GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Restaurant Pescarus din Herastrau
Am vrut cu niste amici sa rezervam 20 de locuri la Pescarus, restaurant cu pretentii de pe vremea Odiosului. Ne-a primit o hostesa care sincer sa fiu nu vroiam sa vorbesc cu ea ci cu seful de sala. Ne-a invitat in local, a venit ospatarul si ne-a aruncat sub nas meniul. Initial am crezut ca sa vedem ce preturi au. Pentru mine a fost stupoare maxima cand foarte serios ma intreaba ce comand. Un amic mai molcolm l-a intrebat ce ne recomanda asa mai frugal. "Platou Amiral" care este pentru 2 persoane dar pot sa manance si trei. OK. si trei beri. Nu vreti sa mai punem extra icre ?? Ahh nu multumim. Cineva cere si ceva paine ca sa nu mancam dudele goale.
Plataoul consta din: doua sparcuri de icre diferit colorate, 3 fire de ansoa, batog, macrou afumat, drob de peste (parca suna ciudat), ceva cu carne de peste. Toate erau aranjate pe un fel de farfurie dreptunghiulara pe care japonezii sevesc sushi, a se citi servesc ceva foarte mic.
Cu berile la halba si un cosulet cu paine (dumicati) am decartat 97 ron.
Sefa de sala a avut obraznicia maxima sa ne spuna ca pentru ei un grup de 25 persoane nu reprezinta nimic, caci oricum li se umple restaurantul. Daca veneam cu 100 mai vorbea cu noi. I-am spus ca formatia canta exagerat de tare si nu aud ce vorbeste si consider ca trebuia sa vorbim linistiti nu in muzica data la maxim, adica in alta parte. Plus ca mi-ar fi placut ca cei 20 sa fim cat mai departe de formatie. Am inteles ca noi nu decidem ci ei ne aseaza cum considera EI.
Am fost la toaleta care este la subsol foarte ingrijita si curata. Muzica era asa de tare incat daca as fi fost balonat nu mi-as fi dat seama daca am rasuflat sau nu, asa de tare se auzea muzica si la toaleta. Pentru cei care apreciaza muzica populara si dansurile traditionale romanesti date la maxim, va fi OK. Daca muzica era mai "piano" si nu "forte fortissimo" poate ca mi-ar fi placut mai mult.
Concluzia mea: Este un restaurant OK unde mananci cu penseta sau eventual desene in farfurie adica design alimentar. Intr-un final ospatarul vine cu nota de intristare, care este maxima dar trebuie sa mai mergi undeva sa manaci. Majoritatea isi faceau selfie si probabil dadeau pe FB : am fost aici.
Poze nu am.
Trimis de fanespoitorul in 05.07.16 18:59:43
8 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fanespoitorul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
8 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@fanespoitorul - Coane, ce să zic? S-au uitat și chelnerii ăia la oameni! Mătăluță, cu ce să mănânci dacă nu cu penseta? Ia să mă fi dus eu! Mi-ar fi dat polonicul!
Lăsând gluma la o parte, jalnică goana asta doar după câștig!
Păi eu, la 2* la Dobrotitsa am trăit în lux, nu?
@fanespoitorul - relansat cu mare tam-tam de curând, sub efigia City grill, m-ar fi făcut să cred că e un loc plăcut, ba chiar mă gândeam să le fac o vizită. Mai ales că până acum m-am simțit bine în alte unități din același grup.
Citind cele de mai sus, mă mai gândesc...
@Zoazore - Acum la "batranete" am ajuns la concluzia ca oamenii se impart in doua categorii : unii ii impart pe altii iar ceilalti NU. Am glumit se impart in uscati si puternici. Colega mea este exact ca tine. S-a simtit jignita de platou. Cosuletul de paine avea exact 7 felii de paine taiata subtire si pe oblic. Exact un dumicat. Eu sunt uscat si inainte sa plec cu ei am mancat acasa, adica nu am avut vreo problema. Dar ei??
Cum te simti cand o domnisoara care mananca 3 foi de dafin si duminica 4, iti spune ca nu reprezinti nimic?? Ne-a facut un meniu de 130 ron/persoana : un aperitiv un fel de mancare, o halba de bere, un pahar de vin si o sticla de apa de 0,75 de persoana. Mi se pare "Sfidarea buzunarului cinstit".
@Dragos - Dragos, poate doar pentru spectacolul de muzica populara. Era plin de asiatici care zambeau la maxim, filmau si faceau selfie. Cred ca de asta ne-au sfidat. Amicul meu este plecat definitiv afara de 24 de ani si a iesit siderat. Mi-a spus ca el nu a vazut pe nicaieri asemenea atitudine si de obicei la restaurantele care se respecta vorbesti cu seful de sala sau propietarul restaurantului. Mi-a aratat poze din Thailanda cum manca omizi fara par
@Zoazore - Corect ai avut lux. Oricum in opinia mea Dobrotitsa este super hotel la pretul cerut. Ce te multumeste sa ai conditii cu mai putin lux dar sa se poarte cu tine de parca ai fi cel mai important client sau conditii de lux dar sa se poarte cu tine arogant?? Eu prefer prima
@fanespoitorul - Salut, am citit cu interesa randurile tale cu privire la aceasta locatie. Asta mai ales ptr. ca cu putin timp in urma o matusa a sotiei si-a sarbatorit aici ziua onomastica. Daca ia placut matusei inca nu stiu dar am cautat putin pe net si ce-am citit n-a prea fost in favoarea restaurantului.
Iar spusele amicului tau cu privire la restaurantele (care se respecta) din occident, sincer, m-au mirat. Nu e ptr. prima oara cand aud asemenea laude, in opinia mea nejustificate, la adresa unor localuri din occident. Eu traiesc aici de peste 26 de ani dar n-am prea intilnit sa fiu cautat sau asteptat de seful unitatii doar pentru faptul ca intentionez sa fac o rezervare mai mare.
Chiar aseara am vazut un documentar despre restaurantele si cafenelele din unele centre turistice occidentale, in special era vorba de Roma si Venetia. M-i s-a ridicat parul in cap. Nici vorba de cum ar trebui sa fie. Sau de cum ti-a povestit colegul tau... -
@Michaell - Dupa Pescarus, am fost la o alta locatie unde a venit propietarul sa vorbeasca cu noi si ne-a facut o oferta pentru un meniu de 130 ron/persoana si suntem aproximativ separati de restul de clienti, nu la gramada ca la Pescarus. O sa scriu dupa ce faptul este consumat. Clientul satisfacut/fericit aduce alt client.
Degustibus
@Michaell - Asta este restaurantul care ne-a oferit planul B vezi impresii.
Amicul plecat din Romania de 24 de ani a fost impresionat de cum si-a prezentat omul modul in care va organiza pentru noi o parte din local cat si de tratamentul cu mancare si bautura.
Exista asa ceva important este sa gasesti.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ