Conditii excelente!
Incep prin a lauda acest hotel, care a fost peste asteptarile noastre!
Nu inteleg ce nu le-a convenit romanilor care au scris mai devreme.
Cred ca ei doreau sa faca circ acolo, de aceea au fost dati afara.
In primul rand, hotelul este unul luxos. Este un hotel care se ,,respecta".
Ofera conditii de 4 stele, atat la cazare, cat si la mancare.
Camerele sunt spatioase, luxoase, baia este curata, iar curatenie se face zilnic.
Mancarea a fost foarte buna, divesificata! Absolut nimic de reprosat.
Ceea ce nu mi s-a parut chiar in avantajul meu, a fost piscina, care era la ceva distanta fata de hotel.
Ce sa mai... mie mi-a placut enorm la acest hotel si-l recomand cu placere!
Trimis de Polaroid in 27.08.14 13:15:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Polaroid); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Polaroid: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmasterX: Nu mi se pare in regula! In primul rand, Iberostar este foarte aproape de Morsko. Iar Luna, nu e asa pozitionat. Eu le-as pune unele langa altele, Morsko fiind in mijloc.
@Polaroid: rog aruncă o privire peste următorul link maps.google.ro/maps?q=43. ... &hl=ro&t=m&z=16.
- Jul.2022 Vacanta Moko Beach Bulgaria — scris în 05.08.22 de ux126465 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Acceptabil — scris în 17.08.21 de alina35 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Morsko oko - Nisipurile de Aur — scris în 25.08.19 de OMturist din SLATINA - nu recomandă
- Aug.2019 Un hotel mediocru!!! — scris în 24.08.19 de alina.74 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Hotel Morsko Oko — scris în 13.07.19 de Nuko din RM SARAT - nu recomandă
- Aug.2018 Nu se merita! — scris în 29.08.18 de cristina_rusu3 din IASI - nu recomandă
- Aug.2018 Conditii bune si oameni amabili — scris în 14.08.18 de TWeetY81 din MIOVENI-ARGES - RECOMANDĂ