In urma recomandarilor unor prieteni ne-am grabit sa luam bilete anul acesta la Duni, Marina Beach. Mentionez ca anul trecut am fost tot in Bulgaria, la Sol Nessebar Mare.
Hotelul si camera au fost OK, dar la Pelikan, de exemplu, unde a stat sora mea, camera nu era nici de 3 stele. Mi-a placut parcul, care era foarte mare si ingrijit.
Mancarea mi s-a parut slaba atat ca si diversitate, cat mai ales ca si calitate. Multe feluri de mancare erau refolosite de la o masa la alta, si am avut cam 2 zile in care nu am gasit nici un fel de mancare care sa-mi placa. Si nu fac comparatie cu all inclusive din Antalia, ci cu Sol Nessebar Mare, care are 4 stele. Intre mesele principale nu erau alte gustari decat niste sendvisuri obosite.
Personalul de la bar si de la restaurant era nepoliticos, mai ales dupa ce vedea ca esti roman. Receptionerele furnizau numai informatii eronate, nu stiu daca era intentionat sau pur si simplu erau neprofesioniste.
Posibilitatile de divertisment sunt foarte limitate. Daca nu joci tenis, nu poti seara decat sa mergi la spectacolele arhiaglomerate unde trebuie sa prinzi loc cu cel putin jumatate de ora inainte. Doua spectacole pe saptamana sunt foarte bune, celelalte sunt umplutura. In timpul zilei echipa de animatori era total ineficienta si neinspirata, cu exceptia echipei de capoeira. Complexul este departe de alte statiuni, asa ca nu prea ai unde sa mergi, in afara de Sozopol. Dar dupa ce vizitasem Nessebar, Sozopolul ni s-a parut de-a dreptul neinteresant.
Toata perioada cat am stat acolo langa piscina principala a fost un miros oribil, de voma. Gasirea unui sezlong liber la o distanta acceptabila de hotel era o adevarata provocare. Nu am avut aceasta problema la Nessebar niciodata.
In concluzie, cu siguranta nu as mai merge a doua oara la Duni. Cred ca si din cauza noastra, a romanilor, care ne-am grabit prea multi sa rezervam la Duni, au considerat ca pot sa lase stacheta jos.
Trimis de sofnicus in 09.11.10 19:18:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nessebar, Sol Nessebar Mare
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sofnicus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pai sezlongurile de la Nessebar, erau cu plata, da-ia nu au fost problema cu ocupatul )
Sezlongurile de la piscina nu erau cu plata. Mi s-a parut inutil sa inchiriezi sezlong la plaja, care era la 10 m de picina.
Nu ma pot abtine sa nu te intreb: ce voiai sa faca echipa de animatie ca sa fi multumita? Sau... ce faceau asa deosebit la Sol Nessebar?
Aveai tot felul de activitati, daca voiai... faceai, daca nu... nu, nu trageau de tine cum faceau in alta parte.
Seara n-aveai ce face decat sa te duci in Sozopol sau la spectacolele lor, ale animatorilor, care mie... mi s-au parut simpatice. E adevarat ca majoritatea au fost aceleasi de anul trecut, mici chestii schimbate... dar cand le-am vazut prima data mi-au placut.
Personalul din bar si restaurant nu mi s-a parut deloc nepoliticos sau acru... poate ai fost in perioada aia cand a fost nebunie (prima jumatate a lunii iulie)
Ma rog... poate vad eu doar partea plina a paharului sau poate esti tu prea exigenta...
- Jul.2022 Nu se merită — scris în 04.08.22 de mosupescaru din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanta perfecta — scris în 04.08.21 de Roxana D.* din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Duni... am fost acolo — scris în 19.07.18 de maverick30 din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2017 Vacanta la superlativ — scris în 18.07.17 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Merita incercat — scris în 05.08.15 de adina2015 din VăLENII DE MUNTE [PH] - RECOMANDĂ
- Jul.2014 A doua oară la Duni — scris în 27.07.17 de dragh din MAIERU [BN] - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Sejur (destul de) frumos — scris în 24.06.14 de userbusy din SIBIU - RECOMANDĂ