ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.09.2011
  • *) Email NEFUNCȚIONAL
  • --- M ---
    GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
    DIN: Chiajna [IF]
    ÎNSCRIS: 10.10.09
    STATUS: SENIOR
    DATE SEJUR
    AUG-2011
    DURATA: 7 nopți
    familie cu copii
    2 AD. + 1 COPII -- v: 11 [ani]

    GRAD SATISFACȚIE
    SERVICII:
    95.00%
    Mulțumit, aproape încântat
    CAZARE [camere etc]:
    100.00%
    Încântat, fără reproș
    BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
    95.00%
    Mulțumit, aproape încântat
    PLAJA şi MAREA:
    70.00%
    Satisfăcător
    DISTRACŢ. / RELAXARE:
    100.00%
    Încântat, fără reproș

    NOTARE MEDIE REZULTATĂ
    92.00%

    AUTORUL ar RECOMANDA
    această destinaţie unui prieten sau cunoscut
    ARTICOL ARHIVAT
    TIMP CITIRE: 10 MIN

    Şi grecii au talent!

    Ilustrație video-muzicală
    Giannoulis & Vazaios - PITSIRIKA (club mix)
    TIPĂREȘTE

    Am luat drumul Greciei uşor descumpănit de ceea ce citisem pe afa.ro despre resortul la care aveam rezervare şi despre drumul spre Thassos - experienţă rutieră asupra căreia mi-am exprimat şi eu la un moment dat nemulţumirea pe acest sait. Pînă şi amicii cu care am purces la drum şi care au fost principalii artizani ai plecării cu automobilele din dotare mi-au dat dreptate şi au recunoscut: se întorc fraţii Wright în mormînt!

    Coană Sofia, varianta păguboasă

    Am ales drumul prin Sofia, dat fiind că am plecat aproape de miezul nopţii şi nu eram siguri că pe celelalte rute e bine de mers noaptea. Evident că în chinurile facerii preparativelor de plecare am uitat ceva, o chestie neînsemnată, dar de a cărei importanţă mi-am dat seama ulterior, cînd, după 25 de kilometri în Bulgaria, am realizat că nici „smartu” şi nici „magic efemu” nu mai funcţionau, iar eu căutam de zor cutia cu CD-uri pentru călătorie. Cu CD-urile, hai, mai treacă-meargă, dar ce te faci cu posturile de radio bulgăreşti, care anunţau de la un capăt al scalei la celălalt vremea în Bulgaria, preţ de aproape o oră! Cînd s-au lămurit că tot poporul vecin şi prieten ştie că nu e cazul să-şi ia umbrelele, au dat drumul şi la muzică, zdrăngăneală made in Romania, cap de afiş fiind unul de pe la noi care face pe negrul şi cîntă în sînii goi. Am uitat cum îl cheamă... Ceva cu Alex şi nu mai ştiu cum. După fix 12 ore am trecut graniţa bulgaro-elenă. Nu am fost deranjaţi de poliţia bulgară, poate şi pentru că abia mă ţineam de volan, dar să mai bag şi viteză! Am alimentat cu motorină la ultima staţie de carburanţi de lîngă Kulata, cu euro, paritate juma de euro la o leva. Aşadar, Bucureşti-Kulata vreo 600 de km, pînă la destinaţie, Esperides Sofras Resort în Thassos, dacă nu m-a păcălit cumva kilometrajul, 796 km.

    Rezervare cu cîntec

    Rezervarea la Esperides am făcut-o iniţial telefonic, pe la început de iunie. Resortul ne-a fost recomandat de nişte amici care şi-au petrecut anul trecut concediul acolo. Am pus aşadar mînuţa pe telefon şi „kalimera-kalimera” am comandat două duble cu pat suplimentar plus două apartamente, cărora ei le spun Superior Family Appartment. E de fapt dublul unei „duble”, nu sînt, cum aţi fi tentaţi să credeţi, două încăperi. Modelul acesta de apartament are un pat matrimonial şi unul sau două single, cu masă mare în mijlocul încăperii. Staţi să revin la rezervare... După o serie interminabilă de convorbiri telefonice, majoritatea din pricina amicilor care acum mergeau în Thassos, acum plecau în Turcia, am declinat responsabilitatea altcuiva, drept pentru care madam Christina Spiliotis, proprietara stabilimentului, ne-a cerut un avans de 300 de euro, pe care l-am plătit cu enervarea firească a omului care a aruncat 55 de euro pe apa sîmbetei, bani pentru comisionul transferului bancar. Aici am un pont: încercaţi să faceţi rezervarea prin telefon sau prin saiturile specializate, ori dacă mai pleacă amici spre Thassos, daţi-le lor banii să vă plătească avansul. Asta o puteam face noi, dar ne-am trezit tîrziu. La o săcoteală simplă, 55 de euro fac aprope 25 de beri! Deşi cu voucherele în buzunar, madam Christina Spiliotis s-a încurcat cu rezervarea apartamentelor (sau aşa a lăsat să se înţeleagă) şi cele două familii care au rezervat apartamente au constatat că trebuie să doarmă primele două nopţi în cameră dublă cu extra bad. În cele din urmă, proprietăreasa le-a redus preţul sejurului de la 465 la 430 euro, iar în cele două zile de bejenie le-a oferit din restaurant mîncare sau băuturi în valoare de 40 de euro pe zi de familie. Trebuie să recunoaştem că au avut obrazul subţire.

    Calitatea şi preţul, raport excelent

    Mă simt dator să fac o precizare importantă: am plătit pentru tot sejurul 355 de euro, adică şapte nopţi de cazare în cameră dublă cu pat suplimentar. În acest preţ este inclus şi micul dejun. Hai să povestesc niţel şi despre micul dejun ceva, să nu uit... Mic într-adevăr. Modest din toate punctele de vedere, ni se punea în faţă aceeaşi felie de salam ieftin şi un caşcaval ca de post. Vă daţi seama că nu mai sunt la vîrsta laptelui cu cereale, nu mănînc nici mezeluri, motiv pentru care am spus adio micului dejun fiindcă singurele alimente comestibile pentru firea mea pretenţioasă – pîinea prăjită cu unt şi miere – lipseau cu desăvîrşire. Pîinea nu era deloc prăjită că nu aveai unde, untul era de fapt margarină produsă de o fabrică de detergenţi, iar mierea semăna la gust cu albina. Am remarcat că, în special familiile cu copii mici, îşi suplimentau micul dejun cu alimente de la supermarket, fapt care nu nemulţumea pe nimeni. Aşa am făcut şi noi în cele din urmă. Cafeaua era de un singur fel: proastă, subţire şi acră-sărată.

    Revin la precizarea cu 355 de euro preţ per sejur. La banii ăştia sînt convins că nu ai cum să fii nemulţumit. Intuiam că aşa va fi şi nu ne-am făcut aşteptări prea mari şi am socotit vacanţa una low-cost încă de cînd am făcut rezervarea. Micul dejun prost e compensat din plin de una bucata cameră dublă cu pat suplimentar mare, curată, cu paturi mari şi saltele sănătoase. În cameră veţi descoperi următoarele obiecte de mobilier: două noptiere, masă de toaletă, masă cu două scaune şi televizor LCD care prindea şi ProTV Internaţional. Aerul condiţionat era gratis, am primit de la recepţie odată cu cartela de intrare şi telecomanda de la AC. Frigiderul din cameră era minuscul, dar înghiţea în pîntecele său aproape opt beri. Mie mi-a plăcut şi baia! De fapt m-a cucerit din prima faianţa neagră cu încrustaţii albe. Dădea impresia că e marmură... Era totuşi mică, puteai folosi duşul, closetul, şi oglinda în acelaşi timp. Chiar dacă după duş se inunda în totalitate, în cîteva minute se scurgea toată apa, semn că meseriaşii care au meşterit-o au folosit corect bolobocul. Pe mine m-a amuzat chiuveta, avea o formă de lighean de la ţară. Balconul era măricel cu două fotolii comode şi o masă. Am avut camera cu vedere parţială la mare, de fapt din balcon se vedea şi marea şi muntele din spatele hotelului şi curtea cu palmieri şi măslini. Trebuie să ştiţi că toate camerele cu vedere spre mare au un neajuns, între hotel şi mare fiind şoşeaua care înconjoară insula şi care este extrem de circulată, chiar şi în primele ore ale dimineţii. Curăţenia în camere se făcea zilnic, tot zilnic se schimbau prosoapele şi aşternuturile.

    „Aeroclor” la piscină

    Resortul Esperides este compus din opt corpuri de clădire de cîte trei niveluri, dispuse într-un pătrat perfect la mijlocul cărora se află o piscina şi barul. Am văzut că piscina avea succes, fiind mai mereu plină, deşi mirosea, uneori, îngrozitor a clor. Era curaţată cu regularitate de albine, muşte şi frunze de îngrijitorul ei, kir Gregorio, un tip discret şi care îţi făcea tot felul de comsioane dacă-i solicitai ceva. De jur împrejurul piscinei, şezlonguri comode cu umbrele acoperite cu trestie. În tot resortul aveţi internet wireless, dar care mai dădea rasoale uneori şi trebuia restartat routerul, misiune care cădea în sarcina lui kir Gregorio. Mai-marele de la barul piscinei este un bulgar de treabă care vorbeşte bine engleza. La bar, preţurile la cocteiluri sînt ceva mai măricele, încep de la 4 euro, chiar şi cele non-alcoolice. Berea locală este 2 euro şi jumătate. Tot la bar puteţi comanda şi mîncare (o puteţi face şi în restaurant, evident). Vreau să vă spun că preţurile sînt la jumătate faţă de cele de la tavernele din Limenas. Şi la taverne şi la restaurantul de la Esperides, parcă se abuzează niţeluş de faptul că sîntem în patria uleiului de măline, iar mîncărurile sînt uneori cam uleioase.

    Fără metehne autohtone

    Nici nu mi-am închipuit altfel! Toţi locatarii resortului proveneau din România. M-a cam indispus la început, dar pe parcurs am constat că nu existau mîncători de semniţe şi toată lumea a fost respectuoasă. Un plus de la mine pentru acest aspect. Am remarcat că se respectau tacit locurile de la şezlongurile piscinei, iar nou-sosiţii făceau întocmai. Iar ca excepţie de la regulă, în penultima zi ne-a dispărut din piscină salteaua copiilor. Am pus-o pe seama faptului că în ultimele zile au sosit cîteva familii de turci şi greci şi poate am căzut noi victime „prieteniei” lor tradiţionale...

    Plaja „la gîrlă”

    Denumirea i-a dat-o un copil al expediţiei noastre, nemulţumit probabil de faptul că e cam înghesuită. Poate a avut dreptate. Aparţine exclusiv resortului Esperides, este dotată cu şezlonguri şi umbrele. Nisipul e fin, iar singurul incoveninent ar fi că, în momentul în care valurile sînt mari, acestea o „spală” cu totul şi trebuie să-ţi ridici papucii şi sticlele cu bere la o înălţime apreciabilă. În cele două sau trei zile cît am fost la această plajă nu au existat arici de mare, în schimb albinele au făcut ravagii, mai ales cele eşuate pe nisip, care înţepau şi pe jumătate moarte. Am avut parte de cel puţin două sinucigaşe pe zi, motiv pentru care o parte din timpul alocat plajei l-am petrecut scărpinîndu-mă la locurile vătămate. Alte plaje pe unde am mai hoinărit: Mkryamos, Marble (plaja de marmură) şi micuţa plajă din Limenaria – o mare dezamăgire, atît plaja cît şi oraşul.

    Concluzie

    În cele din urmă, concediul a fost unul reuşit, poate şi pentru că am plecat de acasă cu deviza că nimeni şi nimic nu ne vor strica expediţia. Ştiam că este la 4 km de Limenas, dar cum toate gagicile noastre posedă permis de conducere, nu a fost o problemă cu transportul de la hotel la Limenas. Dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine, recomand resortul Esperides, însă trebuie să ştiţi că nu circulă nimeni printre mese cu tăvi cu purceluşi de lapte. Bucuraţi-vă ochii cu o combinaţie demenţială: mare şi munte în acelaşi loc. Sînt uşor dezamăgit că insula nu are portocali şi lămîi. Sînt două variante apropos de insula Thassos, în prima ar intra aceia care se îndrăgostesc pe loc şi iremediabil de această destinaţie, în a doua sînt ceilalţi. Acolo cred că m-aş încadra şi eu.

    Detalii tehnice

    Caseta tehnică a concediului nostru ar arăta cam aşa: 350 euro preţ pentru 7 nopţi (24-31 august 2011), cameră cu trei paturi şi mic dejun. Am consumat la dus 32 de litri de motorină, aferenţi distanţei de 800 de km, prin Sofia, la care am adăugat 25 de lei taxa de la podul ce leagă Giurgiu de Ruse, apoi 15 euro pentru vigneta bulgărească valabilă pentru o lună. Pînă aici, cam 500 de euro, cu tot cu preţul pentru feribot, 24 de euro, pentru automobil şi 3 persoane, doi adulţi şi un copil. 1100 de euro cheltuiţi în Thasoss (aici depinde de fiecare familie în parte cît şi-a propus să cheltuie) care includ şi cei 24 de euro transbordarea cu feribotul înapoi spre continent. Mie îmi ies cam 1400 de euro preţ total al concediului, deşi dacă e să puneţi pe hîrtie calculele mele s-ar putea să nu iasă, fiindcă nu am socotit un plin de motorină pe care-l aveam deja făcut la ieşirea din ţară. Fac precizarea că am preferat să fac public bugetul pentru aceia care vor alege resortul Esperides sau oricare altul din Thassos. La fel de adevărat este că nu am avut nici măcar o bere cumpărată din ţară, spun asta că am văzut la piscină români care consumau băuturi de-ale noastre. Nici eu nu m-am lăsat mai prejos şi am cumpărat de la supermarketurile din Limenas, dar am avut grijă să cumpăr de la barul resortului tot felul de cocteiluri pentru gagici ca să nu se sperie cumva tovarăşul Todor Jivkov, barmanul şef.


    [fb]
    ---
    Trimis de santana* in 01.09.11 11:07:37
    Validat / Publicat: 01.09.11 12:00:47
    NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

    VIZUALIZĂRI: 10324 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    20 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (santana*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
    Poze atașate (se deschid în pg nouă)
    P01 Piscina de la Esperides Resort
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 42950 PMA (din 47 voturi)
    NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

    ECOURI la acest review

    20 ecouri scrise, până acum

    webmaster28
    [01.09.11 12:02:50]
    »

    Am modificat in caseta tehnica pretul sejurului la 355 euro (asa cum reiese din text), pentru ca acolo se trece pretul pentru cazare si, eventual, transport.

    Flaviu
    [01.09.11 12:51:49]
    »

    @Santana

    Salut, prietene! Sper ca nu m-ai uitat, sunt amicul tau, ala cu cersitul. Mde, criza.

    Foarte fain rew si foarte faine poze. Da' am niste nelamuriri, poate ma ajuti.

    1. De ce spui ca ti-au lipsit portocalii si lamaii? Pe mine m-ar fi deranjat mai degraba absenta vitei-de-vie, a hameiului si a livezilor de pruni.

    2. Ne-ai informat in legatura cu paritatea (cursul) euro-bere. Ai putea sa imi spui care era cursul de schimb pentru euro-visichi?

    3. Ori am eu nevoie de un control oftalmologic ori kir Grigore e de fapt kira Gregoria, prea are tricoul ala forme neregulate in poza 01.

    Toate cele bune!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    santana*AUTOR REVIEW
    [01.09.11 13:02:00]
    »

    Amice Flaviu, din păcate nu pot să te îndrum către un oftalmolog... Ştiu în schimb persoana potrivită pentru un control amănunţit mai sus de gît. Eu la ea apelez şi-mi dispare imediat dorul de viţa-de-vie şi apare dragostea faţă de lămîi şi portocali, precum bine ai citit. Mă ţineam să precizez ceva dar am uitat (îţi mulţumesc că mi-ai adus aminte): să nu care cumva să cumpăraţi Fanta în Thassos, pentru că nu are nici o legătură cu cea autohtonă, e rea la gust şi ciudată la culoare. Apa plată e o mizerie inodoră, incoloră şi insipidă. Despre ce blondă vorbeam?

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Flaviu
    [01.09.11 13:07:28]
    »

    @Santana

    Multumesc pentru raspuns, Colegii imi spun ca n-am nimic oftalmologic deocamdata dar s-ar putea sa o patesc daca mai calatoresc de unul singur. Cica Mache-oare cine-i ala? - stie mai bine.

    Despre ce blonde vorbesti? La albinutele alea care inteapa faci referire?

    Andox CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
    [01.09.11 22:21:52]
    »

    Am ales drumul prin Sofia, dat fiind că am plecat aproape de miezul nopţii şi nu eram siguri că pe celelalte rute e bine de mers noaptea.

    Da, ce aveau celelalte rute noaptea?? Pe drumul prin Sofia au pus becuri pe stalpi?

    Prin Veliko Tarnovo – Stara Zagora sau Nova Zagora - Svilengrad – Ormenio aveai vreo 350-370km (5-max 6 ore) apoi vreo 100 km de drum bun prin GR si intrai pe autostrada pana la Keramoti (vreo 10 ore cu totul)

    Spre Halkidiki as intelege sa o iei prin Sofia (desi eu nici in cazul asta nu m-as duce prin Sofia-Kulata), dar pentru Thassos never-ever

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    santana*AUTOR REVIEW
    [02.09.11 09:07:45]
    »

    Andox, prin Sofia sau prin Veliko Tarnovo, ori prin alta ruta, alegerea e tot una proasta din cauza drumurilor bulgaresti. GPS-ul, de fapt cele patru GPS-uri ne-au aruncat in Xanti pe rute total diferite. Am nimerit si prin balcoane, prin curtile oamenilor, asa ca, reunit de urgenta, consiliul de administratie al familiei a hotarit: LA ANUL PLECAM CU AVIONUL! Si art. 2, dar inca se mai dezbate: ADIO FRUMOASA ELADA! De Bulgaria nici n-am auzit...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Flaviu
    [02.09.11 09:51:30]
    »

    @santana

    Îţi dau dreptate în ceea ce priveşte drumurile din Bulgaria dar şi utilitatea GPS-ului, eu în balcoanele oamenilor nu am ajuns, pe mine mă îndruma GPS-ul spre pivniţe şi spre eoliene.

    Am păţit-o şi în Grecia la un moment dat când, Getuţa gepesista, căzută şi ea extaz la vederea peisajelor, m-a băgat pe o uliţă unde am accidentat uşor un măgar autohton.

    Nu prea înţeleg de ce nu ţi-a plăcut Grecia, poate nu ai ştiut să-ţi alegi locul potrivit pentru vacanţă.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    needcolors
    [02.09.11 20:24:36]
    »

    Eu as dori sa merg cu cortul in Thassos. Ati observat daca exista zone speciale pt camparea cu cortul? Multumesc!

    liviadavidescu
    [05.09.11 10:58:34]
    »

    @santana,

    Cred ca Thassos e o insula ce merita vizitata... deja o multime de prieteni de pe AFA au fost acolo... superpret la cazare... pe Costa del Sol era aproape de trei ori mai mult si fara mic dejun...

    E de retinut locatia...

    santana*AUTOR REVIEW
    [05.09.11 11:43:33]
    »

    Aşa e cum spui tu, dragă Livia, a fost o destinaţie frumoasă în cele din urmă şi foarte ieftină. Dar cele 24 de ore şi ceva de stat la volan nu sînt compensate de nimic. Nu zic că nu m-aş mai duce, dar azi de dimineaţa un vechi amic mi-a zis că a fost cu 800 de euro la Napoli şi l-a costat aproape 1500 de euro avionul, hotelul (4 stele) şi toate deplasările la Vezuviu, Pompei şi Herculaneum. Preţul este pentru două persoane. Abia mi-am scos unghia din gît, pe onoarea mea. Urăsc macaroanele şi pizza, însă iubesc la nebunie Italia.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    motaneata
    [12.09.11 21:44:42]
    »

    @santana,

    (cu scuze pentru intarziere, dar am fost plecat.)

    Chiar 12 ore ai facut prin Bulgaria? Iar ai mers numai cu-a doua, prietene? Pai nu ti-am spus, cand ti-ai luat harbul ala pe motorina de la talciocul din Vitan, ca nu e cu cutie automata si ca trebuie sa schimbi manual vitezele la 3000 de ture?

    Si ti-am mai spus sa o iei prin Veliko Tarnovo- Nova Zagora- Svilengrad, dar esti ca fiica-mea, niciodata nu asculti. Ea are o scuza, e capricorn, dar tu?

    Imi place ca la Esperides te-ai tinut de cuvant si l-ai pus pe bulgar sa-ti umple piscina cu bere, pentru ca altfel nu-mi explic unde ai putut sa spargi 1400 Euro in Thassos? Sau iar ai ai fost victima serviciului de şopingăreală?

    Si impresia mea despre capitala insulei este aceeasi, adica proasta: un orasel fara pic de personalitate, mic si prost organizat (daca mergi mai repede si nu esti atent, risti sa cazi in mare!).

    Pana la urma vad ca firea ta optimista a invins si nu te-a lasat sa-ti strici vacanta.

    Sper sa te tii de cuvant si cu promisiunea de a merge la "Manastirea Socola", iti va folosi. Vezi sa nu te incante cu vreun titlu (cel de vel-vornic de Socola este liber) si sa ramai pe-acolo!

    PşiS: esti intr-o grava eroare in ceea ce priveste Grecia, este clar ca nu ai descoperit-o. In nici un caz nu poti judeca Grecia prin prisma Esperidei! Ma ofer sa-ti fiu ghid in batrana Elada (dupa ce te intorci de la "manastire").

    santana*AUTOR REVIEW
    [12.09.11 22:08:15]
    »

    Amice Motaneaţă, nu am judecat Grecia ci doar Thassosul. La Esperides conditiile au fost excelente. Pe mine m-a dezamagit niţel insula. Hai sa fim realişti. Dupa ce vezi Sicilia, Thassos ţi se pare o glumă grecească. 1400 de euro nu e mult, ţine seama că fiica-mea nu mai e la vîrsta la care să mănînce din farfuriile părinţilor. În altă ordine de idei, e clar: nu voi mai merge în Thassos! E rost de vreun review prin Vitan-Bârzeşti sau mai la sud vreo două staţii de tramvai?

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    motaneata
    [13.09.11 16:22:45]
    »

    @Santana,

    Ai intuit perfect posibilitatea unui review cu privire la zona de maxim interes turistic Vitan-Barzesti. Daca voi vinde acolo masina aia sport rosie, voi reveni cu un review fulminant despre acest “must see” al Bucurestiului.

    Dar nu incerca sa ma duci in off topic. Sa revenim la aventura ta in Thassos.

    Poate ca ar trebui sa stii ca dupa plecarea voastra de-acolo, la Esperides se canta seara o balada despre inclestarea din taverna dintre un grec si Kir Santana. Ti-as traduce-o, dar nu prea stiu greceste.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    roth
    [04.11.11 22:53:52]
    »

    Bai... suparat, nesuparat eu te astept cu vesti din NAPOLI... si zic de oras nu de echipa de fotbal. Ai ce vedea. Acum la subiect inapoi:

    Thassos-ul este foarte accesibil si asta cantareste mult in alegerea multora. Sigur ca sunt multe alte insule, chiar si grecesti peste Thassos, insa asa cum e are farmecul lui.

    Am fost si nu l-am iubit neconditionat, dar citind unele rw de pe aici cred ca nu am reusit eu sa descopar totul, nu am putut vedea dincolo de aricii din bucata de mare aferenta cazarii, de unele mici inconveniente legate de cazare, insa per total as mai risca o vacanta acolo.

    As lua de pe AFA o selectie de rw si as pleca in cercetare/descoperire/redescoperire. Asta cu siguranta in alta viata ca in asta nu apuc sigur. Abia am hotarat sa incep descoperirea Greciei sistematic incepand cu 2012, De la N la S si de la V la E.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    santana*AUTOR REVIEW
    [04.11.11 22:56:22]
    »

    M-am convins! Tîrziu, dar am aflat: Grecia le place celor care se tem de avion.

    roth
    [04.11.11 23:03:27]
    »

    @santana: Ba tu ti-o iei pana la urma. Ai grija ce scoti din dex-ul personal.

    webmaster13
    [23.11.11 16:57:32]
    »

    Melodia atasata se poate sterge/schimba!

    Larissa
    [24.11.11 20:18:19]
    »

    Cu un asemenea review nici nu e de mirare că ai spart gura la punctaje. Acu, m-am trezit și eu la finalul petrecerii să dau un vot maxim. Stilul tău, normal că-i unic, dar e unul pe cât de savuros pe atât de consistent în informații utile, de aceea am încredere în percepțiile tale atât de personale și amân Thassos până la adânci bătrâneți.

    MCM
    [06.04.12 19:58:50]
    »

    Bravos, natiune. Mishto rw. Acu picai si eu din pat

    )))

    Il laudai pe le _maitre pt stilul lui. Da' nu mi-e rusine nici cu al tau

    rusteh
    [30.07.13 18:35:25]
    »

    Revin si eu cu o intrebare. Pe unde e mai bine? Google Maps-ul imi spune ca cel mai scurt drum e pe Ruta 55 prin Stara Zagora (599).

    Veliko Tarnovo - Nova Zagora - Svilengrad - Glikadi (726 km)

    Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Flaviu, liviadavidescu, MCM, motaneata, needcolors, roth, rusteh, santana*
    Alte impresii din această RUBRICĂEsperides Sofras Hotel [Glykadi]:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.06885290145874 sec
    ecranul dvs: 1 x 1