ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 25.09.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.07.09
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 3 zile
prieteni
8 AD. + 3 COPII -- v: 10, 13, 16

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 8 MIN

Toate drumurile duc la... Lepsa

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Adica nu toate drumurile duc la Lepsa insa drumul Focsani – Targu Secuiesc – Brasov sau invers Brasov – Targu Secuiesc – Focsani e cu trecere prin Lepsa, iar drumul meu ajunge acolo de vreo 30 de ani.

Ca sa mearga bine articolul il rog pe web sa-l asezoneze cu acest filmulet (montat lui de cel mic) in care sunt particele din cele povestite mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=ClrxA2Wb870

Tot la inceput vreau sa va mai spun ca pozele atasate acestui review (alt motiv de intarziere) sunt poze care provin din perioada 2005-2013 si apoi din 2016. O foarte interesanta vedere asupra oamenilor si locurilor si unii si altii s-au schimbat mai mult sau mai putin.

Prima data am ajuns in zona in 1986 cand matusa mea (sora mamei) era mandra ca isi luase acolo un mic loc pentru o casuta la distanta foarte mica de doar o casa de alti prieteni (de fapt si-au construit casele in acelasi timp) si asa ca am fost sa vedem locul. An de an mergeam acolo si petreceam fie sarbatori de iarna, Paste, diverse aniversari, concedii sau pur si simplu un weekend.

Cativa ani mai tarziu m-am mutat la prietenii lor deoarece intre timp mi-au devenit socri  asa ca anii au trecut incet, incet, vizitele la matusa s-au transformat in vizite la socri, astfel incat in fiecare an petreceam ceva zile pe acolo cam in fiecare anotimp.

M-am bucurat de zona aceea foarte mult de fiecare data (mai putin de drum care era cu serpentine, asta pana s-a latit drumul, astfel incat acum nu mai am probleme) este un loc in care te relaxezi, ai unde sa te plimbi astfel incat sa nu simti cand trece vremea.

Am sa va povestesc pe unde ne plimbam noi sau pe unde ne plimbam astfel incat cum s-ar spune, sa va spun ce facem noi cand suntem acolo.

Am sa incep cu tabara de la Galaciuc, situata intre Tulnici si Lepsa, exact in varful dealului. Aici am intrat o data in urma cu cativa ani insa nu in perioada taberelor, e un loc in care copiii se simteau superbine din cauza aerului in special. Fiind un loc in mijlocul padurii e o adevarata relaxare pentru copii. De aici se spune ca se pot vedea cinci din cele sapte sate intemeiate de feciorii babei Vrancioaia. Nu am verificat insa pot doar sa cred ca asa este.

Ajungem si la Cascada Putnei. La cascada ajungem dupa ce coboram niste trepte din piatra si prevazute cu balustrade. Locul de unde se poate admira cascada este protejat si el de balustrade. Imi pare rau ca nu am gasit poze mai vechi deoarece in urma cu ani nu existau aceste amenajari putand cobori foarte aproape de apa. De fapt o sa se vada intr-o poza mai veche cum in partea de lac ca sa zicem asa este o persoana care face baie. Este spectaculos dar si foarte periculos drept dovada ca au fost oameni care s-au aventurat ceva mai mult si acolo au ramas. Ca o mica divagatie acolo era sa ramana si tatal meu care putin mai sus de cascada a vrut sa sara de pe un mal pe altul si a pasit corect dar a alunecat si l-a luat apa rostogolindu- printre pietre. Marele lui noroc a fost ca a reusit sa se agate de o piatra de unde l-au scos niste salvatori care erau in zona in exercitii, asa ca recunosc cinstit ca mai ales dupa ploi cand este involburata mi-este teama de ea.

In aceasta zona vara se instalau o multime de corturi, asta pentru ca exista si o mica pensiune/ restaurant care mai asigura eventual ceva cazare/ masa, se pare insa ca preferintele s-au mutat spre alte locuri de campare mai ofertante, vezi mai jos. Intr-un an (vreo 20 in urma) am intalnit aici veniti cu corturile un grup de prieteni ghizi de munte si i-am intrebat de ce au ales acest loc (aveau o intalnire ceva) si mi-a raspuns ca este declarata ca fiind zona cea mai oxigenata.

Aici de aceasta data nu am mai facut poze, o sa pun pozele facute in primavara de Paste. Am sa pun insa poze de la cascada vazuta de pe partea cealalta. Si pentru ca am pomenit de partea cealalta hai sa ajungem acolo. Mergand pe sosea la aproximativa 600 m pe partea stanga este un pod unde la capatul celalalt drumul se bifurca la stanga spre camping iar la dreapta spre Rezervatia Tisita. Facem stanga si la 50 m (in dreptul unei mici troite) drumul se bifurca iar, dreapta duce spre alte case (printre care si a soacrei mele) si unde chiar la inceput exista si un mic izvor, apoi drumul continua urcand pana cand casele dispar si drumul ajunge prin padure intr-o zona numita “Observator”. Daca insa in loc sa o luati in dreapta pe langa aceasta troita mergeti drept (paralel cu raul Putna) drumul duce spre un camping amenajat inainte de cascada. Din loc in loc insa se poate cobori pe cararui inguste si la apa, si dupa ce depasim si pensiunea numita Casa Tisaru ajungem la camping.

Tot pe acest drum pana in camping, o hartie A4 in poarta unei case ne-a atras atentia. Pe aceasta scria: Colectia etnografica – Odaia lui Mos Costica - program zilnic 9-20, intrarea libera. Din pacate desi era doar 19.30 poarta era inchisa si nici nu am vazut miscare pe acolo. Daca veti ajunge inaintea mea pe acolo intrati si povestiti ce ati vazut.

Am ajuns la camping, amenajat putin cam rustic, de fapt totul a pornit de la o casa a unor sateni, care in momentul in care au vazut ca se monteaza corturi acolo intuind potentialul, au amenajat si o asa zisa toaleta (cam …) si un fel de foisor, si o casa de oaspeti si pune-te pe afacere. Pot spune ca acolo vin multi cu cortul, deoarece este foarte aproape de apa, astfel ca te poti relaxa si zbengui cat e ziua de lunga.

Scopul pentru care mergem intotdeauna acolo pe malul apei este de a arunca pietre in apa si sa vedem a cui piatra sare de mai multe ori, pe o stanca in fata este scris Atentie! pericol de inec si sa vedem cine nimereste litera A, asta antrenand deopotriva copii, tineri si adulti. De data aceasta era si un cuplu pe malul apei care facea un gratar, insa si ei s-au lasat antrenati in aceasta joaca. Si asa a uitat lumea de tablete, smartphone si alte toane.

In aceasta zona avem ceva poze facute de-a lungul timpului asa incat ii ramanem credinciosi.

Tot in acea zona poti patrunde mai in padure (soacra mea spunea ca merge pe Canele ), am facut-o si noi ani la randul auzind chiar si ursul fara nici o gluma.

Din camping iesind prin gard (nu radeti este singurul loc mai accesibil, si este doar un gard de sarma ghimpata, pus probabil pentru animale) puteti ajunge in spatele cascadei de unde o vedeti iarasi in toata splendoarea ei (o sa o vedeti si voi in poze).

Iesim inapoi pe sosea (nu am uitat de rezervatia Tisita, dar data viitoare va vorbesc despre ea) si mergem spre Lepsa insa chiar la intrarea in Lepsa exista iarasi un loc de popas (cazare/ masa/ magazin) numit Piatra Ciutei (nu am stiut numele asta niciodata, stiam doar “La Saragea” dupa numele proprietarului). Aici fata in fata cu aceasta pensiune este si un izvor frumos amenajat.

Am ajuns si in Lepsa, mai precis in centru unde pe partea dreapta inainte de biserica, este un mic magazin cu de toate, unde vedem si niste panouri explicative ale zonei, dar si un mic targ/ expozitie unde sunt expuse spre vanzare dupa cum scrie afisul “Produse traditionale” (miere, nuci) si mai sunt expuse (alaturi de o poza infatisand un batran cu parul si mustatile albe) unelte vechi si un afis pe care scrie “Sunt de la bunicu”, o sa vedeti de asemenea din poze.

Ne continuam drumul, si intram pe drumul paralel cu rauletul Lepsulet pentru a vizita Manastirea Putna. Dar si despre aceasta pe mai incolo. Dupa ce am ajuns din nou in drumul principal ne-am continuat drumul spre Gresu admirand vilele construite acolo si in unanimitate cu sotul meu am ajuns la concluzia ca in Gresu vilele sunt mai frumoase.

De ce am venit in Gresu? ca sa va prezint si barajul de la Gresu. Pe vremea raposatului s-a incercat construirea unor microhidrocentrale pentru uz local. S-au investit bani, s-a distrus natura iar acum acele locuri sunt in ruina. In ruina nu chiar deoarece chiar si asa nefolosite am vazut ca locul era cat de cat curatat, dar chiar si asa cand spartura in baraj menita a face loc apei (o sa vedeti pozele) este astupata atunci se strange apa multa. In fine, sper ca pozele vor fi suficient de sugestive.

Am luat-o inapoi spre casa cu un ultim obiectiv pozat doar (ca era duminica), pastravaria. Asa ca i-am facut poza si mi-aduceam aminte cum mergeam frecvent pe acolo sa luam pastravi si nu mai stiu daca de acolo sau nu, unchiul meu venea cu niste palete din brad la mijloc cu pastrav afumat, o bunatate. Pastravaria a fost infiintata in 1955 asa incat de acolo s-a mancat mult peste in tara asta.

Din Lepsa exista un drum si spre Soveja insa pentru ca nu a fost intretinut nu poate fi folosit. Si la Soveja am fost de cateva ori, prima data (daca nu ma insel) in timpul Olimpiadei din 1980 si cum eram la categoria tineret eu am stat in camera, uitandu-ma la gimnastica si asteptand nota Nadiei, celebra jumatate de ora de asteptare a unei note.

Punand lucrurile cap la cap pot fi facute drumetii frumoase, am vazut corturi montate si pe Lepsulet chiar.

De fiecare data plecam de acolo cu o usoara melancolie, insa stim ca vom reveni. Iar eu voi reveni si cu Rezervatia Tisita dar si cu Manastirea Lepsa in curand.

Pe cei care nu au fost niciodata acolo ii indem din toata inima sa mearga, au ce vedea iar celor care au ajuns deja acolo nu le pot spune ca ori de cate ori vor merge din nou acolo vor mai descoperi sigur ceva nou de vazut.

Cat despre mine va dau intalnire in curand tot cu impresii din aceasta zona.


[fb]
---
Trimis de mishu in 25.09.16 21:42:29
Validat / Publicat: 26.09.16 09:15:12
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în LEPȘA.

VIZUALIZĂRI: 6219 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

21 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P09 Lepsa 2006 - Va saluta si mami cu baietii
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 46100 PMA (din 50 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

21 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[26.09.16 09:12:14]
»

Mutat, la reorganizare, în rubrica "La pas prin Lepşa, LEPȘA" (deja existentă pe sait)

webmaster
[26.09.16 09:14:43]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

webmasterX
[26.09.16 09:14:50]
»

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

mishuAUTOR REVIEW
[26.09.16 09:17:31]
»

@webmaster: Multumesc foarte frumos.

Floryn81 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[26.09.16 11:24:06]
»

@mishu: Interesant acest articol și foarte frumos ilustrat! Lepșa este și una dintre destinațiile noastre preferate de vacanță, în primul rând pentru că ajungem repejor acolo, dar și pentru că natura oferă suficiente posibilități de relaxare într-un cadru frumos. Cu toate acestea, nu am mai mers acolo de mai bine de un an, așa că ar fi timpul pentru un weekend de toamnă pe meleaguri vrâncene! Doar vremea să-și mai întoarcă puțin fața zâmbitoare spre noi într-un octombrie pe care-l așteptăm cu nerăbdare deoarece va sosi cu ceva planuri pentru noi plimbări.

Până atunci, mă mulțumesc cu plimbările imaginare atunci când citesc articole noi pe AFA!

Felicitări pentru acest articol, pe care l-am parcurs și l-am votat cu drag!

mishuAUTOR REVIEW
[26.09.16 11:30:29]
»

@Crazy_Mouse: Multumesc frumos pentru vizita si aprecieri si intradevar (aici sunt putin invidioasa pe tine) distanta mica fata de aceste locuri te poate face sa ajungi mult mai usor acolo.

Noi din cauza de program, copiii si activitatile lor probabil ca anul acesta ne vom mai imparti, sotul se va duce acolo sa pregateasca casa pentru iarna, iar eu prin alte locuri dupa copii.

Acea zona este frumoasa oricand (de fapt cand ploua nu este frumoasa pentru ca esti legat de casa), insa anotimpul meu preferat acolo este toamna si asta se vede si din pozele de toama atasate aici.

Astept sa mai ajungi acolo si sa ne povestesti.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
traian.leuca † CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[26.09.16 12:16:35]
»

Frumoasă povestire!

Am trecut de două ori prin Lepşa, odată am şi innoptat aici, (vezi impresii) am vizitat Cheile Tişiţei şi Cascada Putna. Mi-au plăcut şi aş vrea să mai ajung pe aceste meleaguri.

Dan&Ema
[26.09.16 12:41:32]
»

@mishu:

Foarte documentat acest ghid!

Imi amintesc ca bateam drumul national Targu Secuiesc - Lepsa care era neasfaltat desi era drum national. Si mai trecea si muntele. Can prindeai cate un vehicul greu pe urcare, era o fericire.

Lepsa am cunoscut-o la diferite momente de timp si am vazut cum a evoluat. Nu acelasi lucru pot afirma despre Soveja.

Zona de la Cascada Putnei este cu adevarat speciala.

Astept celelalte relatari pe care le pregatesti.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mishuAUTOR REVIEW
[26.09.16 12:47:51]
»

@Dan&Ema: Multumesc frumos de vizita si aprecieri. Articolul nu este bine documentat, ca ar fi insemnat sa fie mult mai lung, insa pentru mine el a reprezentat o mare parte din viata mea si a celor din jurul meu. Acum cand ma gandesc ca de 30 de ani merg in zona nu imi vine sa cred si imi pare rau ca nu am mai multe poze pentru ca asa vad cum s-au mai schimbat lucrurile in jur.

Cat despre continuare, sper sa placa si aceasta, si tot asa am avut parte de surprise vazand poze mai vechi.

O zi frumoasa in continuare.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
mishuAUTOR REVIEW
[26.09.16 12:54:51]
»

@traian. leuca: Anul acesta cand am fost spre Gresu am vazut si eu aceasta pensiune. Asa cum am zis mi-ar placea sa stau acolo la o pensiune insa si locsorul cald de acasa este placut. Casuta soacrei mele fiind construita inainte de revolutie (de fapt nici acum etajul nu este finalizat nu este la fel de aratoasa ca multe altele din zona, insa este a noastra, acel loc pe care il numesti acasa.

O zi frumoasa in continuare.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
tata123 🔱
[26.09.16 14:59:39]
»

@mishu: Frumoase amintiri! Acum doi ani am fost și noi într-o mică incursiune la Lepșa - un grup format din mai mulți prieteni, am dormit o noapte în Campingul Dorina (vezi impresii). Mi-a plăcut foarte mult zona, dar și locul de campare situat chiar pe malul râului Putna. Casacada Putnei era vijelioasă, extrem de zgomotoasă - plouase mult în amonte. Am respirat aer curat și am vizitat Mănăstirea Lepșa, Păstrăvăria (în august 2014 era deschisă) și Cascada Putnei (vezi impresii).

Ce idee bună: toamna la Lepșa.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mishuAUTOR REVIEW
[26.09.16 15:10:23]
»

@tata123: Exact acolo la camping mergem noi sa dam cu pietre in apa si vara cand este foarte cald multi se balacesc in raul Putna. Cascada imi place sa ao vad cand este linistita ca sa zicem asa, am vazut-o si eu dupa ploi abundente si asa tulbure si vijelioasa cum era, cu debitul marit incat acoperea pietrele cu brio, aveai senzatia ca vine peste tine si te acopera.

Acest camping s-a "format" dupa revolutie incet, incet si sper sa mai evoueze, deoarece aici este un loc accesibil, cu acces usor la rau astfel incat sa te relaxezi.

Multumesc de vizita si vot.

Si in zona daca urci se vede totul foarte frumos.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Aurici
[26.09.16 16:52:51]
»

@mishu: Frumoasă incursiune în timp, nostalgică!

Am și eu jumătate de Cheile Tișiței neterminate, cine știe când le-o mai veni rândul. Și o cazare la Bârlogul Ursului, un loc pe care l-am vizitat și care ne-a plăcut atunci (în 2008), dar foarte controversat după cum aveam să citim ulterior.

Dar nici o baie la cascadă? Doar cu pietrele? Noi ne-am bălăcit atunci într-o bulboacă (așa-i zicea soțul meu), mai-mai să ne ia curentul la vale. Ne-am udat și hainele și de acolo am plecat să mâncăm la un restaurant din capătul stațiunii, pe stânga, nu mai știu cum se numește, a fost locul care ne-a plăcut cel mai mult când vizitasem stațiunea cu o seară în urmă. Și am intrat noi înfășurați în prosoape de baie, ca la mare, într-un loc unde ținuta era obligatorie, după cum scria pe ușă. Ne era o foameee, încât ne-am rugat de oamenii aceia să ne dea cea mai retrasă masă și ne-au băgat la un subsol, unde nu mai era nici naiba. Era un fel de cramă iar noi eram singurii clienți.

Eiii, dacă a fost cu aducere aminte... uite că s-a luat și la alții.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mishuAUTOR REVIEW
[26.09.16 17:01:11]
»

@Aurici: La final de august apa e cam rece, dar de cate ori nu ne-am balacit in Putna, noi coboram in special sub podul care face legatura cu drumul national si drumul spre rezervatia Tisita.

Cat despre baie in apropierea cascadei sa nu aud, mai bine unde este apa mai lina, insa si daca este de 20-30 cm la cat de iute este te fura de nu te vezi.

In apropiere de rezervatie este un drumeag spre dreapta care duce la pensiunea Cheile Tisitei si acolo cautam unde este apa mai mica si traversam raul, insa aveai senzatia de multe ori ca te trage de picioare.

Multumesc frumos de vizita si aprecieri.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Lale
[26.09.16 22:19:17]
»

Foarte frumoasă descrierea zonei și a locurilor. Deși sunt din Focșani iar bunicii mei stateau în Bârsești (localitatea de dinainte de Tulnici când vii dinspre Focșani) și deși am vizitat zona de sute de ori, nu m-am încumetat niciodată să fac un review. La Galaciuc am făcut câteva cantonamente. Acolo era și tabăra școlară de română și matematică dar și tabără sportivă. În cascada Putna am fost și eu la un pas să mă înec când aveam 5 ani, acum mai bine de 30 de ani. Atunci se putea cobora până jos la mal. Dacă te uiți cu atenție încă se pot vedea scările.

Înainte sa intri în tunel în partea stângă se vede o bucată de stâncă despicată. Bunicul meu îmi spunea că se numește Șaua lui Cuza, nu îmi aduc însă aminte de ce. Tot bunicul meu îmi povestea că acea șosea a fost făcut de nemți în timpul războiului. Când eram copil zona Soveja era populată, hotelul de acolo era foarte căutat iar noi mergeam în pădurea de acolo și adunam ciuperci. Pe drumul dintre Lepșa și Soveja se organizau raliuri de mașini, de coastă se numeau (tata a participat la câteva el fiind pilot de curse).

Sper la un moment dat să fac și eu un review al zonei. Până atunci felicitări pentru descrierea făcută!!!

mishuAUTOR REVIEW
[26.09.16 22:50:14]
»

@Lale: Exact asta este problema noastra, admiram lucruri in afara ariei noastre de existenta ignorand Cenusareasa de langa noi. Nici eu nu m-am gandit sa scriu despre aceasta zona pana de curand, cand am vazut-o laudata de altii. Si uite si la tine cate stii despr zona, ramane doar sa aduni datele si sa le sudezi. Pe drumul care leaga Lepsa de Soveja am mers in urma cu multi ani cand se putea circula si era minunat. La fel de minunata era si Soveja, acolo am petrecut un concediu la cort si a fost minunat. Si ar fi multe, multe de povestit.

Multumesc frumos pentru vizita si aprecieri.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mprofeanu
[27.09.16 11:29:00]
»

@mishu: Ce frumoasă incursiune în timp am citit! Ce frumoasă poveste care este adevărată și trăită! Ce frumoase amintiri și poze!

Este extraordinar cum ai păstrat aceste poze atâta timp pentru că eu pe multe nu le-am developat, cred că sunt pe filme în sertar. De vreo 5-6 ani m-am deșteptat și am pozele atât în calculator cât și pe alt suport magnetic, adică o memorie externă.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mishuAUTOR REVIEW
[27.09.16 11:50:11]
»

@mprofeanu: Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase adresate precum si pentru lectura. O zi frumoasa in continuare.

Utube CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[28.09.16 17:32:26]
»

Foarte frumos scris dar si cu o mare doza de melancolie.

Ai cateva fotografii foarte reusite, unele chiar de desktop. Felicitari!

O zi deosebita!

mishuAUTOR REVIEW
[28.09.16 17:40:29]
»

@Utube: Multumesc frumos pentru vizita si vot si in ceea ce priveste melancolia, pot spune ca ma leaga niste ani de acele locuri si oameni care mi-au influentat viata, unii dintre ei nemaifiind astazi printre noi si revazand pozele, in cele pe care nu le-am pus aici fiind si aceste persoane, incerc ca macar asa sa le pastez cat mai mult timp aproape de mine.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
MioritikPHONE
[11.09.21 14:00:12]
»

Ce n-aș da-a

S-aflu care

-s numere

Câștigătoare...

...

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Aurici, Dan&Ema, Lale, Mioritik, mishu, mprofeanu, tata123 🔱, Utube
Alte impresii din această RUBRICĂLa pas prin zona Lepșa:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.09074878692627 sec
    ecranul dvs: 1 x 1