Este un hotel foarte elegant situat chiar pe malul Dunarii in apropierea bacului. Cele 3 stele cu care este evaluat, pot fi considerate de fapt chiar 4.
Mobilierul este nou din lemn masiv, paturile mari cu saltele ortopedice foarte comode. Balconul este extrem de generos. Baia este foarte bine utilata avand cabina de dus, uscator de par, etc.
Cazare buna, personalul prietenos, wi-fi bun in camera, masa ok
Am stat doar o noapte dupa care am trecut Dunarea cu bacul catre statiunea Sunny Beach din Bulgaria
Trimis de dmidvichi in 31.07.13 17:34:13
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dmidvichi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dmidvichi:
”dupa care am trecut Dunarea cu bacul catre statiunea Sunny Beach din Bulgaria
, ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinaţii.
Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
- Jun.2017 Cazare pe malul Dunării — scris în 28.06.17 de ovy2k5 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 HOTEL BADEN - ne reintoarcem cu siguranta — scris în 22.10.14 de galcsb din MIERCUREA CIUC - RECOMANDĂ
- Nov.2011 Hotel Baden - 3 stele — scris în 02.12.11 de SirAndrei din BUCURESTI - RECOMANDĂ