Am ales să petrec împreună cu familia Paştele la Nisipurile de Aur. Am mai fost şi la Sf. Constantin şi & Elena în 2011, la Obzor în 2013 precum şi la Nessebar în 2015. Ca să evit aglomeraţia din vamă am ales să data de intrare 30.04.2016 şi de plecare 03.05.2016.
Am vrut să văd diferenţa între 4* şi 5*. Chiar există diferenţă, mai ales la camere.
La sosire, în jurtul orei 12.30, am fost cazaţi imediat, dar fără să primim brăţările până la 14.00, aşa că am plecat să vizităm staţiunea. La 13.30 am revenit în hotel şi am mers la recepţie pentru brăţări. Dar ghinion acelaşi răspuns sec la 14.00. După circa 2 min. un grup de nemţi au venit şi instantaneu au primit şi brăţările. Revoltat am mers la recepţie şi am cerut să cheme manegerul. În următoarele secunde am primit două brăţări pentru adulţi şi una pentru copil, pe care le-am prins singuri.
Hotelul destul de drăguţ, spaţios şi foarte mare. Din această cauză existau ceva probleme la orele de servit mesele.
Lifturile se blocau şi din 3 funcţionau doar 2 sau 1, mesele nu erau suficiente, trebuia să aştepţi şi chiar 15-20 minute eliberarea uneia.
La capitolul distracţie a fost chiar foarte bine.
Dezamăgitor a fost la piscină, apa un pic cam rece şi nu aveai acces la saune, cu toate că acestea funcţionau în marea majoritate a timpului degeaba.
Masa mai mult decât suficientă. În fiecare zi diferită cu tot ce vroiai şi de bună calitate, fructe, prăjituri, îngheţată, etc.
Un hotel pe care-l recomand cu speranţa că aceste minusuri se vor remedia.
Trimis de csm34 in 09.05.16 11:02:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (csm34); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@csm34 -
”Am mai fost... şi la Nessebar în 2015.
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
@csm34: Buna ziua. A existat ceva organizat de Paste, respectiv vreun program de divertisment/petrecere sau au fost doar mesele conform program? Multumesc
- Sep.2024 Vacanta la Nisipuri, la hotel Marina Grand Beach — scris în 16.09.24 de LilianaMaria din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2022 Locatie super buna.. — scris în 19.05.22 de Coniss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Frumos! — scris în 07.04.22 de Delia1984 din SâNTANDREI [BH] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Este un hotel bun dar ar merita o renovare — scris în 19.01.22 de indiralisa_26 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Se poate mult mai bine — scris în 30.08.21 de ACC11 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta noastra — scris în 08.08.21 de ux121697 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Superb pe scurt — scris în 21.07.21 de ux121100 din SATU MARE