Am ajuns anul acesta din nou dupa o pauza de 10 ani pe litoralul romanesc, unde am ales statiunea mea de suflet Saturn si hotelul Hora. Am mai fost in Saturn la Hora, Cupidon, Sirena, Aida. Si am facut o alegere buna si anul acesta ajungand la Hora.
Am ajuns pe data de 01.08.2015 si am avut cazare pana in data de 09.08.2015. Am primit camerele 1108 si 1109 la etajul 11.
Hotelul are 13 etaje destinate cazarii si tratamentului balnear. Pe noi nu ne-a interesat tratamentul asa ca nu putem sa va spun foarte multe.
Camerele noastre erau foarte curate si moderne, cu mocheta noua pe jos si mobilier nou. La fel era si cabina de dus si acesoriile din dotarea baiei.
Piscina a fost motivul principal pentru care am ales acest hotel, este foarte mare, curata, pazita si are un bar de zi bine aprovizionat si preturi acesibile.
Micul dejun e tip bufet suedez dar foarte slabut calitativ si cantitativ. Ce am apreciat erau ca mezelurile erau proaspete. Bineinteles ca erau si oua ochiuri, papara si oua fierte, dovlecel pane prejit, cascaval bucatele, branza, lapte, ceai, cafea slabuta, unt si un gem de caise.
Minusul acestei locatii sunt lifturile. Desi sunt 3 ele nu fac fata sa transporte fluxul de turisti si beneficiari care trebuie sa vina pentru tratamentul balnear. Am prins intr-o zi un lift dupa aproximativ 25 minute.
Personalul de la receptie (Dana) cu care am avut de a face a fost foarte foarte in regula.
Pentru celelalte mese am ales sa mancam prin statiune. Mi-a placut pestele ciorbele si micii. Deliciosi pregatiti de Terasa Galbena. Acolo am mancat cel mai des. Terasa lor e situata chiar pe plaja si ai o panorama excelenta asupra marii.
Recomand acest hotel si vom reveni cand vom putea din nou la el. Vacante reusite sa aveti!
Trimis de ATRETES in 30.08.15 18:38:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: Hora - Saturn Aida - Saturn Cupidon - Saturn Sirena - Saturn Alpin -Brasov deja-Vu - Cluj
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ATRETES); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=852
= = =
”Am mai fost in Saturn la Hora, Cupidon, Sirena, Aida.
ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)]
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
- Jul.2022 Hotel Hora, ok pentru maxim 3 nopti — scris în 05.08.22 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanta ratată — scris în 31.07.22 de valimasi din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2022 Cea mai nereusita vacanta — scris în 28.07.22 de lianacioban din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta bunicica — scris în 20.06.22 de ux125457 din CâMPIA TURZII [CJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Putea fi mai bine — scris în 10.08.21 de Dialex din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2021 Fugiti de acest hotel! — scris în 31.08.21 de Comanmihai din IAșI
- Jul.2021 O vacanta buna, daca nu ai pretentii sau asteptari — scris în 18.07.21 de Lucnea din BUCURESTI - RECOMANDĂ