La schi si Spa
Am facut rezervare prin telefon, a fost plin dar am avut noroc si am prins o camera in cabana de vanatori in cadrul complexului.
Partia de schii bine intretinuta. personalul a fost dragut si atent zapada a fost asigurata cu tunuri de zapada dar era buna de schiat.
Dupa programul de schii am incercat si partea de wellnes care era foarte bun, temperatura optima a apei si a aerului era buna.
Dupa wellnes an schiat seara care a fost foarte placut dupa care am consumat cina.
Eu as recomanda pentru oricine.
Noi sigur ca ne vom intoarce in orice perioada a anului.
Trimis de hanna2 in 10.01.16 22:29:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VLĂHIȚA-HOMOROD [HR].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (hanna2); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@hanna2: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Exista si alte pensiuni langa aceasta pensiune? Multumesc.
- Jan.2024 NU recomand!!! — scris în 23.01.24 de MIHAI77.* din TâRGOVIşTE - nu recomandă
- Jan.2021 Super mirobolantă vacanță de iarnă — scris în 04.02.21 de Mirobo din IAşI - RECOMANDĂ
- Jan.2020 O experienta total neplacuta — scris în 02.02.20 de bogdanvn din BUZAU - nu recomandă
- Jun.2019 Nu recomand — scris în 17.06.19 de tatiana77 din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Oct.2018 Se poate si mai bine — scris în 29.10.18 de edith simon din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Aug.2015 O impresie — scris în 03.01.17 de Prin lume din SFâNTU GHEORGHE [CV] - nu recomandă
- Aug.2015 Dezamagite — scris în 20.11.15 de ccbg* din ALEXANDRIA - nu recomandă