GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Restaurantul - Pizzerie Elisabeta. Venit, vazut, placut, recomandat fara rezerve (Sat Roșu, Comuna Chiajna)
Astazi am placerea sa va prezint un restaurant nou deschis (pe data de 1 decembrie) in Bucuresti cartierul Militari.
Pentru a ajunge la el, mergeti pe Iuliu Maniu pana la Metro Militari unde virati dreapta pe strada Rezervelor, si tot inainte cam 1,5Km, treceti de Militari Residence si apoi pe partea dreapta, vis a vis de un complex de blocuri si chiar la strada, veti vedea restaurantul aflat la nr 77. Se mai poate ajunge si dinspre soseaua ce leaga Comuna Rosu de Comuna Chiajna, dupa padurea Dudu stanga urmand indicatoarele spre Auchan Militari (veti intra din capatul celalalt al strazii Rezervelor).
Dupa cum va ziceam, este restaurantul este abia deschis, inca nu are o luna de la lansarea pe piata si este de fapt un restaurant - pizzerie.
Prima oara cand am ajuns aici, a fost din pura intamplare. Venind de la Auchan de la cumparaturi, o luam de obicei pe str. Rezervelor si intram in Bucuresti pe bd. Uverturii, pentru ca mi se pare mai liber drumul. Si cum ziceam, in drumul spre casa, vedem pe dreapta restaurantul pe care nu-l mai vazusem pana atunci si cum tot n-aveam mancare acasa, oprim sa comandam o pizza. Dar cand le-am vazut cum arata (de pizza zic)... normal, am luat doua :)). Au fost incredibile. Cinstit, rar am mai mancat asa o pizza buna si atat de bogata. Pizzele se fac pe loc intr-un cuptor cu lemne, puteti sa vedeti cum se prepara (bucuria copiilor care se tot duceau sa vada minunea) cuptorul fiind in interiorul restaurantului, dureaza cam 4-5 minute si cum ziceam, sunt delicioase. In momentul acela istoric, am hotarat ca trebuie sa testam si partea de restaurant a locatiei si duminica pe 21.12, impreuna cu niste prieteni (inca 3 familii) am luat cu asalt restaurantul.
In acest moment se afla inca in amenajare, dar se poate parca fara probleme, existand la ora actuala locuri de parcare pentr aproximativ 10-12 masini. Arhisuficient pentru inceput si pentru gradul de ocupare actual al restaurantului.
Nu stiu cat este de important pentru dumneavoastra, dar pentru noi este oglinda localului si in general a locului in care mergem si daca nu corespunde standardelor noastre, depunctam sever locatia. Aici avem un grup sanitar nu exagerat de mare, dar suficient, mirosul este unul placut, avem in dotare dozator cu sapun lichid, prosoape de hartie, uscator de maini cu aer cald si la toaleta hartie igienica. Echipare decenta si chiar peste medie iar curatenia perfecta.
Haideti ca am ajuns si la obiectul muncii: Restaurantul. Intrand intr-un restaurant mai de marginea Bucurestiului, nu aveam pretentii mari in privinta dotarilor. Dar aici am descoperit o locatie cu finisaje peste medie, as spune spre premium spre lux. Nu este un restaurant mare, mai degraba unul intim, avand o suprafata de ~ 300 m². Pe jos avem gresie, placi mari de 50 / 50 cm si incalzire prin pardoseala, scaune tapitate din piele, fetele de masa groase si de un alb imaculat, tacamuri de calitate si vesela la fel, ospatarii extrem de atenti la nevoile clientilor, fara a fi insa agresivi - invazivi, o lumina discreta venind de la scafele cu lumina indirecta aflate pe tavan si in surdina colindele lui Stefan Hrusca. Minunat. Totul creeaza o atmosfera placuta si intima. Pe toate mesele exista scrumiere, ceea ce inseamna ca este un local pentru fumatori, dar datorita faptului ca sunt la inceput si au clienti mai putini, chiar nu este deranjant.
Pentru inceput am comandat 2 platouri cu aperitive (eram multi, 8 persoane :))) cu slaninuta si cascaval afumat, masline, ceapa, rosii si castraveti (16 lei), apoi noi am luat cate o ciorbica de vacuta la 9 lei, ca felul 2 am comandat cate o portie de sarmale cu mamaliguta si ardei iute (17 lei), pomana porcului (19 lei platoul, am luat 2 platouri la 4 familii) si ca desert am vrut sa luam cate o portie de papanasi (10 lei), pe care insa i-am primit gratis din partea casei, pentru ca s-a intamplat ca si patronul restaurantului sa fie in incinta si el a decis asta :). De la ospatar am aflat apoi ca este o practica folosita destul de des, aceste mici atentii din partea casei, inventandu-se diverse motive pentru a face o mica bucurie clientilor - ziua bucatarului, ziua ospatarului si tot felul de ziua cuiva, lucruri care banuiesc ca vor duce intr-un final la fidelizarea clientilor. Mancarea traditional romaneasca, pe care am comandat noi a fost delicioasa si la preturi consider eu foarte bune.
Ca si bautura am comandat cate 100 gr palinca (11 lei), 2 carafe din vinul casei (recomandat de nenea ospatarul nostru), vin rosu sec la 16 lei / litru, care s-a dovedit a fi un cabernet bun, Pepsi-Cola (5 lei), un fresh de grapefruit (9 lei) si 2 ness frappe-uri, astea la 11 lei unul.
Deci acum facand un total, iesirea aceasta ne-a costat 134 lei 2 persoane, suma care nu mi se pare deloc mare avand in vedere ca ne-am facut de cap si am comandat tot ce ne-a trecut prin cap, bine asta la nivel de lista de bucate din dotare, normal :)).
Ca o concluzie finala, va pot recomanda acest restaurant fara nici o retinere, il consider potrivit pentru iesirile in familie sau cu prietenii, va veti simti bine aici intr-o atmosfera placuta si linistita, asta si datorita faptului ca deocamdata nu este aglomerat, pentru ca nu a aflat inca lumea de el :)).
Noi deja l-am trecut la favorite. Vedeti cum am fost fidelizati? Vom reveni aici cu mare placere si va invit si pe dumneavoastra s-o faceti, asta datorita conditiilor si atmosferei oferite, a felurilor de mancare bine preparate si gustoase, datorita faptului ca nu este aglomerat si in fine, foarte important, si datorita preturilor foarte bune.
Dar musai trebuie sa incercati si pizzele lor pentru ca nici nu stiti ce pierdeti, sunt formidabile :).
Ce am mai vazut, acum se lucreaza si la o terasa de vara, ceea ce va fi un atu in plus pentru aceasta locatie.
Inchei in speranta ca aceste informatii despre Restaurantul - Pizzerie Elisabeta v-au trezit curiozitatea si or sa va faca sa-l vizitati, pentru ca intradevar merita.
Caci asa cum spuneam si in alte posturi anterioare :
Cine detine informatia, detine puterea.
THX! Bye bye.
Trimis de vega06 in 23.12.14 00:33:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vega06); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Pff... poate c-ar trebui să schimbăm "cutuma" şi să alegem MG şi dintre recomandările de restaurante... Articole precum cel de faţă ar merita, cu vârf şi-ndesat...
Numai pe asemenea coclauri unde candav era comuna Militari, ba nu porumbul, nu am ajuns sa mananc. Dar cum nu e nici prea de parte de locuinta, cum include si cuvantul magic pizza pentru copii, este bine de stiut. Si cum exista acest review pozitjv chiar si de incercat.
Multumim
Dan
Ce chestie, si noi tot Auchan, tot pe Rezervelor, tot pe Uverturii!
Ia sa casc io ochii mai bine la prima cursa, macar niste pizza la pachet!
La pachet cu SB !
@webmaster - Multumesc webmaster pentru cuvintele frumoase.
Sunteti amabil.
@Dan&Ema -
Multumesc pentru vizita si pentru vot.
Dane, parca la tine m-am gandit cand am scris asta :
”Pizzele se fac pe loc intr-un cuptor cu lemne, puteti sa vedeti cum se prepara (bucuria copiilor care se tot duceau sa vada minunea) cuptorul fiind in interiorul restaurantului...
Trebuie neaparat sa ajungeti si sa incercati pizzele. Vezi ce am la p25 .
@Eugenia55 -
Merci si tie pentru vizita si vot.
Iti dai seama ca e posibil sa ne fi intersectat undeva, candva prin Rezervele alea de acolo?
Asa cum i-am spus si lui Dan, pizzele de la Elisabeta sunt dementiale si faci fatall-error daca le ratezi.
Saru'manaa de SB... Ce pot sa faca domne pizzele astea si ce-ti pot aduce la pachet ... Sa te uiti si tu la P23 - 27 sa vezi frumuseti.
@Dan&Ema -
Sa-mi dai verdictul tau de cunoscator daca sunt bune
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în împrejurimile Bucureştiului?, BUCUREȘTI" (deja existentă pe sait)
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Apr.2024 [Restaurant A la Turca [Balotești]] Restaurant A la Turca Balotești - sau cum să reușești să mănânci o shaorma uscată în jumătate de zi — scris în 23.04.24 de Adina - addcont din BUCURESTI - nu recomandă
- Mar.2024 [Indy’s Restaurant, Vidra (IF)] La Indienii de la Vidra – bun de tot! — scris în 08.04.24 de k-lator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Trattoria Ti Amo Brănești [Pasărea]] Ti amo — scris în 17.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Ekko lounge & restaurant] De evitat — scris în 12.07.22 de ux125904 din VOLUNTARI [IF]
- May.2022 [Trattoria Roz Cafe [Dudu, Chiajna]] Trattoria Roz Cafe – atmosferă și savoare — scris în 15.06.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Bistro Sara [Otopeni]] Sara perche ti amo -- SARA Bistro Otopeni — scris în 14.05.22 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Restaurant La Iancu [Otopeni]] O seară în familie -- La Iancu Otopeni — scris în 01.05.22 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ