#E#D
25447 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Călimănești-Căciulata

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
26.10.2011
DE
Avatar <span class="banned">RobertCodescu</span>
vârsta 30-40 ani
DIN PLOIEŞTI
înscris/ă în 13.07.10
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
OCT-2011
DURATA: 18 zile
TIP: SINGLE

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Perla Oltului


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
MARIA TANASE - MA DUSEI SA TREC LA OLT

Şi fiindcă Am Fost Acolo, m-am gândit să vă povestesc şi dumneavoastră mai multe aspecte despre staţiunea Călimăneşti-Căciulata, unele probabil le ştiaţi deja altele, poate, le aflaţi acum s-au vă va reaminti reviewul meu despre ele.

Călimăneşti-Căciulata este una dintre staţiunile din judeţul Vâlcea. Apele minerale şi cele termale, peisajul, mânăstirile, serviciile şi reţeaua hotelieră au reuşit să o propulseze pe primul loc între staţiunile din acest judeţ (Govora, Băile Olăneşti, Voineasa, Ocnele Mari şi Horezu).

LOCALIZARE Ca şi poziţionare staţiunea Călimăneşti-Căciulata se întinde de-a lungul drumului european (E81) şi se află la numai 18 Km. distanţă de Râmnicu Vâlcea, la 80 Km. distanţă de Sibiu, 49 Km. de Curtea de Argeş şi la 190 Km. distanţă de capitala Bucureşti. Populaţia din Călimăneşti-Căciulata se cifra la 8633 locuitori (eu însă aştept datele actualizate ale actualului recensământ) ! Teoretic staţiunea este axată pe o singură stradă (Calea lui Traian) care începe aici în Călimăneşti şi continuă câţiva kilometri tocmai până la ieşirea din Căciulata.

Chiar dacă este la mintea cocoşului şi mulţi ştiau deja asta, mai spun că staţiunea Călimăneşti-Căciulata este formată din localitatea Căciulata şi oraşul Călimăneşti.

Adevărul este că staţiunea a reuşit să se promoveze şi cu „lucrurile” altora, adică pe lângă schiturile şi mânăstirile de aici (Cozia, Ostrov, Sf. Ioan, Turnu, Stănişoara, sau Biserica de Piatră) managementul staţiunii adăuga, la excursii „în zonă” şi restul mânăstirilor şi schiturilor din judeţ (Hurezi, Bistriţa, Dintr-un Lemn, Pahomie, Govora, Frăsinei, Pătrunsa, Sărăcineşti, Surpatele, Cornetu sau Arnota) oferindu-i astfel turistului pretenţios o paletă de pelerinaj de invidiat pentru orice zonă geografică din ţară.

Printre locurile şi obiectivele cu care staţiunea se mai mândreşte este şi Castrul Roman Arutela datat din anul 138 E. N. fiind cel mai cunoscut dintre cele 7 (ŞAPTE) castre romane din judeţul Vâlcea, „Drumul de Cură Balneară” o superbă potecă prin pădure de circa 3 Km. modernizată 2011, pavată de-a lungul pădurii de stejari şi fagi plină de veveriţe jucăuşe, unde te vei bucura de cura cu aerosoli; chiar şi gara oraşului Călimăneşti este înscrisă în lista monumentelor istorice, fiind datată 1899.

De altfel Călimăneşti-Căciulata a reuşit şi reuşeşte să promoveze cel mai bine valorile culturale de pe întreaga Vale a Oltului, altfel cum s-ar explica strămutarea festivalului „Cântecele Oltului” din Făgăraş aici la Călimăneşti-Căciulata. !?!!?

În Călimăneşti-Căciulata am fost până acum în 3 hoteluri (Căciulata, Teilor, Traian) şi pot să spun că reţeaua hotelieră de aici este în continuă creştere, chiar dacă „hotelieri tradiţionali” (Oltul, Cozia, Căciulata, Central sau Traian) concurează cu istoria lor seculară (Hotel Central datare: 1881-1886) şi nou-sosiţii în branşă nu ar avea nicio şansă. Însă Călimăneşti-Căciulata a reuşit să dezvolte toate formele de turism: turismul balnear, turismul de afaceri, turismul de odihnă, turismul de tranzit sau turismul ecumenic, făcând astfel loc pe piaţa turistică a atâtor hoteluri, pensiuni şi/sau vile!

TRATAMENTE: paleta de proceduri balneare şi afecţiuni tratate cu succes aici în Călimăneşti-Căciulata este foarte mare, aşa că în continuare o să încerc să fac o listă cât mai exactă cu afecţiunile tratate cu succes aici în Călimăneşti-Căciulata: reumatismele inflamatorii stabilizate; reumatismele degenerative (artroze, spondiloze), afecţiuni degenerative articulare ale omului vârstnic; afecţiuni neurologice periferice (nevralgii, nevrite, ascitalgii), sechele posttraumatice, anexite; metroanexite cronice; sterilitate secundară, rinofaringite; sinuzite cronice; afecţiuni bronhopulmonare cronice netuberculoase (bronşite cronice, astm bronşic). dischinezii biliare; colecistite cronice nelitiazice sau cu calculi urici, sechele postcolecistectomie; hepatite cronice postvirotice sau mixte stabilizate, gastrite cronice - cu hiper şi hipoaciditate; boala ulceroasă (ulcer gastric şi duodenal fără complicaţii); sechele stomac operat; entero colopatii cronice nespecifice, hiperuricemii; dislipidemii; diabet zaharat compensat, litiază şi microlitiază urinară cu sau fără infecţie; pielonefritecronice ascendente; pielocistite. Ce mai încolo şi-ncoace dacă eşti bolnav Călimăneşti-Căciulata este locul unde trebuie să vii fiindcă vei pleca sănătos.

ECONOMIA: este de la sine înţeles că principala ramură economică aici în Călimăneşti-Căciulata este turismul, aproape o treime a populaţiei salariale (31,5%) se regăseşte în această ramură. De fapt turismul este ramura economică ce generează locuri de muncă şi pentru alte ramuri economice, cum ar fi: comerţ, sănătate (personal baze de tratament), construcţii (întreţinerea, reabilitarea sau conservarea unităţilor turistice), transport (local, interurban şi/sau interjudeţean) sau, mai nou, producţia de produse de artizanat.

PERSONALITĂŢI: pe principiul, „pe ăştia îi avem şi cu ăştia ne mândrim” la capitolul „Personalităţi” Călimăneşti-Căciulata se laudă cu al lor actor Florin Zamfirescu, care s-a născut la 12 aprilie 1949 chiar aici în Călimăneşti şi cu care oraşul se mândreşte dând de altfel numele său Casei de Cultură de aici din oraş. O altă personalitate cu care staţiunea se mândreşte este poetul Anatol E. Baconsky născut în data de 16 iunie 1925 şi decedat la cutremurul din 4 martie 1977, (nimeni altul decât tatăl lui Teodor Baconschi, actualul ministru de externe al României), care chiar dacă nu s-a născut şi nici nu a decedat aici, a creat multe din operele sale aici în Călimăneşti-Căciulata. Astfel Biblioteca Orăşenească din Călimăneşti poartă în prezent numele poetului A. E. Bacosky!!! Chiar dacă NU este la fel de faimos ca primii doi şi matematicianul Dan Zamfirache, născut în 1954 aici la Călimăneşti, este una din personalităţile cu care staţiunea se mândreşte. Pentru cei ce nu ştiu, încă, menţionez că Dan Zamfirache este: publicist, matematician-informatician, membru al Societăţii Numismatice Române şi al Federaţiei Filatelice Române, secţia Cartofilie. De altfel Dan Zamfirache a scris „Monografia ilustrată a Călimăneştiului”, un studiu pe baza cărţilor poştale vechi din propria sa colecţie.

CONCLUZIE: în Călimăneşti-Căciulata, ar mai fi multe de făcut (ca peste tot de altfel) dar staţiunea se află pe drumul cel bun este locul ales de mulţi care vor să-şi petreacă weekendul, vacanţa, concediul sau să trateze balnear. Aşa că în calitate de turist care a vizitat Călimăneşti-Căciulata vă recomand şi dumneavoastră cu căldură această „perlă” a Văii Oltului vă asigur că NU veţi regreta!!!

P. S. Îmi cer scuze dacă fără voia mea am folosit nume de agenţi comerciali dar vă asigur că NU a fost şi NU este în intenţia mea de a promova pe cineva sau ceva aici pe A. F. A. !!!

---
Impresii încărcate de RobertCodescu in 26.10.2011 15:02:07

Validat / Publicat: 26.10.11 19:30:04

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 5929

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (RobertCodescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  16400 PMA (din 17 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- RobertCodescu
[26.10.11 15:48:47]
» mesaj pers

   Dacă NU cer prea multe aş ruga un webmaster să insereze melodia aceasta:

   trilulilu.ro/razvy2005/0122e082e335cd

   MULŢUMESC FRUMOS!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[26.10.11 19:06:08]
» mesaj pers

   Atasat ilustratia muzicala indicata de auto; am selectat deasemenea acest articol ca MiniGhid AmFostAcolo pentru aceasta destinatie (sper sa nu gresesc/regret; nu am deloc timp sa verific eventuale neconformitati cu Regulamentul; pe de alta parte, mizez pe asumarea greselilor din trecut si, ca si consecinta directa, adoptarea unei *alte* atitudini din partea autorului, acordandu-i astfel o "a doua sansa" - N.B.: poate fi ultima!)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RobertCodescu
[26.10.11 19:15:17]
» mesaj pers

   SINGURELE "împrumuturi" sunt cele statistice (economice, demografice şi rutiere) de pe siteul I. N. S. adică de aici insse.ro/cms/rw/pages/index.ro.do de unde vom găsi şi noul număr al locuitori din Călimăneşti-Căciulata!!!

    În rest, vă înţeleg reticenţa celor de acolo, din Adminnistraţia A.F.A. dar NU este cazul... în acest caz !!!

    P.S. Sper că acest review NU va trebui să mă resposabilizeze să scriu DOAR mini-ghid-uri AFA fiincă aş deveni monoton în exprimarea mea şi (aşa cum a mai zis un prieten" AFA) nu aş mai putea fi acest Jerry Sinfield care scrie nimic despre nimic !!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- iulianic
[26.10.11 20:07:03]
» mesaj pers

   @RobertCodescu: Nu stiam ce personalitati a dat lumii Calimanestiul, nici ca gara este monument istoric. Multumim pentru informatii!

   Am trecut recent pe valea Oltului si am remarcat haina noua si frumos colorata a celor trei mari hoteluri centrale: Oltul, Cozia, Caciulata. Nu stiu daca si interiorul a fost imbunatatit, dar exteriorul - asa cum este acum - le-a schimbat mult in bine.

   De multe ori spun ca data viitoare cand voi trece, imi voi face timp pentru o vizita la Schitul Ostrov. Nu stiu cum se ajunge, dar am aflat ca este aproape. La Turnu si Sf. Ioan am fost de mai multe ori, iar la Cozia merg ori de cate ori traversez Calimanesti-Caciulata.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Marian Preda
[26.10.11 20:15:13]
» mesaj pers

   Salut Robert!

   Se pare ca acesta statiune Calimanesti-Caciulata, a ramas aceeasi locatie anosta, mai mult de tranzit, daca bineinteles nu ai nevoie de izvoarele sale tamaduitoare!

   Am oprit si anul acesta in statiunea sus-amintita si m-am cam ,,fript'' cu apele sale termale.

   Mai exact la restaurantul ,,Intim'', unde preturile au fost mai mult ,,intime'' cu portofelul meu!

   Iti recomand pentru un viitor week-end (deoarece pentru un sejur, pare plictisitor), vila ,,Flora''- care se afla in spatele hotelului Traian, dar trebuie sa-ti faci rezervare din timp, pentru ca viluta dispune de 2 apartamente si alte 3 camere. Dar crede-ma, nu vei regreta!

   Vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- RobertCodescu
[26.10.11 20:25:53]
» mesaj pers

   @iulianic sunt FOARTE MULTE LUCRURI interesante pe care NU le ştim despre ţara noastră, mă bucur că prin intermediul reviewului meu ai mai aflat ceva!!!

   @Marian Preda de Vila Flora ştiam şi eu că am fost la Hotel Traian şi este EXACT la capătul, din Căciulata, al drumului de cură balneară. Iar restaurantul Intim are într-adevăr preţuri de... "Perla Oltului" aşa că data viitoare eu îţi recomand să iei masa la Restaurant Teilor diin Călimăneşti!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[26.10.11 22:06:39]
» mesaj pers

   @Marian Preda

   Am vazut in ecoul tau ca vorbesti despre vila Flora. Ai idee de ceva preturi? Am vazut ca o recomanzi cu caldura. M-ar interesa o cazare in Calimanesti-Caciulata, 1-2 nopti, avand in vedere ca in jurul datei de 10 noiembrie vom fi in delegatie in zona aceea. Multumesc anticipat!

   @RobertCodescu

   Util review-ul tau si cu multe amanunte interesante. Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- santana*
[26.10.11 22:26:00]
» mesaj pers

   Roberte, ia de la tata 912 PMA! Iar dacă ai păcătuit - al tău să fie păcatul... O să primeşti doar 900 pe viitor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- magdalena
[27.10.11 07:57:30]
» mesaj pers

   Ai un mesaj in P12!! Cine nu a strans resturile de mancare??? Ca n-am terminat cafeaua de baut si nu ma prind!!

   M-ai omorat tu cu statiunea asta... Cazata aici inca din copilarie si nu o data, tot am amanat sa raman cateva zile, desi am trecut pe aici de mai multe ori in ultima vreme.

   Hai ca m-ai convins!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RobertCodescu
[27.10.11 08:01:48]
» mesaj pers

   @dananecula îmi permit să-ţi recomand altceva mai accesibil şi ca preţ şi ca amplasare decât Vila Flora!!! De exemplu dacă delegaţia va fi în zona Râmnicu Vâlcea atunci Hotel Central din Călimăneşti (proaspăt renovat şi retehnologizat) este alegerea perfectă iar dacă delegaţia este în partea cealaltă spre Sibiu atunci Hotel Casa Românească click acilea casa-romaneasca.ro îţi va îndeplini TOATE aşteptările tale!!! Aştept reviewurile tale de acolo!!!

    @santana SĂRU' MÂNA lu' matale de evaluare şi te mai aştept pe acilea (cu sau fără PMA) !!!

    @magdalena în P12 este vorba de Împăratul Traian şi mă gândesc că în anul 106 NU erau tomberoane de gunoi aşa că avem acum în 2011 pe cine da vina că NU a strâns mizeria de pe marginea drumului !!! IT'S A JOKE, GOOD MORNING !!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- istokr
[27.10.11 09:31:11]
» mesaj pers

   @RobertCodescu

   Felicitari pentru ce ai scris.

   Se pare ca am avut dreptate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.10.11 11:17:37]
» mesaj pers

   @RobertCodescu

   Multumesc frumos pentru recomandari! O zi buna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RobertCodescu
[27.10.11 14:16:41]
» mesaj pers

   @istokr MULŢUMESC FRUMOS de apreciere şi de evaluarea ta, înseamnă mult pentru mine!!!

    @dananecula mă bucur mult că am putut fi de folos cu un sfat!!!

    Mă bucură "invazia" userilor la reviewul meu şi mai ales că am evidenţiat unele lucruri pe care mulţi le ştiau dar NU le luau în seamă !!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Petrescu*
[04.11.11 11:35:55]
» mesaj pers

   Din Jiblea, sunt si bunicii mei si merg des in vacanta la ei. Felicitari pentru acest MINI-GHID AFA cel mai serios review despre Calimanesti-Caciulata si iti dai seama ca ai votul meu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2011] Gara din Călimăneşti aflată pe lista Monumentelor istorice din România, datare 1899 -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269650">Şterge vot</a></div><span id="v9269650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2011] Gara din Călimăneşti aflată pe lista Monumentelor istorice din România, datare 1899
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2011] O casă pentru vacanţele lui A.E. Baconsky în oraşul Călimăneşti -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269651">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269651"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269651">Şterge vot</a></div><span id="v9269651" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269651)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269651Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269651MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2011] O casă pentru vacanţele lui A.E. Baconsky în oraşul Călimăneşti
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2011] Casa de Cultură Florin Zamfirescu din Călimăneşti -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269652">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269652"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269652">Şterge vot</a></div><span id="v9269652" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269652)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269652Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269652MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2011] Casa de Cultură Florin Zamfirescu din Călimăneşti
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [OCT-2011] Podul de pe Drumul de Cură Balneară din Călimăneşti-Căciulata -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269653">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269653"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269653">Şterge vot</a></div><span id="v9269653" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269653)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269653Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269653MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2011] Podul de pe Drumul de Cură Balneară din Călimăneşti-Căciulata
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2011] Drumul de Cură Balneară în toamna lui 2011 -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269654">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269654"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269654">Şterge vot</a></div><span id="v9269654" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269654)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269654Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269654MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2011] Drumul de Cură Balneară în toamna lui 2011
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2011] Biblioteca Orăşenească A.E. Baconsky din Călimăneşti -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269655">Şterge vot</a></div><span id="v9269655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2011] Biblioteca Orăşenească A.E. Baconsky din Călimăneşti
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2011] Pentru cei care NU ştiau de Gara CFR din călimăneşti -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269656">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269656"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269656">Şterge vot</a></div><span id="v9269656" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269656)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269656Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269656MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2011] Pentru cei care NU ştiau de Gara CFR din călimăneşti
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2011] Bustul lui Mihai Eminescu în parcul Schitului Ostrov -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269657">Şterge vot</a></div><span id="v9269657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2011] Bustul lui Mihai Eminescu în parcul Schitului Ostrov
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2011] Schitul SF IOAN din Căciulata -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269658">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269658"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269658">Şterge vot</a></div><span id="v9269658" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269658)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269658Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269658MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2011] Schitul SF IOAN din Căciulata
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2011] Hotel Central din Călimăneşti în plină renovare în septembrie-octombrie 2011 -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269659">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269659"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269659">Şterge vot</a></div><span id="v9269659" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269659)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269659Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269659MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2011] Hotel Central din Călimăneşti în plină renovare în septembrie-octombrie 2011
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2011] Biserica de Piatră din călimăneşti (anul 1711) -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269660">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269660"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269660">Şterge vot</a></div><span id="v9269660" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269660)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269660Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269660MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2011] Biserica de Piatră din călimăneşti (anul 1711)
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2011] Ca să ştiţi cine NU a strâns resturile de mâncare !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269661">Şterge vot</a></div><span id="v9269661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2011] Ca să ştiţi cine NU a strâns resturile de mâncare !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2011] Biserica din oraşul Călimăneşti -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269662">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269662"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269662">Şterge vot</a></div><span id="v9269662" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269662)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269662Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269662MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2011] Biserica din oraşul Călimăneşti
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2011] La fel ca titlul acestui review !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269663">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269663"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269663">Şterge vot</a></div><span id="v9269663" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269663)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269663Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269663MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2011] La fel ca titlul acestui review !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2011] La intrarea în Căciulata, dinspre Sibiu !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269664">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269664"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269664">Şterge vot</a></div><span id="v9269664" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269664)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269664Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269664MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2011] La intrarea în Căciulata, dinspre Sibiu !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2011] Păi NORMAL că mi-am luat ceas de la Călimăneşti-Căciulata !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269665">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269665"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269665">Şterge vot</a></div><span id="v9269665" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269665)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269665Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269665MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2011] Păi NORMAL că mi-am luat ceas de la Călimăneşti-Căciulata !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2011] Hotel Central Monument Istoric !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269666">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269666"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269666">Şterge vot</a></div><span id="v9269666" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269666)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269666Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269666MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2011] Hotel Central Monument Istoric !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2011] Acum ştiţi unde începe DRUMUL DE CURĂ BALNEARĂ !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269667">Şterge vot</a></div><span id="v9269667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2011] Acum ştiţi unde începe DRUMUL DE CURĂ BALNEARĂ !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2011] Oltul în Călimăneşti-Căciulata -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269668">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269668"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269668">Şterge vot</a></div><span id="v9269668" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269668)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269668Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269668MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2011] Oltul în Călimăneşti-Căciulata
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2011] Bucătăria Brâncovenească de la Mânăstirea Cozia !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269669">Şterge vot</a></div><span id="v9269669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2011] Bucătăria Brâncovenească de la Mânăstirea Cozia !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2011] Şi-n Călimăneşti-Căciulata sunt câini comunitari !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269670">Şterge vot</a></div><span id="v9269670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2011] Şi-n Călimăneşti-Căciulata sunt câini comunitari !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [OCT-2011] Parcul de la Schitul Ostrov -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269671">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269671"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269671">Şterge vot</a></div><span id="v9269671" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269671)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269671Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269671MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [OCT-2011] Parcul de la Schitul Ostrov
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [OCT-2011] Pensiunea Alex 3*** din Căciulata -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269672">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269672"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269672">Şterge vot</a></div><span id="v9269672" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269672)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269672Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269672MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [OCT-2011] Pensiunea Alex 3*** din Căciulata
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [OCT-2011] Pescăruş oltenesc pe barajul din Călimăneşti !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269674">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269674"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269674">Şterge vot</a></div><span id="v9269674" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269674)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269674Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269674MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [OCT-2011] Pescăruş oltenesc pe barajul din Călimăneşti !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [OCT-2011] Ştrandul de la Vila Pescăruş din Călimăneşti !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269676">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269676"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269676">Şterge vot</a></div><span id="v9269676" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269676)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269676Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269676MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [OCT-2011] Ştrandul de la Vila Pescăruş din Călimăneşti !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [OCT-2011] Schitul Ostrov din Călimăneşti !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269678">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269678"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269678">Şterge vot</a></div><span id="v9269678" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269678)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269678Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269678MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [OCT-2011] Schitul Ostrov din Călimăneşti !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [OCT-2011] Fostul Cinema Oltul din Călimăneşti o paragină în zilele noastre !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269680">Şterge vot</a></div><span id="v9269680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [OCT-2011] Fostul Cinema Oltul din Călimăneşti o paragină în zilele noastre !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [OCT-2011] Dacă nu găsiţi ceva ar fi bine să întrebaţi aici !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269681">Şterge vot</a></div><span id="v9269681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [OCT-2011] Dacă nu găsiţi ceva ar fi bine să întrebaţi aici !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [OCT-2011] Cel mai mare grup hotelier din Călimăneşti-Căciulata: Oltul-Cozia-Căciulata -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269682">Şterge vot</a></div><span id="v9269682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [OCT-2011] Cel mai mare grup hotelier din Călimăneşti-Căciulata: Oltul-Cozia-Căciulata
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [OCT-2011] Pădurea peste Olt la Călimăneşti-Căciulata !!! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269683">Şterge vot</a></div><span id="v9269683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [OCT-2011] Pădurea peste Olt la Călimăneşti-Căciulata !!!
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [OCT-2011] Prin pădure pe Drumul de Cură Balneară -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 26.10.11] - <span class="allrVotedi" id="av269684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv269684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=269684">Şterge vot</a></div><span id="v9269684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(269684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f269684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e269684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [OCT-2011] Prin pădure pe Drumul de Cură Balneară
foto RobertCodescu [26.10.11]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.137288093567 sec