Pensiunea Garofita Pietrei Craiului, peisaje montane la 360 de grade
Satul Pestera din Moeciu de Jos imi este tare drag, in Romania avem multe locatii cu peisaje montane insa cel din Pestera este chiar un balsam pentru ochi.
Pentru ca ne-a placut mult acest sat ne-am intors si de data aceasta am descoperit pe langa frumusetea locurilor si ospitalitatea gazdelor, iar ce e de calitate merita promovat, e vorba de pensiunea Garofita Pietrei Craiului din satul Pestera.
Locatia
La iesirea din Bran este indicatorul catre satul Pestera, sunt 7 km practicabili pe un drum asfaltat, in stare buna, presarat cu multe serpentine intrucat urca pana la cota 1200 m. Drumul trece foarte usor fascinati fiind de peisaj: Masivul Bucegi, Muntii Piatra Craiului, pasuni cosite, gospodarii ingrijite, nori albi pufosi, cer albastru cat vezi cu ochii, pur si simplu un taram binecuvantat de natura.
Pensiunea e situata aproape de capatul satului, pe o ulita la stanga inainte de primaria din sat.
Facilitatile pensiunii
Ajunsi la destinatie am descoperit pensiunea compusa din 2 corpuri de cladire, fiecare dotat cu 3 respectiv 4 camere cu bai proprii, bucatarie, living, baie de serviciu, balcoane, terasa. Daca veniti in grup mai mare puteti ocupa doar una dintre cladiri fiind astfel mai intim si mai practic.
Camerele duble foarte curate, spatioase, dotate cu mobilier strict atat cat este necesar, baile cu dus, produse de toaleta, lenjeriile si prosoapele avand un aer foarte proaspat.
Bucataria dotata cu absolut tot ce este necesar, terasa exterioara fiind locul perfect pentru servirea masei cu un view superb.
Pe langa curatenia desavarsita din interiorul pensiunii, peisajul exterior completeaza perfect aceasta locatie de cazare. In fata gradina mare cu locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, leagan, gradina foarte frumosa decorata cu figurine si o multitudine de flori colorate. In spatele caselor sunt terase acoperite, foisor, gratar zidit, pasune mare, un peisaj frumos si odihnitor.
Personalul si mancarea
Alaturi de cazare pensiunea ofera posibilitatea servirii micului dejun sau a cinei, noi am ales cazare cu cina. In fiecare zi gazda se consulta cu noi in privinta meniului astfel incat totul sa fie pe gustul nostru, mesele foarte gustoase si satioase, a fost o alegere foarte buna.
Si acum ajungem la esential, toate aceste lucruri frumoase se datoreaza administratorilor care sunt extrem de implicati, cu mare respect fata de clienti, o proprietatea frumoasa este oglinda unor oameni gospodari. De aceea consider ca merita din plin recomandarea mea, am sa revin oricand cu drag la aceasta locatie.
Atentie in tara sunt mai multe pensiuni cu aceasta denumire, prezentarea este strict pentru Garofita Pietrei Craiului din satul Pestera, comuna Moeciu.
Trimis de simplegirl in 21.09.18 11:10:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL PIATRA CRAIULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simplegirl); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.50507200 N, 25.27861400 E - neconfirmate încă
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Mutat în rubrica "Pensiunea Garofiţa Pietrei Craiului, MASIVUL PIATRA CRAIULUI" (nou-creată pe sait)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Jun.2019 Pe un picior de plai... ! — scris în 09.06.19 de sorynneagu din BUCURESTI - RECOMANDĂ