Hotel Apollo - o experienta ok
Am plecat cu oarecare strangere de inima dupa ce am citit destule review-uri negative. Dupa o calatorie de 12 ore cu trenul,singura cu un copil de 9 ani, am ajuns la hotel in jurul orei 9 am. Check in-ul se face la ora 18, dar stiam ca au camera pt. bagaje, asa ca eram hotarata sa las bagajele si sa plec pe plaja.
Doamna de la receptie a fost extrem de draguta asa ca la ora 11 eram cazate. Am primit camera la parter,cu fata la piscina. Camera ok, curata. Baia foarte mica, un adult mai robust cu greu se poate desfasura la dus. Scurgerea la dus se infunda ,foarte greu se scurgea apa si vreau sa mentionez faptul ca nu veneam cu nisip pe picioare de la plaja. Balconul suficient de mare, o masa si 2 scaune, sfoara pentru rufe.
Este aer conditionat,dar telecomanda am primit-o doar pentru ca am cerut-o.
Curatenie in camera s-a facut zilnic,au fost schimbate asternuturile de 3 ori in timpul unei saptamani. Prosoapele nu le-am folosit asa ca nu stiu la cat timp se schimba.
Am preferat sa petrecem prima zi la piscina hotelului. Apa putin cam rece ,dar curata.
Am avut micul dejun inclus. Mancare ok,zilnic acelasi lucru,dar aveai de unde alege:omleta,oua fierte/ochiuri, crenvursti,carnaciori prajiti/bacon,salam,sunca,rosii,salata de vinete/zacusca,cereale,lapte, unt,ceai,cafea (jalnica) etc.
Am mancat la terasa de cateva ori pranzul/cina. Mancarea buna si foarte multa. Personalul de la terasa foarte amabil,pacat ca sunt prea putini si dureaza foarte mult pana iti ia comanda.
Mi s-a parut ciudata (dar nu deranjanta) politica lor de a lasa cheia la receptie ori de cate ori parasesti camera.
La plecare am putut lasa bagajele la receptie pana seara la ora la care am avut trenul.
Per total, o experienta placuta.
Trimis de Izuk in 28.07.17 20:18:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Litoral
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Izuk); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Izuk: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
- Aug.2024 O vacanță plăcută la Hotel Apollo - Eforie Nord! — scris în 13.08.24 de Magda lena din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 Dezamagitor, dar e loc si de mai bine — scris în 21.07.24 de trex65 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2020 O vacanta placuta — scris în 02.02.21 de romiractei din SIGHETU MARMATIEI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Foarte mulțumiți! — scris în 02.06.19 de Eliza80 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Groaznic! — scris în 26.08.18 de Symony din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Ne-am simtit bine aici — scris în 26.07.18 de Necunoscuta din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Foarte slab hotelul — scris în 24.07.18 de dutu76 din SUCEAVA - nu recomandă