81897 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Plaje în Zadar

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.09.2017
DE
Avatar zlatna
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Vâlcea
înscris/ă în 28.06.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Unde facem plajă în Zadar


Urmare de aici

Zadarul este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Croației. Este un oraș cu o mulțime de obiective turistice. Dar este și un oraș cu un litoral foarte lung, cu multe locuri unde să faci plajă.

Înainte de a pleca spre Zadar am căutat informații despre locurile unde putem face plajă și cu greu am obținut informațiile căutate. Așa că m-am hotărât să scriu un articol despre plajele din Zadar.

De la început vă spun că nu am stat la soare pe toate aceste plaje, doar pe trei din ele, dar într-o zi am pornit pe malul mării să vedem aproape toate plajele din oraș. Majoritatea plajelor poartă numele hotelului sau restaurantului din apropiere.

Plaja Riva. Încep periplul nostru de la Oraga Marii, poate cel mai întins loc unde am văzut oameni la plajă, dar și făcând baie în mare, este plaja Riva (așa am numit-o eu) se întinde de la Orga Mării până în micuțul golf Fosa. Are o lungime de aproape 1 kimlometru. Este tot odată și alee de promenadă. Printre turiștii care se află la plimbare vezi o mulțime de oameni care stau pe betonul străzii, întinși la soare, iar când doresc să se răcorească sar în apa marii.

Plaja Ovciva. Este amplasată imediat după golful Fosa, în spatele unui zid al cetății. Nu este prea lungă, maxim 100 de metri. Este plină de pietre mari. Nu este preferată de mulți turiști.

Plaja Zara. Este următoarea plajă pe faleză. Aparține de restaurantul cu același nume. Este aproape complet betonată. Are un mic ponton, folosit ca trambulină. Apa este limpede. Apar și prime geamanduri. Este o plaja destul de bună. Turiștii se pot bucura și de produsele restaurantului cu terasa până pe malul mării.

Plaja Kolovare. Este una dintre cele mai populare plaje din Zadar. Aici am fost de cele mai multe ori la plajă. Este o plajă distinsă cu Steag Albastru- care se oferă pentru limpezimea și curățenia apei mării. Este dotată cu cabine pentru schimbat hainele, cu dușuri pentru clătirea de sare la ieșirea din mare, salvamari. Este o plajă cu pietriș destul de mic. Tot aici se găses platați mai mulți pini și măslini și nu puțini sunt turiști care caută umbra acestora în timpul petrecut aici. Este singurul loc unde am văzut șeslonguri în Zadar. Se ofereau celor care erau cazați la hotelul Kolovare, care se află în spatele plajei. Tot pe acestă plajă turiști pot sta și sub umbrele din stuf. Un restaurant oferă băuturi răcoritoare și alcoolice celor care sunt însetați. Există și un centru de închiriat echipament pentru scufundări. În apă este amenajat un loc de joacă gonflabil pentru copii, cu trambuline. Obiectul preferat al copiilor era o funie groasă acățată de o grindă. Copii se agățau de funie, se balansau apoi cădeau în mare. Apa este curată și limpede. Când mergeam dimineața la plajă era așa limpede că se vedea fundul mării la mare distanță de plajă.

Plaja Karma. Este în imediata apropierea a plajei Kolovare. E prima plajă unde am stat la soare în Zadar. Are o lungime de vreo 200 de metri. Este lipsită de nisip, iar pietrele sunt destul de mari. Apa este curată, dar pe fund sunt pietre mari și ascuțite. Am stat doar atunci aici și o recomand. Totuși dacă sunteți cu copii și nu găsiți loc pe plaja Kolovare, ei se pot bucura de locul de joacă de la Kolovare.

Plaja Cuba Libre. Următorul loc de plajă poartă numele Cuba Libre după restaurantul cu același nume care se află pe plajă. Este o plajă destul de bună cu apă lipede, pietrele nu sunt prea mari, iar doritorii se pot bucura și de umbra unor pini. Restaurantul pune la dispoziția clienților și niște paturi pliabile de pe care se pot bucura de razele soarelui.

Plaja stânca. Urmează o bucată de plaje care nu știu cu se numește. Pot să-i spun cu ”stânci înalte”. Fâșia de uscat este destul de îngustă cu pietre mici. Malul este foarte abrupt format din stâci. Înălțimea de pe stâncă până la apă după părerea mea este de minim 4 metri. Nu puțini sunt cei care sar de pe stânci direct în apă. Chiar am văzut un puști de 10 ani care a sărit în apă. Am zis curajos copil. Mama sa în aștepta în apă iar puștiul a sărit.

Plaja Arbanasi. Urmează după cea cu stânci. Aici stâncile scad în înălțime și nu permit statul la plajă pe malul mării. Turiștii fac plajă printre pinii din pădurea de lângă stănci, iar când dores să se răcorească coboară pe niște trepte construite printre stânci, în apa mării. Aici este și un chemping unde erau parcate foarte multe rulote. În interiorul chempingului sunt restaurante, fast-food-uri, magazine suveniruri. Este un loc foarte frumos. Recomand acest loc pentru relaxare pentru că există și terenuri pentru practicarea unor sporturi, volei, tenis.

După plaja Arbanasi urmează portul Luka Gazenica, locul de unde pleacă multe vapoare în croaziere. Sunt unii turiști care fac plajă pe fâșia de pământ ce duce spre port.

Pornind în celaltă parte a orașului, găsim plaje cu pietriș destul de fin. Am trecut podul care face legătura dintre orașul vechi cu cel nou apoi am pornit pe malul golfului. Prima plajă este destul de mică, este peste drum de clădirea Maraska. Pe mica fâșie de pământ sunt și câteva umbrele din stuf și șeslonguri.

Plaja Uskok. Este situată la aproximativ 2 kilometri de podul care face legătura dintre cele două orașe. Este o plajă destul de lată cu pietriș destul de măricel. Apa este curată și liniștită.

Plaja Punta Mica. Este formată din două părți. Una întinsă cu pietriș și o parte într-o mică pădure de pin. Este printre cele mai frumoase cu baruri pe plajă, dușuri, loc pentru schimbat. Pietrișul nu este pre mare iar apa limpede și liniștită.

Plaja Borik. Poate cea mai frumoasă plajă din Zadar. Este situată în partea de nord al orașului. În mare parte este acoperită cu pietriș fin, aici sunt și porțiuni cu nisip, o parte în pădurea de pini, dar și o platformă betonată. Sunt dușuri, loc pentru schimbat, salvamar. Se pot închiria bărci, bicilete pe apă, cataramane etc.

Noi, peste tot unde am fost la plajă, am fost încălțați cu papuci speciali (un fel de teniși), pentru că pietrișul este foarte deranjant la mers, iar în apă pietrele sunt destul de ascuțite în unele locuri. Dacă sunteți cu copii să știți că nu pot face castele din nisip. Sigur mai sunt și alte plaje în Zadar dar noi nu le-am descoperit.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de zlatna in 11.09.2017 09:37:21

Validat / Publicat: 11.09.17 12:38:33


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în CROAȚIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 2223


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (zlatna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  55900 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de zlatna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- robert
[11.09.17 12:45:06]
» mesaj pers

   Tare asta: Zlatna face plajă în Zadar! ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[11.09.17 14:35:40]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   ===

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[11.09.17 14:39:03]
» mesaj pers

   @webmaster: Multumesc mult.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[11.09.17 23:17:34]
» mesaj pers

   @robert:

   Da, dar "aurul" (zlatna) a stat la soare nu in zadar in Zadar! S-a informat pentru noi!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[11.09.17 23:20:21]
» mesaj pers

   @zlatna:

   Foarte bune informații pentru cei ce doresc sa petreaca o vacanta acolo. Pe Riva sunt din loc in loc si scari metalice in apa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[12.09.17 15:44:21]
» mesaj pers

   @elviramvio: Da ai dreptate, am uitat de scările cu ajutorul cărora se coboară în apă. Bună completarea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[12.09.17 15:46:37]
» mesaj pers

   @robert: E aproape ca ”Stanca stă-n castan cu Stan” :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[12.09.17 15:54:43]
» mesaj pers

   @zlatna: 😀😀😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[12.09.17 20:12:27]
» mesaj pers

   @zlatna: Excelent articolul si foarte util, la fel ca si votul meu, felicitari.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[12.09.17 20:35:25]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc mult.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] prima întâlnire cu Adriatica în Zadar -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900233">Şterge vot</a></div><span id="v9900233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] prima întâlnire cu Adriatica în Zadar
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] soarele încălzește apa mării -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900236">Şterge vot</a></div><span id="v9900236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] soarele încălzește apa mării
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] drumul spre plaja Karma -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900238">Şterge vot</a></div><span id="v9900238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] drumul spre plaja Karma
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] pietrele de pe plaja Karma -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900241">Şterge vot</a></div><span id="v9900241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] pietrele de pe plaja Karma
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] aici am făcut prima dată plaja -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900242">Şterge vot</a></div><span id="v9900242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] aici am făcut prima dată plaja
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] intrarea pe plaja Kolovare -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900243">Şterge vot</a></div><span id="v9900243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] intrarea pe plaja Kolovare
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] plaja Kolovare -Zadar -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900244">Şterge vot</a></div><span id="v9900244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] plaja Kolovare -Zadar
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] la plaje printre măslini și pini -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900245">Şterge vot</a></div><span id="v9900245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] la plaje printre măslini și pini
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] se face plajă și pe Riva -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900246">Şterge vot</a></div><span id="v9900246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] se face plajă și pe Riva
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] unii fac și baie pe Riva -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900247">Şterge vot</a></div><span id="v9900247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] unii fac și baie pe Riva
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] locul de joacă pentru copii -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900248">Şterge vot</a></div><span id="v9900248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] locul de joacă pentru copii
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] intrarea pe plaja Zara -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900249">Şterge vot</a></div><span id="v9900249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] intrarea pe plaja Zara
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] să mergem la plajă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900250">Şterge vot</a></div><span id="v9900250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] să mergem la plajă
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] la kolovare sunt umbrele din stuf -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900251">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900251"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900251">Şterge vot</a></div><span id="v9900251" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900251)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900251Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900251MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] la kolovare sunt umbrele din stuf
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] plaja este formată din multe pietre -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900252">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900252"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900252">Şterge vot</a></div><span id="v9900252" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900252)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900252Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900252MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] plaja este formată din multe pietre
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] o parte mai largă a plajei -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900253">Şterge vot</a></div><span id="v9900253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] o parte mai largă a plajei
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] nu e nisip, sunt tot piatre dar mai mici -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900254">Şterge vot</a></div><span id="v9900254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] nu e nisip, sunt tot piatre dar mai mici
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] orice petic de pâmănt este folosit -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900255">Şterge vot</a></div><span id="v9900255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] orice petic de pâmănt este folosit
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] o plajă mică cu apă curată -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900256">Şterge vot</a></div><span id="v9900256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] o plajă mică cu apă curată
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] o altă plajă mică la umbra unui pin -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900257">Şterge vot</a></div><span id="v9900257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] o altă plajă mică la umbra unui pin
foto zlatna [11.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] de sus de pe stâncă unii sar în apă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 11.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av900258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv900258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=900258">Şterge vot</a></div><span id="v9900258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(900258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f900258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e900258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] de sus de pe stâncă unii sar în apă
foto zlatna [11.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.188526153564 sec