Nu mai fusesem in Sunny Beach de vreo 4 ani, asa ca am profitat de faptul ca prietenii mei din Bucuresti m-au vizitat pentru cateva zile si am dat fuguta la vecinii bulgari. Initial ma gandisem la Albena, dar cum nu sunt prea multe de facut acolo, am hotarat sa mergem putin mai departe, la Sunny Beach. Am luat netul la puricat si dupa o zi intreaga de cautari, fiind si in mijlocul sezonului am gasit pe airbnb un apartament la Kaya.
De cate ori mai fusesem in statiune, ma uitam cu interes la cladire, fiind in prima linie la mare si pe aleea principala, Flower street, dar neavand nici o firma, nu stiam cum se numeste. Am descoperit din aproape in aproape si numele aparthotelului si am luat legatura cu proprietarul direct pe siteul mai sus numit. Pentru 3 nopti am platit 868 lei, 2 familii.
Apartamentul este foarte mare, un living cu chicineta dotata cu tot ce vrei, canapea extensibila, un balansoar, demifotolii, masuta, tv si wc de serviciu cu dus, balcon cu mobilier. Dormitorul, foarte mare cu pat dublu, o alta canapeluta extensibila, tv si baia principala, cu cada. Si la dormitor aveam balcon mai mare decat cel de la living, la fel cu o masuta si scaune. Aer conditionat in ambele camere, wifi.
Apartamentul este situat la etajul 4 si are vedere laterala la mare si frontala la Flower street. Seara cand incepea nebunia, era vacarmul destul de mare, dar pe noi nu ne-a deranjat, chiar ne placea sa stam sa vedem tineretul cum se distreaza si sa ascultam muzica de la terasele de vis-a vis.
Jos la parter e un supermarket mare de unde te puteai aproviziona cu tot ce doreai, asta daca mai ramanea loc dupa ce mancai pe la terasele din jur.
Ideal pentru 2 familii sau familie numeroasa, apartamentul este f mare 70 mp, lenjeria impecabiala, foarte curat, aveam si cameriste care veneau zilnic sa faca menajul.
Noi ne-am simtit excelent, chiar daca e foarte galagioasa zona, distractia tine pana spre dimineata, dar pe noi nu ne-a deranjat, cum am mai spus, ma gandesc doar la cei cu copii si chiar nu am vazut familii cu copii in cladire... Dar recomand celor petrecareti!
Din pacate nu am avut timp sa fac fotografii,dar apartamentul este exact ca pe site,ori pe Kaya Apartments ori pe airbnb,cel cu 224 lei 71 mp right next to the beach ,apare primul si daca dati click pe el apare la proprietar Ludmila...
Trimis de ct64cas in 20.07.17 22:42:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ct64cas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ct64cas: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Mutat în rubrica "Kaya Apartments, SUNNY BEACH [Slanchev Briag]" (nou-creată pe sait)
@webmaster26: Da e ok!