In general s-au spus cam toate despre Tsilivi eu mai completez doar.
As recomanda turul insulei dar pe cont propriu cu masina personala sau inchiriata (30-35euro/24 ore).
Se pot vizita toate statiunile importante ale insulei, toate plajele frumoase inclusiv zona rurala unde gasesti diverse lucruri handmade. Tot asa descoperi si plaja Navajo si ai timp sa te bucuri de splendoarea ei vazuta de sus.
Recomand si croaziera in jurul insulei de unde se pot admira Pesterile albastre si plaja Navajo (unde se stationeaza cam o ora si jumatate ca sa te bucuri de splendoarea nisipului alb calcaros si de apele de cristal).
Recomand sa se ia croaziera de la unul din reprezentantii locali ce ofera astfel de croaziere mai ales ca se poate negocia pretul (eu am negociat 36 euro 2 persoane desi ei incepeau de la 30 euro de persoana).
Din pacate in august nu am vazut celebrele broaste testoase caretta-caretta (depusesera deja ouale iar cuiburile erau protejate cu cosuri de lemn). Nici macar delfini nu am vazut mai ales ca sotiei ii plac enorm de mult.
Recomand statiunea Tsilivi deoarece este linistita, are plaja lunga cu nisip fin si poti gasi destule ocazii de distractie.
Nu recomand obiectele ieftine gen parfum de marca la... 3 euro, curea de"piele" de marca la 5 euro, etc.
In Tsilivi, recomand vilele Trianon, aflate intr-o oaza de verdeata, are studiori cu chicineta si apartamente. Sunt toate dotate cu AC (inclus in pret). Camerle sunt curate, lenjeria se schimba cam la 3-4 zile, la chicineta ai tot ce-ti trebuie ca vesela sa poti gati ceva. Singura mica nemultumire era baia, la chiuveta se cam infunda teava de scurgere iar dusul era asa ceva cam... de 2 stele. Pentru cine nu este pretentios e locul perfect. E curata si linistita locatia.
Trimis de tony67ro in 12.05.11 12:44:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tony67ro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
fiind review plasat la o rubrica de calatorie si avand in vedere ca nu ne-ai spus prea multe despre unitatea de cazare, am anulat notele date la aceste capitole.
- Sep.2016 Jurnal de calatorie - Zakynthos, Tsilivi 2016 — scris în 17.09.16 de CarmenTina din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Tsilivi ne-a mers la suflet — scris în 10.09.15 de mulinita din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Tsilivi - o statiune pentru toate gusturile — scris în 30.06.11 de Cris din BRAșOV - RECOMANDĂ