am revenit la germisara pentru a treia oara dorindu ne odihna relaxare si tratament inainte sa ne rezervam sejurul am incercat sa gasim ceva similar in alta localitate nu pt ca nu ne ar fi placut la germisara dar am fi vrut sa vizitam si alte zone din tara din pacate nu am gasit nimic similar ori era mult mai scump ori conditiile lasau de dorit
la germisara am intalnit la fel ca si in anii trecuti personal amabil de la receptie si pana la cei de la curatenie la restaurant servirea foarte buna iar mancarea suficienta si mai bine gatita ca in anii trecuti
serviciile din zona de wellnes spa extraordinare doamnele de la baza de tratament niste dragute sefii lor ar trebui sa aprecieze asa oamenii
tin sa multumesc celor de la masaj extraordinar personal vali tania dana lucian angela la la fel de ospitalieri de seriosi si muncitori vom reveni pt serviciile de calitate oferite de acesti oameni pt ca omul sfinteste locul
ce mi as fi dorit ar fi un pic mai multa curatenie in camere in rest am mai spus raport calitate pret mai mult decat excelent vom reveni cu placere
Trimis de vio 68 in 08.06.14 22:04:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GEOAGIU / GEOAGIU-BĂI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vio 68); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2023 Germisara concediu fabulos — scris în 10.11.23 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Tratament si relaxare la Germisara — scris în 04.10.23 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Mar.2023 Play safe - Germisara - Geoagiu Bai — scris în 21.03.23 de buruceagga din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Hotel Germisara 4* — scris în 13.10.22 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Sejur reconfortant — scris în 24.07.22 de ux126180 din FOCşANI - RECOMANDĂ
- May.2022 Nu recomand! Pret excesiv de mare, servicii mai mult decat modeste, personal neinstruit, lipsit de respect — scris în 01.06.22 de ux125114 din FAGARAS - nu recomandă
- Mar.2022 O păcăleală comunistă la preț de 4 stele — scris în 11.03.22 de Mihail Edward* din BUCUREșTI - nu recomandă