Dupa ce ne-am delectat cu vizitarea Ancient Olympia, am purces la drum spre locul de cazare din Pylos.
Cei aproape 110 km i-am parcurs in 2 ore pe taseul Kaifas, Zacharo, Filiatra, Marathopoli, Gialova, Pylos.
Pe soseaua principala, vis a vis de castelul din Pylos, se afla acest hotel, To Kastro.
La circa 150 de metri de hotel se afla centrul oraselului unde se afla tavernele, cafenelele, magazine si produse de panificatie.
Hotelul este o afacere de familie condus de domnul Panagiotis, care este prezent in locatie de dimineata pana seara tarziu, gata oricand sa ajute cu un sfat pentru obiective de vizitat, o taverna, sau orice altceva de care are nevoie un turist.
Bineanteles cand am ajuns, domnul Panagiotis era la datorie si ne astepta, intampinandu-ne cu mare bucurie. Dupa o conversatie de bun venit in receptia hotelulului aranjata cu bun gust, ne-a condus la studioul alocat.
La intrare in camera, in partea dreapta, este baia. Este dotata cu dus cu perdea si pe policioara de la oglinda se gasesc diferite recipiente cu sampon si sapun.
Dupa ce trecem de baie, in partea dreapta, este chicineta dotata cu dulap cu vase, farfurii, cani, cesti, ibric, tacamuri. Deasemenea avem acolo un frigider, cana de fiert apa si o plita electrica.
Pe blatul aferent chicinetei am gasit, din partea casei, o sticla de apa imbuteliata si una de suc de portocale. Tot pe acel blat se afla un cosulet in care am gasit cafea, zahar, miere, gemuri, nutella etc. care erau tot din partea casei si care, am observat, se completau in fiecare zi.
Camera, cu vedere la mare, are un sifonier destul de mare, o canapea si o masuta, 2 scaune inalte pentru blatul de la chicineta, un pat dublu, televizor mic (pe care nu l-am deschis) si aer conditionat.
Totul arata ca nou si se vede grija cu care au fost aranjate camerele.
Si inca ceva, aceasta locatie poate fi un punct de plecare spre mai multe destinatii:
1. Castele din Pylos, Methoni și Koroni.
2. Laguna Gialova
3. Celebrul plajă Voidokilia
4. Plajele din Finikouda, Gialova și multe altele.
5. Excursie la Kalamata
Si da, recomand cu toata taria aceasta locatie!
Vacante placute va doresc!
Trimis de xpac in 10.11.17 21:38:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (xpac); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "To Kastro Aparthotel, PYLOS" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
@webmasterX: Da webmasterX, acolo se afla To Kastro!
@xpac: Imi revine placerea de a acorda un binemeritat SB. O cazare minunata pe care vad ca ati "taxat-o" la maxim , astfel incat spun si eu felicitari, votat cu mare drag.
@mishu: Multumesc pentru vot! ????Mai am de povestit despre peloponez unde am fost timp de doi ani circa o luna si de care m-am indragostit! ????
@xpac:
Mi-ai transmis microbul îndragostirii voastre de acele zone asa ca tot fac calcule - in gand deocamdata și ca sa curat neuronul de alte belele - cum sa ajung in Peloponez anul viitor. Articolele tale imi vor fi de mare ajutor. Cred ca voi deja aveti un plan 2018... grecesc! Sper sa ne vedem la intalnire ca am intrebari de pus. Si tare-mi plac iubitorii de Elada, in general sunt oameni buni ????!!