Algarve - un vis devenit real
Am ales aceasta statiune din sudul Portugaliei doar pentru relaxare, am venit aici doar pentru plaja, asa ca am luat la rand toate plajele din apropiere, iar in cele din urma noi am optat doar pentru plaja Falesia unde ne-am simtit foarte bine, plaja era lata cu nisip fin iar, oceanul avea culoare turcoaz-verzui.
Plaja Falesia este linistita, plina de familii cu copii, din cauza mareei, dupa pranz apele oceanului invadeaza plajele, mare atentie unde asezati prosapele pentru plaja :)
Algarve are cam 200km de coasta, plajele sunt pentru toate gusturile, veti gasi plaje stancoase, plaje cu nisip fin, plaje salbatice
Algrave este un vis de al meu mai vechi devenit realitate implinit de catre sotul meu, asa ca merita sa faceti un pic de efort pentru un concediu reusit :)
Trimis de lucris in 23.09.15 23:06:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PORTUGALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lucris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ziua buna... Plaja Falesia este in Albufeira, acolo ati fost cazata? Am vazut ca in zona Algarve sunt patru statiuni, Albufeira, Portimao, Praia da Rocha si Vilamoura (de lux)... Vreau sa merg in zona Algarve, dar nu stiu in care din primele 3 statiuni sa aleg hotelul, Vilamoura este de lux si prea scumpa... Recomandati Albufeira. ? Vreau sa merg tot pentru plaja, eventual snorkeling...
@Bucharest1972: buna ziua! Plaja falesia este cam la mijloc intre albuferia si quarteira.
Vilamoura este intradevar o statiune de lux, dar asta nu inseamna ca totul este foarte scump, noi am fost cazati la hotel in regim de apartament, am stat foarte bine, plaja era cam la 1 km de mers pe jos, 3 km cu masina... Preturile la restaurant in vilamoura sunt mai ridicate inspre hotelurile de lux, dar am mancat destul de ieftin im 2 pers+desert 40€ alegand de pe tripadvisor!
Am avut timp sa ajungem cam in toate statiunile mai renumite, plajele te uimesc, dar sunt foarte aglomerate plus ca nu poti intra in apa din cauza bolovanilor, risti sa te ranesti (praia marina, praia da roca...)
noi vom reveni in algarve si cu siguranta tot in vilamoura, plaja falesia!
Pentru orice nelamurire va astept cu intrebari!
- Aug.2019 Algarve - soare, mare, plajă și incă ceva in plus — scris în 07.04.20 de Mika din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Algarve — plaje superbe, apa oceanului rece — scris în 17.08.19 de popmarius101 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 7. Salema - Lagos – Olhao – Faro si retur, periplu succint — scris în 20.07.18 de Bujie din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 6. Salema, hotel Residencial – Algarve — scris în 17.07.18 de Bujie din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 5. Ziua cea mai lunga:Lisabona – Sines – Zambujeira do Mar – Sagres - Cabo de Sao Vicente (O fim do Mundo) — scris în 15.07.18 de Bujie din PITESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Algarve - la capatul Europei — scris în 11.12.17 de madfalcon81 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Descoperind Algarve: Până la Cabo de São Vicente și-napoi — scris în 08.11.16 de alinaro din VALLADOLID - RECOMANDĂ