Prima oară în Turcia
Emoțiile au fost mari. Ora de plecare 7 din aeroportul Otopeni, am ajuns la hotel la ora 12.
Un dicționar roman -turc mă ajutat sa fim cazati repede, am avut o camera dubla și una single, la etajul doi cu vedere la mare.
Camera mica, curata, baie la fel. Curățenie, schimbat prosoapele zilnic, lenjeria de pat de 2 ori pe sejur. Minibar aprovizionat zilnic cu apa și suc.
Masa se servea în restaurantul hotelului :
- Mic dejun mezeluri, brânzeturi, cereale, produse de patiserie, fructe, clătite, oua și altele. Prânzul un fel de supa, mâncare gătită, peste fript, chiftele de oaie (eu nu mănânc carne de oaie și am înghițit una fărăsa vreau) legume la grătar, prăjituri de toate felurile, fructe câteva feluri.
- Cina era mult mai bogata în oferta, multe salate, grata, intr-o seara a fost un berbec la proțap. De la ora 12 aduceau diverse gustări la terasa de la plaje. Mâncare a fost destula, foarte diversificată, foarte bine gătită. Prăjiturile foarte bune, este greu sa ai diabet și numai sa guști puțin.
Băuturi au fost OK, nu suntem mari consumatori.
Amfiteatrul se găsea lângă terasa de la plaje, au fost spectacole cu animatorii hotelului si cu trupe de dansatori, de gimmastica. Echipa de animație nota 10. Căutau sa ne facă sa ne simțim bine.
Plaja mare cu multe șezlonguri numai ca intrarea în mare e mai dificila. Soțul meu știe sa înoate bine, eu mai puțin. Marea a fost agitata și se putea intra numai într-un singur loc.
Am avut seara turceasca destul de reușită și un spectacol cu prezentarea patronului care este turc și a personalului hotelului.
În apropiere se găsesc multe magazine dar trebuie sa negociați la sânge.
Suprafață hotelului este foarte frumos amenajată, hotelul are 2 piscine una cu tobogane. Personalul este foarte amabil.
Am avut un concediu foarte bun.
Trimis de nitul in 02.09.15 19:58:40
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nitul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.58966800 N, 31.85967000 E - neconfirmate încă
@nitul - Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=5323
===
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației noastre de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
@webmaster70: Fotografii o sa pun altădată, la coordonatele acestei destinații nu mă pricep
@webmasterX: Trebuia să le scriu mai de mult, nu sunt foarte priceputa la așa ceva. M-am supărat pe ușerul care a notat Majesty Mirage Park așa de slab și nu merită.
@nitul: Felicitari pentru frumoasa vacanta petrecuta la prima vizita in Turcia, o tara mare si interesanta. Chestia cu negociatul nu imi iese nici mie, se vede treaba ca e fie genetica fie cere oarecare antrenament. Ne mai straduim datile viitoare.
@calatorul: Mulțumesc de vizită, a fost prima noastră întâlnire cu Turcia. Referitor la negocierea prețul unui produs pe care îl dorești se procedează cam așa:vânzătorul Îți spune un preț tu dai jumătate din el și tot așa până obții ce vrei. Mătușa mea este as la negocieri, mie nu prea îmi iese. Vacanțe frumoase!
@nitul: Si eu multumesc de raspuns, am vazut cum se produce negocierea si ma pregatisem teoretic dar nu prea am reusit decat cand nu voiam sa cumpar ce imi oferea tipul. Si atunci am obtinut obiectul la mai putin de jumatate din pretul initial, asa ca l/am cumparat, sa marchez si eu o victorie pe bani putini. Cred ca iti trebuie si talent si experienta ca sa le poti face fata.
- Jun.2009 Sejur la Royal Vikingen — scris în 09.08.13 de Calin Balan din BAIA MARE - RECOMANDĂ