Dupa o experienta ok in Bulgaria, acum aproximativ 8 ani, ne-am luat inima in dinti si am ales ca destinatia noastra de Paste sa fie Club Miramar care, am inteles, din spusele celor de la agentia de unde am luat biletele, ca ar fi in top 5 hoteluri de pe litoralul bulgaresc. Nu regret deloc alegerea facuta.
Dupa un drum de 4 ore si ceva am ajuns la destinatie in jur de 11:30. Ne-a intampinat o mare de oameni, care, ca si noi, doreau sa se cazeze cat mai repede. Am primit cele doua camere rapid si am pornit catre ele sa ne ducem bagajele.
Hotelul nu este foarte mare, este format din mai multe corpuri si inconjurat de o gradina frumoasa si de piscine. Ajunsi in camere, am fost placut impresionati de acestea. Sunt mari, confortabile si extrem de curate, in fiecare zi dupa efectuarea curateniei mirosea a dezinfectant. De altfel, tot resortul este foarte bine ingrijit si curat. In acest hotel am avut cele mai bune perne pe care le-am intalnit in cazarile noastre prin diverse alte parti.
Mancarea a fost foarte buna, mai mult decat suficienta. Am avut la masa de Paste toate mancarurile specifice acestei sarbatori. Angajatii au fost tot timpul cu zambetul pe buze, gata sa fie de ajutor si sa ne faca cat mai placuta sederea.
In afara de faptul ca nu am putut face baie in mare sau piscine, ne-am bucurat de spa si piscina interioara a hotelului.
A fost un sejur placut, odihnitor, care m-a facut sa reflectez, din nou, la faptul ca mi-ar fi placut ca si pe cealalta parte a litoralului Marii Negre, respectiv pe cea romaneasca, sa fie asemenea resorturi.
PS: Este pentru prima oara cand acord nota maxima unui hotel si asta ar trebui sa spuna tot despre acesta!
Trimis de laurak in 23.06.19 10:18:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Riu Helios Paradise
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurak); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna ziua. Am citit intr-o parere de pe AFA ca ar fi o problema cu plaja in sensul ca ar fi fost concesionata si nu mai apartine acestui hotel. La momentul cand ati fost dumneavoastra plaja era amenajata ok?
Multumesc!
@LauraS87: Plaja era amenajata si avea si sezlonguri, chiar daca nu se facea baie inca. Parerea mea este ca apartine hotelului.
@laurak: Bună ziua. Ați fost cazați la club miramar, as vrea sa știu dacă Miramar delux era aproape de Club Miramar?? Este acces de la unul la celalalt, știți cumva?
Mulțumesc
@laurak: deci, doar cazarea este diferita, în rest facilitățile sunt aceleași pt ambele, ma gândeam sa nu fie distanta între ele???
Mulțumesc frumos.
@terybery: Hotelul din Obzor se numeste HVD Clubhotel Miramar, este unul singur format din mai multe corpuri, cu acelasi concept, unele agentii il numesc Club Miramar sau Hotel Miramar, de aici confuzia.
Vezi mai multe informatii pe: miramar-bg.com
@laurak:
”Hotelul din Obzor se numeste HVD Clubhotel Miramar, este unul singur format din mai multe corpuri, cu acelasi concept, unele agentii il numesc Club Miramar sau Hotel Miramar, de aici confuzia.
Nu este nicio confuzie aici.
Este vorba de două hoteluri DIFERITE! : cel vechi, HVD Miramar la care am stat amândouă de Paşti şi cel nou nouţ, Miramar Deluxe, care era încă în construcţie la sfârşit de aprilie 2019.
@terybery:
”Ați fost cazați la club miramar, as vrea sa știu dacă Miramar delux era aproape de Club Miramar?? Este acces de la unul la celalalt, știți cumva?
Hai că încerc să te lămuresc eu.
Noul hotel Miramar Deluxe este practic gard în gard cu HVD Club Miramar. Sunt două hoteluri diferite, însă făcând parte din acelaşi lanţ.
De Paşti se lucra de zor la Miramar Deluxe, care va avea o clădire principală, aflată atunci într-un stadiu destul de avansat al construcţiei, şi multe vilişoare care este puţin probabil să fie finalizate anul acesta.
Cele două hoteluri au concepte asemănătoare şi este posibil să folosească în comun şi unele facilităţi. Turiştii cazaţi la Deluxe vor avea mai mult ca sigur acces la Club Miramar, dar nu ştiu dacă este valabil şi invers.
În aprilie placau cu gresie aleea care făcea legătura între cele două hoteluri prin spatele corpului din dreapta cum priveşti spre mare. În rest erau numai garduri şi organizare de şantier.
Te felicit dacă ai ales Miramar Deluxe. Te vei bucura de o cazare de nota 20, în poze totul arată fantastic.
Buna ziua, da era deschisa.
a ok. ca am citit pe booking si scrie ca e inchisa din noiembrie pana la 01. mai. Multumesc!
Noi am fost in perioada Pastelui si piscina interioara a fost deschisa. Cele exterioare erau inchise.
@mateiionut:
Una dintre fotografiile atasate de mine acestui review este cu piscina, care era deschisa.
- Aug.2024 August 2024 - HVD Club Hotel Miramar — scris în 28.08.24 de iza010 din ILFOV - RECOMANDĂ
- Jun.2024 O vacanta reusita — scris în 30.07.24 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Alegerile informate chiar aduc vacanțe reușite — scris în 31.08.22 de Green🦋 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 O vacanta cu peripetii datorita slabei informari din partea hotelului — scris în 21.08.22 de Madri din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O super vacanta pe cinste, binemeritata. — scris în 05.08.22 de ux126459 din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel bun. — scris în 04.08.22 de Ana15* din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O vacanta perfecta!! — scris în 31.07.22 de Roxana Alyssa din GILăU [CJ] - RECOMANDĂ