35032 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Gasthof & Pension Klippermuhle [Tharandt]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.09.2012
DE
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 02.09.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
AUG-2010
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
46
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Landgasthof Klippermühle


Uitându-mă pe nişte poze mai vechi, am dat şi peste cele făcute la Landgasthof Klippermühle, o pensiune de ţară, la care am tras la plecarea din Dresda, în drum spre Praga. Asta se întâmpla în 2010, dar amintirile îmi sunt chiar şi acum vii, veţi vedea de ce.

Alesesem această locaţie drept popas de o noapte, între două etape (Dresda-Praga) ale circuitului pe care l-am făcut prin Ungaria, Slovacia, Polonia, estul Germaniei şi Cehia, despre care am povestit destule, prin câteva review-uri scrise la revenirea din circuit.

Am găsit pensiunea, ca de obicei, pe booking.com. Apropo de asta, având cont pe acest sait, acesta ţine minte toate rezervările făcute de mine, inclusiv pe cele anulate, aşa că m-am dus la pagina rezervării, unde am găsit datele rezervării, inclusiv preţul, pe care, recunosc, nu mi-l mai aminteam câtuşi de puţin.

Pensiunea, aflată la vreo 15 km de Dresda, are o poziţie foarte frumoasă, pe şoseaua S192, la intrarea dinspre nord în localitatea Tharandt. Prin faţa pensiunii, urmând şoseaua, curge un părâu, a cărui albie, în zona localităţii, a fost amenajată, astfel că are aspectul unui simplu şanţ, nelăsând să se vadă, decât la o privire atentă, că pe acolo curge o apă foarte curată, în care se zbenguie mici păstrăvi...

Pensiunea este amenajată într-una din cele patru clădiri ale unei ferme de ţară şi este cotată cu două stele, conform clasificării germane, aşa cum este afişat pe o plăcuţă, la intrare.

Ajunşi la pensiune, am parcat maşina în locul special destinat şi, nevăzând nicio mişcare, am intrat în clădire, căutând recepţia. În holul de la intrare nu era decât un indicator, arătând spre uşa restaurantului, uşă pe care am intrat şi eu. În restaurant nu era nimeni, cu excepţia unei femei tinere, ce părea a fi de pe la bucătărie. M-am adresat (în engleză) acesteia:

- Scuzaţi-mă, unde este recepţia?

Mi-am dat imediat seama că greşisem adresându-mă în engleză, după figura femeii, care, evident, nu pricepuse nimic. Nu a fost însă necesar să recurg la minimele mele cunoştinţe de germană, pentru că, imediat, s-a auzit glasul subţire, dar puternic, al altei femei:

- Rezeption? Keine Rezeption! Ich bin die Rezeption!

şi din bucătărie a pătruns, practic rostogolindu-se, o femeie scundă şi dolofană, mai în vârstă şi cu o figură jovială.

- Îmi pare rău, dar nu vorbesc engleza. Sunteţi oaspetele din România, nu-i aşa?

- Da, răspund eu, încercând să încropesc o propoziţie în germană. Nu apuc, pentru că doamna se dovedeşte a fi nu numai jovială, ci şi vorbăreaţă.

- Am să vă rog să aşteptaţi câteva minute, ca să-l sun pe soţul meu, el se ocupă de cazare, eu sunt cu mâncarea. turuie doamna pe nerăsuflate, întinzându-şi pe faţă zâmbetu-i jovial. Concomitent, scoate din buzunarul şorţului un telefon şi-şi cheamă de îndată consortul să vină "la raport". Acesta s-a executat imediat şi m-a luat în primire, vorbindu-mi, firesc, ca şi consoarta, în germană. Am rămas puţin surprins, pentru că ăsta e obiceiul anglofonilor, care se comportă de parcă toţi oamenii din lume ar trebui să vorbească engleza, dar mi-am revenit repede şi m-am adunat, concentrându-mă la maxim să pricep ce spune şi încercând să-i răspund la rându-mi în propria-i limbă. La urma urmei, de ce nu? nemţii au şi ei dreptul să să comporte ca englezii, pentru că nu sunt cu nimic mai prejos ca aceştia. Cel puţin eu am cea mai mare admiraţie faţă de acest popor.

În sfârşit, să n-o mai lungesc, omul mă ia, mă conduce (împreună cu soţia) în cameră, îmi prezintă facilităţile, după care îmi prezintă sala unde urma să luăm dimineaţa micul dejun, ba chiar şi masa, pe care se afla deja un cartonaş cu numele meu. Apoi mă întreabă dacă dorim să mâncăm de seară.

- Natürlich, îi răspund eu. Am văzut pe firma de afară că serviţi şi preparate din peşte.

- Selbstverständlich, wir können eine gegrillte Bachforelle für Sie bereiten şi începe să-mi povestească cum va prepara nevasta lui acest Bachforelle (în germană este de genul feminin), dar mai întâi ne va aduce o salată nemţească şi, alături o bere, tot nemţească.

Deşi nu mă lămurisem deloc cum este cu respectivul Bachforelle, am zis că merg pe mâna lui şi mâncăm chestia asta, mai ales că era specialitatea casei dar, nefiind sigur că omu' a înţeles ce îl întrebasem, am insistat:

- OK, luăm asta cu Bachforelle, dar eu întrebasem de un Fisch...

- Păi ăsta-i "fiş"-ul, Bachforelle! zice tipul, cu un aer contrariat.

- Aha, gut! Adu-l!

Aduce omul mai întâi două halbe de bere şi după câteva minute, salata. Bună, cu un mix de legume stropite cu un sos cu muştar şi nu mai ştiu ce alte chestii. Ceva cam ca salata ce se mai găseşte prin supermarketuri, însoţită de sosul corespunzător, dar mult mai bună şi cu mai multe feluri de legume: roşii, castraveţi, morcovi. Acum, ştiţi cum e pe la noi. Salata se mănâncă alături de o friptură; simplă, doar dacă eşti vegetarian, sau la cură de slăbire. Eu tot trăgeam de timp, să-mi aducă grătarul de Bachforelle, să mănânc salata cu el. La un moment dat, tipul, care era într-un permanent du-te-vino, îmi zice:

- Mâncaţi mai repede salata, că aduc Bachforelle!

Am mai întâlnit şi prin alte locuri obiceiul de a mânca salata pe post de aperitiv, chiar pe-aci pe la noi, în Balcani, dar la nemţi, chiar nu mă aşteptam!

Am mâncat cu regret restul de salată, în timp ce neamţul îmi povestea că a fost şi el în România, cu vreo zece ani în urmă, în trecere spre Bulgaria, unde sora soţiei sale era căsătorită (cu un bulgar, evident!) Reminiscenţă a strânsei legături între popoarele prietene, care construiau împreună societatea socialistă şi luptau pentru pacea mondială. Ha, ha! am gândit eu, în sinea mea.

De parcă mi-ar fi citit gândurile şi ar fi vrut să-mi răspundă cu aceeaşi monedă, neamţul mă întreabă:

- Sunteţi din Bucureşti?

- Nu, din Piteşti.

- Aaa, da, mi-aduc aminte că am trecut pe-acolo. Tot aşa de proastă este autostrada aia?

- Ăăă... cam tot aşa. , recunosc cu jumătate de gură, cât pe ce să mă înec, nu cu un os de peşte, ci ca efect al întrebării neamţului.

În fine, ce să vă mai spun, peştele nu era singur în farfurie, era însoţit de cartofi la cuptor şi salată verde, aşa că am înţeles de ce neamţul ne îndemna să mâncăm înainte salata-aperitiv.

Evident, în astfel de condiţii, berea alunecă foarte bine pe gât iar cea adusă de gazdă era una foarte bună. Timpul s-a scurs repede şi a venit vremea să ne ducem la culcare, pentru că ziua următoare plecam spre Praga.

Dimineaţa am luat micul dejun în sala destinată acestui scop şi la masa pe care se afla ecusonul cu numele nostru. Micul dejun este servit în stil "bufet suedez" şi este consistent, ceea ce la nemţi este un lucru obişnuit. Apoi, ne-am luat rămas bun de la gazde, ne-am suit în maşină şi am dat bice cailor-putere, spre Praga, pe care nu o mai vizitasem de vreo 25 de ani.

Despre camerele pensiunii pot să spun că sunt decente, foarte curate şi dispun fiecare de baie proprie. De asemenea, sunt dotate cu televizor cu receptor de satelit şi dispun de conexiune internet wireless.

Să mai spun că preţul camerei duble pe noapte a fost de 46 €, iar cina cu Bachforelle pentru două persoane, inclusiv cele trei halbe de bere a costat aproximativ 30 €.

Aşa că, a meritat! Dacă aveţi drum cu maşina pe la Dresda, faceţi un popas şi la Landgasthof Klippermühle, din Tharandt. Adresa este: Wilsdruffer Straße 25. Pensiunea este marcată şi pe hărţile Google. Informaţii suplimentare găsiţi pe pagina de internet a pensiunii.

Asta e tot!

Cum? Ah, da, aveţi dreptate. V-am stârnit curiozitatea şi nu v-am lămurit. "Forelle" înseamnă în germană "păstrăv". Bachforelle este păstrăvul de munte, sau păstrăvul maroniu. Furnizorul de astfel de păstrăvi pentru pensiunea Klippermühle este păstrăvăria locală, Forellenzucht Tharandt.

---
Impresii încărcate de Costi in 27.09.2012 09:23:47

Validat / Publicat: 27.09.12 11:02:02

VIZUALIZĂRI: 1707


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29000 PMA (din 30 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • sait oficial al acestei destinații:
 • Coordonate GPS: 50.99633300 N, 13.57336100 E - neconfirmate încă
 • Ai fost acolo, la Gasthof & Pension Klippermuhle [Tharandt]? - Scrie impresii DESPRE CAZARE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Costi? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster33
[27.09.12 10:13:54]
» mesaj pers

   Am setat in program coordonatele GPS ale acestei destinatii, rezultand urmatoarea pozitionare pe harta click aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michaell
[27.09.12 12:21:58]
» mesaj pers

   @ Costi

   un vot si o lauda. mi-a placut mult descrierea ta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[27.09.12 14:18:03]
» mesaj pers

   ... un Costi mai... altfel! Fain!

   Chapeau bas!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[27.09.12 14:52:30]
» mesaj pers

   Mulțumesc prietenului Costi, pentru că privind pozele lui, am descoperit 2 saituri interesante și mai ales, utile:

   klassifizierung.de

   hotelstars.eu/en

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinaro
[27.09.12 16:07:00]
» mesaj pers

   @Costi: Mi-a placut!

   Cat despre salata pe post de fel I, uffff... si la spanioli tot asa e. Cat de greu mi-a fost/imi e mie sa ma obisnuiesc cu lucrul asta... Insa, "para curarme en salud" (ca sa castiga la capitolul sanatate), cum ar zice spaniolii, de multe ori cer felul intai si felul doi in acelasi timp. Desi, asa cum ati spus si dvs., si la felul doi se mai aduce putina salata ca garnitura. De multe ori se poate alege intre salata si cartofi. Se uita ei cateodata ciudat la mine, dar executa!!

   Aufiedersen! (habar n-am daca-i corect scris, de germana m-am lasat repede;))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Costi
[28.09.12 10:44:01]
» mesaj pers

   @webmaster33

   Aşa este. Ai găsit locaţia exactă, în parcare se vede şi o maşină roşie. O fi fost chiar a mea! :))

   @Michaell, Alex_Macedo, Dragos

   Mulţumesc pentru aprecieri. Venind de la peroane autorizate, într-un fel, sau în altul, ele sunt cu atât mai importante pentru mine!

   @alinapopi

   Alina, cele scrise mai sus sunt valabile şi pentru tine. În plus, rugămintea mea este să renunţi la adresarea foarte protocolară şi reverenţioasă şi să mi te adresezi la persoana a doua singular. :)

   Cât priveşte salata şi faptul că în Spania ea se mănâncă drept aperitiv (sau felul I), aveam să descopăr acest lucru un an mai târziu, când am luat contact pentru prima dată cu această minunată ţară.

   Fără prea multă legătură cu subiectul review-ului, până să ajung aici, despre spanioli nu aveam o impresie prea bună. De exemplu, niciodată până atunci nu am ţinut cu vreo echipă de fotbal spaniolă. Doar în înfruntările directe, preferata mea era Barcelona, în detrimentul Realului. Între timp, după ce am fost de două ori "la faţa locului", părerile mele despre Spania şi spanioli s-au modificat drastic. Mi s-a dovedit încă o dată că nu trebuie să judeci pe nimeni şi nimic "din auzite".

   Asta e valabil şi, de exemplu, pentru vecinii noştri, bulgarii, despre care mulţi au o părere greşită, superficială, de cele mai multe ori bazată pe vorbele poetului: "bulgăroi cu ceafa groasă... ". Evident, Eminescu nu vorbea acolo de toţi bulgarii, dar memoria colectivă a românilor a lipit pe nedrept această etichetă pe orice este legat de poporul vecin.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[22] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2010] Şoseaua S92, la intrarea în Tharandt, în dreptul pensiunii Klippermühle -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371566">Şterge vot</a></div><span id="v9371566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2010] Şoseaua S92, la intrarea în Tharandt, în dreptul pensiunii Klippermühle
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2010] Şoseaua S192 trece prin pădurea Tharandter şi prin localitatea cu acelaşi nume, la marginea căreia se află pensiunea Klippermühle -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371567">Şterge vot</a></div><span id="v9371567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2010] Şoseaua S192 trece prin pădurea Tharandter şi prin localitatea cu acelaşi nume, la marginea căreia se află pensiunea Klippermühle
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2010] Firma de la intrarea pensiunii Klippermühle nu este impresionantă, ci simplă şi la obiect -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371568">Şterge vot</a></div><span id="v9371568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2010] Firma de la intrarea pensiunii Klippermühle nu este impresionantă, ci simplă şi la obiect
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2010] Vedere de ansamblu a fermei în care se găseşte pensiunea Klippermühle -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371569">Şterge vot</a></div><span id="v9371569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2010] Vedere de ansamblu a fermei în care se găseşte pensiunea Klippermühle
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2010] Pensiunea Klippermühle. Detaliu, pe care se vede steagul ce flutură la stradă, cu imaginea unui peşte; iniţial nu băgasem de seamă că este vorba despre păstrăvul nobil german. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371570">Şterge vot</a></div><span id="v9371570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2010] Pensiunea Klippermühle. Detaliu, pe care se vede steagul ce flutură la stradă, cu imaginea unui peşte; iniţial nu băgasem de seamă că este vorba despre păstrăvul nobil german.
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2010] Pensiunea Klippermühle, văzută de pe podeţul de la intrare. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371571">Şterge vot</a></div><span id="v9371571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2010] Pensiunea Klippermühle, văzută de pe podeţul de la intrare.
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2010] Pârâul ce curge pe lângă şosea şi în care, după spusele gazdei, trăiesc păstrăvi. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371572">Şterge vot</a></div><span id="v9371572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2010] Pârâul ce curge pe lângă şosea şi în care, după spusele gazdei, trăiesc păstrăvi.
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2010] Plăcuţa fixată pe peretele pensiunii Klippermühle, care atestă clasificarea oficială de două stele. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371573">Şterge vot</a></div><span id="v9371573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2010] Plăcuţa fixată pe peretele pensiunii Klippermühle, care atestă clasificarea oficială de două stele.
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2010] Vedere a pensiunii Klippermühle dinspre parcare. La masa din dreapta ni s-a servit cina. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371574">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371574"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371574">Şterge vot</a></div><span id="v9371574" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371574)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371574Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371574MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2010] Vedere a pensiunii Klippermühle dinspre parcare. La masa din dreapta ni s-a servit cina.
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2010] O altă imagine a pensiunii Klippermühle, din care se vede că ea este situată chiar la marginea pădurii. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371575">Şterge vot</a></div><span id="v9371575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2010] O altă imagine a pensiunii Klippermühle, din care se vede că ea este situată chiar la marginea pădurii.
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2010] Imagine de pe podeţul de la intrarea în incinta pensiunii Klippermühle -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371576">Şterge vot</a></div><span id="v9371576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2010] Imagine de pe podeţul de la intrarea în incinta pensiunii Klippermühle
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2010] Parcarea pensiunii Klippermühle. La lăsarea nopţii, era deja plină. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371577">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371577"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371577">Şterge vot</a></div><span id="v9371577" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371577)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371577Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371577MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2010] Parcarea pensiunii Klippermühle. La lăsarea nopţii, era deja plină.
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2010] Holul de acces spre camerele de la primul etaj al pensiunii Klippermühle -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371578">Şterge vot</a></div><span id="v9371578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2010] Holul de acces spre camerele de la primul etaj al pensiunii Klippermühle
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2010] Imagine din camera în care am stat pentru o noapte la pensiunea Klippermühle -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371579">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371579"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371579">Şterge vot</a></div><span id="v9371579" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371579)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371579Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371579MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2010] Imagine din camera în care am stat pentru o noapte la pensiunea Klippermühle
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2010] Aceeaşi cameră, de la pensiunea Klippermühle, văzută dintr-un alt unghi. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371580">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371580"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371580">Şterge vot</a></div><span id="v9371580" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371580)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371580Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371580MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2010] Aceeaşi cameră, de la pensiunea Klippermühle, văzută dintr-un alt unghi.
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2010] Camera de la pensiunea Klippermühle. Pe fereastră se vedea un frumos peisaj spre pădurea de alături. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371581">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371581"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371581">Şterge vot</a></div><span id="v9371581" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371581)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371581Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371581MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2010] Camera de la pensiunea Klippermühle. Pe fereastră se vedea un frumos peisaj spre pădurea de alături.
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2010] Baia camerei în care am stat la pensiunea Klippermühle -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371582">Şterge vot</a></div><span id="v9371582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2010] Baia camerei în care am stat la pensiunea Klippermühle
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2010] O altă parte a băii din camera în care am stat la pensiunea Klippermühle -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371583">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371583"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371583">Şterge vot</a></div><span id="v9371583" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371583)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371583Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371583MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2010] O altă parte a băii din camera în care am stat la pensiunea Klippermühle
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2010] Sala pentru servirea micului dejun, la pensiunea Klippermühle -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371584">Şterge vot</a></div><span id="v9371584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2010] Sala pentru servirea micului dejun, la pensiunea Klippermühle
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2010] Un alt colţ din sala pentru servirea micului dejun la pensiunea Klippermühle -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371585">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371585"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371585">Şterge vot</a></div><span id="v9371585" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371585)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371585Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371585MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2010] Un alt colţ din sala pentru servirea micului dejun la pensiunea Klippermühle
foto Costi [27.09.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2010] Masa pe care erau aduse produsele pentru micul dejun. La ora când am făcut fotografia, era cam goală, dar în câteva minute s-a umplut! -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371586">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371586"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371586">Şterge vot</a></div><span id="v9371586" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371586)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371586Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371586MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2010] Masa pe care erau aduse produsele pentru micul dejun. La ora când am făcut fotografia, era cam goală, dar în câteva minute s-a umplut!
foto Costi [27.09.12]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2010] Alt colţ al sălii pentru mic dejun, cu aparatul pentru preparat cafeaua. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371587">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371587"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371587">Şterge vot</a></div><span id="v9371587" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371587)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371587Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371587MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2010] Alt colţ al sălii pentru mic dejun, cu aparatul pentru preparat cafeaua.
foto Costi [27.09.12]
# [0 PMA, fara bonus]

[22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.108922958374 sec