In Thassos fara rezervare din tara
Buna ziua, anul acesta am ajuns pentru a doua oara in Grecia unde la fel nu am rezevat nimic din tara preferand sa caut la fata locului ceva pe gustul familiei mele. Am plecat hotarati sa ne cazam direct pe malul marii, motiv pentru care in final ne-am hotarat sa ramanem la Hotel Anna si cred ca a fost o decizie buna.
Sincer sa fiu nici acum nu stiu cate stele are hotelul ca nu am vazut afisat nicaieri chiar daca am intrat si pe site-ul lui, dar e mai degraba vila sau pensiune.
Hotelul e placut prin amplasarea sa chiar pe plaja, avand in pretul camerei inclus si seslongul, camerele sunt cam micute dar curate si mentinute asa pe tot parcursul perioadei de sedere. Proprietari sunt niste oameni deosebiti incercand sa se faca cat mai placuti si amabili. La plecare am primit cate o sticla de vin si tuica spundu-ne ca este productie proprie. Cred ca singurul minus ar fi lipsa unei curti sau al unui spatiu verde. Pentru negocieri fata proprietarilor vorbeste binisor limba engleza.
In mod normal pretul camerei in Grecia se negociaza dar dupa ce am auzit ca o camera cu 3 paturi camera care am ceruto noi costa 40 euro si camera dubla a pritenilor nostri cu care am venit 35 euro incluzind aerul conditionat am batut palma pentru 7 nopti. Preturile camerelor in Skala Potamia variau intre 40 si 60 euro in sistem self carering, dar pentru noi a fost mai complicat ca doream doua camere in aceiasi vila si nu prea gaseam, pentru cine cauta o singura camera nu cred ca ar fi vreo problema.
Sincer sa fiu daca as merge iar in Thassos as face rezervare din tara doar pentru Hotel Kamelia-Studio Semeli care e situat chiar pe plaja are gradina si o terasa frumoasa, aici eu am gasit doar o camera libera dar de la receptie foarte amabili au sunat la alte pensiuni situate pe plaja si au gasit doua camere, nu am mai ajuns sa le vedem gasind in drumul nostru Hotelul Anna.
Trimis de nik100 in 15.07.12 12:22:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nik100); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.71302700 N, 24.75795900 E - neconfirmate încă
Am adaugat pagina web sper ca despre acest hotel este vorba? hotel-anna-thassos.gr
Am adaugat si coordonatele gps rezultand urmatoarea locatie amfostacolo.ro/harta-grec ... -potamia__11909 , sper ce e corecta???
Mutat la rubrica "Anna Studios & Apartments [Skala Potamia]" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor
Cum era plaja din fata hotelului?
Eu am stat la Kamelia si plaja era cu pietre nu se putea intra in apa, cam deloc.
Plaja ingusta cam de trei randuri de sezlonguri, iar in apa pietre cam 3 metri dupa care numai nisp foarte fin.
Buna, am vrea si noi sa ne ducem in Thassos, nu avem rezervari, nu avem nimic. As vrea sa te intreb daca mai sti alt hotel /studio pe plaja, din ce ai vazut pe acolo
Precizez ca as vrea plaja sa fie mai lata, nu ingusta
- Jul.2018 Nu este ceea ce pare — scris în 24.07.18 de ariciul7 din BUCURESTI - nu recomandă