Tocmai am petrecut revelionul la acest hotel. Tot ce a scris tanarul ciontx (vezi impresii) despre cazare este adevarat: am avut initial o camera mica de nu avea loc valiza nicaieri.
Parcarea insuficienta, a trebit sa parcam la 1 km distanta si sa ne caram cu bagajele in brate.
Lifturile groaznice - nu faceau fata.
Minibarul era ceva horror - l-am deschos o singra data si apoi ca sa nu visez urat l-am folosit pe post de noptiera - era ruginit si jegos.
Nu era aer conditionat dar nu aveam nevoie fiind iarna. Am mai fost la acest hotel acum 10 ani si am fost surprinsa sa constat ca perdelele si draperiile erau aceleasi :)) Perdeaua insa din alba devenise neagra.
De curatenie in camera nu s-a auzit la acest hotel. Dusul era groaznic - para de la dus era infundata - am cumparat eu alta si am inlocuit-o. Cada era mica si infundata... asa ca apa dadea pe afara.
Si acum lucrurile bune: era cald, petrecerile realizate-revelion, carnaval, etc au fost impecabile. Servirea a fost ireprosabile, trei saloane cu trei orchestre iti oferea posibilitatea sa alegi ce fel de muzica vrei.
Mancarea a fost buna. Distractia a fost la maxim - oamenii hotarati sa se distreze. Cand te distrezi asa de bine... cine mai are timp sa se uite la cazare care evident nu este de trei stele ci de una.
Trimis de dorothea in 03.01.12 01:37:48
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dorothea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.20304600 N, 24.24306200 E - neconfirmate încă
@dorothea: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
ESTE ADEVARAT, AM AVUT SI EU O EXPERIENTA ASEMANATOARE, DAR CUM ESTE SCRIS SI MAI SUS: Distractia a fost la maxim - oamenii hotarati sa se distreze. Cand te distrezi asa de bine... cine mai are timp sa se uite la cazare care evident nu este de trei[... ]
Cum este apa din piscina interioara: temperatura aper, daca este termala, daca re vreun miros de sulf, ce adancine are apa?
- Oct.2024 Dezastru total... — scris în 17.10.24 de ux136051 din BUCUREșTI
- Dec.2022 Vacanta dezastru — scris în 05.12.22 de daniela gorj din TG JIU
- Feb.2021 Un hotel de 3*+ la pret de 4* — scris în 21.02.21 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Hotel Olanesti din Baile Olanesti — scris în 18.11.19 de Sorle din CERNAVODă - nu recomandă
- Aug.2019 Restaurant mediocru, preturi enorme. — scris în 25.08.19 de humano din TARGU JIU - nu recomandă
- Oct.2018 Hotel Olanesti & Spa Medical — scris în 29.10.18 de Andrei T din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- May.2017 Un concediu binemeritat — scris în 06.06.17 de LaurentiuMan din BRAILA - RECOMANDĂ