O vacanţă de vis
Am ajuns in Lido di Gesolo in dimineta zilei de 3 iulie 2017 cu speranta unei vacante reusite.
Am ales acest hotel dupa ce am citit cateva impresii ale altor turisti am avut norocul ca lucurile frumose citite sa fie si adevarate.
Hotelu si staful sunt minunati, este o atmosfrera linistita si frumoasa si totul straluceste de curatenie.
Restaurantul este asul din maneca al acestui hotel.
Mancarea este ffff buna si proaspata, diversificata iar chefBubba creeaza adevarate opere de arta in farfurii.
Ne vom rreintorce cu drag in acest hotel.
Trimis de Amy01 in 15.07.17 16:33:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA. A mai fost în/la: Tot Lido di Gesolo, Venetia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Amy01); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Amy01: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 65&ridAnt=79218
Imi puteti spune ce variante de transport am din aeroport (Treviso, Marco Polo) in Lido de Jesolo, si costurile pt transport. Multumesc
@romiromi: Buna dimineta, noi am aterizat pe aeroportulMarco POLO si chiar la iesire erau statii ptr ATVO care ajungeau direct la LIDO DI GESOLO. De acolo se cumparau si biletele care costau foarte f putin in jur de 5.30 euro. Cu siguranta si la TREVISO sunt statii ATVO.
- Jul.2015 Un sejur relaxant — scris în 17.08.15 de ema62 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Laguna sau Marea? Asta este întrebarea! — scris în 06.09.14 de mauricius* din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Croce di Malta 2012 — scris în 23.08.12 de gabibert din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Croce di Malta — scris în 10.08.11 de lidia cris din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2007 Clientul nostru, il nostro amico — scris în 07.06.11 de mauricius* din TIMISOARA - RECOMANDĂ