ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.08.2015
încărcat de pe telefon!
TIMP MEDIU CITIRE: 1 MINUT
Nu recomand
TIPĂREȘTE
Mancare proasta, repetitiva, nu exista apa potabila decat la bar unde barmanii mai au un pic si te scuipa, se fac ca nici nu te vad cand le ceri ceva,
aerul conditionat din camere inexistent erau 30 de grade in camere.
Mizeria este la ea acasa in acest hotel. Curatenia in camere este fictiva, la baie nici nu se ating cameristele de cv cat stai in cele 6-7 zile.
la piscina cred ca nu se curata cu lunile mizeria.
Este jale intr. un cuvant!
Daca te plangi de ceva la receptie ti se spune ca aceastea sunt condițiile si gata.
## end review sc
Trimis de iany in 08.08.15 13:34:05
Trimis de iany in 08.08.15 13:34:05
Validat / Publicat: 08.08.15 14:26:15
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Riu, grifid bolero.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iany); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă, format SLIDE)
P01 Sa vad cine poate dormi la aceasta temperatura.
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=5706
Alte impresii din această RUBRICĂ – Prestige Hotel and Aquapark (ex Golden Yavor) :
- Jun.2022 NU as mai reveni niciodata — scris în 04.07.22 de ux125735 din PIATRA [MM] - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta sub orice critica la Hotel Prestige Aquapark in Nisipurile de Aur — scris în 04.08.21 de Iasmi din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2021 Vacanta cu dezamagiri — scris în 25.06.21 de tataye din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2020 Prestige Hotel and Aquapark — nu am vrut aici, dar totusi am ajuns. Mai merg? Nu cred! — scris în 02.09.20 de NELUTU D-tru din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2020 Nisipurile cu „noroace” — scris în 12.08.20 de zapacitu din VALCEA - nu recomandă
- Aug.2018 Slab, in niciun caz 4 stele — scris în 31.05.19 de anamaria86 din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2018 Dezastru — scris în 01.09.18 de Emilya din GALAţI - nu recomandă
INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie
- Solicită o ofertă personalizată