Minunata Delta Dunarii...
Am fost ceva timp in urma in Delta Dunarii la Murighiol. Drumul pana acolo a fost minunat. Am trecut Dunarea cu bacul pe la Galati, am mai oprit pe drum deoarece peisajul este minunat. La Tulcea ne-am plimbat putin prin oras, am mai facut niste cumparaturi apoi la iesirea din oras, spre Murighiol sotul meu a facut aprovizionarea cu tot felul de chestii scarboase pentru pescuit (sunt niste magazine speciale cu asa ceva).
La Murighiol ne-am cazat pe un vaporas, se numeste Energia (este al unui prieten de-al nostru). Nu este lux dar poti dormi civilizat intr-o cabina, pat matrimonial, chiuveta iar grupurile sociale si dusul sunt comune. Avand in vedere ca eram doar noi putem spune ca nu ne-a deranjat lucrul asta. Nu mai tin minte cat ne-a costat cazarea, oricum a fot foarte ieftin fata de preturile din delta.
Au in dotare si 2 salupe rapide cu care ne-am plimbat pe canale... este mirific... atata liniste (cand oprea motorul) si atata frumusete la un loc... Parca ma simteam vinovata ca deranjez vietatile, ca mergem pe langa nuferi...
Baietii s-au tot chinuit cu prinsul de peste, nu au reusit mare lucru dar s-a prins bine tare la portofel la o cherhana din apropiere.
Ca de obicei am fost imopreuna cu baiatul nostru si prietena lui. Bucuria noastra cea mai mare este ca le place compania noastra.
La vaporas s-a mancat tare bine, tot felul de preparate din peste.
Vaporasul este deschis non stop, iar iarna este folosit pentru cazarea vanatorilor.
Asa ca... nu ratati ocazia de a merge in delta, este un loc minunat.
Trimis de doricuta in 14.12.12 14:18:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CROAZIERE în #DELTĂ. A mai fost în/la: MULTE LOCURI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doricuta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Unele poze sunt cu vegetație, altele nu; sunt din două sejururi diferite?
Cred că ar fi bine de cunoscut costul oficial al sejurului cu vaporașul, pentru alți doritori.
@AK-AR de RUMÂN: d
DA, POZELE SUNT DIN DOUA SEJURURI DIFERITE.
o SA-L INTREB DE COSTURI PE SOTUL MEU DEOARECE EL MERGE MAI DES LA MURIGHIOL.
@doricuta: te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi!!!
Vezi, de exemplu, aici
Mi-au plăcut pozele, cu adevărat spun mai mult de o mie de cuvinte, m-am gândit că doar privindu-le şi ascultând muzica postată, vom avea o poveste despre Delta Dunării!
Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.
Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)
@webmaster13: multumesc, este ca o rasplata deoarece am postat cu mare drag pentru voi...
@AK-AR de RUMÂN: 125 pe zi - include masa si cazarea
200 pe zi cu masa, cazare, pescuit cu barca cu motor ori plimbare pe canale si ghioluri
tuica gratuit
@doricuta:
Mulțumesc, e tentant. Dacă va fi cazul, pot cere detalii?
@AK-AR de RUMÂN: cu mare placere
adresa mea de mail este ro*****@yahoo.com
- Sep.2011 De neuitat.... — scris în 17.02.13 de filotegheorghe din SUCEAVA - RECOMANDĂ