36181 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Bavaria

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.12.2012
DE
Avatar Cristian_h
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Craiova
înscris/ă în 18.01.09
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
NOV-2012
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cel mai întins castel din Europa - Burghausen


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Nu-mi place să conduc pe ploaie şi din păcate de asta am avut parte de-a lungul Austriei, este foarte stresant să depăşeşti un TIR la peste 100 km/ora, care lasă în urma lui un nor de particule de apă, mai ales dacă în faţa ta pe banda din stănga se mai afla o maşina, totul este doar o abundenţa de particule umede şi o cascadă care se revarsă pe parbriz şi singurele călăuze rămân doar luminile roşii ale maşinilor din faţă, yeeehh... groaznic mai ales că parcă toate tirurile din lume se găsiseră să plece la drum în acea zi!!!

Însă totul este efemer în viaţă şi păna la urmă ˝înotând¨ prin urgia umedă de început de noiembrie ne-am apropiat de graniţa cu Germania, ploaia a mai cedat şi ea şi de comun acord ne-am hotărât să repetam experienţa din septembrie, atunci cand in drumul spre vestul Germaniei am părăsit autostrada şi am ales să mergem pe ˝Land Strasse˝ pe directia Ried-Braunau-Muldorf-Munchen, şuntând clasicul traseu prin Salzburg.

Buuunn... iata şi primele veşti bune, în preajma orasului Braunau la benzinării combustibilul era mai ieftin cu aproape 20 de cenţi/litru decât pe autostradă şi in plus soarele a răsărit timid după norii cenusii, aşa ca am făcut plinul la o benzinărie Shell (1,409 euro/ litru... incredibil!!!) moment în care mi-a atras atenţia un poster... un poster care reprezenta un burg luminat care avea inscripţia ¨ Cel Mai Lung Castel Din Lume˝ şi o denumire BURGHAUSEN... !!!

Uau... aşa ceva nu puteam să ratez!!!... Am scos harta şi am întins-o căt era de mare pe capota maşinii... şi ce să vezi? Acest Burghausen se afla la doar căteva zeci de kilometrii departare, a fost de ajuns doar să-mi intersectez privirea cu cea a prietenei mele şi i-am citit în ochii acesteia aceaşi dorinţa de... nou, de inedit, de curiozitate, de nerăbdare... şi ce dacă mai aveam de strabătut 500 de kilometrii, ştiam unde vrem să ajungem, nu ne grăbea nimeni, aşa că... hai să ne bucurăm de ceva nou!!!

Ştiu din experienţa proprie că în general parcarea maşinii în Germania este o problema, nu a fost cazul în Burghausen, orasul dispune de o parcare subterana imensă, şi spre marea mea satisfacţie, gratis, atenţie însa, există o zona din această parcare în care staţionarea este interzisă mai mult de 2 ore, scrie explicit în limba germană că dacă parcaţi acolo trebuie să lăsaţi pe bord inscripţionată ora la care aţi parăsit maşina (în acest sens există la vănzare din plastic sau carton nişte dispozitive care pot fi fixate să indice o anumită ora)

În această parcare subterană exista indicatoare care să vă ghideze spre ieşirea cea mai apropiată de intrarea spre burgul medieval.

Burghausen a fost o surpriză plăcuta, au fost cateva ore de relaxare totală, o plimbare printre metereze, fortificaţii, turnuri ţuguiate, o plimbare prin aerul rece şi tare de noiembrie în decorurile toamnei bavareze pigmentată în nuanţe de roşu, ocru, verde şi auriu.

Castelul este amplasat pe culmea unui deal, practic din punctul de intrare în incinta vechiului burg, păna să ajungi în curtea castelului treci prin 5 curţi fortificate care se întind pe mai bine de un kilometru, trecerea dintr-o curte în alta se face prin construcţii de piatră, adevărate porţi care delimitau aceste curţi interioare, se păstrează în condiţii foarte bune o serie de clădiri care în trecut aveau diverse intrebuinţări, brutărie, grajduri, etc, in a II-a curte există o capela din secolul 16, in curtea IV-a vechiul arsenal a fost transformat în restaurant, în partea de nord dincolo de vechile ziduri de apărare exista căteva alei unde din loc în loc sunt banci pe care călătorul se poate odihnii şi admira oglinda verzuie a lacului aflat în apropiere. Din loc în loc în zidurile de apărare din partea de sud există nişe prin care se poate admira oraşul vechi.

Chiar m-am întrebat în sinea mea odată ajuns în Burghausen, unde este orasul vechi pentru că totul părea nou, bulevarde largi, clădiri noi cu multă sticlă, oraşul vechi l-am descoperit de sus din cetate (este separat de orasul nou, aşezat între dealul pe care este construit castelul si râul Salzach (graniţa naturala cu Austria), apoi de la intrarea în castel există o potecă care coboară spre oraş, pe acolo am mers şi noi însă am realizat ca avem mult de mers păna la maşina aşa că m-am mulţumit doar să arunc o privire rapidă în treacăt caselor construite în stil renascentist, baroc si roccocco, oricum m-a impresionat acest oras, are acel farmec al orăşelelor cochete, liniştite, dichisite din Europa centrală în care parcă locuitorii nu au nici o grijă decăt să stea la taclale în timp ce privesc dincolo de rău spre Austria.

Prima menţionare a oraşului datează din anul 1025, Burghausen devine in secolul 13 a doua reşedinţă a ducilor de Bavaria în secolele 14,15,16 şi-a datorat prosperitatea taxelor încasate pe comerţul cu sare din zona Hallein (din Austria de azi) burgul căpătând reputaţia de ¨Cetate imposibil de cucerit˝ insă din anul 1594 an în care monopolul asupra comerţului cu sare intră direct in visteria ducala, orasul va cunoaşte un declin social economic care va dura peste 300 de ani.

Nouă însă ne-a făcut bine acest popas, am plecat de acolo cu promisiunea că intr-o zi vom reveni pentru alte căteva ore de desfăţ al simţurilor acolo în Burghausen

Am să vă rog dacă se poate să ataşaţi acest clip:

http://www.youtube.com/watch?v=IVpB0aWgmN0

vă mulţumesc!

---
Impresii încărcate de Cristian_h in 09.12.2012 15:37:47

Validat / Publicat: 09.12.12 17:38:17

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 4640

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Cristian_h); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  47000 PMA (din 50 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Cristian_h? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster15
[09.12.12 17:37:58]
» mesaj pers

   Am ataşat clipul solicitat, vizionare plăcută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[09.12.12 18:07:23]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- le_maitre
[09.12.12 18:58:51]
» mesaj pers

   Bestial castelul şi împrejurimile, foto 11 e profi rău (ai şi vreun DSLR bazat bag seamă: P), o lectură duminicală extrem de plăcută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Cristian_h
[09.12.12 20:55:39]
» mesaj pers

   @le_maitre... no parlo englese :)) !!! habar nu am ce este un DSLR, am un simplu Fuji automat cumparat din Metro in 2007 de 9 mega pixeli si un 4 x zoom, căt priveşte castelul şi oraşul ai dreptate, sunt deosebite :))

    Mulţumesc @Admin cu chestia asta cu minighidul mă faci să mă mobilizez (cu toate ca in ultimul timp m-am cam lenevit) şi să mai scriu căte ceva, mai ales că am aflat de unde vin berzele cu bebeluşii în cioc, promit să vă spun anul acesta :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- MCM
[09.12.12 21:30:48]
» mesaj pers

   Frumoase culori. Nici cu P10 nu mi-e rusine. Iar suvenirul din P25 cred ca vrei sa-l pui breloc la chei, nu?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gettutza
[10.12.12 10:09:00]
» mesaj pers

   @Cristian_h: Mi-a plăcut review-ul tău. Intr-o zi ploioasă și mohotâtă am călătorind și eu alături de tine pe un tărâm de basm.

   Nu auzisem de acest castel.

   Frumoasă și ilustrația.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- TraianS
[10.12.12 10:17:37]
» mesaj pers

   @Cristian_h

   Totusi parca e mai buna o clatorie de tip " ˝înotând¨ prin urgia umedă, decat una "inghetând pe autostrada feerică".

   BRrrrrr... M-am uitat la tembelizor :)

   Au nemtii astia la castele ca nu mai stiu unde sa le puna.

   M-ai facut curios cu berzele si fabrica de copii. Astept reviewul :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- le_maitre
[10.12.12 10:34:05]
» mesaj pers

   @Cristian_h: DSLR-urile sunt chestiile alea, aparatele foto care nu-s sub formă de săpun, semi-profi sau profi, care te ajută să faci poze cum ai făcut TU! Mă duc să-mi iau şi eu vreo două Fuji-uri, dacă mai au la Metro, pentru că văd că-i ireal ce scoate un aparat din 2007!

   P. S. Deoarece sunt la fel de curios ca şi Traian (altfel n-am fi pe aci povestind) de-abia aştept faza cu berzulicile, să-mi lămuresc şi eu picii de unde au venit :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- alinaro
[10.12.12 11:33:32]
» mesaj pers

   Mai, mai, mai... ce ti-e si cu berzele astea. In Spania stau cocotate pe turnurile bisericilor, acolo isi fac cuib. Insa, daca noaptea auzi zgomote "ciudate" la vecinii de sus sau de langa, se spune ca "trimit scrisoare la Paris", ca de-acolo vin copiii;) Cristian, hai m-ai facut si pe mine curioasa.

   Scuze de off-topic, webmaster.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- motaneata
[10.12.12 12:37:51]
» mesaj pers

   @Cristian_h:

am aflat de unde vin berzele cu bebeluşii în cioc, promit să vă spun anul acesta :)
O sa ne arati si poze? :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- teona
[11.12.12 22:15:33]
» mesaj pers

   Imaginile redate in P10 si P11 fac cat o mie de cuvinte, dar in acord cu tot ce ai scris reprezinta mai mult, felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[30.03.15 20:46:46]
» mesaj pers

   Frumoasa relatare, un adevarat ghid de calatorie, intr/o zona foarte interesanta, desigur, pe care inca nu am vazut/o. Multumim pentru descriere si informatiile oferite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[25] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2012] Posterul despre care vă povesteam că mi-a atras atenţia intr-o benzinărie -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387537">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387537"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387537">Şterge vot</a></div><span id="v9387537" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387537)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387537Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387537MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2012] Posterul despre care vă povesteam că mi-a atras atenţia intr-o benzinărie
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2012] Prima curte pare să fie mai mult o aşezare germana la sfărsit de secol 19 -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387538">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387538"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387538">Şterge vot</a></div><span id="v9387538" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387538)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387538Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387538MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2012] Prima curte pare să fie mai mult o aşezare germana la sfărsit de secol 19
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2012] Tot în prima curte fortificată -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387539">Şterge vot</a></div><span id="v9387539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2012] Tot în prima curte fortificată
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2012] Tot in prima curte, aceste cladiri dateaza din secolul 18 -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387540">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387540"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387540">Şterge vot</a></div><span id="v9387540" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387540)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387540Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387540MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2012] Tot in prima curte, aceste cladiri dateaza din secolul 18
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2012] Cladiri din cea de-a doua curte interioara -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387541">Şterge vot</a></div><span id="v9387541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2012] Cladiri din cea de-a doua curte interioara
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2012] In cea de-a treia curte fortificata importantă este această capelă care datează din secolul 15 -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387542">Şterge vot</a></div><span id="v9387542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2012] In cea de-a treia curte fortificata importantă este această capelă care datează din secolul 15
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2012] Una dintre porţile de trecere între curţile interioare -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387543">Şterge vot</a></div><span id="v9387543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2012] Una dintre porţile de trecere între curţile interioare
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2012] În a IV-a curte interioara -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387544">Şterge vot</a></div><span id="v9387544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2012] În a IV-a curte interioara
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2012] -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387545">Şterge vot</a></div><span id="v9387545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2012]
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [NOV-2012] In a III-a şi a Iv-a curte, ziurile de apărare în latura de nord aveau breşe prin care puteai intra pentru a admirea panorama asupra micului lac -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387546">Şterge vot</a></div><span id="v9387546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2012] In a III-a şi a Iv-a curte, ziurile de apărare în latura de nord aveau breşe prin care puteai intra pentru a admirea panorama asupra micului lac
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2012] -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387547">Şterge vot</a></div><span id="v9387547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2012]
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [NOV-2012] Vedere asupra oraşului vechi de sus din cetate -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387548">Şterge vot</a></div><span id="v9387548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2012] Vedere asupra oraşului vechi de sus din cetate
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2012] -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387549">Şterge vot</a></div><span id="v9387549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2012]
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [NOV-2012] -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387550">Şterge vot</a></div><span id="v9387550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2012]
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [NOV-2012] -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387551">Şterge vot</a></div><span id="v9387551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2012]
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [NOV-2012] -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387552">Şterge vot</a></div><span id="v9387552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2012]
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [NOV-2012] Poarta ce despate curtea IV de curtea V -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387553">Şterge vot</a></div><span id="v9387553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2012] Poarta ce despate curtea IV de curtea V
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2012] -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387554">Şterge vot</a></div><span id="v9387554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2012]
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [NOV-2012] In curtea a V-a -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387555">Şterge vot</a></div><span id="v9387555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2012] In curtea a V-a
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [NOV-2012] In curtea a V-a -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387556">Şterge vot</a></div><span id="v9387556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2012] In curtea a V-a
foto Cristian_h [09.12.12]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [NOV-2012] Intrarea in curtea a VI-a curtea interioara a castelului -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387557">Şterge vot</a></div><span id="v9387557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2012] Intrarea in curtea a VI-a curtea interioara a castelului
foto Cristian_h [09.12.12]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [NOV-2012] -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387559">Şterge vot</a></div><span id="v9387559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [NOV-2012]
foto Cristian_h [09.12.12]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [NOV-2012] -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387560">Şterge vot</a></div><span id="v9387560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [NOV-2012]
foto Cristian_h [09.12.12]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [NOV-2012] In curtea interioara a castelului, a VI-a în cateva locuri erau expuse aceste ghiulele... tare mi-ar fi placut una drept suvenir :)) -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387561">Şterge vot</a></div><span id="v9387561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [NOV-2012] In curtea interioara a castelului, a VI-a în cateva locuri erau expuse aceste ghiulele... tare mi-ar fi placut una drept suvenir :))
foto Cristian_h [09.12.12]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [NOV-2012] Curtea interioara a castelului este sobra, cazona şi puţin înfricoşătoare -- foto by <b>Cristian_h</b> [uploaded 09.12.12] - <span class="allrVotedi" id="av387562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv387562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=387562">Şterge vot</a></div><span id="v9387562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(387562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f387562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e387562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [NOV-2012] Curtea interioara a castelului este sobra, cazona şi puţin înfricoşătoare
foto Cristian_h [09.12.12]
# [0 PMA, fara bonus]

[25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.126176118851 sec