ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 28.10.2023
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: POSEIDON
DATE SEJUR
JUN-2023
DURATA: 4 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
REZONABIL

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
92.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 11 MIN

O oază de frumos într-o stațiune în care doar fițele au mai rămas...

TIPĂREȘTE

Despre Casa OK by Ovo am aflat prin martie de la o colegă. Patosul cu care a lăudat-o, dar mai ales faptul că de câțiva ani, în fiecare vară, aceasta petrece musai câteva zile acolo, susținând că a găsit locul perfect și nu-i mai trebuie altceva – m-au făcut curioasă și cât de repede m-am apucat de research. Că-i un mic hotel de 4* situat pe faleza din Vama Veche, chiar în capătul dinspre granița cu Bulgaria, deja știam de la colega; că deține restaurant, piscină și plajă proprie cu șezlonguri și baldachine – tot de la ea. Am aflat suplimentar că proprietarul este un cunoscut artist român (irelevantă informație, recunosc) și am găsit review-uri bune și foarte bune pe mai multe site-uri turistice. Pe AFA nu există decât un articol (negativ) al utilizatorului @rentea (2020), în care hotelul este prezentat în condiții de pandemie și un altul mai scurt (tot negativ) despre restaurant (2021), scris de un oarecare „ux” . Hmm... le-am parcurs, dar nu m-au descurajat.

În mod curios, nici eu, nici Tati n-am fost niciodată în Vamă. Adică trecurăm pe-acolo de multe ori, dar nu adăstarăm. Mda, mirați-vă, asta e! Peste tot fuserăm pe litoralul românesc, în Vamă ba! Fiica noastră obișnuia să meargă cu gașca, în liceu și-n primii ani de studenție și dacă ea a tras în final concluzia că „nu mai merită, Vama Veche nu mai e ce-a fost” , părerile de rău (aiurea! ; mai degrabă curiozitatea) s-au estompat tot mai tare și în ceea ce ne privește. (Adevărul e că ni se cam rupea de Vamă.)

... Dar pe Ovo ăsta zău că l-aș încerca, măcar 3-4 zile – m-am gândit. Pare să fie chiar ceea ce căutăm de obicei: mic, cochet, (relativ) izolat, cu view, cu servicii bune. Există o singură cale de a afla, vorba ‘ceea... Pe booking nu l-am găsit disponibil în primă fază, însă, când am căutat din nou peste vreo 2 săptămâni, surpriză! – camere libere! Era începutul lui aprilie, am rezervat pentru sfârșitul lui iunie o cameră dublă cu mic dejun inclus pentru 4 nopți și pentru suma de 2600 lei. Am garantat cu cardul, plata avea să se facă însă la destinație și am avut drept de anulare gratuită până cu 2 săptămâni înainte de începerea sejurului.

Am plecat din Galați după-amiază, după muncă; să fi fost vreo 7 seara când am ajuns. Nu-mi amintesc nimic semnificativ despre drum, în schimb știu că era o zi înnorată și oarecum vântoasă, plouase destul de mult în ultima perioadă, însă prognoza se anunța optimistă pentru zilele următoare. Sincer, nu prea-mi păsa, marea e frumoasă pe orice vreme, ba chiar mai frumoasă pe vreme mai puțin prietenoasă, că „atrage” mai puțină gașcă. Fie cum o fi – ne-am zis – noi oricum o să ne bucurăm și o să ne relaxăm cât încape!

Adresa oficială a stabilimentului este str. Falezei 80. Noi am ajuns ghidați de Waze; am străbătut localitatea pe șoseaua europeană, am cotit-o pe ultima stradă spre stânga, a urmat o îmbârligătură de străzi neasfaltate, pline de gropi (vreun km în total, să zic, poate mai mult), până am ajuns pe faleză. Apoi dreapta încă vreo 200 m și am zărit sigla hotelului și parcarea amenajată ce-i aparține. Peste vreo 2 zile am descoperit altă abordare, mai simplă, urmând drumul ce separă 2 culturi agricole și unește drumul european (reper = indicatorul de intrare în localitate, cum vii dinspre graniță) cu faleza. Tot neasfaltat și ăsta, însă gropile ni s-au părut mai mici și mai puține!

Anunțasem printr-un mesaj ora aproximativă a sosirii, eram așteptați. E un fel a spune, căci în zilele următoare aveam să constatăm că proprietarul locuiește efectiv acolo, e omniprezent. Hotelul este o clădire albă cu acoperiș cărămiziu, P+2, cu aspect simetric, îl știam din fotografii; mai există un foișor și o construcție mai mică pe latura dreaptă a incintei, ce găzduiește recepția. Acolo s-au îndeplinit formalitățile de cazare. Gazda – foarte amabilă, fără umbră de fiță; așa cum aveam să-l percepem până la plecare.

Am remarcat imediat gașca de mâțișori ce-și făcea veacul pe mica terasă a recepției, am drăgălit vreo 2 (pe-ăi’ de-au stat, că erau ca argintul viu) și proprietarul (o să-i zic O de-acum încolo, e mai simplu) ne-a întrebat dacă avem și noi pisică acasă. Nu, noi avem cățel, un bișonel moșneguț. Și de ce nu l-ați adus și pe el? Păi... pentru că pe site scrie că nu primiți animale de companie... Ei, așa scrie, dar primim! Camerele de la parter sunt cu gresie, acolo îi cazăm pe cei care vin cu căței; trebuia să întrebați... (Am făcut această divagație pentru cei care ar dori să-și aducă și animăluțul la mare; scrie că nu, dar de fapt e posibil.)

Camerele – nota 10

Am primit camera 8, la etajul 1. În camere se intră din terase comune, lungi cât hotelul, toate cu vedere la mare, iar etajele se pot accesa prin câte un rând de scări ce se fac de-o parte și de alta a restaurantului. A noastră era penultima din dreapta, cum stai cu spatele spre mare. Zona centrală a coridorului comun este un pic mai largă și-i gândită ca o zonă comună, fiind dotată cu canapele și fotolii adunate în jurul unor măsuțe scunde; acolo poți sta seara la un pahar de ceva sau pur și simplu la aer, ascultând muzica mării și adulmecându-i parfumul sărat...

Cred că toate camerele îs la fel, doar ceva diferențe de cromatică, din câte am văzut pe site. (A noastră a fost pe mov-purpuriu ????.) Camera e destul de spațioasă și conține un pat dublu încadrat de noptiere, o măsuță cu 2 scaune, suport de pantofi/bagaje, cuier fixat pe perete, încă o măsuță cu taburet și un răcitor. Designul mobilierului este simplu, culoarea albă contrastând curajos cu peretele movuliu (asortat cu „eșarfa” patului și cu draperiile). Desigur, există oglindă, TV, coș de gunoi în cameră și 2 tablouri abstracte, dar frumos colorate. În stânga-spate se face un fel de hol, în capăt este dulapul, iar spre dreapta se intră în baie. Ușile glisante ale dulapului sunt căptușite cu oglinzi pe dinafară, iar spațiile de depozitare au fost generoase; pe raftul de sus ne aștepta pregătită a doua pilotă, însă am lăsat-o să hiberneze liniștită, n-am avut nevoie de ea. Nici să pornim AC-ul n-a fost nevoie.

Podeaua este acoperită cu parchet laminat, un bej deschis, ușa și fereastra protejate de perdeluțe albe și de draperii movulii, foarte eficiente în a-ți asigura intimitate și a-ți proteja ochii de lumina dimineții.

Baia – baie, nimic deosebit. Decorată la fel, în alb și movuliu, dotată cu toate cele necesare. Cabina de duș este de tip walk in, prosoapele albe ne așteptau cuminți atârnate de suportul special. Nu mai știu cât de des au fost schimbate, însă nu rețin să fi avut vreo nemulțumire în acest sens. Apă caldă la orice oră, desigur.

Per total, o cameră primitoare, curată, corect echipată. Ne-am simțit bine, ne-am odihnit bine (mai puțin în ultimele 2 nopți, din motive ce nu țin de hotel).

Restaurantul – nota 8

Are o zonă de interior și o terasă exterioară acoperită. Terasa se prelungește în grădină, în aer liber (când soarele e puternic, se desfac niște umbrele uriașe). Restaurantul este destinat servirii micului dejun, dar și altor mese în regim a la carte. Micul dejun se servește între orele 8 și 10, în regim bufet suedez, oferta e înșirată înăuntru și cuprinde preparate diverse, de bună calitate: mai multe feluri de mezeluri și brânză, ouă pregătite în diferite moduri, bacon și cârnăciori prăjiți, crenvurști, legume, fructe, iaurt, prăjiturele etc. Desigur, cafea (bună, de la aparat), ceaiuri, apă și ceva sucuri (acceptabile).

Oferta a la carte e destul de vastă, denumirile preparatelor sună pe alocuri bombastic, iar prețurile sunt măricele. Am mâncat primul prânz acolo, cam jumătate din ce am dorit nu aveau, a trebuit să ne reorientăm. Probabil voi scrie un articol separat despre ce și cum mâncarăm prin Vamă, mai bine detaliez acolo. Per total, o experiență așa și așa, pe care n-am ținut s-o repetăm. Altfel, am mai băut câte-o bere la ei, de obicei o comandam la restaurant și o savuram la piscină sau pe terasa de la etaj; nu ne-am mai bătut capul să ne aprovizionăm de la supermarket când am constatat că ori supermarket, ori hotel de 4* - prețul e cam la fel. Vama, deh...

Facilitățile de relaxare – nota 10 cu felicitări!

Aici treaba stă foarte, foarte bine! În primul rând, grădina absolut minunată – un adevărat colț de rai! La data când am fost noi, lavanda era înflorită, trandafirii multicolori aidoma, albinuțele zumzăiau pretutindeni. Fiecare spațiu verde este atent îngrijit, sunt pergole și mici statuete ce completează fericit decorul. Greu de descris în cuvinte, voi atașa poze. O feerie – fie în răcoarea dimineții, fie în arșița soarelui de amiază, fie sub clar de lună!...

Piscina, albastră și curată, însă noi am prins-o cam rece, de aceea n-am admirat-o decât de pe margine. Se pretează pentru (aproape) toate vârstele, adâncimea variind între 1,2 și 1,8 m. Este înconjurată de șezlonguri de lemn protejate de saltele; la o adică, umbrele suficiente asigură confortul termic dorit.

Muzica de relaxare – divină! De înțeles, având în vedere „meseria” lui O. O selecție cum rar am întâlnit – muzică veche (sau prelucrări) de calitate, din repertoriul românesc sau internațional, în general instrumentală, dar nu numai.

Plaja. Hmm... Fusesem entuziasmată auzind sintagma „plajă privată” . De fapt, poate oricine să se parcheze aici, dar cine ar alege de bună voie bucata de plajă din dreptul hotelului OK by Ovo?! Că-i îngustă și cam în pantă nu-i chiar o problemă; problema e că fundul mării e plin de bolovani, deci exclus să te îmbăiezi aici dacă nu ești vreun masochist! Mergi câteva sute de metri și în centrul stațiunii ai plajă bunișoară, așa cum trebuie.

Plaja e ceva mai jos decât faleza (că de-aia se cheamă faleză), se coboară pe niște scări amenajate, un pic mai în dreapta față de hotel. În zona aia plaja e un pic mai lată și mai plată, acolo am stat noi în prima dimineață, rupți de lume (ăsta ar fi singurul motiv pentru care ai dori să vii aici). Pur și simplu, stai și te uiți la mare, asculți valurile sau citești.

Chiar în dreptul hotelului sunt câteva șezlonguri și baldachine (pe nisip, jos; pe jumătate în apă când sunt valuri, cum am prins în prima zi) și alt șir de baldachine sus, pe iarba de pe faleză. Astea, da! Adică dacă nu te interesează să faci baie, ci doar partea cu privitul, ascultatul, adulmecatul mării, atunci aici recomand să-ți faci veacul! Saltele potrivite se găsesc în foișor, te servești și le duci la loc când pleci, să nu le ia vântul. Căci da, cam bate vântul pe faleză... (Și pe terasa de la etaj, mai ales seara; musai ceva cu mâneci lungi. A, și pantaloni lungi, că-s țânțari.)

Poziționare – nota... (urăsc să dau note proaste, mai bine mă abțin)

Auzisem despre Vamă că-i un loc cu „balamuc” și mărturisesc că am vrut să ajung la OK by Ovo doar pentru că-i „ultima redută” , la propriu; până la locul de unde te întorc înapoi grănicerii nu-s decât 1-200m. Am zis că om avea liniște și chiar am avut în primele 2 zile. Pe urmă... început de iulie și weekend – cluburile prins-au, rând pe rând, să se activeze. Vineri spre sâmbătă a mai fost cum a mai fost, dar ultima noapte fuse horror! Se deschisese un club pe plajă la vreo 2-300 m (direcția centru) și, în liniștea nopții, ritmul ăla stresant de bumți-bumți se propagă de zici că-i lângă tine! Eu am reușit să ațipesc în câteva etape, Tati a cam făcut noapte albă... Ăsta-i motivul principal pentru care noi n-o să mai ajungem ever în Vamă, nici măcar în capetele de sezon n-aș mai risca!...

Alt motiv e Vama însăși. Au fost și lucruri care mi-au plăcut (sau, cel puțin, nu m-au deranjat): plaja centrală, drumurile „rustice” , unele acoperite cu nisip, clădirile colorate. Înțeleg (cred) farmecul trecut al acestui loc, de pe vremea când atrăgea nonconformiștii... Dar, per total, aspectul actual lasă de dorit. Unde te uiți, ai senzația de improvizație și de precar – „2-3 luni să țină, banul să iasă, în rest Dumnezeu cu mila” . Prețurile sunt uriașe, atât la cârciumi, cât și la supermarket; nejustificate în raport cu calitatea primită. Aglomerație – cel puțin în weekend și când e vreme bună. Mizerie. Nu, mersi! Am fost, am văzut, ne-am lămurit.

Concluzie – Am perceput Casa OK by Ovo drept o oază de frumos, eleganță și zen. Camera, micul dejun, facilitățile, personalul sunt excelente. Pentru mâncat alte mese... mai bine încerci și-n alte părți... Marele defect al acestei locații este că se află într-o stațiune din care au rămas doar fițele. Dacă ar putea fi extras ca atare și transplantat în altă parte... Eventual, cu vreo câțiva kilometri mai la sud, tot la țărm de mare...

Așa că nici nu știu dacă s-o recomand sau nu... O recomand pentru ea însăși, dar cântăriți bine dezavantajele amplasării. Care pentru unii poate-s avantaje, ce știu eu?! ????...

## end review sc
Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de crismis in 28.10.23 12:35:16
Validat / Publicat: 28.10.23 13:02:29
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în VAMA VECHE / 2 MAI

VIZUALIZĂRI: 542 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

13 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P20 Dincolo de alee, spre zona cu baldachine de pe faleză
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 47500 PMA (din 35 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

13 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[28.10.23 12:54:48]
»

De excepție, exemplar, complet, echilibrat.

Review-ul... despre el vorbesc.

va fi, probabil MG pt această cazare -- intenționat de ajutor, în cazurile în care părerile despre o unitate de cazare sunt „împărțite”

webmasterX
[28.10.23 12:55:15]
»

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[28.10.23 12:57:27]
»

@webmasterX: Acolo e!

Mulțumesc pentru apreciere! ????

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmasterPHONE
[28.10.23 13:12:22]
»

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

-

De asemenea, articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[28.10.23 13:12:56]
»

@webmaster: Mulțam frumos!

AZE
[28.10.23 18:03:01]
»

Fain loc ați ales (din nou) mi-a plăcut tot ce ai arătat prin poze care sînt reușite.

Se poate și la noi pe litoral dacă se vrea, iar plusurile evident primite pentru calitate surclasează pe cele negative. Am reținut locul.

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[28.10.23 18:06:07]
»

@AZE: Mulțumesc! Chiar e un loc (mai mult decât) OK! Am păstrat amintiri frumoase, mai puțin nedormitul din ultima noapte.

AZE
[28.10.23 18:14:51]
»

@crismis: Mi-am adus aminte de o cazare în vamă de acum 8 ani. Este exact opusul cazării tale. Era cea mai proastă cazare ever care am avut-o. Era o cazare de nevoie, parțial și din vina mea. Ne întorceam din Grecia și am ocolit spre Bulgaria unde am și dormit și am parcurs tot litoralul bulgăresc iar seara am ajuns la Vama Veche căutând cazare. Era și un festival deci cam tot ocupat. Am reușit să ne cazăm la o gazdă particulară un fel de apucătură semi-pensiune. Dar a fost doar o noapte și am scăpat repede.

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[28.10.23 18:20:28]
»

@AZE: Se mai întâmplă și de-astea... La mine, cea mai nașpa cazare ever a fost în copilărie - și acum am coșmaruri! Făceam un circuit prin țară cu ai mei, a trebuit să înnoptăm - unde crezi?! - la Galați! Singura variantă a fost un vapor-hotel ancorat pe Dunăre. Inițial am fost încântați noi, copiii, de idee, dar când am închis lumina și au început să mișune gândacii în toate părțile, a devenit horror! N-am închis un ochi toată noaptea, credeam că nu se mai face dimineață!... Am jurat atunci că n-o să mai calc în viața mea în Galați! Fix așa am făcut. ????????????

Ce chestie; nu mi-am mai amintit de mult de întâmplarea asta...

Nasshu
[28.10.23 19:09:02]
»

@crismis:

În mod curios, nici eu, nici Tati n-am fost niciodată în Vamă.

Eu sunt nascut in Eforie Sud, copilarit + multi ani (insumati ca zile/luni stat pe litoral) dar NICIODATA nu am pus piciorul in Vama.

Roata masinii da, dar am respectat cu sfintenie indicatoarele de Oprirea Interzisa (chiar si unde nu erau). De cand m-am nascut au trecut vreo 53 ani si n-am niciun gand sa pun piciorul in Vama Veche.

pentru că-i „ultima redută” , la propriu; până la locul de unde te întorc înapoi grănicerii nu-s decât 1-200m

nu-i chiar ultima (conform marcajelor pe google) si sunt cca 700m pina la limita de frontiera terestra.

Legat de pret, mi se pare prea ''piperat'' 650 lei / noapte cu mic dejun in mijlocul campului, in iunie inceput de iulie.

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[28.10.23 19:19:54]
»

@Nasshu: E ultima "cazare" la capătul sudic al Vamei. (După OK by Ovo, mai era o proprietate privată.) Adică era ultima cazare, că între timp văd că au mai apărut niște tiny houses pe faleză; când am fost noi, acolo erau câteva rulote.

Și da, ai dreptate, până la graniță sunt 7-800 m în linie dreaptă. La capătul sudic al falezei (max 200 m) este un pâlc de copaci; drumul îl ocolește și continuă, însă e blocat de o mașină a poliției de frontieră și ni s-a făcut semn din depărtare să ne întoarcem. Nu știu pe plajă cum o fi, n-am încercat, doar am pozat de sus bariera simplă ce desparte cele 2 țări.

Cât despre preț... Dacă mă gândesc strict la facilitățile pe care le oferă hotelul, mi se pare un preț destul de corect. Având în vedere că-i vorba de Vamă - da, e mare. În tot cazul, mă bucur că mi-am făcut damblaua cu Vama și mai ales cu Ovo, aș fi rămas cu un semn de întrebare! ????

Michi
[28.10.23 22:17:50]
»

@crismis: Cum să nu votezi un review ataât de bine scris? Cum să-l citeşti pe diagonală când exprimarea e atât de spumoasă?

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[28.10.23 22:34:14]
»

@Michi: Mulțumesc, Mama Michi!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
AZE, crismis, Michi
Alte impresii din această RUBRICĂCasa OK BY OVO [Vama Veche]:
INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.10216808319092 sec
    ecranul dvs: 1 x 1