GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Ochii mi se măresc tot mai mult,
Ca doua cercuri de apă,
Mi-au acoperit toată fruntea
Și jumătate din piept.
În curând vor fi tot atât de mari
Ca și mine.
Mai mari decât mine,
Mult mai mari decât mine:
Eu nu voi fi decât un punct negru
În mijlocul lor.
Si ca să nu mă simt singur
Voi lăsa sa intre în cercul lor
Foarte multe lucruri:
Luna, soarele, pădurea si marea
Cu care voi continua să mă uit
La lume.
Marin Sorescu - Ochii mei
Ajuns în Alcossebre în jur de 12:30-13:00, am căutat un loc de parcare în jurul hotelului, dar toate, absolut toate erau ocupate. În parcarea subterană a hotelului nu se putea intra, așa că după vreo două ture am parcat mașina în apropierea recepției, dar într-un loc unde se putea parca doar temporar. Am lăsat soția la mașină, mi-am luat copilul de mână și hai la recepție.
La recepție ne-a întâmpinat o tipă foarte drăguță. Brunetă, minionă, toată un zâmbet, suplă, cu sâni ferm, picioare lungi și fustă scurtă. Oh, dar nu despre asta era vorba, acestea sunt amănunte care nu țin de cazarea propriu-zisă (fac și eu ca în bancul cu Tudor Arghezi). Așadar să revenim, o tipă drăguță, toată numai un zâmbet. Îi arătăm rezervarea. Ne întreabă dacă „Ați mai fost vreodată la acest hotel? ”. Eu am replicat siguranța celui ce știe pe unde a mai fost: Nu. „Dar în Alcossebre? ” „Nu, nici în Alcossebre”. „Atunci vă vom oferi și o hartă cu stațiunea. ” Apoi ne spune: „având în vedere că sunteți trei persoane ne-am gândit să vă oferim gratuit un upgrade la o suită de familie”. Fata mea era numai un zâmbet la auzul veștii. Așa că s-au și conversat. Recepționera a întrebat-o ce limbi străine vorbește: engleză, franceză, germană. Ea spune că mai mult engleză și un pic franceză. Recepționera afirmă că ei îi place mai mult franceza, fiind și mult mai apropiată de limba pe care o vorbește (bănuiesc că se referea la valenciană, un dialect al catalanei).
Ne povestește apoi de programul de masă, dimineața de la 8:00 la 10:00, prânzul de la 12:30 la 15:30 și cina de la 20:00 la 22:00. Programul extrem de convenabil, mai puțin masa de dimineață care ar fi fost bine să înceapă la 7:30. De fapt de abia acum am realizat de ce mesele încep atât de târziu în Spania. La ei pe timpul verii soarele răsare mai târziu și apune, evident tot mai târziu. Diferența este de vreo 45 de minute. Am mai fost întrebați, pentru că aveam și masa de prânz dacă dorim să începem cu masa de prânz din ziua sosirii sau vrem să o luăm la plecare. Am ales să luăm prânzul chiar atunci, căci pentru ultima zi aveam planificate o grămadă de obiective, obiective ce s-au redus brusc la jumătate din cauza vremii. Dar despre asta altă dată dacă oi avea timp să povestesc.
De asemenea, ni s-a oferit câte un voucher pentru băuturi, dat fiind că am rezervat minim trei zile chiar pe site-ul hotelului (asta știam oarecum dinainte), dar nu mă așteptam să le mai primim dat fiind upgrade-ul de cameră. Am fost informați că dacă dorim parcare aceasta costă 9 EUR/zi. Cum alternativă la liber oricum nu am găsit, am optat și pentru parcare. De asemenea m-au întrebat dacă plătesc atunci sau la plecare, și am preferat să plătesc pe loc atât cazarea cât și parcarea. Bineînțeles pe cardul de credit.
Acestea fiind spuse, și după ce fetele au mai stat un pic de vorbă despre România, vreme și frumusețea Spaniei am primit două cartele care foloseau atât la intrarea în cameră, pentru parcare, cât și pentru accesul la alte facilități.
Inutil de menționat că nicio clipă nu ni s-a pomenit de faptul că intrarea se face după 14:00,16:00 sau mai știu eu ce oră de check-in. Check-in-ul s-a făcut imediat și necondiționat.
Cred că ar trebui să spun două vorbe și despre rezervare. Rezervarea am făcut-o undeva în februarie, la câteva zile după ce am luat biletele de avion (la fel cu făceam pe vremea lui ceaușescu, prima dată mi-am cumpărat o sumedenie de discuri LP – vinilinurile de azi – și apoi pick-up-ul). O mișcare greșită de altfel căci prețurile la cazare au fost binișor peste așteptările mele. Planul era relativ ambiguu, câteva zile în Valencia, apoi pe Costa Blanca și Costa del Azahar, fără a stabili o ordine clară. Să fiu sincer ordinea am stabilit-o și funcție de prețuri. Am avut surpriza ca prețurile pe Costa del Azahar să fie mai mari ca cele de pe Costa Blanca, așa că aceasta a rămas la sfârșitul sejurului când intram deja în luna septembrie. De ce Alcossebre? M-am gândit că după Benidorm, o imensitatea de stațiune, ar veni ca o mănușă o stațiune mai mică, mai puțin aglomerată. Nu regret deloc această opțiune ci doar faptul că am stat foarte puțin.
Buuun, deci Costa del Azahar era ultima pe listă, dar unde? Prețurile nu erau deloc tentante. Întâmplător, sau nu, am găsit pe site-ul Servigroup oferta la Servigroup Romana în Alcossebre. Cică ofertă specială, dacă stai 3 zile prețul redus cu 50%. Ei, aici e veșnica poveste, prețuri de listă mari – discounturi mari. Cert e că din toate opțiunile de pe booking sau primite de la agenție această ofertă părea cea mai rentabilă și nu știu de ce m-am îndrăgostit de hotel, stațiune, la prima vedere. Cum rezervarea era cu anulare gratuită m-am gândit că rezerv și apoi dacă voi găsi o ofertă mai bună schimb rezervarea. Nu a fost cazul, căci în timp prețurile au crescut, dovadă că spaniolii nu duc lipsă de turiști. Așa că nici speranța mea de a găsi un last minute ceva pe la vreun alt hotel sau chiar acesta nu s-a concretizat. Ba dimpotrivă, la acest hotel nu mai erau locuri libere din luna mai.
Altă chestiune interesantă. Prețurile erau: 97 EUR/noapte camera triplă cu mic dejun, 100 EUR demipensiune și 103 EUR full board (fără băuturi incluse). În mod evident am ales full board știind că în Spania mâncarea nu e chiar ieftină, și chiar dacă pierdeam una din mese nu pierdeam practic decât 1 EUR/persoană/zi, muuult mai puțin decât să completezi cu o masă. Mai mult pentru minim 3 nopți rezervate ofereau și o băutură gratuită și câte un acces la SPA. Acesta nu l-am primit la recepție dar nici nu l-am cerut din două motive: nu aveam timp de SPA (de abia dacă am avut timp să fac o baie în mare) și mi-ar fi fost rușine să mai cer ceva după ce am primit upgrade-ul de cameră.
De menționat încă ceva, pe site se afirmă cu tărie că se găsește cel mai bun preț garantat. Și verificat, căci prețurile la agenție sau pe booking erau sensibil mai mari. Aici ar mai fi de menționat că în Spania cel puțin am mai întâlnit astfel de cazuri: când hotelul (de obicei un grup de hoteluri cum este și Servigroup) are prețuri mai mici pe site-ul propriu decât la agenții. Asta înseamnă că agențiile sunt oarecum gâtuite, dar epoca internetului presupune schimbare. Nu știu dacă pe termen lung este o tactică bună, însă nu fac eu regulile turismului.
În final am avut prețuri mai bune și facilități suplimentare. Upgrade-ul de cameră cred că a fost și el oferit tot pentru faptul că am făcut rezervarea online.
Așa că am luat cardurile, am băgat mașina în parcare (parcarea la subsol, extrem de aerisită) și apoi liftul direct la etajul 3 acolo unde am primit camera. Camerele se înșirau de-a lungul a două balcoane interioare, albe, largi foarte frumoase. Balcoane pentru că în centru era câteva plante care urcau de undeva de la etajul 1. O adevărată desfătare.
Cum am intrat în cameră, fata mea cu ochii după facilități. Eu repede pe balcon fiindcă eram curios să văd ce se vede de acolo. O altă surpriză: vedere la mare atât în față cât și lateral (noi nu am plătit pentru sea view). Incredibil, dar cred că era una din cele mai bune camere ale hotelului (cel puțin în privința priveliștii).
Balconul imens, era dotat cu o masă rotundă de plastic și 4 scaune de plastic albe în jurul ei. Și tot mai era loc de trecere. Inutil să spun cât de bine te simțeai seara cu un pahar de Sangria cu gheață și fructe privind la mare (a nu se înțelege cu fructe de mare). Într-o dimineață, neavând somn (cred că era noaptea de după Port Aventura când eram cu creierul varză) m-am sculat mai devreme gata să prind răsăritul de soare (oricum, așa cum spuneam, aici soarele răsare mai târziu ca la noi și cum era și început de septembrie efortul nu a fost prea mare :) ). Din păcate soarele m-a fentat, căci a preferat să stea ascuns între nori așa că s-au dus și admiratul răsăritului de soare și pozele de rigoare. Noroc că fetele nu au avut aceeași dorință, așa că am rămas singurul țepuit. Dar am rămas pe balcon? Să ne întoarcem în cameră.
Mai bine spus apartament. Se intra direct în living, unul de dimensiuni impresionante. Aici se află o canapea extensibilă (care a stat extinsă, nu am mai strâns-o) și în care fata mea a dormit foarte bine după spusele ei. Canapeau era de 2 persoane. O masă de patru persoane cu 4 scaune cu spătar destul de mare trona între canapea și chicinetă. Da, era și o chicinetă dotată cu plită electrică, cuptor cu microunde, dulapuri cu veselă. Nu îmi aduc aminte ce anume, căci nu am avut nevoie nici de vase nici de chicinetă. În plus un frigider mare (cam cât acela de la mine din bucătărie) cu congelator separat. În congelator 2 forme de gheață pline (spuneam ceva mai devreme ceva despre Sangria?).
Apoi un dulăpior (comodă) și un televizor LCD cred că avea diagonala de 81 cm. Nu erau posturi românești, am deschis o singură dată televizorul. Cumva e și normal, nici nu prea erau turiști români (de altfel în perioada cât am stat în Alcossebre nu am întâlnit niciunul, fără a avea pretenția că nu există :) ).
Deasupra dulapului 3 căni. Ne întrebam dacă sunt de frumusețe sau le putem utiliza. Un bilețel atașat ne-a lămurit imediat: „pentru că ați făcut rezervarea online pe site-ul nostru ne face o deosebită plăcere să vă oferim câte o cană din colecția noastră”. Simpatice cănile. Atât cănile cât și băutura cadou nu sunt decât niște gesturi frumoase care vin să ridice satisfacția clientului. Un sistem bine gândit, fără cheltuieli mari care te face să te simți în atenția gazdelor. Precum borcănelul de miere de la hotel Minoa.
Din living se ajungea și în baie. O baie mare, frumoasă, luminoasă și foarte curată. Cada mare, era despărțită de restul băii de o perdea impermeabilă care își îndeplinea foarte bine funcția (eu mă pricep foarte bine să umplu baia de apă dacă nu am instrumentele necesare, aici nu prea am reușit :) ). Exista și un bideu (în toate cazările din Spania de anul acesta am întâlnit acest accesoriu). Deasupra chiuvetei foarte mari era o oglindă generoasă. Prosoapele albe, pufoase erau impecabile. În afara gelulului de duș erau și săpunuri mici precum și pliculețe cu șampon și gel de duș.
Dormitorul avea un pat mare străjuit de două noptiere. De precizat că existau prize în dreptul fiecărei noptiere, necesare pentru toate electronicele din dotare (sunt hoteluri care cam duc lipsă de prize, acesta nu era printre ele). Patul foarte comod îți asigura un somn liniștit dacă nu aveai și alte temeri :) (nu îți oferea și liniștea sufletească, cu asta trebuia să vii tu de acasă :) ). Un șifonier foarte mare permitea să-ți așezi toate bagajele. Mai exista un dulap care ascundea un pat rabatabil de care noi, evident, nu am avut nevoie.
Am uitat să menționez că pe balcon se putea ieși din ambele camere, pe ușile mari de sticlă care permiteau luminii să invadeze casa. Dacă acesta era un inconvenient, atunci draperiile obturau orice fel de lumină (dacă de pildă nu doreai să te scoli odată cu soarele).
Curățenia era exemplară atât în cameră cât și în întregul hotel. Se făcea curățenie în fiecare zi, iar îngrijitoarele erau și foarte volubile nu numai harnice. Prosoapele erau schimbate la cerere.
Aerul condiționat funcționa impecabil în ambele camere.
Internetul Peste tot, în cameră, pe balcon, accesul la internet era asigurat. Acum dacă e să vorbim despre calitate, aici e altă poveste. Nu prea puteai face upload/download de poze, documente, filme. Totuși acest lucru este menționat și pe site-ul hotelului. Dar puteai transmite mesaje pe mail, facebook sau orice alt mijloc de comunicare. Toate dispozitivele care se aflau cu noi (o grămadă, cred că cei de la aeroport s-au crucit, de aia m-a selectat pentru control suplimentar :) ) s-au conectat fără probleme (în consecință compatibilitatea echipamentelor cu dispozitivele wireless era foarte bună).
Într-una din zile am fost la Port Aventura iar soția mea a ales să rămână la hotel. Îi promisesem că o sun când ajungem dar stupoare, mi-am dat seama că nu îi activasem roaming-ul. Așa încât mi-a venit ideea să sun la hotel să o anunț că am ajuns și că i-am activat roamingul dar trebuie să reseteze telefonul. Am intrat pe site, am format numărul de telefon iar centralista m-a întrebat la ce hotel vreau să vorbesc (era un telefon unificat pentru tot grupul). Am precizat hotelul și a făcut legătura cu recepționera care a transferat apelul. Mai greu a fost până când soția mea a găsit telefonul ascuns într-un sertar :). Am vrut să subliniez că și pe parte de telefonie aveau un serviciu foarte bine pus la punct.
Hotelul este dotat cu două piscine, centru SPA (pe care nu le-am folosit/încercat). Copiii beneficiau de un fel de grădiniță de care păreau foarte încântați. Într-o seară chiar au venit costumați în prinți și prințese, vrăjitoare și magicieni. Dat fiind că fata mea nu mai are mult până la 18 ani nu am folosit nici această facilitate :D. Existau și animatori, dar nu pot spune nimic nici despre aceștia.
Seara se organizau spectacole la barul-restaurant, eu am auzit doar ceva muzică de o calitate destul de bună.
Despre mese se poate spune este o poveste lungă.
La micul dejun erau destule feluri de mâncare: omletă -era o stație de omlete unde puteai să ceri eventual o anume compoziție. Tot aici erau ouă ochiuri precum și clătite americane (pancake). Mezeluri: 2 feluri de șuncă, salamuri (de obicei corizo și alte 2 sortimente), cașcaval și nelipsitul bacon prăjit („mâncare de regim” cum îi spunem noi :) ). Mezelurile nu pot spune că excelau prin calitate iar cârnăciorii și cremwurștii se depărtau binișor de cuvântul pomenit anterior. Norocul meu, căci nu am fost tentat să-i mănânc în zilele următoare. Dar cam așa au fost pe la toate hotelurile, pesemne că e și chestie de obișnuință. Iahnia de fasole îți dădea o indicație clară că la hotel vin destul de mulți englezi. Sucurile variate și de calitate bună, la fel și cafeaua. Prăjiturele, o sumedenie de fructe și alte chestiuni de care nu îmi aduc aminte prea bine veneau să completeze masa de dimineață. Să nu uit de sticla de vin spumant pusă la rece, din care putea fiecare să își toarne. Când spun fiecare nu mă refer la mine, căci eu eram sclavul mașinii care urma să ne plimbe prin împrejurimi.
La prânz și la cină: supe, tot felul de salate, toate foarte arătoase. Carne de diverse tipuri, cel puțin patru feluri din care nu lipseau niciodată carnea de pui și peștele. Apoi porc, iepure, berbecuț, vită, curcan, gordon bleu și fructe de mare se găseau alternativ la masă. Spaghetti, cartofi gătiți în diverse feluri, bulete de cașcaval toate erau la discreție dar prea multe nu vă pot spune despre ele căci nu prea intrau în calculele mele.
Stația de omletă devenea la prânz și seara stație de fripturi, spaghetti și parcă pizza într-o seară.
Prăjituri de toate felurile și un festival de fructe încheiau apoteotic un prânz și o cină de care nu prea aveai de ce să te plângi. Dacă veți vedea în poze prăjiturile veți înțelege prin ce chinuri cumplite am trecut ca să le pot evita. Puteți să-mi spuneți simplu: erou =)).
Într-o seară s-a organizat o cină cu specific asiatic, așa încât era și o masă plină de sushi de toate felurile. Recunosc însă că am mâncat sushi mult mai bun (sau poate i-am uitat gustul). Ospătarii erau și ei costumați în stil japonez. O altă seară a fost cu specific spaniol. O singură problemă: nu ai cum să le guști pe toate.
Trebuie să spun însă că, deși mâncarea era mult mai fățoasă, arăta bine, era mai puțin gustoasă decât în Benidorm.
Întotdeauna am spus că cea mai bună și variată mâncare este în Spania, cel puțin dacă raportezi la același număr de stele. Să nu uităm că vorbim de un hotel de 3 stele, cu toate că nu știu exact ce ar mai trebui în plus.
Hotelul acordă o atenție deosebită celor cu diverse probleme de sănătate, aveau și mâncare fără gluten și anunțau că poți cere compoziția pentru fiecare mâncare în parte pentru a evita anumite intoleranțe alimentare.
La intrarea în restaurant primeai un bilețel cu numărul camerei și erai condus la masă. Pe bilețel ospătarul nota băuturile comandate (la prânz și cină nu se asigură băuturi de nici un fel, nici apă, lucru de altfel obișnuit în majoritatea cazurilor). O sticlă de pepsi de 220 ml era 1,7 EUR, berea pornea de la 1,8 EUR iar vinul de la 8,5 EUR. Am atașat o poză cu lista completă.
Un lucru interesant era că sticla de vin în cazul în care nu era consumată în întregime (ceea ce se întâmpla de obicei) era păstrată pentru zilele următoare având o etichetă cu numărul camerei. Astfel a doua, a treia zi îți puteau aduce sticla desfăcută în zilele anterioare. Ba mai mult, unul din ospătari mi-a explicat că vinul roșu era depozitat în condiții diferite de temperatură față de cel alb (de exemplu). Același sistem l-am întâlnit și în Benidorm.
La ieșirea din restaurant prezentai fițuica cu consumația și făceai plata. Tot acolo se afla și o cutie pe care scria TIPS :).
Tot personalul extrem de civilizat. Sala de mese fiind foarte mare, în interior, și cu o acustică prea bună :), se auzea un pic de hărmălaie, cu toate că mesele nu erau înghesuite.
În ultima seară ne-am hotărât să ne luăm și băuturile cadou. Făceau excepție cocktail-urile și băuturile premium (nu știu exact care erau acestea). Eu am luat o bere Guinness, soția un cola iar fata mea o înghețată imensă. Aici se țineau seara (după 22:00) și spectacolele, dar așa cum am spus, noi nu prea am fost interesați de acestea. Barul-restaurant are vedere către mare, așa încât e o plăcere să bei ceva (asta dacă nu cumva ai un balcon imens cu vedere la mare;).
Pe site-ul hotelului sunt oferite și niște trasee montane. Aveam și noi în plan unul din ele, dar cum planurile au excedat capacitatea noastră de a le duce la îndeplinire au rămas în stadiul de proiect.
Despre stațiune am să povestesc poate într-un review separat. De menționat că hotelul se află lângă Playa Romana (de unde și numele). Poate ar mai fi de spus că un supermarket (sărăcuț) se află la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Până la port sunt aproximativ 20-30 minute de mers pe jos, dar plimbarea este plăcută, pe faleză.
În final aș aprecia că acesta a fost unul din cele mai bune hoteluri de 3 stele la care am stat vreodată, dacă nu chiar cel mai bun. Totul: arhitectura, calitatea serviciilor, facilitățile hotelului de care nu am profitat în mare parte, curățenia, mâncarea, sistemul de acces nu mă fac decât să recomand cu căldură acest hotel.
Trimis de Dabator in 21.09.15 21:52:25
15 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dabator); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 40.23623730 N, 0.27231400 E - neconfirmate încă
ECOURI la acest review
15 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Mulţumesc.
===
===
Mutat în rubrica "Servigroup Romana Hotel, ALCOSSEBRE" (nou-creată pe sait)
@webmasterX: Este corect, chiar în fața recepției. Parcarea subterană a hotelului este un pic mai încolo, dar oricum nu poate fi accesată înaintea check-in-ului.
Cred ca ai facut ochii foarte mari cand ai vazut-o pe bruneta miniona, ai impresionat-o si ti-a dat o camera zsuper. Tu esti dragut oricum, oriunde, ai fi primit o camera ok chiar daca nu te fura peisajul bustului brunetei!
@cristinaoranici - Mulțumesc. Și am uitat să spun că avea ochii verzi. Dacă stătea de vorbă cu fie-mea, trebuia să fac și eu ceva între timp să nu mă plictisesc
Dar eu am povestit o grămadă despre hotel iar tu vorbești despre o frază scăpată din greșeală?
Asta e ca în bancul acela cu irakieni:
Președintele Bush și secretarul de stat Colin Powell state au intrat într-un bar. Un tip intră și îl întreaba pe barman: - Nu-s ăia presedintele Bush și Colin Powell acolo la masa? - Ba da, ei sunt, răspunde barmanul. Așa ca tipul se duce la ei si le zice: - Ce onoare, ce faceți aici? - Plănuim al treilea razboi mondial, zice Bush. - Serios? și ce o sa se întîmple? - O să omorâm 140 de milioane de irakieni si o blondă cu tâțe mari, zice Bush. La care tipul: - O blondă cu tâțe mari? De ce o blondă cu tâțe mari? Bush se întoarce spre Powell, îl bate pe umăr și zice: - Vezi, bă deșteptule, ți-am zis eu ca n-o să-i pese nimănui de 140 de milioane de irakieni!
Un review excelent, ca întotdeauna, de la un autor veșnic îndrăgostit de poezie.
Vacanțe plăcute în continuare!
@Dabator: Am fost antena la fiecare cuvintel, descrierea hotelului/camerei au fost savuroase, dar picanteriile sunt cele mai delicioase!
@irinad: Mulțumesc. Review-ul nu a ieșit așa cum am vrut eu, dar rareori se întâmplă să obțin rezultatul scontat .
@Dabator - Ce să zic... am fost atât de aproape în perioada aia... Am început să mă uit de apartamente în zonă exact în Alcossebre!! Coincidență. Până la urmă am petrecut câteva zile într-un camping din Puçol, Valencia, cam în aceleași zile în care ați fost și voi pe acolo... Noi am fost la leneveală, voi nu ați stat locului, dar chiar mi-ar fi plăcut să ne vedem la o cafea. Data viitoare cu siguranță!
”De fapt de abia acum am realizat de ce mesele încep atât de târziu în Spania. La ei pe timpul verii soarele răsare mai târziu și apune, evident tot mai târziu. Diferența este de vreo 45 de minute.
Păi da. Eu vorbesc cu mama în fiecare zi la prânz și seara. Între cele două convorbiri nu trec mai mult de patru-cinci ore. Și seara mereu întreb: "Ce-ați mai făcut? V-ați retras? " (asta însemnând "ați intrat în casă", ei locuind la țară). Mama răspunde mereu, mai ales iarna: "Da, e întuneric de mult, am intrat de când am vorbit cu tine la prânz... " Mă bucur că ai deslușit misterul orei meselor spaniolilor.
În rest, o descriere à la Dabator, așteptăm și restul.
Numai bine.
@cristinaoranici: Uite, pentru că ești așa deschisă, am să mărturisesc public. Am rugat-o pe fata mea să-și arunce un ochi pe impresii înainte să le public. Ea nu prea a vrut, așa că a cedat cu greu insistențelor mele.
La sfârșit am întrebat-o dacă i-a plăcut și ea mi-a spus revoltată: "da unde ai văzut tu că aia avea sânii fermi? ". Am spus: " Nu am văzut foarte clar, dar articolul trebuie să se vândă ".
Adică așa cum spui, dacă nu condimentezi un pic mâncarea atunci râmâne fadă . Dar să știi, tipa chiar a fost de excepție, chiar mi-a plăcut. Foarte implicată și amabilă.
@alinaro: Să știi că tare îmi pare rău că nu ne-am văzut, ar fi fost chiar o ocazie foarte bună. De unde să știu eu că erai în preajmă . Găseam o variantă să ne vedem, iar cafeaua este atât de bună în Spania...
Referitor la oră ceea ce spuneam este că pe lângă diferența de fus orar mai este o diferență de vreo 45 minute între răsăritul soarelui la București și cel din zona Valencia (până acum nu am constatat asta). Se poate vedea acest lucru pe AccuWheather unde sunt precizate și răsăritul și apusul soarelui în locurile vizate..
Frumos hotel, interesanta si captivanta relatare, foarte utile sfaturile si, indiferent de stilul verificat sau nu al povestirii, oricum buna de vandut/citit, tare mi-ar fi placut si o poza cu receptia aia, chiar si neomologata la toate detaliile precizate. Felicitari si vacante frumoase.
@Dabator - Exact pe AccuWheater am urmărit și eu acest lucru, pentru că am ținut să mă scol devreme într-o dimineață să văd răsăritul. Diferența este considerabilă, da.
Și mie îmi pare rău, eu știam că vara asta veneai în Spania, dar nu știam perioada..., data viitoare musai să ne nimerim.
@calatorul50: Mulțumesc pentru aprecieri. M-am gândit să fac și eu o poză cu recepția utilată, dar m-a apucat un ciudat sentiment de jenă. Dar în târgul de la Alcossebre care se organiza chiar marțea nu am ezitat să o rog pe vânzătoare să mă lase să fac o poză tarabei. E drept, era altceva .
@alinaro: În Spania nu cred că ajung în concediu mai devreme de 3 ani de acum încolo, cel puțin așa mi-a fost ritmul până acum. Totuși Madridul se află pe lista scurtă a orașelor pe care tare mi le doresc să le vizitez, așa că asta ar putea fi șansa. Dar nu prea am mai găsit bilete ieftine de avion
@Dabator - Vă aștept. Scoateți cazarea și parte din masă, v-am mai zis.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)