Super
A fost o vacanta superba!
Am ajuns cu avionul in Antalya, acolo ne-a asteptat un microbuz care ne-a dus aprox 100 km pana aproape de Alanya. Am fost singuri in microbuz.
La hotel ne-am cazat intr-un "king suite" arhisuficient pentru o familie cu 2 copii mari.
Piscinele sunt superbe iar intrarea in mare se face de pe un ponton cu scari exact ca atunci cand cobori de pe o ambarcatiune in mare.
Noi am avut UAI adica acces la fitness, sauna si hamam. Am jucat tenis de camp cam o data la 2 zile. Am avut echipament de tenis de acasa.
Am fost in aqua-park cam o data la 2 zile. Acesta este dotat, pe langa tobogane, cu un circuit de rafting pentru amatori, un cinema 8D si o piscina cu valuri.
Foarte multe dotari pentru familiile cu copii mici si foarte mici.
Am luat o excursie cu turul Alanyei pe o ambarcatiune cu 2 etaje si a fost super! Au facut cam 7-8 opriri la care intram in apa Marii Meditareneene si inotam liber pe langa nava.
Comediile de la teatrul de vara al hotelului i-a incantat pe copii desi initial nu prea vroiau sa mearga.
Una peste alta, totul a fost ok, o vacanta reusita!!!
Trimis de sorineatza in 31.08.13 17:47:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kusadasi
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sorineatza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.64802500 N, 31.67936600 E - neconfirmate încă
@sorineatza: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@sorineatza: domnule it-ist: p mancarea cum a fost? sunt ceva comentarii pe aici ca nu ar fi chiar ok. le-a placut copiilor? ti s-a parut ok?
multam
- May.2015 Dezamagitor — scris în 06.09.15 de s3fan din IAşI - nu recomandă
- Aug.2014 "Cat de cat " — scris în 27.01.15 de Italianu50 din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Total nesatisfacator — scris în 26.07.14 de aroxana70 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Nesatisfacator! — scris în 25.07.13 de gabitza123 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Un sejur cu probleme — scris în 20.07.13 de chilli_pepper din BUCUREșTI - nu recomandă