Plusuri:
Piscina curata
Camera mare
Curatenie in camera
Pozitionarea hotelului in centru statiunii
Minusuri
Mancarea nu prea grozava, deserurile fara gust (de fapt doar foarte dulci)
Personalul lasa mult de dorit. Foarte aroganti!
La receptie este o cutie pentru tips. De ce?!?
Parcarea de doar 20 de locuri. Slabe sanse la doua hoteluri. Sfat, intre mall si terenurile de tenis e o parcare cu 10 leva. Cei de la hotel directioneaza lumea catre hotel Globus unde e 15 leva pe zi.
Locurile de la plaja sunt departe de mare si fara masute.
Locul de joaca e foarte mic. Mai mult cu numele.
Vederea la mare e o gluma.E vedere spre mare dar nu se vede decat un hotel care e in fata hotelului nostru.Asta in conditiile in care sintem cazati la etajul 5 din 6.
In comparatie cu Mercur Minerva din Mamaia e mai slab. Nu recomand!
Trimis de cristela in 15.08.17 16:03:14
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cristela:
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
===
”In comparatie cu Mercur Minerva din Mamaia e mai slab.
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă).
NB: linkul poate fi găsit şi în pagina 1 a saitului - „SCRIE REVIEW”
@webmaster45:
Ultimul turist care a postat tot de aici a scris. Chiar specifica ca e inca aici de la inceputul articolului. Impresiile mele nu au cum sa se schimbe pana la sfarsitul sejurului.
Legat de Mercur-Minerva nu vad ce relevanta mai are fiind in litigiu iar hotelul fiind preluat de alt patronat sub denumirea de Hotel Mediteranian sau ceva de genul. Contitiile de cazare s-au schimbat si acolo iar impresiile mele din ultimii doi ani de cand am fost acolo nu isi mai au rostul.
O zi buna!
@cristela:
”Mai rău ca la noi!
Posibil. O fi mai rău ca la noi, dar mai ieftin
”La receptie este o cutie pentru tips. De ce?!?
Cum de ce?
Pentru tips, doar scrie şi pe cutie
Dacă vei căuta cu atenţie, sigur vei mai găsi cel puţin un tip box prin restaurant sau la bar.
@nicole33: la noi am platit 2000 lei pentru aceiasi perioada anul trecut (doar ca biletele le luasem cu 10 luni inainte) si aici 2800
Am vazut ca sunt cutii de tips peste tot dar la receptie nu le vad rostul. De ce as da spaga receptionerei?!? La cat de acri sunt toti le-as da altceva
Cristela cred ca avem noi 2 o problemă (și familiile noastre) datorita faptului ca alți turiști chiar au apreciat hotelul și (al drq!) mâncarea
@bubu2001: Cand am fost in eforie la club Dunarea, am fost la sugestia unei colege si bune prietene care lauda clubul din toata inima. Acolo dezastru-dezastru. La noi aici e parfum fata de acolo. Si ea chiar nu era rau intentionata. Asta tine de fiecare om cum apreciaza confortul.
Probabil noi suntem prea rasfatati! )
- Aug.2022 Sincer? Merita fara retinere — scris în 07.09.22 de vbuti din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Bataie de joc la Hotel Astoria Sunny Beach — scris în 27.07.21 de danimlh din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Nu recomand — scris în 05.09.18 de Laurentiu L din REGHIN [MS] - nu recomandă
- Aug.2017 De Evitat — scris în 04.09.17 de marius_juby din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Aug.2017 Dezamagire maxima!!! — scris în 31.08.17 de danyhuma din PIATRA [BN] - nu recomandă
- Aug.2017 Dezastru — scris în 27.08.17 de Dragosi din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Cel mai oribil loc in care am fost vreodată — scris în 26.08.17 de Mot0 din PLOIEşTI - nu recomandă