In tranzitul nostru dinspre muntii Retezat spre muntii Fagaras, am facut o oprire de o zi in data de 11 august in Sibiu.
Copiii si-au dorit de multa vreme sa viziteze acest minunat oras al Transilvaniei, si am profitat de ocazie trecand in revista Muzeul Bruckenthal, Piata Mare, Podul Minciunilor, etc.
Pozitia pensiunii e ideala, fiind situata la cca. 300 metri de Muzeu si 600 metri de Piata Mare.
Locatia e cochteta, curata, camerele spatioase, baie cu dus, terasa, wi-fi, parcare, personalul foarte amabil.
Vremea nu a fost chiar de vara, dar am reusit sa ne strecuram spre obiective printre picaturile de ploaie.
Recomand atat aceasta pensiune cat si orasul Sibiu, unul din cele mai frumoase ale Romaniei.
Vacante frumoase!
Trimis de raducondurache in 19.08.16 21:08:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (raducondurache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.79885800 N, 24.15842000 E - CONFIRMATE
@raducondurache: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmasterX: e ok
- Apr.2019 Comportament deplorabil — scris în 08.05.19 de negoita* din PLOIEşTI
- Oct.2018 Patronii au o atitudine mizerabila — scris în 15.10.18 de Aproapeletau din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Cazare buna, aproape de centru — scris în 03.01.19 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Teapa — scris în 21.11.14 de Liviu Erimia din CONSTANTA - nu recomandă
- Apr.2014 Nu! — scris în 10.04.14 de georgina.m* din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Sep.2012 Cosmar — scris în 12.10.12 de andreea_x71* din CONSTANTA
- Oct.2011 Fugiti cat puteti de aceasta pensiune de '3 stele' Jalniccc — scris în 26.04.12 de MANA din BUCURESTI