Tinand cont ca sunt destul de pretențioasă când vine vorba de concediu, acord 9 din 10 puncte acestui hotel.
Pe scurt, voi puncta despre fiecare aspect in parte.
Recepția este serviabila si profi.
Mancarea este excelenta, exista de asemenea, pe langa restaurantul mare, si 3 restaurante a la carte unde se poate manca, cu rezervare, cina si fara rezervare, pranzul. In 7 nopti au fost cateva seri cu specific divers in restaurantul mare... Fructe de mare, specific asiatic...
Pentru cei mici garantez eu cu mâncarea si recomand sa ii duceti la pranz la cel italian, au o supa bună!
Recomand de asemenea si mini disco, macar de 3 ori pe tot sejurul.
Zona de joaca de interior nu m-a dat pe spate cum nici cea de exterior nu are decat un topogan.
Piscina unde este galeata este insa excelenta. Piscina pentru bebelusi este insa cam murdara datorita randunelelor despre care voi scrie mai jos.
Centrul este aproape, se ajunge si pe jos in 15 minute.
Plaja relativ curata, intrare lina, nisip fin, mare curata, cateva alge.
Seara erau programe de muzica dar noi, cu un copil mic, adormeam cand ele incepeau.
Camerele sunt mari, curate.
Singura problema sunt randunelele. Specie protejata, au cuiburi in toate balcoanele. Ah ce dragut ati spune! Mnoh... mie mi-au stricat un pic sejurul. Vrei sa iesi pe balcon sa admiri marea? Trebuie sa calci in kk de pasare non stop. Non stop. Am luat mop de la receptie si toata vacanta am dat cu mopul in balcon. Degeaba evident! Acesta e marele minus, un balcon plin de kk pe care il duci si in camera pe mocheta.
Daca nu ar fi asta, ar fi un hotel de nota 10!
Trimis de AlexandraT in 27.12.19 00:23:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AlexandraT); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 35&ridAnt=98153
@AlexandraT: Cam la toate hotelurile sunt cuiburi de randunele, ca de, sunt si ele fiinte si le trebuie si lor o casuta pt puisori. Ca din cauza (si nu datorita!!!) " resturilor alimentare" produse de micile vietati ai avut probleme, bine ca ai gasit rezolvarea si nu ai avut alte necazuri din cauza neospitalitatii bulgaresti.
Hotelurile patronate de bulgari sunt renumite pt lipsa ospitalitatii (cele din C-tin si Elena), pe cand cele din Obzor...
- Aug.2024 August 2024 - HVD Club Hotel Miramar — scris în 28.08.24 de iza010 din ILFOV - RECOMANDĂ
- Jun.2024 O vacanta reusita — scris în 30.07.24 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Alegerile informate chiar aduc vacanțe reușite — scris în 31.08.22 de Green🦋 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 O vacanta cu peripetii datorita slabei informari din partea hotelului — scris în 21.08.22 de Madri din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O super vacanta pe cinste, binemeritata. — scris în 05.08.22 de ux126459 din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel bun. — scris în 04.08.22 de Ana15* din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O vacanta perfecta!! — scris în 31.07.22 de Roxana Alyssa din GILăU [CJ] - RECOMANDĂ