Dorna Hotel3 / MENIU
Placut impresionata de oferta acestui hotel
Am plecat cu inima stransa catre acest hotel, speriata de ecourile litoralului romanesc cu hoteluri cu all inclusive... Dar... a fost una dintre cele mai reușite vacante...
Hotelul are camere micute (noi am avut cam. dubla), dar curate si mereu ingrijite... am mers cu 2 copii drept pentru care am avut pe langa patul matrimonial si o canapea extensibila... camera are aer conditionat, minibar, LCD, ... iar lenjeria de pat si prosoapele se schimba zilnic...
iar daca esti cu copiii... chiar e o alegere inspirata... eu nu am stiut de ei... ieseam la piscina, iar ei la spatiul de joaca... ba clovni, ba pictura pe fața, ba concursuri... oricum ii tinea ocupați... iar seara program artistic... dans, muzica live...
In plus hotelul are plaja proprie si la AI ai si sezlonguri...
Iar masa e diversificată si ok...
Il recomand cu toata inima, in special familiilor cu copii.
Trimis de shihana in 15.08.15 18:46:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (shihana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25444400 N, 28.61972200 E - CONFIRMATE
@shihana: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
- Aug.2022 Dezamăgită de noua Dorna — scris în 05.08.22 de Diana 17 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 O vacanta superba — scris în 16.07.21 de Criss70 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2021 La Dorna am dezvirginat all inclusivul romanesc — scris în 24.06.21 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta superba — scris în 15.11.20 de ux117955 din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Mediocru — scris în 28.06.20 de Criss70 din BAIA MARE - nu recomandă
- Aug.2019 E ok, dar e mediocru si destul de scump — scris în 10.09.19 de comisarul din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Dorna — mediu spre slab — scris în 22.08.19 de Scirocco din ORADEA - nu recomandă