Un sejur placut
Dupa toate impresiile negative despre acest hotel, vin cu una pozitiva si recomand locatia pentru o familie cu asteptari nu foarte mari. Facand o comparatie cu UAI de la turci de exemplu, nu se compara... dar nici la 600 euro nu cred ca te astepti la caviar si masaj gratuit...
Am ajuns la ora 10 am. Dupa ce am dat bacsisul cuvenit paznicului din parcare (10 leva), ne-a lasat sa intram cu masina si am asteptat pana pe la 12 sa se elibereze un loc. Parcarea se plateste 15 leva pe zi.
Camera ni s-a dat pe la ora 13. Am avut o camera f. spatioasa (dubla superior, cu vedere la mare), cu 4 paturi (2 lipite + canapea extensibila + pat suplimentar) - fiind 2 adulti si 2 copii de 2 ani.
Curatenie in camera se facea zilnic, gen dat cu aspiratorul si dus gunoiul. Lenjeria nu a fost schimbata niciodata (sincer nici nu ma asteptam la asta)
Baia spatioasa, balconul de asemenea. Camerista, o femeie mai in varsta, nu stia boaba de engleza, rupea putina germana si cam atat. Ne-am inteles cu ea prin semne. Tipele de la receptie mi s-au parut cam acre, dar cel putin vorbeau engleza, ca de altfel si personalul de la bar si restaurant.
Internet gratuit in holul hotelului, dar noi am prins semnalul wi-fi si in camera - mai prost, ce-i drept... (am stat la etajul 4).
Plaja ok, destul de curanta, hotelul chiar pe plaja (doar traversezi o strada). Chiar in dreptul hotelului sunt sezlongurile hotelului alaturat, care se platesc. Putin mai la dreapta e amenajata si plaja hotelului Kaliakra, unde ai dreptul la 2 sezlonguri + o umbrela gratis de camera.
Masa in general a fost satisfacatoare, mancarea diversificata si buna, cam condimentata si uneori prea sarata. Un plus pt noi au fost scaunele pt copii (am vazut vreo 4-5 in total). Ce nu mi-a placut, chelnerii veneau foarte repede si iti luau mancarea din fata, debarasau mesele in 2 secunde. Chiar i-am atentionat de cateva ori ca nu am terminat, sa-mi lase mancarea pe masa.
La piscina nu prea am stat, decat in ultima zi, cateva ore. Din ce am vazut, majoritatea sezlongurilor ocupate de dimineata pana seara cu cate un prosop uitat pe-acolo. Echipa de animatie f. putin prezenta. Piscina pt copii nu mi-a placut, se putea amenaja mai bine.
Seara de la ora 20.30 se organiza mini-disco pt copii, se imbracau in clovni niste fete si dansau si cantau impreuna cu copiii.
Ai mei copii s-au simtit bine la toboganul si leaganul hotelului, unde era umbra si ne refugiam de exemplu la pranz cand caldura era prea mare.
Per ansamblu a fost ok, tinand cont de pretul platit.
Trimis de geany_m in 18.08.14 23:32:09
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geany_m); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@geany_m: Bine ai revenit pe AmFostAcolo după o pauză îndelungată, te aşteptăm şi cu alte impresii din călătoriile trecute sau viitoare!
@webmasterX:
Multumesc. Am avansat la stadiul "familie cu copii" (la plural!) din "cuplu fara copii"... de aici si lipsa indelungata...
- Jun.2023 O mizerie cumplită — scris în 20.06.23 de verid din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2022 Vacanta — scris în 01.01.23 de Manea Nicol din MEDGIDIA - nu recomandă
- Jul.2021 NU recomand — scris în 04.08.21 de NLSC din BACăU - nu recomandă
- Sep.2020 Dezamagitor — scris în 10.09.20 de DenisaMarinoiu din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 În țară sau peste hotare, semințele același gust are — scris în 04.09.20 de DoraExplorer din ORăşTIE [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 De evitat — scris în 31.08.20 de daniel-san din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2020 Fugiti cat puteti ! O bataie de joc cum nu am vazut nici la 2 stele! — scris în 15.07.20 de bogdan.ch din PLOIESTI - nu recomandă