GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Dupa o lunga absenta de pe meleagurile grecesti, anul acesta am ales Psakoudia pentru a ne petrece vacanta. Familia noastra s-a marit, iar datorita acestui fapt am ales Psakoudia pentru vacanta, stiind ca are o plaja destul de lata, cu nisip fin si cu intrarea lina in apa, fara pietre.
Am ales Pensiunea Nikos datorita scorului bun de pe un site de rezervari (nu am gasit alte pareri despre aceasta locatie). Si am facut o alegere buna, corespunzatoare dorintelor si nevoilor noastre. Am rezervat in iunie, am trimis un avans, diferenta am achitat-o cash la destinatie. Pensiunea este dispusa pe parter si etaj, are 10 camere, triple, cvadruple, apartament.
Toate camerele au vedere la gradina/mare. Am primit o camera la etaj, spatioasa, dotata cu mini chicineta, frigider, un pat dublu si doua paturi suprapuse. Baia mica, cu perdea la cadita. Au pus la dispozitie si prosoape, hartie igienica. Apa calda a fost non stop, la orice ora chiar daca pensiunea era plina.
Proprietarul, impreuna cu familia lui locuiesc acolo. Au si o mica taverna, gatesc mancare traditionala, gratare. Mancarea foarte buna, proaspata. Ei sunt sociabili, deschisi.
Este localizata pe plaja.
Am petrecut o vacanta frumoasa anul acesta in Psakoudia. Despre statiune intr-un alt post.
--- adăugate ulterior, prin PM trimis webm ---
Am uitat sa mentionez in review urmatoarele:
- se facea curatenie in fiecare zi
- am ajuns marti iar duminica s-a schimbat lenjeria
- au pus la dispozitie prosoape mari de plaja si mici
- internet la dispozitia turistilor, semnal mai slab in camere, dar excelent in taverna
- este amplasata intr-o gradina cu leandri, rodii, iar taverna este umbrita natural
- camerele sunt dotate cu AC, dar noi nu l-am folosit pentru ca nu a fost nevoie. Nu am platit garantie pentru telecomanda AC sau a TV-ului.
-programele la TV erau majoritatea grecesti; noi nu am fost interesati de TV
- mancarea gatita la Taverna Nikos este foarte buna (pentru gustul nostru), gateau zilnic cateva feluri de macare traditionala; am putut hrani si copilul fara a ne face griji cu privire la calitatea mancarii. De altfel la pranz si seara se mai astepta uneori pentru o masa libera.
-am mai mancat de doua ori la Taverna Kostas, mancarea buna, kalamarul umplut era gumos, mai scump ca la Nikos, iar timpul de asteptare foarte mare
- intr-o seara am fost in Gerakini (o mai veche dragoste) si am mancat la Cook Art cel mai bun kalamar umplut ever.
Trimis de Tanyla in 15.09.14 17:38:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
11 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Tanyla); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 40.25945900 N, 23.49047800 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest review
11 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Mulţumesc.
buna! imi poti spune te rog daca in zona exista magazine? brutarie? si daca pensiunea avea foisor in curte cu gratar?
multumesc.
@crisssa: Buna. In zona sunt magazine, market-uri. Brutaria era inchisa. Pensiunea nu este dotata cu zone pentru gratar. Curtea pensiunii este mica, o mica alee, iarba, multe flori si multi pomi.
@crisssa: Brutaria o gasesti in comuna Ormylia la 7 km de Psakoudia. Asta daca aveti masina personala va puteti deplasa usor. Cu toate ca paine gasiti si la magazin Ilios din Psakoudia, Masoutis si Carefour un pic la iesirea din Psakoudia.
@Mixaela: ok multumesc frumos. tu locuiesti cumva in Ormylia?
@Mixaela: ok! avem pile acolo! sa ne recomanzi ceva pensiuni ptr la anul!
@crisssa: Intre timp voi mai face articole despre moteluri/pensiunile din zona, de ceva vreme nu am mai avut timp sa scriu.
Kalamarul umplut al lui Manolis, este de poveste... Stiati ca este fostul Chef de la Gerakina hotel (acum Ikos)?
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2015 Un loc frumos — scris în 09.08.16 de cristi1978 din BUCURESTI - RECOMANDĂ