Am fost la acest hotel in perioada 25.06 - 02.07'12. Camere ok, am platit dubla standard fara vedere la mare, cu 15 leva bacsis la receptie am primit dubla deluxe fara vedere la mare, in corpul nou construit; camera superok, curata, singurul minus - baia cam mica. Mancarea: primele 5 zile buna spre f. buna, ultimele 2 zile acceptabila spre buna.
Plusuri: carne de vita, porc aproape zilnic, bine gatite, era si de pui insa nu's amator. Supele bune, iaurtul f. bun, salate bune, fructe: piersici, kiwi, portocale grapefruit la discretie, pepeni galbeni/rosii doar in 2 zile, o zi la discretie si o zi slab tare, era bataie pe ei (la figurat, normal).
Minusuri la mancare: PESTELE. era doar marinat, multumesc-nu, si la cuptor, nu stiu ce sortiment dar era gretos/gras. Aici am fost deceptionat, eu fiind mare amator de peste. Dintre hotelurile din jur are cea mai buna deschidere la plaja. Piscina exterioara f mica raportata la marimea hotelului, cea interioara - fff mica. Animatia a fost inexistenta - ce exista acolo nu se poate numi animatie. Bauturile: berea mi se parea botezata, vinul alb - surcica, vinul rosu acceptabil, whisky + gin local acceptabile, tequilla - groaznica. Dintre sucurile la dozator, fanta era singurul care era aproape de original la gust.
Diferenta intre camera cu vedere la parc (la strada adica) si cea cu vedere la mare este de doar cateva zeci de euro la acest hotel. PLATITI-I CA MERITA! Poze postez in cateva zile.
Trimis de gicamunca in 16.07.12 16:58:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gicamunca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.69163600 N, 27.71271900 E - CONFIRMATE
Asteptam fotografiile promise! am si eu o rugaminte ai spus ceva de un corp nou... eu am platita o camera cu vedere la mare... cum s-ar putea upgrada cu una cu vedere la mare in corpul nou? ... orice alte sugestii sunt binevenite! multumesc!
@soreno29: Buna, sambata cel tarz. imi iau cititor de card si luni ai poze; NU VREI in corpul nou ca acolo nu-s camere cu vedere la mare. Oricum foto postate aici si pe situl concurent in lb. engleza nu-s actuale, am inteles ca nu doar la deluxe, ci si la standard nu mai sunt tv alea mici si patratzoase ci sunt lcd-uri samsung; au insa putine posturi, majorit bulgaresti, cateva nemtesti, vreo 2 in lb. engleza si 1 canal bulgaresc de muzica (singurul de muzica) in total 22 posturi tv. daca ai platit seaview, cum stai cu spatele la hotel si cu fata la mare sa ceri camera in partea dreapta, merita bacsis, e mai linistit; in stanga ai dedesubt terasa restaurantului si poate fi mai zgomotos. Alt tip: la barul de la piscina, intre 20:00 - 23:00 e "happy hour", NU cu marutza fara... tza, e o oferta, platesti 1 cocktail si ai 2 preturile sunt intre 6-8 leva; merita.
multumesc pentru raspuns, ... sper sa fie un concediu frumos...
@soreno29: iak am incarcat poze; concediu placut!
- Aug.2021 Oricand Sentido Neptun Beach! — scris în 26.08.21 de viorance din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2020 O surpriza placuta si o vacanta reusita la Neptun Beach, Sunny Beach! Recomand — scris în 27.07.20 de Anduise din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2017 LTI Neptun - Recomand cu plăcere — scris în 18.07.17 de micutzu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Ok dar n-as mai merge a 2-a oara — scris în 22.08.15 de niiic din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2012 Un sejur minunat si relaxant — scris în 11.09.12 de AlinaV din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Nici prea-prea, nici foarte-foarte — scris în 29.07.12 de talmacita din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2011 Foarte multumit. Bravo nemtilor-bulgarilor — scris în 02.02.12 de iuli30 din BACAU - RECOMANDĂ