapoi vreo 10 km. Doream să le spun în față că și banii noștri sunt buni, nu numai ai rușilor și ai nemților (care reprezentau un procent majoritar în hotel, deși statistica din hol arată că românii ca grad de ocupare erau pe locul II, după nemți), că suntem oameni civilizați și merităm să fim cazați și noi într-un hotel de 5*.

În timp ce așteptam, am văzut alte câteva familii de români aflate într-o situație similară cu a noastră plecând fără să li se rezolve situația și asta ne-a demoralizat total. Eu începusem deja să mă împac cu ideea că ne vom întoarce acasă în acea după-amiază, însă dârzenia soțului meu și ajutorul AFA ne-a scos la lumină. Soțul meu a transmis foarte clar staffului hotelului că nu se mișcă din hol până ce nu ne vor rezolva problema favorabil. În cele din urmă, după aproximativ 3 ore de așteptare, reapare d-l Horun Eres Orak însoțit de această dată de o domnișoară angajată la departamentul Relații cu Clienții, o basarabeancă pe nume Victoria, care vorbea bine românește. Prin intermediul ei ni s-a transmis că situația noastră ni s-a rezolvat, dar întrucât la Delphin De Luxe nu mai sunt locuri, ei ne pot caza la Delphin Botanik unde ar avea și camere mai mari, mai frumoase, care ne-ar fi mult mai potrivite deoarece suntem 5 la număr și că putem beneficia de toate condițiile de la Delphin De Luxe, urmand ca la Botanik doar să dormim.

În acel moment, plină de indignare, am scos la iveală colericul din mine și profitând de faptul că mă puteam exprima liber pe limba mea cuiva care mă și înțelegea foarte bine mi-am spus „părerea”. Am avut atât eu cât și soțul meu câteva schimburi de replici mai acide cu d-l manager dar nu am cedat; noi veniserăm să stăm la Delphin De Luxe și asta ne doream să obținem (chiar dacă erau camerele mai mici și mai vechi, după cum le descriseseră chiar ei). În fond nu mai aveam nimic de pierdut. I-am criticat pentru politica urâtă ce-o aplicau cu noi „fraierii de români” (fie ne trimiteau la plimbare, fie după ce ne speriau reușeau să ne plaseze la Botanik), insistând pe faptul că nu le face cinste o astfel de atitudine, cu atât mai mult cu cât noi, prin intermediul AFA, le facem o foarte bună publicitate în România.

Și... ce credeți? Au cedat și în cele din urmă au găsit și cameră pentru noi (e adevărat că la etajul 1 spre Mukarnas unde sunt cazați în general românii), au avut și puterea să zâmbească, să fie amabili și să ne ureze un sejur cât mai plăcut, cerându-și scuze pentru neplăcerile create.

Am pornit, eu cel puțin, foarte sceptici spre cameră, cu un simț critic foarte ascuțit după cele petrecute și sincer nu am îndrăznit să ne bucurăm decât foarte târziu, după masa de seară, când am reușit să ne destindem la frumosul spectacolul oferit de echipa de animatori în amfiteatru. Nu îndrăzneam să ne bucurăm, parcă tot așteptând ca din clipă în clipă cineva să ne oprească și să ne spună: „Știți, ne cerem scuze, dar s-a strecurat o greșeală. Trebuie să mai plătiți „X” euro! ” sau mai rău „Trebuie ca mâine să părăsiți resortul! ”. Rămăseserăm marcați de experiența neplăcută din timpul zilei. Ne-am revenit în momentul în care am văzut bucuria și fericirea de pe chipul fetelor care parcă-L apucaseră pe Dumnezeu de picior.

Să vă povestim acum despre cameră și condițiile de la Delphin. S-a tot vorbit despre aceste lucruri, noi nu putem decât să confirmăm și să întărim anumite aspecte.

Camera ni s-a părut OK, destul de spațioasă, cu vedere parțială spre mare (fiind la etajul 1 nu prea vedeam marea pentru că aveam în față niște copaci înalți aflați dincolo de gardul resortului). În cameră se găseau un pat dublu, unul single și o canapea, un birou aproape pe toată lungimea camerei, un LCD la care se puteau prinde și programe românești, un fierbător pentru cafea și ceai, iar frumos mascat în birou se găsea un minibar ce era reumplut zilnic (3 Efes, 2 Pepsi, 2 Fanta, 2 ape minerale, 4 ape plate, 2 pungi alune și 4 ciocolate). Curățenia în camere se făcea zilnic la ore potrivite așaîncât să nu fim deranjati. Prosoapele pe care le lăsam jos erau schimbate zilnic, iar lenjeria de pat la două zile.

Mukarnasul deși foarte gălăgios (muzica dată la maxim pe întreg parcursul zilei) nu ne-a deranjat efectiv, deoarece nu stăteam cu ușa deschisă. Baia ni s-a părut cam mică și cam uzată pentru un hotel de 5* (mai ales la cadă și duș), dar am trecut cu vederea și acest aspect. Iar în ceea ce privește uzura, pe ici pe colo (la restaurant în interior, pe holuri) ea începe să fie vizibilă și probabil că resortul, la un moment dat pentru a-și păstra „stelele”, va trebui să intre în niște reparații, dar pentru noi astea au fost aspecte prea puțin importante.

Ne-a plăcut foarte mult tot ceea ce am văzut și testat la Delphin De Luxe iar mâncarea a fost foarte diversificată și gustoasă. Nu am avut nici un fel de probleme, mai ales cu cel mic, care a mâncat cu poftă tot ceea ce luam pentru noi la masă. Programele zilnice de la restaurante, baruri, piscine, mare și amfiteatru ne-au încântat (în privința spectacolelor din amfiteatru sunt adevărați profesioniști, iar Michael este nemaipomenit). Am avut parte de muzică live în fiecare seară atât pe terasa restaurantului cât și la barul de la piscina principală și pe plajă. Pe parcursul sejurului ne-au încântat spectacolele de la amfiteatru cu specific divers: turcesc, brazilian, african, familial, regele Delphinului, love night, fachir show etc.

Piscinele erau impecabile, curate, încăpătoare, iar servirile de la baruri de asemenea la înălțime. În afara meselor principale, puteai lua gustări la tot pasul: fructe proaspete, mâncare specific turcească (ghiozlemele, shaorma, kebab etc), înghețată, băuturi răcoritoare la dozator sau fresh, bere etc. Curățenia se făcea zilnic în întreg resortul într-un mod exemplar, vegetația luxuriantă îngrijită cu mare atenție (nu am văzut nici măcar o frunză uscată lăsată să cadă la întâmplare sau în palmierii ce îmbrăcau frumos grădinile).

Copiii aveau parte de tot felul de distracții atât seara cât și pe parcursul zilei: concursuri de tot felul, spectacole de dans, mini disco și karaoke și Luna Park unde se puteau da atât ei cât și adulții în roată, mașinuțe bușitoare etc. Plaja era foarte frumos amenajată iar marea a fost curată și liniștită pe parcursul șederii noastre. Nu ne-a deranjat deloc faptul că în loc de nisip am găsit pietre, ba chiar a fost mult mai distractiv (organizam cu fetele întrecere: cine găsea cele mai frumoase și deosebite pietre). În fiecare zi mergeam și la plajă și la piscină, am găsit de fiecare dată baldachin liber, iar cei mici aveau la plajă un spațiu special amenajat cu nisip și jucării, în care se puteau juca.

Dacă doreai plimbare în afara resortului, aveai unde să mergi: între orele 16 – 18 puteai vizita Delphin Botanik, iar dacă doreai shopping, la 20 de minute de mers pe jos găseai un imens bazar (Lara Bazar) cu de toate.

Într-un cuvânt, în ceea ce privește condițiile găsite, totul a fost până la urmă foarte bine. Personalul foarte amabil îți zâmbea și te saluta. Ne-am împrietenit cu foarte mulți angajați turci care se purtau foarte frumos cu copii, mai ales cu cel mic, astfel încât toți îl strigau pe Filip și se jucau cu el când ne întâlneau.

Amabili și serviabili în mod expres au fost Andrei de la Recepție și Victoria de la Relații cu clienții, basarabeni tineri și prietenoși care ne-au ajutat foarte mult. În fiecare zi Victoria ne întreba dacă totul este în ordine, dacă suntem mulțumiți sau nemulțumiți de vreun aspect.

Toate aceste evenimente pozitive ce s-au derulat pe parcursul sejurului nostru ne-au „vindecat răul” ca să zicem așa, făcându-ne să-i „iertăm” pentru clipele de coșmar din prima zi. De altfel în penultima zi soțul meu l-a căutat pe D-l Horun Eres Orak și după o discuție cât se poate de calmă și cordială, amândoi și-au cerut scuze pentru cele întâmplate, au dat mâna și s-au despărțit prieteni. În fond, nu angajații hotelului erau de vină, ci politica de sus (spre exemplu de la Managerul de Vânzări de pe tot lanțul hotelier Delphin) care nu vine în sprijinul clientului turist, ci în avantajul lanțului hotelier. Oricum, în urma celor întâmplate „ne-am lăsat loc de bună-ziua” cum zice românul, pentru că așa este frumos și civilizat.

Și dacă vă întrebați dacă vom reveni sau nu, răspunsul nostru este ferm, din toată inima DA. Vom reveni cu plăcere la Delphin De Luxe așa cum de altfel le-am și promis. Nu știu când, dar cu siguranță vom reveni poate în anii următori. A meritat tot efortul, atât financiar cât și emoțional. Noi vom considera cele ce ni s-au întâmplat negativ ca pe o experiență nefericită, dar fără a generaliza și fără a le da vot negativ.

Tuturor celor ce nu ați fost acolo, noi vă recomandăm să mergeți, dar să fiți foarte prudenți și cu băgare de seamă în alegerea agențiilor cu care lucrați.

Închei prin a mulțumi încă o dată site-ului AFA și agenției lor de turism ALACARTE SEJOURS & CITY-BREAKS și în mod special D-lui Cornel care au dat dovadă de seriozitate și profesionalism dus până la perfecțiune. Fără sprijinul și intervențiile dânsului probabil că în acea zi de 07 septembrie 2011 nu am fi reușit să realizăm ce ne-am propus, iar astăzi nu am fi avut atâtea amintiri.

VĂ MULȚUMIM ȘI VĂ RESPECTĂM!

Să aveți gânduri bune și concedii tot mai plăcute!

---
Impresii încărcate de lucsim in 08.12.2011 21:58:07

Validat / Publicat: 09.12.11 06:20:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 5582
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (lucsim); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29900 PMA (din 32 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- celeste
[09.12.11 08:33:35]
» mesaj pers

   Pacat ca a trebuit sa treceti prin asemenea neplaceri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[09.12.11 09:36:29]
» mesaj pers

   Si mie imi pare rau pentru neplacerile de la check-in, ma bucur insa nespus ca felul de-a fi echilibrat v-a ajutat sa treceti peste asta si sa aveti pana la urma, un sejur cu adevarat placut. Pe multi altii experienta din prima zi i-ar fi marcat iremediabil si i-ar fi determinat sa perceapa totul in negru.

   Si pentru noi, cei de la Alacarte, acele zile au fost infernale.

   Cu o saptamana inainte am reusit sa gasesc, foarte greu si doar multumita intelegerii managerului general de vanzari din intreg grupul Delphin (are biroul in Delphin Diva, in Lara), o rezolvare pentru acest sejur - sa platim a doua oara sejurul, astfel ca am virat banii necesari platii la receptie catre lucsim. Desi luni, in ziua plecarii familiei, m-am asigurat (din nou) ca rezervarea figureaza in calculatorul de la receptie, marti, in timp ce lucsim era pe drum, cineva din conducerea grupului a hotarit sa anuleze toate rezervarile facute de tour-operatorul local, 3E, iar camerele astfel disponibilizate au fost vandute rapid. Din fericire pentru lucsim, directorul de vanzari nu m-a anuntat - poate ca ii sunam si ii 'deturnam' spre o alta destinatie / alt hotel, desi erau la cateva zeci de km de Alanya, astfel ca pana la urma - in urma unei convorbiri maraton de 2 ore! - am reusit sa-l conving pe managerul general al grupului ca situatia creata i se datoreaza 100% LUI personal, anuntandu-l ca ma voi plange direct familiei proprietare a grupului Delphin.

   Camera pe care ati primit-o era in mod cert alocata altei familii, cine stie de unde, insa mai departe era datoria lor sa gaseasca o solutie convenabila si pentru acel caz, avand in vedere ca responsabilitatea pentru intreaga situatie era exclusiv a lor.

   Nu vreau sa par lipsit de modestie, insa sunt convins ca foarte putine agentii ar fi reusit sa asigure implinirea cu succes a acestui sejur.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- izabellac
[09.12.11 09:55:00]
» mesaj pers

   Ce bine va inteleg...

   Am avut exact aceleasi sentimente ca si voi, tot la inceput de septembrie... Intr-adevar dupa ce faci eforturi sa rezervi "vacanta de vis" nu e deloc placut sa treci prin asa ceva si mai ales cu copii mici dupa tine (si noi eram 2 familii cu 4 copii in total).

   Doar faptul ca realizam ca aceste intimplari totusi "nu ne omoara" ne-a facut sa ne pastram calmul.

   Eu totusi am depunctat (doar) putin hotelul nostru pentru ca nici mie nu mi s-a parut normal sa ne tina atitea ore in hol.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- izabellac
[09.12.11 10:00:52]
» mesaj pers

   @Admin:

   Acum vad si comentariul tau, Cornel.

   Si noi confirmam, inca odata, ajutorul vostru in rezolvarea situatiei noastre si intr-adevar nici eu nu cred ca multe agentii s-ar fi implicat atit de intens.

   Prin asta va cistigati un bun renume, asa ar trebui sa procedeze orice firma care se respecta.

    (sper ca s-a rezolvat si pentru voi problema, adica sper sa va fi recuperat banii platiti inca odata)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Admin
[09.12.11 10:08:33]
» mesaj pers

   @isabellac: in urma cu aprox 2 saptamani am recuperat 600 din cei aproape 7000 de euro pe care a trebuit sa-i platim din buzunarul propriu in acele saptamani. Bani pe care i-am alocat deja altei familii aflate intr-o situatie asemanatoare...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- izabellac
[09.12.11 10:16:24]
» mesaj pers

   @Admin:

   imi pare rau sa aud asta, eu va doresc sa-i recuperati si pe restul

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dananecula
[09.12.11 19:40:59]
» mesaj pers

   @lucsim

   E bine cand totul se termina cu bine!

   E bine c-ati reusit sa treceti peste incidentul din prima zi si sa profitati de frumusetea concediului mult visat. Felicitari pentru review, dar si pentru frumoasa ta familei. Cel mic e superb, demn de o revista pentru bebelusi. Sa va traiasca toti 3 ingerasii si s-aveti parte de concedii frumoase in continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- gione
[09.12.11 20:09:51]
» mesaj pers

   Imi pare rar de ce ati avut de tras. Si noi am fost anul acesta tot la acelasi hotel si singurele noastre probleme au fost tot cu receptia, dar nesemnificative. Eu nu am inteles si as vrea sa imi mai spuneti inca o data vina apartine agentiei prin care ati facut rezervarea sau lantului hotelier?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- lucsim
[09.12.11 20:46:56]
» mesaj pers

   @Admin

   Multumim inca o data pentru ajutorul oferit. Ne pare rau de situatia creata, mai ales pentru ca ati platit dumneavoastra pentru lipsa de responsibilitate a altora. Speram si ne rugam la Dumnezeu sa va ajute sa recuperati intreaga suma platita a doua oara pentru ca noi toti ceilalti sa putem beneficia de sejururile dorite.

   @dananecula

   Multumim pentru aprecieri la adresa familiei si a review-ului. Va dorim si dumneavoastra multa sanatate si concedii frumoase.

   @gione

   Vina apartine tour operatorului 3E din Turcia care a declarat insolventa, neachitandu-si astfel datoriile catre resorturi. Din cauza acestuia au declarat falimentul si trei tour operatori romani care lucrau cu cel turc. Cu unul dintre cei trei tour operatori romani a lucrat si AFA prin care am facut noi rezervarea.

   In concluzie consideram ca AFA a dat dovada de profesionalism si a platit "oalele sparte de altii", iar vinovata consideram agentia 3E din Turcia care nu si-a respectat contractul si lantul hotelier care vazandu-se in situatia de-a nu-si ocupa toate camerele din resorturi a deblocat rezervarile si a scos camerele la vanzare altor tour operatori. Astfel noi am ramas fara rezervari, dar multumita D-lui Cornel si AFA situatia noastra s-a rezolvat asa cum reiese si din review.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- pepsi70ro
[09.12.11 22:43:34]
» mesaj pers

   Pacat ca nu pot vota de doua ori rw. O data pentru voi si vacanta voastra, in cele din urma minunata, a doua oara pentru Cornel si pentru sufletul sau nobil, care niciodata nu ramane indiferent la nevoile celor aflati in necaz, chiar si atunci cand situatia sa financiara este la pamant. Jos palaria!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- lucsim
[09.12.11 22:50:04]
» mesaj pers

   @pepsi70ro:

   Ai perfecta dreptate in privinta D-lui Cornel. Daca as fi stiut cum si daca s-ar fi putut as fi facut o sectiune speciala in care toti cei care anul acesta au avut probleme in concediu din cauza tour operatorului 3E, iar dansul i-a ajutat ca sa-si poata face concediul, sa poata scrie experienta lor si sa vada toata lumea ca si romanii sunt deosebiti si au onoare si respect fata de semenii lor.

   Toata stima si respectul pentru cei ca dansul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- Larissa
[09.12.11 23:30:34]
» mesaj pers

   Felicitări pentru review dar și pentru tăria de care ați dat dovadă, în relațiile bilaterale. Înțeleg de unde v-a venit puterea de a lupta căci și eu sunt ca un buldog furios când e amenințat confortul băiețelului meu. Vă admir că ați depășit repejor momentul, ceea ce înseamnă că o să vă descurcați foarte bine cu familia frumoasă și numeroasă pe care o aveți, noi abia reușind să facem față unui singur pitic, vârsta o fi de vină! Vacanțe fără prea multe stres vă doresc în continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- magdalena
[11.12.11 21:14:10]
» mesaj pers

   Am trecut si noi pe la acest hotel sa vedem cum arata pe afara, inclusiv dinspre plaja, pentru ca am auzit numai lucruri bune despre el. Acesta era, de fapt, prima noastra optiune pentru un sejur in Turcia.

   Apoi am aflat si lucruri mai putin placute. Bine ca s-a rezolvat situatia voastra si ca totul s-a terminat cu bine.

   Avand in vedere, totusi, toate aceste lucruri si oferta atat de variata pe litoralul turcesc, nu cred ca voi ajunge prea curand aici!

   As vrea sa stiu cum e marea in septembrie in dreptul hotelului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- lucsim
[11.12.11 22:06:09]
» mesaj pers

   @magdalena:

   Marea este linistita si foarte curata. Intr-adevar sunt pietre, dar asta se intampla pe toata plaja Alara. Pe noi nu ne-a deranjat acest lucru.

   In alta ordine de idei, ai dreptate. Paleta de oferte din Turcia este foarte vasta si din fericire chiar ai de unde alege. Noi am trecut peste cele intamplate, ne-am simtit bine acolo, vom reveni dar nu stiu cand. Poate vom incerca si alt resort din lantul Delphin.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- Bmona
[15.03.12 10:10:50]
» mesaj pers

   Buna ziua!

   In zilele acelea si noi ne pregateam de un sejur in Turcia. Eram cu ochii pe televizor, si "vibram" la propriu cand auzeam ca oamenii stau blocati in aeroporturi ori pe la receptiile hotelurilor. Nu-mi puteam imagina cum e sa stai sa astepti si sa nu stii daca primesti rezolvarea la problema pe care o ai. Asta implicand emotiile asteptarilor pe care le vrei solutionate cat mai curand posibil!

   Felicitari pentru review, pentru faptul ca experienta negativa datorata "check-in-ului" mult intarziat nu a umbrit obiectivitatea cu privire la hotel, la servicii, si la personalul de acolo! Este o dovada de echilibru in gandire, corectitudine, optimism si mai ales, ca aveti caracter!

   Toate bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- lucsim
[15.03.12 12:59:54]
» mesaj pers

   @Bmona:

    Mulțumim pentru cuvintele frumoase. Este ușor când treci prin astfel de experiențe să treci bariera bunului simț și al corectitudinii și să calci în picioare serviciile de cazare, masă și toate celelalte care au fost de altfel impecabile. Trebuie să nu uităm că indiferent de naționalitate toți suntem oameni și nu roboți. Ca atare, în astfel de situații, în orice sistem se pot strecura și greșeli. Din acest motiv nu trebuie să „dăm cu bățul” în cei care practic nu sunt de vină, ci să încercăm să găsim o soluție la probleme cu oarece calm și răbdare.

    Mulțumim lui Dumnezeu că toate s-au rezolvat cum trebuie, iar vouă vă urăm concedii cât mai plăcute și lipsite de evenimente negative.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- Bmona
[15.03.12 13:07:04]
» mesaj pers

   @lucsim: Asa este!

   Multumim, si noi va dorim voua concedii inspirate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [18.07.19 17:04:30]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[42] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2011] Frumoasa aleea ce duce spre plaja. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281711">Şterge vot</a></div><span id="v9281711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2011] Frumoasa aleea ce duce spre plaja.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2011] Un spatiu de relaxare sub forma unei scene dotat cu saltele si umbrele ce delimita zona piscinei principale de toboganele cu apa. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281712">Şterge vot</a></div><span id="v9281712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2011] Un spatiu de relaxare sub forma unei scene dotat cu saltele si umbrele ce delimita zona piscinei principale de toboganele cu apa.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2011] Unul din cele patru tobogane cu apa. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281713">Şterge vot</a></div><span id="v9281713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2011] Unul din cele patru tobogane cu apa.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2011] Unul din aranjamentele de pat cu care eram surprinsi in fiecare zi. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281714">Şterge vot</a></div><span id="v9281714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2011] Unul din aranjamentele de pat cu care eram surprinsi in fiecare zi.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2011] Mancare cu specific traditional in seara turceasca. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281715">Şterge vot</a></div><span id="v9281715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2011] Mancare cu specific traditional in seara turceasca.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2011] Ghiozlemele (cu diferite umpluturi: carne, branza, spanac, nuca etc) in seara turceasca. Bucatareasa statea ore in sir in pozitia aceea fara sa oboseasca si avea si puterea de a zambi. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281716">Şterge vot</a></div><span id="v9281716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2011] Ghiozlemele (cu diferite umpluturi: carne, branza, spanac, nuca etc) in seara turceasca. Bucatareasa statea ore in sir in pozitia aceea fara sa oboseasca si avea si puterea de a zambi.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2011] Pe plaja la concursul pe care-l faceam cu fetele: Cine aduna cele mai frumoase pietre. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281720">Şterge vot</a></div><span id="v9281720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2011] Pe plaja la concursul pe care-l faceam cu fetele: Cine aduna cele mai frumoase pietre.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2011] Seara braziliana. Un spectacol care a incantat privirile. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281724">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281724"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281724">Şterge vot</a></div><span id="v9281724" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281724)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281724Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281724MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2011] Seara braziliana. Un spectacol care a incantat privirile.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2011] Love night. O frumoasa trecere spre piscina de relaxare unde am avut parte de o seara de dans la lumina lumanarilor. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281726">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281726"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281726">Şterge vot</a></div><span id="v9281726" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281726)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281726Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281726MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2011] Love night. O frumoasa trecere spre piscina de relaxare unde am avut parte de o seara de dans la lumina lumanarilor.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2011] Muzica live la cina in fiecare seara pe terasa restaurantului. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281728">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281728"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281728">Şterge vot</a></div><span id="v9281728" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281728)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281728Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281728MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2011] Muzica live la cina in fiecare seara pe terasa restaurantului.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2011] Victoria, basarabeanca extrem de amabila despre care am vorbit in review. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281731">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281731"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281731">Şterge vot</a></div><span id="v9281731" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281731)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281731Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281731MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2011] Victoria, basarabeanca extrem de amabila despre care am vorbit in review.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2011] Bucatarul sef al resortului. Il vedeai de dimineata pana seara in timpul meselor, fie preparand ceva in bucataria de pe terasa, fie supraveghind servirea. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281733">Şterge vot</a></div><span id="v9281733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2011] Bucatarul sef al resortului. Il vedeai de dimineata pana seara in timpul meselor, fie preparand ceva in bucataria de pe terasa, fie supraveghind servirea.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2011] Domnul Horun Eres Orak (managerul pe zona Receptie). O relatie cu final fericit (vezi review-ul). -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281737">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281737"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281737">Şterge vot</a></div><span id="v9281737" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281737)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281737Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281737MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2011] Domnul Horun Eres Orak (managerul pe zona Receptie). O relatie cu final fericit (vezi review-ul).
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2011] Doua dintre cele mai prietenoase si sarguincioase cameriste. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281738">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281738"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281738">Şterge vot</a></div><span id="v9281738" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281738)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281738Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281738MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2011] Doua dintre cele mai prietenoase si sarguincioase cameriste.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2011] Managerul barmanilor. Cel mic devenise febletea lui si amandoi erau prieteni la catarama. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281739">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281739"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281739">Şterge vot</a></div><span id="v9281739" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281739)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281739Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281739MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2011] Managerul barmanilor. Cel mic devenise febletea lui si amandoi erau prieteni la catarama.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2011] Baldachinul, unul din locurile preferate ale celui mic. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281741">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281741"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281741">Şterge vot</a></div><span id="v9281741" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281741)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281741Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281741MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2011] Baldachinul, unul din locurile preferate ale celui mic.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2011] La plaja, un spatiu cu nisip si jucarii amenajat pentru copii. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281743">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281743"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281743">Şterge vot</a></div><span id="v9281743" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281743)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281743Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281743MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2011] La plaja, un spatiu cu nisip si jucarii amenajat pentru copii.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2011] Statistica de ocupare a resortului, unde se vede ca romanii erau pe locul doi. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281744">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281744"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281744">Şterge vot</a></div><span id="v9281744" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281744)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281744Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281744MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2011] Statistica de ocupare a resortului, unde se vede ca romanii erau pe locul doi.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2011] In roata din Luna Park. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281745">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281745"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281745">Şterge vot</a></div><span id="v9281745" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281745)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281745Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281745MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2011] In roata din Luna Park.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2011] Doua surioare bucuroase, felicitate in urma concursurilor sportive. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281746">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281746"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281746">Şterge vot</a></div><span id="v9281746" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281746)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281746Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281746MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2011] Doua surioare bucuroase, felicitate in urma concursurilor sportive.
foto lucsim [08.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2011] Un alt spatiu de joaca. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281747">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281747"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281747">Şterge vot</a></div><span id="v9281747" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281747)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281747Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281747MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2011] Un alt spatiu de joaca.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2011] Un loc intim pentru servirea mesei de catre cei sarbatoriti. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281748">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281748"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281748">Şterge vot</a></div><span id="v9281748" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281748)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281748Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281748MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2011] Un loc intim pentru servirea mesei de catre cei sarbatoriti.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2011] Toboganele cu ape si marea, vazute de la etajul 1. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281749">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281749"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281749">Şterge vot</a></div><span id="v9281749" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281749)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281749Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281749MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2011] Toboganele cu ape si marea, vazute de la etajul 1.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2011] Un maestru in manuirea ustensilelor de sculptat (model ce se realiza in aprox. 3 ore de munca) -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281750">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281750"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281750">Şterge vot</a></div><span id="v9281750" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281750)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281750Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281750MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2011] Un maestru in manuirea ustensilelor de sculptat (model ce se realiza in aprox. 3 ore de munca)
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2011] Muzica cubaneza live la barul de la piscina principala. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281751">Şterge vot</a></div><span id="v9281751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2011] Muzica cubaneza live la barul de la piscina principala.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2011] Spatiu de joaca in fata piscinei pentru copii. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281752">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281752"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281752">Şterge vot</a></div><span id="v9281752" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281752)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281752Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281752MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2011] Spatiu de joaca in fata piscinei pentru copii.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2011] Specialitati din branzeturi si peste. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281753">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281753"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281753">Şterge vot</a></div><span id="v9281753" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281753)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281753Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281753MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2011] Specialitati din branzeturi si peste.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2011] Sculptura in margarina. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281754">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281754"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281754">Şterge vot</a></div><span id="v9281754" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281754)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281754Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281754MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2011] Sculptura in margarina.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2011] Un dovleac ce a prins viata in mana maestrului. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281755">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281755"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281755">Şterge vot</a></div><span id="v9281755" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281755)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281755Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281755MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2011] Un dovleac ce a prins viata in mana maestrului.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2011] Trenuletul pentru pici din Luna Park. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281756">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281756"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281756">Şterge vot</a></div><span id="v9281756" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281756)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281756Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281756MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2011] Trenuletul pentru pici din Luna Park.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2011] Muzica traditionala in seara turceasca. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281757">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281757"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281757">Şterge vot</a></div><span id="v9281757" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281757)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281757Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281757MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2011] Muzica traditionala in seara turceasca.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2011] Zona cu sezlonguri de pe plaja. Aleile mochetate duc pana la plaja. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281758">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281758"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281758">Şterge vot</a></div><span id="v9281758" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281758)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281758Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281758MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2011] Zona cu sezlonguri de pe plaja. Aleile mochetate duc pana la plaja.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2011] Intr-unul dintre multele hamace ce erau amplasate intre baldachinele de la plaja. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281759">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281759"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281759">Şterge vot</a></div><span id="v9281759" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281759)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281759Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281759MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2011] Intr-unul dintre multele hamace ce erau amplasate intre baldachinele de la plaja.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2011] Unul din torturile cu dedicatie pentru seara iubirii. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281760">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281760"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281760">Şterge vot</a></div><span id="v9281760" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281760)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281760Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281760MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2011] Unul din torturile cu dedicatie pentru seara iubirii.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2011] Concursul 'King of the Delphin' ce a fost castigat de un roman. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281761">Şterge vot</a></div><span id="v9281761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2011] Concursul "King of the Delphin" ce a fost castigat de un roman.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2011] Pregatirea concursurilor pentru copii si adulti. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281762">Şterge vot</a></div><span id="v9281762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2011] Pregatirea concursurilor pentru copii si adulti.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2011] Una din probele concursului. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281763">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281763"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281763">Şterge vot</a></div><span id="v9281763" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281763)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281763Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281763MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2011] Una din probele concursului.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [SEP-2011] Tipul care pregatea fructele si legumele de la gheata. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281764">Şterge vot</a></div><span id="v9281764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [SEP-2011] Tipul care pregatea fructele si legumele de la gheata.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [SEP-2011] Alte minunatii sculptate. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281765">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281765"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281765">Şterge vot</a></div><span id="v9281765" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281765)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281765Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281765MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [SEP-2011] Alte minunatii sculptate.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [SEP-2011] Spectacolul 'Fachir show'. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281766">Şterge vot</a></div><span id="v9281766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [SEP-2011] Spectacolul "Fachir show".
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [SEP-2011] La revedere Delphin De Luxe. Ne vom revedea. -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281767">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281767"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281767">Şterge vot</a></div><span id="v9281767" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281767)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281767Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281767MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [SEP-2011] La revedere Delphin De Luxe. Ne vom revedea.
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [SEP-2011] -- foto by <b>lucsim</b> [uploaded 08.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av281769">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv281769"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=281769">Şterge vot</a></div><span id="v9281769" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(281769)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f281769Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e281769MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [SEP-2011]
foto lucsim [08.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

[42] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.15366601944 sec