Am petrecut la acest hotel curat si linistit din Neptun 5 nopti intre 6 si 11 Septembrie 2013.
Pentru ca am vazut ca nu are niciun review pana acum pe Amfostacolo.ro, iata impresiile proaspete pe scurt:
Unul din cele mai bune hoteluri de 2 stele din Neptun, personal super-amabil si binevoitor, curatenie in camere care sunt mari si aproape complet renovate, baia complet renovata si apa fierbinte non-stop, televizor cu o suta de canale, mini-frigider care racea impecabil, balcon curat si mare cu gresie pe jos si doua scaune de plastic si o masuta - ideal de stat la o sueta seara cu o sticla de bere, localizare foarte buna aproape de Aleea La Steaguri si de restaurante si autoserviri, raport pret calitate imbatabil. Pe scurt- o destinatie agreabila si de avut in vedere pentru Neptun la preturi de bun-simt si calitate mai buna decat strict cele 2 stele afisate! Recomand cu drag.
Hotelul este situat la strada principala din Neptun, perpendicular pe aceasta, langa H Istria si biserica din Neptun si vizavi de Springtime-ul din Neptun, care - culmea - era inca deschis intre 6 si 11 Septembrie si unde am mancat preparate gustoase (ciorbe, gratare, spaghete, mancaruri gatite si multe altele) la preturi foarte bune. Mai recomand autoservirea Marsalla chiar in fata H Callatis - portii uriase si mancare foarte gustoasa. Am mai mancat deasemenea intr-o seara un bors de peste absolut fenomenal undeva spre Jupiter pe faleza dintre cele 2 statiuni - cred ca era la intrare in Jupiter nu mai stiu cum se numea locatia dar stiu ca a costat 6 lei si a fost incredibil...)))
Cat despre statiune, am ramas placut surprins sa vad atata lume in aceasta perioada - ma asteptam sa gasesc o statiune pustie si cand colo am gasit multa lume, trenulete, masinute, calesti trase de cai etc etc ca in mijlocul verii si aproape toate terasele/restaurantele/autoservirile deschise. Lacurile din Neptun erau superbe si pline de lebede care veneau la mal si iti ciuguleau din palma, plaja La Steaguri excelenta, apa curata si nu asa de rece cum ma asteptam - cel mai fin nisip si intrarea cea mai lina in apa este in stanga digului spre Olimp. Vederea de pe dig la apus este fabuloasa...
Una peste alta am revenit mult mai negru si mai gras cred cu 2-3 kg...))))
Trimis de chris79 in 15.09.13 10:28:57
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (chris79); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmaster: Da, pozitionarea este corecta. Este unul din hotelurile cele mai apropiate de plaja.
Multumesc si eu.
@chris79: Am stat 3 zile la acest hotel ín septembrie 2011 şi cum ai afirmat şi tu pt. cele 2stele afişate condiţiile sunt bune şi un plus pt. amabilitate personalului si atenţia acordata curateniei zilnice cu toate că era sfârşit de sezon.
În legatură cu Spring Time ce să zic, mă bucur că mâncarea a fost gustoasă (că sanatoasa în nici un caz) pt. ca eu nu sunt adeptul acestui tip de hrană, dar fiecare cu gusturile lui.
Felicitari pt. sejurul reusit!
@dinţosul:
”Am stat 3 zile la acest hotel ín septembrie 2011
inca esti in ''termen'' asa ca ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
@dinţosul: Restaurantul Springtime din Neptun NU seamana cu omologul sau din Bucuresti - nici eu nu ma omor dupa acest tip de mancare; in Neptun are o linie de autoservire cu mancare normala gatita (supe, ciorbe, spaghete, tocanite, tochituri, gratare de pui, de porc, peste, chiftele, carnaciori, garnituri de tot felul: orez, cartofi, varza calita, fasole iahnie etc etc). Deci nu prea seamana cu cel din Bucuresti - poate ca au o alta sectiune si cu mancare nesanatoasa, dar pe mine nu m-a interesat. Complexul este imens, cred ca are o capacitate de cateva sute de locuri.
@chris79: Mulţumesc pt. raspuns, habar n-am avut ca exista si alt tip de mâncare fata de linia obisnuita de comercializare stas a produselor. Pe viitor am sa intru de curiozitatete sa vad cu ochii mei despre ce este vorba. De principiu nu frecventez astfel de locatii dar acum chiar m-ai facut curios.
Mersi de sfat!
@dinţosul: Cu mare placere! Ti-l recomand cu drag - fiecare gaseste ceva pe gustul lui, iar preturile sunt foarte bune si mancarea foarte gustoasa- se simte mana unui bucatar priceput!
- Jul.2021 O surpriza cu adevarat placuta — scris în 10.08.21 de Cerasela S din GăEşTI [DB] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Neptun Hotel Calatis - 13 sept. 2019 — scris în 16.09.19 de dbstefaniu din BACăU - nu recomandă
- Jul.2019 Cazare pentru buzunare mici — scris în 09.07.19 de VioLor din GAROAFA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Callatis — scris în 28.08.18 de kime din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 2018 – Neptun – Hotel Callatis – Impecabil — scris în 26.08.18 de H0r4c3 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Din nou la Callatis dupa 5 ani — scris în 17.06.18 de chris79 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 2017 – Neptun – Hotel Callatis – Perfect — scris în 08.09.17 de H0r4c3 din TIMISOARA - RECOMANDĂ