Sejur placut
Buna,
Am fost cazati la acest hotel in august 2016- hotel foarte frumos, elegant - aproape de plaja.
Sunt de coborat cateva scari pana la plaja, insa nu e osteneala prea mare. Mai greu pt cei cu carucior de copii sau invalid - aici e mai complicat (se poate daca se face un mic inconjur al hotelului).
Mancarea a fost suficienta, buna si pt toate gusturile - nu s-a stat la cozi pt a-ti pune in farfurie. restaurantul e imens - imposibil sa nu iti gasesti loc. Terasa frumoasa, are vedere la mare.
Piscinele curate - am simtit lipsa acelui mic bazin in care sa iti limpezesti nisipul de pe talpi - avand in vedere ca piscina e pe plaja era inevitabil sa nu duci nisip in apa piscinei - de fapt si de drept nu aveai unde il indeparta intructa lipseau acele mici bazine de la intrarea in piscina.
Singurul inconvenient erau sezlongurile putine la plaja - care erau gratuite (hotelul avand plaja - insa nu era exclusiv pt oaspetii hotelului - am vazut si persoane din "extern"). Se poarta rezervarea sezlongurilor de catre salvamari - pt anumite categorii de turisti.
Cel mai suparator lucru era ca, chiar daca aveai sezlongul ocupat ei luau prosoapele tale si le duceau intr-o asa zisa "camera de depozitare a prosoapelor" - ca sa ii citez pe angajatii hotelului. Ni s-a intamplat de 2 ori sa nu ne mai gasim prosoapele dupa ce ca am lipsit maxim o ora de la sezlong. Trebuia sa te trezesti devreme- avantaj- vezi rasaritul- si cu toate acestea te puteai trezi fara sezlong intr-o ora. Drept pt care am si avut o discutie cu receptionera sefa - care e cam "aricioaica" - a pastrat atitudinea pana nu am zis de site-uri pe care iti poti spune parerea despre hotel si serviciile acestuia.
Parcarea este pazita - formata din 2 parti - una in imediata apropiere a hotelului - cealalta pe deal putin mai sus (dar pazit).
Una peste alta a fost un sejur placut - si la plecare - intalnindu-ne cu managera hotelului - care a asistat la discutia noastra legata de rezervarea sezlongurilor de catre angajatii proprii ai hotelului, ne-a asigurat ca s-au comandat sezlonguri si sunt in drum spre hotel dinspre Sofia - aceasta informatie pt cei care veti merge in viitor la Morsko.
Recomand acest hotel atat celor cu copii mici (animatie in fiecare seara), cat si celor care vor un sejur linistit - e mai in capatul statiunii - nu e agitatia foarte mare.
Trimis de fbrigita in 27.02.17 17:01:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de Aur - Berlin Golden Beach Hotel.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fbrigita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2022 Vacanta Moko Beach Bulgaria — scris în 05.08.22 de ux126465 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Acceptabil — scris în 17.08.21 de alina35 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Morsko oko - Nisipurile de Aur — scris în 25.08.19 de OMturist din SLATINA - nu recomandă
- Aug.2019 Un hotel mediocru!!! — scris în 24.08.19 de alina.74 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Hotel Morsko Oko — scris în 13.07.19 de Nuko din RM SARAT - nu recomandă
- Aug.2018 Nu se merita! — scris în 29.08.18 de cristina_rusu3 din IASI - nu recomandă
- Aug.2018 Conditii bune si oameni amabili — scris în 14.08.18 de TWeetY81 din MIOVENI-ARGES - RECOMANDĂ