Pur și simplu, bătaie de joc
Pt vacanta de vara aleg împreună cu familia în fiecare an, Turcia.
Am decis sa facem o escapada de doua zile, de Rusalii... mare greșeală, la asa zisul hotel de 4 stele, este plin de igrasie, nu poți respira în camera. Stam cu ușa deschisa sa intre aer, proaspăt. Simțim ca ne sufocăm în camera, la propriu. Am mers sa cerem alta camera, însă nu se poate, hotelul este plin... Ne-am întâlnit cu alți turiști cazați, au aceasi problema, cel mai probabil la parter sunt inundate camerele, fie de la ploaie, fie din iarna. Sub mocheta se afla un burete care este ud și care are un miros... În baie nu exista scurgere, se umple de apa care curge în hol.
Am plătit mic dejun și cina, deci demipensiune. In prima seara, surpriza: aveau organizat un botez. Toți turiștii am așteptat sa vina invitații abia apoi mi s-a luat comanda, aveam de unde sa alegem: Doua feluri: ciocanele cu cartofi prăjiți sau piept de pui cu aceasi cartofi, care costau 13 lei porția. Probabil încercau sa strângă bani, pt renovarea camerelor... din cartofi. Ambele variante, la cuptor. Dar și mai mare surpriza sa aflam ca demipeniunea era de fapt mic dejun și cina în valoare de 200 de lei pe care ii puteam consuma după preferința. Pt bautură se incasa separat, 15 lei o bere spre ex.
Mare păcat de construcția în sine, complexul pe afara arate ok, însă vb aceea: "pe afara vopsit gardul, înăuntru, leopardul". Dacă nu promiteam fetiței două zile de balaceala, și apa fiind foarte calda, mai mult ca sigur, plecam. Dacă țineți la sănătatea dvs la banii dvs și nu doriți sa va simțiți batjocoriti, ocoliți acest hotel. Fie și ultima alegere, credeți-mă, mai bine stați acasă.
Noi, cu siguranță vom face mai departe reclamații la Ministerul Turismului, care a dat acestui loc mizerabil, 4 stele, către ANPC, pt ca riscul de îmbolnăvire este f mare. Costul pt 2 zile, 1000 de lei - demipensiune. Și ne întrebam, de ce nu alegem România pt vacanta la mare...
Trimis de mery0179 in 16.06.19 22:21:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI. A mai fost în/la: Probabil la munte
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mery0179); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mery0179: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro și în calitate de autor de impresii.
Mulţumim pentru articol, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 25&ridAnt=93985
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
@webmasterX: O zi frumoasă și sa auzim de cât mai multe vacante, frumoase. Voi reveni cu detalii despre vacanta în Turcia de anul acesta.
- Aug.2023 Un jaf turistic! Fugiți! — scris în 20.08.23 de ux130428 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Vacanta stricată de Vox Maris — scris în 14.08.23 de ux130320 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Resort de fațada de genul 'dinafara vopsit gardul, înăuntru leopardul' — scris în 07.08.21 de piticu2619 din BUCURESTI
- Jul.2021 Cea mai proastă locație la care am fost vreodată — scris în 03.08.21 de ux121541 din CRAIOVA
- Jul.2021 De jaleeee. Au mamaaaa. Fugiti — scris în 03.08.21 de Florian Iulian din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanța nereușită — scris în 31.07.21 de ux121420 din ARAD - nu recomandă
- Jul.2021 Romania ar fi splendidă, daca n-ar fi românii — scris în 14.07.21 de ux120875 din - nu recomandă