Amintiri frumoase de la Club Vila Bran
Incep prin a va spune ca este asa cum am mai scris o destinatie perfecta pentru vacanta - mai ales cea de vara- datorita piscinelor, a parcului - care este foarte frumos.
Si cazarea a fost foarte buna- desi spatiul nu a fost mare, camera era curata, se schimbau destul de des prosoapele si se facea si curat- lucru mai rar in tara noastra.
Personalul este amabil, cu conditia de a respecta cu strictete regulile complexului care nu sunt putine, dar dupa parerea mea sunt foarte ok.
Si nu in ultimul rand trebuie amintit restaurantul, servirea si mancarea - excelenta.
Deci pe scurt - perfect. Am plecat de acolo cu bateriile incarcate si cu dorinta de a mai petrece si alte vacante minunate in acel loc. Vom reveni cu siguranta.
PS: este un loc pe care il recomand mai ales familiilor cu copii mici - cu siguranta nu se vor plictisi.
Trimis de Ionita Elena in 10.03.16 19:46:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ionita Elena); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.52195100 N, 25.37366700 E - CONFIRMATE
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Club Vila Bran, BRAN" (deja existentă pe sait)
= = =
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 79&ridAnt=67452
@valeria2012: sincer nu. mi mai amintesc, dar oricum destul. Preturile sunt destul de mari acolo si la cazare si la mancare, bautura- tot. Dar noua ne. a placut chiar si asa.
@webmaster69: din pacate nu am fotografii. Multumesc pentru intelegere.
- Aug.2024 Club Vila Bran de la superlativ în 2021 la execrabil în 2024 — scris în 05.08.24 de doru78 din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2024 Omul sfințeste locul — scris în 21.07.24 de sonobel_ms3 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2024 Experienta culinara deosebita la Restaurant Club Vila Bran — scris în 26.02.24 de Sabac din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Feb.2023 Un loc ce nu mai merita văzut — scris în 26.02.23 de ux128552 din RâMNICU VâLCEA
- Aug.2022 Dezamagitor la capitol servicii-mancare-cazare — scris în 20.08.22 de ux126835 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jul.2022 Dezamagire — scris în 30.07.22 de ux126322 din CRAIOVA - nu recomandă
- Apr.2022 Un loc fantastic pentru intreaga familie — scris în 25.04.22 de Bogdan-Mihai din PLOIEşTI - RECOMANDĂ