Atasat la review-ul "Mini-turul Romaniei (continuare)", detalii cazare Sambata de Sus :
Pensiunea Mountain King 3* (la intrarea in statiunea Climaterica Sambata)
Camere spatioase, baie cu dus generoasa (am rezervat o camera tripla dar am primit practic o camera uriasa cu doua paturi matrimoniale), terasa proprie, restaurant frumos, terase, loc de joaca, masa de tenis, de biliard, wi-fi, parcare.
Gazda e prietenoasa, cu sugestii utile de trasee turistice.
Micul dejun inclus are 5 variante. eu am optat pentri omleta taraneasca, cafea si dulceata sau miere.
La 10 minute de mers pe jos se afla Manastirea Brancoveanu.
7 km de drum forestier te conduc de la Manastire la baza traseului montan Valea Sambetei. Pe jos urci lejer spre Cabana Sambata, durata traseu cca. 2 ore
De la Cabana Sambata poti urca pe o carare de munte dificila pana la chilia parintelui Arsenie Boca, durata cca 30 minute.
Pret la pensiune in varf de sezon cca. 120 lei camera dubla cu mic dejun, recomand rezervare prealabila.
Vacante minunate!
Trimis de raducondurache in 15.08.16 20:34:49
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (raducondurache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
- Jul.2016 Un sejur grozav in Romania — scris în 12.08.16 de costachel din FăLTICENI [SV] - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Destul de trista locatia — scris în 27.07.15 de mmarius79 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2014 Foarte incantat — scris în 14.10.14 de dgeorge76 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Eveniment reusit — scris în 03.09.14 de orieta din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Frumoasa vacanta — scris în 01.09.14 de petrusu* din MEDIAS - RECOMANDĂ
- Jun.2013 DREPTUL LA REPLICA — scris în 26.06.13 de mountainking.bv din SâMBăTA DE SUS [BV]
- Jun.2013 Cazare si servicii foarte proaste — scris în 23.06.13 de mariuszim din SIBIU